- 16 Mayıs 2018
- 34
- 13
- 27
sabirli ol canm nasibinde olmus olsun insAmin inşallah canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabirli ol canm nasibinde olmus olsun insAmin inşallah canim
Özellikle Beta Hcg diye değil de Hormon testi diye sorgularsanız daha net anlarlar diye düşünüyorum. Ben de bu karmaşaya maruz kaldım o yüzden anlayabiliyorum sizi :)Kızlar sonuçlara baktım tekrardan biyokimya diye sonuç da çıkmış 3 tup almışlardı son 1 sonuç kaldı inşallah oda bekledim sonuçtur
Çıkmamış mi oKızlar sonuçlara baktım tekrardan biyokimya diye sonuç da çıkmış 3 tup almışlardı son 1 sonuç kaldı inşallah oda bekledim sonuçtur
Ayy hadi inşallah canım bizi de haberdar etKızlar sonuçlara baktım tekrardan biyokimya diye sonuç da çıkmış 3 tup almışlardı son 1 sonuç kaldı inşallah oda bekledim sonuçtur
Amin canım inşallahAllah hepimiz için hayırlısını versin inşallah
Çıkmamış mi o
Kızlar sonuç çıkmış 2125 ıyi miAyy hadi inşallah canım bizi de haberdar et
gozun aydin cnm gebesin ve gayet yuksekKızlar sonuç çıkmış 2125 ıyi mi
Teşekkür ederim canım :) insanın içi bi türlü rahat etmiyorgozun aydin cnm gebesin ve gayet yuksek
Gözün aydın CanımKızlar sonuç çıkmış 2125 ıyi mi
teşekkür ederim canım sağolGözün aydın Canım
teşekkür ederim canım sağol
Bu d vitamini çok kötüymüş ama en az 30 olması gerekiyor muş 6.99 benim ki . Sıkıntı olur mu.[/QUOTE
Vitamin hapi kullanmiyorsan verir zaten bence muhtemelen kullniarsnteşekkür ederim canım sağol
Bu d vitamini çok kötüymüş ama en az 30 olması gerekiyor muş 6.99 benim ki . Sıkıntı olur mu.
Vitamin kullansan iyi olur beninde düşüyor benimjide 4 solgar kullanıyorum ben biraz pahalı ama diğer vitaminler yükseltmiyor devit3 kullandm yükselip düşüyor tekrar insanda halsizlik bel ağrısı popda ağrı bacaklarda ağrı yapıyor daha düşmesine izin verme kıs geldi say8lır dahada düsebilir
Vitamin hapi kullanmiyorsan verir zaten bence muhtemelen kullniarsn
Bozma moralini canim duzelir çok skntli bi durum değil sonuçta sütun yarim mi tam mi mevzuunda bu yorum yapamiycamSalı doktora gidicem soylicem bakalim. Bi modelim bozuldu . Biraz önce yarim saat balkonda oturdum :) güneş şuan hala var şükür. Sut yoğurt yumurta yemezdim şimdi 1 haftadır yiyorum işte. Bir de sütte tam yağlı mi ıyi yarim yağlı mi acaba
Teşekkür ederim canım. Artık daha dikkatli beslenicez1 canim istemiyor yemiyorum yok :)Bozma moralini canim duzelir çok skntli bi durum değil sonuçta sütun yarim mi tam mi mevzuunda bu yorum yapamiycam
Valla hangisini yiyebilirsen yağlıdan korkma o kalıntı yapmaz organik olduğu icin sindirilebilirliği fazlaSalı doktora gidicem soylicem bakalim. Bi modelim bozuldu . Biraz önce yarim saat balkonda oturdum :) güneş şuan hala var şükür. Sut yoğurt yumurta yemezdim şimdi 1 haftadır yiyorum işte. Bir de sütte tam yağlı mi ıyi yarim yağlı mi acaba
Öyle tabii herşeyden yemeye çalış kıvamındaTeşekkür ederim canım. Artık daha dikkatli beslenicez1 canim istemiyor yemiyorum yok :)
Kızlar sonuç çıkmış 2125 ıyi mi
Hayırlı olsun canım tebrikler değerin çok güzel