Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Selamlar kızlar, beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Adetime 12 gün kala göğüslerde hassasiyet ve bugün adetime 3 gün var göğüslerim ilk defa bu kadar büyüdü ve çevresindeki halka da büyüdü renginde ki değişimi farkedemedim. Yaklaşık 7 gündür Beyaz akıntım var sık sık çamaşır değiştiriyorum .kasık ağrım 12 gündür var. Bugün tam 13 saat uyumuşum akşam üstü bile gözlerim kapanıyordu . Sırtımın tam orta kısmında bıçak saplanır gibi bir ağrı oldu 2 gündür . Bunların üzerine Elimde ovülasyon testi vardı onu yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı . Yine bugün beta hcg değerime baktırdım 0,100 çıktı . Bunları eşime söylemeden yaptım çünkü sürpriz yapmak istedim bebeğimizin olmasını çok istiyor . Doktorum hiç bir sorun yok 3 senedir olmamasına kısmet dedi hala bekliyoruz olur diye. Bu yaşadığım değişimi de beta hcg değerini de göz önüne alarak yorumlamanızı rica ediyorum . Sevgiler :KK200:

Merhabalar bugün adetimin 5. günü ve beta hcg 186,5 çıktı... bilgisi olan var mı acaba? düşük mü acaba değer?

2 gun sonra bir daha verirsin artip artmadigini gormek icin 2 kat artiyorsa sorun yok . degerin buyuklugu onemli degil . stres yapma canim
Yok canım ben iki gün önce ilk öğrendiğimde 28 di 46 saat sonrası 75 değer güzel artmış doktor bir kaç gün sonra yaptır dedi henüz uzman doktora görünmedim. Buradan sormak istedim ben de.

Selam kızlar adetime 3-4 gün var erken gebelik testi silik çıkınca kan testi yaptırdım beta hcg 7,2 gebelik var mıdır :dua:

Merhaba arkadaşlar , bugun regly min ilk günüydü.Gecikti. 7 farklı markadan gebelik testi yaptım hepsi belirgindi.İnanmadım 2 test daha yaptım fakat son ikisini yapmada önce su içmiştim biraz için daha az belirgin çıktı.Tamam dedim rahat rahat suyumu içeyim. 1 litreye yakın içtim . Akşam da kafama takıldı kan testi yaptırdım sonuç koca bir hiç: / Su içmek kan testini etkilemez değil mi?

Merhaba arkadaşlar , bugun regly min ilk günüydü.Gecikti. 7 farklı markadan gebelik testi yaptım hepsi belirgindi.İnanmadım 2 test daha yaptım fakat son ikisini yapmada önce su içmiştim biraz için daha az belirgin çıktı.Tamam dedim rahat rahat suyumu içeyim. 1 litreye yakın içtim . Akşam da kafama takıldı kan testi yaptırdım sonuç koca bir hiç: / Su içmek kan testini etkilemez değil mi?
Su içmek idrar testini etkileyebilir ama kan testini etkilemez. İdrar testlerindeki pozitif sonuç negatife göre daha güvenilirdir ama. Birkaç gün bekleyip tekrar kan testi yaptırabilirsin.

X