masallah ii artmis allahim can verir ins bebisine kesesini sonrada kalp atislarini duyarsnDün kan verdim 181,6 dan 516'ya çıkmış...
büyüyor inşallah
var sanirim ben de adete 5 varken ogrendim 10 du degerim . 2 3 gun sonra bir daha yaparsin test . hayirli olsun ins
Selam kızlar adetime 3-4 gün var erken gebelik testi silik çıkınca kan testi yaptırdım beta hcg 7,2 gebelik var mıdır
laboquickti benim normal testKızlar testleriniz ne markaydi,erken gebelik testi mi normal miydi,cok erken yakalamışsınız
Kızlar testleriniz ne markaydi,erken gebelik testi mi normal miydi,cok erken yakalamışsınız
artis cok guzel olmus stres yapma hicEvettt sabah 3. kan verme işlemi için sağlık ocağına gideceğim... eğer her şey yolunda ise de perşembe günü ilk doktorumuza gideceğiz
adetin 5. günü 181,6
adetin 7. günü 516
yarın bakalım kaç olacak...
her şey yoluna girsin bi rahatlayayım, şu okuyup okuyup kendimi doldurmamla ilgili de roman yazacağım buraya
biz kadınlar neden böyleyiz bilmiyorum, saatler azaldıkça yine stres yapıyorum
689 dediler bugün ki tahlil için deartis cok guzel olmus stres yapma hic
makineden makineye cok farkediyor . keske ayni yerde yaptirsaydin. . bu haftaici bi dr ya gidip danisabilirsin yanlis bilgi vermek istemem . bazi yerlerde yuzde 60 artis da kabuledilebilir yaziyordu689 dediler bugün ki tahlil için de((
181 ile 689 aynı yer
516 başka bir yerdeydi
farklı yerlerde tahlil yaptırınca makinadan makinaya değişiyor diye okudum... doğru mudur? çok kötü hissediyorum kendimi
ayni yerde yaptirsan belki soyle cikacakti 180 360 680 . saat farki da vardir muhakkak689 dediler bugün ki tahlil için de((
181 ile 689 aynı yer
516 başka bir yerdeydi
farklı yerlerde tahlil yaptırınca makinadan makinaya değişiyor diye okudum... doğru mudur? çok kötü hissediyorum kendimi
516 olan cumartesi akşam 20.30 gibi alındıayni yerde yaptirsan belki soyle cikacakti 180 360 680 . saat farki da vardir muhakkak
aynı yerde yaptıramadım ne yazık ki... çok sağolun...makineden makineye cok farkediyor . keske ayni yerde yaptirsaydin. . bu haftaici bi dr ya gidip danisabilirsin yanlis bilgi vermek istemem . bazi yerlerde yuzde 60 artis da kabuledilebilir yaziyordu
artış %60 olmalı ama iki gün sonra diğer ikisi ile aynı yerde kan tahlili yaptır bence516 olan cumartesi akşam 20.30 gibi alındı
689 olan bu sabah 8:30 gibi
kalbim ağzımda resmen... allahım ne zormuş
689 dediler bugün ki tahlil için de((
181 ile 689 aynı yer
516 başka bir yerdeydi
3 kere baktırmanı doktor mu istedi ? ben öğrendiğimde 15 ti değerim,2 gün sonra 49 du,bir daha da baktırmadım,direk doktorla ultrasonla devam ettik, gayet de güzel artmış,niye kendini strese sokuyosun
şöyle oldu; ilk idrar testi yaptım pozitifi görünce ertesi gün gittim sağlık ocağında kan verdim 181 çıktı, 4 gün sonra tekrar gel dedi çünkü araya haftasonu giriyordu. Katlamış mı bakarız dedi.
Sonra 2 gün geçince ben dayanamadım hastaneye gidip baktırdım.
2 gün sonrasında da tekrar sağlık ocağına gittim.
görmemiş çift çizgiyi görünce sanırımsakince bekliyorum şimdi kötü düşünmeden, perşembe günü doktor randevum var.
Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz acaba?3 kere baktırmanı doktor mu istedi ? ben öğrendiğimde 15 ti değerim,2 gün sonra 49 du,bir daha da baktırmadım,direk doktorla ultrasonla devam ettik, gayet de güzel artmış,niye kendini strese sokuyosun
Harika haber , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözünüz aydınBen agustosun 11de adet gördüm en son bu ay adetim 9gün gecikti gögüs agrilarim basladi 2hastadir ben kendimi umitlendirmek istemedim ama belirtiler hepsi vardi sadece mide bulantim yoktu adet olycakmis gibi agrilarim vardi hastaneye gitmedim dün hastaneye gittim ultrasyonda bsy gorunmedi kan tahlili yapti sonuc 773 cikti progesteron 60 cikti 1senedir evliyim duyunca cok mutlu oldum kac haftalik oldugunu soylemedi kac haftalik bilgi alabilirmiyim ins kucagima almayida nasip eder rabbim isteyrn herkese nasip etsin bu arada kizlar klomen kullandim hamile kaldim