ikinci sonradansa yok cnm ilki silik gibi ilki sonradansa 1 hafta sonra kanda test yaptirKızlar ilk resmi bikaç gün onc3 yaptığım test sonrakide bu sabah yaptim ilki pozitif sonraki bole çıktı anlamadım varmı sizce
cnm bn 6 gun gecikince baktm 320lerdeydi biraz dusukMerhabalar bugün adetimin 5. günü ve beta hcg 186,5 çıktı... bilgisi olan var mı acaba? düşük mü acaba değer?
ben de öyle düşünüyorum...cnm bn 6 gun gecikince baktm 320lerdeydi biraz dusuk
korkma cnm 2 gun sonra tekrar kan ver iki kat artmasi lazm ama duserse uzgunm genede allahin taktiri ins yuzun gulerben de öyle düşünüyorum...
korkutuyor bu beni
Canım üzülme geç döllenme olabilir.ben de öyle düşünüyorum...
korkutuyor bu beni
2 gun sonra bir daha verirsin artip artmadigini gormek icin 2 kat artiyorsa sorun yok . degerin buyuklugu onemli degil . stres yapma canimKızlar bat günü 75 bhcg düşük değil mi?
2 gun sonra bir daha yaptirirsin duzenli artiyorsa sorun yok canimMerhabalar bugün adetimin 5. günü ve beta hcg 186,5 çıktı... bilgisi olan var mı acaba? düşük mü acaba değer?
Yok canım ben iki gün önce ilk öğrendiğimde 28 di 46 saat sonrası 75 değer güzel artmış doktor bir kaç gün sonra yaptır dedi henüz uzman doktora görünmedim. Buradan sormak istedim ben de.2 gun sonra bir daha verirsin artip artmadigini gormek icin 2 kat artiyorsa sorun yok . degerin buyuklugu onemli degil . stres yapma canim
Ne zaman 28’di? Adet zamanın geldi mi?Yok canım ben iki gün önce ilk öğrendiğimde 28 di 46 saat sonrası 75 değer güzel artmış doktor bir kaç gün sonra yaptır dedi henüz uzman doktora görünmedim. Buradan sormak istedim ben de.
Bat tarihim bugün. Battan iki gün önce 28 çıktıNe zaman 28’di? Adet zamanın geldi mi?
Ay hadi inşaallahSelam kızlar adetime 3-4 gün var erken gebelik testi silik çıkınca kan testi yaptırdım beta hcg 7,2 gebelik var mıdır
var sanirim ben de adete 5 varken ogrendim 10 du degerim . 2 3 gun sonra bir daha yaparsin test . hayirli olsun insSelam kızlar adetime 3-4 gün var erken gebelik testi silik çıkınca kan testi yaptırdım beta hcg 7,2 gebelik var mıdır
Su içmek idrar testini etkileyebilir ama kan testini etkilemez. İdrar testlerindeki pozitif sonuç negatife göre daha güvenilirdir ama. Birkaç gün bekleyip tekrar kan testi yaptırabilirsin.Merhaba arkadaşlar , bugun regly min ilk günüydü.Gecikti. 7 farklı markadan gebelik testi yaptım hepsi belirgindi.İnanmadım 2 test daha yaptım fakat son ikisini yapmada önce su içmiştim biraz için daha az belirgin çıktı.Tamam dedim rahat rahat suyumu içeyim. 1 litreye yakın içtim . Akşam da kafama takıldı kan testi yaptırdım sonuç koca bir hiç: / Su içmek kan testini etkilemez değil mi?
Testin markasi neydi cnmSelam kızlar adetime 3-4 gün var erken gebelik testi silik çıkınca kan testi yaptırdım beta hcg 7,2 gebelik var mıdır
Dün kan verdim 181,6 dan 516'ya çıkmış...korkma cnm 2 gun sonra tekrar kan ver iki kat artmasi lazm ama duserse uzgunm genede allahin taktiri ins yuzun guler