Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba . Benim 11 gün günüm geçti. Geçen ay doktorum diriva diye bir hap vermişti. Kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif. Canım çok sıkkın ablamda ve annemde hemen çıkmazmış. Ve ara ara açık kahverengi lekem geliyor bana yardımcı olur musunu?
Kan tahlilinde az da olsa çıkardı ki 11 gün geçmiş üzgünğm ama yok birşey sanırım. Benim tam regl günü 1 2 damla geldi yerleşme lekesi diye düşündüğüm şey, 2 gün sonra kanda 44 çıktı betahcg bakalım bugün tekrarlayacağım .. herkes de yerleşme olacak diye de birşey yok ama dediğim gibi sizin baya geçmiş gününüz bşraz daha bekleyip dr a gitmenizi öneririm stresten 1 ay bile gecikeni duydum. En azından söktürücü falan verir sizde çalışmalara başlarsınız tekrar

Kızlar meraba bata 8 gun kala kahverengi leke gelmeye başladı ve sürekli değil gündüz yoksa akşam geliyodu akşam yoksa gündüz geliyodu arada pembe renge donuyo sonra yine kahverengi bata kadar devam etti normalde 28.de kan verdim 0.742 çıktı 31 ağustosta regl olmam gerekiyodu normal adet olmadım ilk leke geldiğinde belimin sol tarafına sanki birisi vuruyom us gibi hissettim arada kasiklarimda gerilme oluyo bugunde sol tarafımdan ince sizi gelip gidiyo dünde test yaptım silik çıktı geç dollenme olabilirmi

Eklentiler

• 2018-09-02 17.08.30.jpg
    2018-09-02 17.08.30.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 67
  • 20180902_170804.jpg
    20180902_170804.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 69
Bende az önce kan verdim 0,480 çıktı aonucu ve bugün 5. Gün olcak gecikme. Doktor negatif dedi ama sanki değerim yükselecek gibi hissediyorum. İlaç verdi söktürücü sanırım, kullanmak istemiyorum. Böyle olup geç öğrenen oldu mu aranızda, çünkü ilk hamileliğimde de benzer belirtiler yaşadım bel ağrım ve batmalar var şuan sol kasığımda

:))) tebrikler direk git kalp sesını dınle. :))) kac gun gectı adetınız yada son adet tarıhınz ne?
Selam canım, haber vereyim diye yazıyprum. 2 gün gexikmeli olarak 44 çıkan değer 2 gün sonra yani bugün 16 çıktı benim. Düşüşte yani. Kimyasal sanırım. Hayırlısı olsun, ağrım sızım yok kanamayı bekleyeceğim ben .. inşallah senin güzel haberini alırız

Selam canım, haber vereyim diye yazıyprum. 2 gün gexikmeli olarak 44 çıkan değer 2 gün sonra yani bugün 16 çıktı benim. Düşüşte yani. Kimyasal sanırım. Hayırlısı olsun, ağrım sızım yok kanamayı bekleyeceğim ben .. inşallah senin güzel haberini alırız
Canım benimde 61 71 e cıkmıs galiba benimde öyle

Sağlık olsun napalım. Kısmet böyleymiş çok yaşayan var bu durumu galiba. Ve ertesi ay tekrar hamile kalıp sağlıkla devam eden de çok var. Benim 16 ya düşmüş bir kaç gün içinde kanaman başlayabilir dedi dr .. bekliyorum bakalım
Anladım canım gecmiş olsun benimde artık düşse iyi olur

Merhaba kızlar benim regl döngüm 26 gün. Bugün 28.gün yani 2 gün geçti, beta hcg 44 çıktı çok mu az sizce ? Ptesi tekrarlayacağım ama endişe ediyorum. Kötü birşey olmaz inşallah ..
1.gebelik 6.ayda ölü doğum
2.gebelik 5 haftalık dış gebelik
3.gebelik çok şükür oğlum 2.5 yaşında
4.gebelik 10.haftada tiroide bağlı kalp durması
Bu 5.gebelik olacak kısmetse yani :KK43: tiroid dengede şu an ilacımı düzenli içiyoeum aspirin ve folik de içiyorum ama şimdiye kadar ki gebelikler hep yüksek çıkıyodu bu defa da çok düşük geldi bana :KK43:
Ben de yeni öğrendim hamileliğimi ve tiroid az çalışıyor sizin kaçtı tsh ınız? Euthyrox kullanıyorum tsh ım ilaç kullanmadan önce 5.3 dü .şimdi 2,90 yarın tekrar dr angideceğim 4. Gebeliğinizde ilaç kullanıyormuydunuz?

Arkadaşlar merhaba beta hcg 15.3 cıktı ve ne demek inanin bilemiyorum . 200ler 1000ler havada ucusuyo sayfada :KK43:

Arkadaşlar merhaba beta hcg 15.3 cıktı ve ne demek inanin bilemiyorum . 200ler 1000ler havada ucusuyo sayfada :KK43:
Beklenen adet tarihiniz ne zaman ? Ben bugün yaptırdım 177,6 çıktı yarından sonra adet olacağım 48 saatte bir 2 katına çıkmalı sizinki dün tutunmuş bugün öğrenmişsiniz sanki bir de geç döllenme de olabiliyor

Geç döllenme diye bir şey var önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması moralinizi bozmayın karşılaştırma yapmayın
Bir de o beta hcg aralığı çok geniş bir yelpaze zaten ilerlemezse de adet olursunuz en kötü ihtimal bir dahaki ay denersiniz hiiiç moralinizi bozmayın sonuçta hamile kalabiliyorsunuz inşallah da geç döllenmedir sağlıkla hamilelik yaşarsınız

Ben de yeni öğrendim hamileliğimi ve tiroid az çalışıyor sizin kaçtı tsh ınız? Euthyrox kullanıyorum tsh ım ilaç kullanmadan önce 5.3 dü .şimdi 2,90 yarın tekrar dr angideceğim 4. Gebeliğinizde ilaç kullanıyormuydunuz?
Hayırlı olsun gebeliğiniz, tsh ım benim 0.0001 di .. benim tiroidim aşırı hızlı çalışıyordu, t3 t4 hormonlarım tavan yapmıştı o yüzden 4.gebeliğimde bilmiyorudm zaten sürpriz gebelikti 6.haftada öğrendim 10.haftada kalbi durdu. Kürtaj sonrası çarpıntı titreme olunca detaylı herşeye bakıldı ki tiroidler berbat .. düşüğün nedenine de hipertiroid dediler işte 5 ay oldu düzene girdi artık. Bu ay kimyasal geçirdim ama dr tiroidin den değil artık hormonlar düzenli dedi. Diğer ay hemen peşine kalabilirsin dedi. Sabah 16 çıktı beta bu akşam kanama başladı hwr zmanki regl im hala ne ağrı var ne sızı .. neyse ben hiç gebelik oluşmadı diye önüme bakıcam zaten dr larda gebelikten saymıyormuş her insan hayatında en az 2 3 kez geçirir adetle atar dedi.

Benim tsh ım şu an 2.5 oldu normal düzeydeymiş. Diğer t3 t4 gebelikte en önemlisiymiş. Onlarda normal düzeye indi şükür. Propcil diye bi ilaca geçtim şimdi ben gebelik düşündüğüm için. 4 ay tyramazol kullandım

Siz 2 türlüye de alıştırın kendinizi inş sağlıkla ilerler .. ben de iki türlüye alıştırmıştım kendimi çünkü, regl 2 gün geçince 44 çıktı bu sabah 4 gün geçti 16 çıktı ve akşam regl başladı .. sağlık olsun dedim daha beteri olsa ki hepsini yaşadım 3 kayıbım var. Buna da şükür dedim, kimyasaldan sonraki ay daha çabuk kalınırmış hamile. Sizin inşallah güzel ilerler geç döllenmedir ama bu ihtimali de gözardı etmeyin.

Hayırlı olsun gebeliğiniz, tsh ım benim 0.0001 di .. benim tiroidim aşırı hızlı çalışıyordu, t3 t4 hormonlarım tavan yapmıştı o yüzden 4.gebeliğimde bilmiyorudm zaten sürpriz gebelikti 6.haftada öğrendim 10.haftada kalbi durdu. Kürtaj sonrası çarpıntı titreme olunca detaylı herşeye bakıldı ki tiroidler berbat .. düşüğün nedenine de hipertiroid dediler işte 5 ay oldu düzene girdi artık. Bu ay kimyasal geçirdim ama dr tiroidin den değil artık hormonlar düzenli dedi. Diğer ay hemen peşine kalabilirsin dedi. Sabah 16 çıktı beta bu akşam kanama başladı hwr zmanki regl im hala ne ağrı var ne sızı .. neyse ben hiç gebelik oluşmadı diye önüme bakıcam zaten dr larda gebelikten saymıyormuş her insan hayatında en az 2 3 kez geçirir adetle atar dedi.
Ben bugün yaşadığınızı haziran ayında yaşadım kanama maksimum 700 oldu beta ertesi günü düşüşe geçti kanamam bir hafta sonra oldu önce çamur gibi sonra adet olur gibi ama ağrılı..benim yaşım 39 2. Çocuk için uğraşırken oldu kalitesiz yumurtadan kaynaklanıyor canınızı sıkmayın inofolic combi verdi dr bana kaliteli yumurta için bu ay denedim ve oldu tavsiye ederim hiç canınızı sıkmayın bir kez adet gördükten sonra tekrar deneyin

Ben bugün yaşadığınızı haziran ayında yaşadım kanama maksimum 700 oldu beta ertesi günü düşüşe geçti kanamam bir hafta sonra oldu önce çamur gibi sonra adet olur gibi ama ağrılı..benim yaşım 39 2. Çocuk için uğraşırken oldu kalitesiz yumurtadan kaynaklanıyor canınızı sıkmayın inofolic combi verdi dr bana kaliteli yumurta için bu ay denedim ve oldu tavsiye ederim hiç canınızı sıkmayın bir kez adet gördükten sonra tekrar deneyin
Çok sağolun, benimde oğlum 2.5 yaşında 3 kayıp+bu kimyasal olunca nasıl olsa sağşıklı gebeliği yakalamam zor diyorum o yüzden deniyorum. Ben 28 eşim 38 yaşında. Cumartesi dr a gideceğim. Eşim içinde kendim içinde yumurta sperm kalitesi için soracağım ilaç versin zaten. Bu inofolic i özellikle vermese bile alıcam. Eşime de vermezse ilaç keçibpynuzu pekmezi içiririm. Benimde umudum var Allahın hakkı 3, oğlumda da 2 kayıptan sonra 3.ye sğalıkla geldi. İnşallah şimdi de bekletmez de 3.de gelir. 4 ay önce 10 haftalık kalbi durdu şimdi kimyasal gebelik .. şimdi artık olacak inşallah inanıyorum bende elimizden geleni yapıp dua etmekten başka çare yok ..

X