Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İnşallah canım.kanda artısa gore oyle bır durum yok.keseyıde gorurse o sorun kalkmıs olacak.bazı doktorlar nedense basta korkutmayı cok sevıyorlar:110::110:
Cunku dikkatli davranmiyoruz risklibirsey yoksa belki ondan dolayi insallah hersey iyi oolur :)

Kızlar bişey soracağım size şimdi Benim adetime 6 gün var tabi bugünü saymazsak 5 gün var . Akşam acilde kan testi yaptırsam çıkarmı acaba . Yumurtam 8 gün önce çatladı . İnternette araştırdım döllenmeden 5-6 gün sonra betaHCG hormonu salgılanmaya başlıyormuş . Siz ne dersiniz bu arada adet döngümün 21. Günü bugün

Kızlar bişey soracağım size şimdi Benim adetime 6 gün var tabi bugünü saymazsak 5 gün var . Akşam acilde kan testi yaptırsam çıkarmı acaba . Yumurtam 8 gün önce çatladı . İnternette araştırdım döllenmeden 5-6 gün sonra betaHCG hormonu salgılanmaya başlıyormuş . Siz ne dersiniz bu arada adet döngümün 21. Günü bugün
Canim cikar tabiki ama degerlee dusuktur bence sabret biraz daha degerler yukselir varsa sende rahat edersin yoksao nun. Takbiyle ugrasmak daha stres veriyo

Merhaba aranıza yeni katılıyorum ilk kez yazıyorum adetime 4 gün kala idrar testi yaptm ve ikinci cizgi silik cıktı bugün adetime 3 gün var b hcg yaptrdım 33 cıktı tecrübelilerden yorum alsam cnkü bundan 2 ay önce bi kimyasal gebelik yasadım yine korkuyorum aynısı olmasından tesekkür ederim simdiden hepinize

Merhaba aranıza yeni katılıyorum ilk kez yazıyorum adetime 4 gün kala idrar testi yaptm ve ikinci cizgi silik cıktı bugün adetime 3 gün var b hcg yaptrdım 33 cıktı tecrübelilerden yorum alsam cnkü bundan 2 ay önce bi kimyasal gebelik yasadım yine korkuyorum aynısı olmasından tesekkür ederim simdiden hepinize
Canim adetten 3 gun once 33 cikmasi iyi bence. Bn adetim gunu baktirdim 11.60 ti snra kimyasal yasadim bitti sonlanmisti gebelk. Bu degerler baya yukselecek birkac gune saglkli bi gebelkse ki oyle gornyor umutlandirmak iatemem seni . insalah oyledir canm sen ik i gn snra tekrar baktir. Insallah leken veya kanaman olmaz bn oyle ogrendm kimyasali. Sen nasil ogrendun bu aradakonu disianda olck ama

Canim adetten 3 gun once 33 cikmasi iyi bence. Bn adetim gunu baktirdim 11.60 ti snra kimyasal yasadim bitti sonlanmisti gebelk. Bu degerler baya yukselecek birkac gune saglkli bi gebelkse ki oyle gornyor umutlandirmak iatemem seni . insalah oyledir canm sen ik i gn snra tekrar baktir. Insallah leken veya kanaman olmaz bn oyle ogrendm kimyasali. Sen nasil ogrendun bu aradakonu disianda olck ama
İnşallah bu sefer gerçekten hamişimdir diyorum ya çünkü bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım umarm bu sefer gerçektir

benim kimyasal gebeliğimde değerlerim düşüktü 2 gün sonra tekrar test istedi değerde düşüş oldu sonrasında kanamayla beraber atacağımı kimyasal gebelik olduğunu söyledi doktorum

İnşallah bu sefer gerçekten hamişimdir diyorum ya çünkü bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım umarm bu sefer gerçektir
Insallah canim . uzme kendini bense gecen aydi kimyasalm. Her kadinin basina gelebiliyormus bu durum zaten kmyasalo geciren kadin hamile kalabilyormis oyuzden uzme kendini stres iyi gelmez kafani bosaltvsabirla bekle pazrtesi gununu gidip tekrar kan baktiririsin

kızlar adet sonrasi ilk gunden itibaren denemeye basladik sizce olurmu,bagzi arkadaslar 14 gunluk yumurta catlama hk eger adet suresi uzunsa (benim 7 gun) oluyor diyorlar cunku 72 saat sperm canli kalabiliyormus ,kisiye bagli yazmislar
bu sekilde bebis yapan varmi
doktoru 14gun hesaplamayi beklemeden baslayin diyenleri olmus
anlayamadim

kızlar adet sonrasi ilk gunden itibaren denemeye basladik sizce olurmu,bagzi arkadaslar 14 gunluk yumurta catlama hk eger adet suresi uzunsa (benim 7 gun) oluyor diyorlar cunku 72 saat sperm canli kalabiliyormus ,kisiye bagli yazmislar
bu sekilde bebis yapan varmi
doktoru 14gun hesaplamayi beklemeden baslayin diyenleri olmus
anlayamadim
Adetin son gününden degil ilk gününden sayılır günler. Her kadinda yumurtlama gunu farklıdır hatta kisinin aydan aya bile degisebilir yumurtlama günü. Bu yüzden gün aşırı iliskiye girersen eger (adetin ilk gününden sayıp 10- 12- 14- 16. gunlerde) sansını artırırsın.

Kızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı:KK43: . Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce kimyadal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ?Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım . Olsa çıkardı herhalde değilmi ? :KK43:

Son düzenleme:
Adetin son gününden degil ilk gününden sayılır günler. Her kadinda yumurtlama gunu farklıdır hatta kisinin aydan aya bile degisebilir yumurtlama günü. Bu yüzden gün aşırı iliskiye girersen eger (adetin ilk gününden sayıp 10- 12- 14- 16. gunlerde) sansını artırırsın.
tesekurler canim ,benim icin ayrintili bir bilgiydi ,bana biraz zaman gerekli sabirsizlik yapmadan

Arkadaslar dun yazmıs dıs gebelık olabır demiştı doktor.bugun dayanamayıp baska doktora gıttım.5 hafta 4 gunluk hamıleyım.kalp atıslarıda baslamıs.rabbım herkezs hayırlı hamılelıkler nasıp etsın inşallah.

arkadaslar ben gecen hafta hamile kalmak icin calismalara basladim ama ayni zamanda lazer epilasyon yaptiriyorum tum vucut ,bu konuda devam eden yada kısmı yaptirmaya devam eden bilgisi yada tecrubesi olan varmi cunku seans zamani geliyor eger hamile kalmissam seansa gitmeyecegim yada bacak k.alti gibi kismi gidecegim,ne dersiniz

Insallah canim . uzme kendini bense gecen aydi kimyasalm. Her kadinin basina gelebiliyormus bu durum zaten kmyasalo geciren kadin hamile kalabilyormis oyuzden uzme kendini stres iyi gelmez kafani bosaltvsabirla bekle pazrtesi gununu gidip tekrar kan baktiririsin[/QUOTE
Bugün tekrar baktırdım 74 çıktı cnm beta hcg ortalamasına göre 18. Gün gözüküyor

Bak nasil artmis degerlerin adete 1 gun kaldi dmi adetini gecnce cok daha hizli yukseleck saglikliysa

X