Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Selam canım ben özelde yaptırdım 2 testimi
Rabbim hayirlisi versin canim ben 6senelik evliyim gecen sene gebe kaldim ama kismet olmadi 1bucuk senedir ugrasiyorum gecen ay ve bu ay olmadım gebelikte yok kismetimize ne. Duser bilmiyoruz bu aralar yumurtlama gunlerim bakqlim herseyin hayirlisi

Rabbim hayirlisi versin canim ben 6senelik evliyim gecen sene gebe kaldim ama kismet olmadi 1bucuk senedir ugrasiyorum gecen ay ve bu ay olmadım gebelikte yok kismetimize ne. Duser bilmiyoruz bu aralar yumurtlama gunlerim bakqlim herseyin hayirlisi
Amin canım, hayırlısı dediğin gibi en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallahh.

Dün kan değerim 639,1 di yarın yine gidicem düşerse diye çok strese giriyorum bu değer nasıl sizce?

Arkadaşlar merhaba benim bundan önce 3 düşüğüm oldu. Şimdi yeniden hamileyim. Beta hcg değerlerim 16-62-140, 3 gün sonra 446 en son 2 gün sonra dün 1600 olarak yükseldi. Bugün sanki göğüs ağrım biraz azaldı gibi geldi ve hafif kasık ağrım var.biraz fazla endişeleniyorum sanırım ama beta hcg artışları iyi olsa da erken dönemde kayıp yaşanıyor mu biliyormusunuz

Arkadaslar merhaba adetm 1gun gecktgnde kan verdim 2saat snra kanamam ve adet sancm basldi doktoragittim sonucu beklemeden doktor kese gorunmuyor ama adet kanamasi da gorunmuyor dedi yarn ki sonuca gorekonusablrm kimyasal gebelk veya dis gebelkte olablr mis. Bugn sonucumu aldm 11.60. Karsisinda 2 3 hafta yaziyor bilgi sahibi olanlar yrdimci olablr mi ogleden snrs doktora gidicem gostermek icin sonuclari . sizinlede konusmak istedim smdiden tesekurler

Arkadaslar merhaba adetm 1gun gecktgnde kan verdim 2saat snra kanamam ve adet sancm basldi doktoragittim sonucu beklemeden doktor kese gorunmuyor ama adet kanamasi da gorunmuyor dedi yarn ki sonuca gorekonusablrm kimyasal gebelk veya dis gebelkte olablr mis. Bugn sonucumu aldm 11.60. Karsisinda 2 3 hafta yaziyor bilgi sahibi olanlar yrdimci olablr mi ogleden snrs doktora gidicem gostermek icin sonuclari . sizinlede konusmak istedim smdiden tesekurler
değerlerin biraz düşük muhtemelen kimyasal gebelik gibi görünüyor. üzülme bu neredeyse herkesin başına gelebiliyor ben de bir kez yaşadım. hatta çoğu insan çok kısa süreli bir gebelik olduğu için hamile olduğunu ve düşük yaptığını bilmiyor adet oldum sanıyor.

değerlerin biraz düşük muhtemelen kimyasal gebelik gibi görünüyor. üzülme bu neredeyse herkesin başına gelebiliyor ben de bir kez yaşadım. hatta çoğu insan çok kısa süreli bir gebelik olduğu için hamile olduğunu ve düşük yaptığını bilmiyor adet oldum sanıyor.
Him tesekkur ederim kimyasal olrk kalir yani yukselmez mi diyosunz

Bir ihtimal geç yumurtlama olabilir kanamaniz çok muydu kesildi mi şimdi? Bence 2 güne bir tahlil verin inşallah artış katlanırsa sağlıklı bir gebelik olabilir. Benim değerler ikiye katlamadı ve zar zor 400e kadar çıkmıştı sonra malesef düşük le sonuçlandı

Ben bundan birşey anlamadım yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• 20180703_233220-min.jpg
    20180703_233220-min.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 83
Selam arkadaşlar, buraya daha yeni üye oldum. Yazmak bugüne kısmetmiş:) Benim döndüm 32 günde bir oluyor. En son 30 Mayıs tarihinde adet oldum, beklenen 2 Temmuz idi. Fakat 28 Haziran'da kanda 321 değerini gördüm. Bu bile bana fazla gibi gelmişken bugun 2508'e çıkmış. Bu değerler çok yüksek değil mi? Yarın doktor kontrolüm var, umarım bir sıkıntı çıkmaz. Sizin aranızda böyle olup rahatlatabilecek birileri var mıdır :KK43:
Hayırlı olsun öncelikle ben ilk kan testi verdiğimde adetin 7.gunuydu 2450 çıkmıştı değer 4 haftaliksiniz tahminen .değerin ikizle ilgisi yok gayet güzel inşallah keseyi de görürsünüz ben 5+2 de keseyi gördüm 6+2 de kalp atışını duydum çok şükür

Hayırlı olsun öncelikle ben ilk kan testi verdiğimde adetin 7.gunuydu 2450 çıkmıştı değer 4 haftaliksiniz tahminen .değerin ikizle ilgisi yok gayet güzel inşallah keseyi de görürsünüz ben 5+2 de keseyi gördüm 6+2 de kalp atışını duydum çok şükür

Merhaba bende üç gün vardı adete kan verdim 76.08 çıktı sizce normalmidir kaç haftalık acaba

X