canım benim hiç korkma çok yeni daha :)
ama değerim düşük nasıl. hamiellik oluyor 42 suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim hiç korkma çok yeni daha :)
Sanırım kimyasal. Benm de ilki 49 çıktı snra 65 e yukseldi ve 2 gun snrada 9 a düştü hayırlısı olsn canım.
sadece bildiğim. tek şey aglamakkimyasal mi dış gebelik mi belli değil kanam yok hiç bir ağrı belirti yok adetim tam 6 gün geçti kan değerim 42 hiç birşey bilmiyorum
Noldu canım ??Kızlar lütfen cevap verin
Üzülme canım. Hayırlısı olsn. Ne diycegimi şaşırdm çok ilginç bi şeykimyasal mi dış gebelik mi belli değil kanam yok hiç bir ağrı belirti yok adetim tam 6 gün geçti kan değerim 42 hiç birşey bilmiyorum
Noldu canım ??
Hayırlısı ya üzülmesadece bildiğim. tek şey aglamak
Aynn bnmde oyle. 7 aydr deniyorz. Bakalım. Daha dgrusu 3 4 aydr düzenli deniyorz[/QUOTE]Belki başlık olarak uygun bi konu altına yazmıyorum ama gerçekten artık psikolojim bozuldu aranızda böyle olan vardır belki diye yazmak istedim. 2 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz son 4 aydır korunmuyoruz her ay adet ile karşılaşınca hüsran yaşamak artık yordu ve bu ayın başında kadın doğum polikliniğinde muayene oldum polikistik over hastası olduğumu öğrendim fakat hiç bi adet düzensizliği veya hormon testlerimde anormallik yok sadece ultrasonda göründü bununla birlikte ultrasonda yumurtamın olduğunu hatta bu ay hamile kalırsın belki bile demişti doktorum, yumurta olduğunu duyunca ilişkimizde oldu o gün. ayın 14ünde hasta olmam lazımdı hala olmadım ve 16sında beta hcg baktırdım negatif çıktı şimdi aklımda deli sorular var polikistik over yüzünden mi adet olmadım yoksa gebelik varmıdır bu durumabenzer durum yaşayan var mı adete yönelik hiç bir belirtim yok sadece ayın 10unda ve 11inde adetolacakmış gibi kasık ağrım oldu adet gelmedi takipeden günlerde hep beyaz akıntı geldi...
Canm ben oldum kürtaj 20 dk kadar surdu komple uyuttular beni narkoz verdiler hcbsey hssetmedim ozelde oldum korkacak bsey yok bnde cok korktum ama o kadar kotu deglmis hcbsey hssetmedm cunku ama narkozu atmak biraz sknti sarhos gbi oluyosun ayni onun disinda bsey yok ama sen dis gebelik falan dusunme canm smdilik adetin 10 gun gecsin bi gt bidaha test yap 100 un ustune yukselirse hamilesindr gidip kalp atisini duyarsn bebegin dis gebelik olmadgi anlasilir yukselmezse zaten o zmna kadar adet olursun doktor bana oyle dedi benim pazartesi adetim 10 gun gecmis oluyor pazartesi kan vericem o zmn ne oldgunu yazarm lutfen kafana takma stres yaptikca daha kotu olur iyi dusun iyi olsn insallahsuan ne durumdasanz gebelik varmı yoksa.kurtaj mi.oldunuz dış gebelik mi
Ben amaliyat oldum cnm dış gebelikten hakkında hayırlısı olsun ama takip et ihmal etme Allah yardimcin olsunbiliyorum dış gebelik kimyasal.olsaydi duserdi acaba dış gebelik te nasıl bir işlem. uygulanıyor bilen varmi
Ben amaliyat oldum cnm dış gebelikten hakkında hayırlısı olsun ama takip et ihmal etme Allah yardimcin olsun
Canm ben oldum kürtaj 20 dk kadar surdu komple uyuttular beni narkoz verdiler hcbsey hssetmedim ozelde oldum korkacak bsey yok bnde cok korktum ama o kadar kotu deglmis hcbsey hssetmedm cunku ama narkozu atmak biraz sknti sarhos gbi oluyosun ayni onun disinda bsey yok ama sen dis gebelik falan dusunme canm smdilik adetin 10 gun gecsin bi gt bidaha test yap 100 un ustune yukselirse hamilesindr gidip kalp atisini duyarsn bebegin dis gebelik olmadgi anlasilir yukselmezse zaten o zmna kadar adet olursun doktor bana oyle dedi benim pazartesi adetim 10 gun gecmis oluyor pazartesi kan vericem o zmn ne oldgunu yazarm lutfen kafana takma stres yaptikca daha kotu olur iyi dusun iyi olsn insallah
Benim tüpü mu aldilar cnm. Ic kanama gecirdim zor gecti benim ki Allah kimseye yasatmasincnm ameliyat ne kadar sürdü hastanede kaliniyormu ? bide 7 haftalik olan a kadar beklesemmi acaba ?
Seninkorkutmak değil amacim dış gebelik dediyse doktor ihmal etme Allah yar ce yaridmccin olsunBenim tüpü mu aldilar cnm. Ic kanama gecirdim zor gecti benim ki Allah kimseye yasatmasin
Aynn bnmde oyle. 7 aydr deniyorz. Bakalım. Daha dgrusu 3 4 aydr düzenli deniyorz
Aynn sol tarafta sadece. Ama hormon testim temiz cıktı.[/QUOTE]Seninde mi polikistik overin var
Polikistik over kist dimi arkadaslar
Evet canım. Aynı zamanda yumurta tembelliği.