- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
Gebelik var canm ama çok çok başı. Futunma aşamasında dikat etmem lazımmrb benm beta hcg 33,42 çıktı adetimin üstünden 4 gün geçti gebelik varmı en son adetm 19.nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik var canm ama çok çok başı. Futunma aşamasında dikat etmem lazımmrb benm beta hcg 33,42 çıktı adetimin üstünden 4 gün geçti gebelik varmı en son adetm 19.nisan
Vajinal ultrasonla görünür. Karından muayene icin biraz daha beklemelisin 5000in üstüne cıksın. Karında daha gec görünür. Hayırlı olsun :)Bugün 2519 çıkmış beta hcg inş görünür en yakın zamanda
cnm coknkorkuyrum hiç kan testi yapamdim ilk defa yaptım.Gebelik var canm ama çok çok başı. Futunma aşamasında dikat etmem lazım
cnm coknkorkuyrum hiç kan testi yapamdim ilk defa yaptım.
Değerine göre daha 12 13 günlük.iki gün sonra tekrar ver artışı takip et canım 2 kat artarsa sıkıntı yokacaba hamilemiyim kaç haftalık biliyormsunz
Doktora gidin bence oda size 2 gün sonra tekarar gelin diyecek inşallah hayırlısı olur insallahEvet moralim çok bozuk ya beta hgc si 33,42 olup hamile olan varmı bayanlar cvplarsaniz sevinirim.lutfrn ya çok Üzgünüm en son adet tarihim 19 nisan adetim 6 gün geçti suan adet değilim kan testini adetim 4 gün geceli yaptım.
Hayirli sonuc alırsınız inşallahmerhabalar , bende kısaca kendı yasadıklarımı aktarayım belki,adetime 6 gün vardı akşam cok kotu bı sancı yasadım kesınlıkla kasık sancısı değil mıdemden asagı gaz sancısı belkide ve cok korktum o gece. Ve 2 3 gün onceden de hergun bir test yapıyordum internetten aldıgım ıcın elimde bolcana vardı. Ve hep bı 2.cizgiyi arıyordum goruyordum da hafıf grı bı cızgı ve bunun adı kontrl cızgısı oluyormus o yuzden kesınlıkle ıtıbar etmeyın her teste oluyor. Sonrasında ertesi sabah kahverengi lekelerimin geldiğini gördğm ve dedimki adet olucam sanırım.Ama yinede test yaptım ve 5 dk ıcınde cok sılık bı cızgı cıktı ama kırmızımsı pembemsi inanamadım acaba falan dye gezdim butun gun ve aksama dayanamadım yıne yaptım yıne cıktı ama test bozuktur belki diye düşündüm ve kan vermeye gittim. Basıt bi tıp merkezı oldugu ıcın tahlıllerıde gayet basıt oluyormus, ve sadece negatıf pozıtıf dıye sonuc verıyolarmış.45 dk sonunda test negatıf denildi ve eve dondum. Ama garıbıme gitti sonra ertesı sbah ıse gıderken bı anda bı test aldım ve 2.ci idrarımla baska marka test yaptım mıratech di . ilki labaquıck gercekten ck hassas o testler 1 numara. ve yıne silik bir çizgi cıktı bu arada adetıme 4 kalmıs ıdı.Akşamına baska bı hastanede test yaptırdım ve hala kahverengı lekelerım devam edıyordu yaklaık 2 -3 gun surdu.Ve bıngo sonucu aldım 39 değeriyle karsılastım ve olumsuz dusunmemek ıcın kendimi zorladım.ERtesı sabah leklerın oldugu ıcın hemen bı doktora gozuktum var gibi gözüküyor evet ama tekrarlamamız lazım dedı ertesi sbah tekrardan yapalım dedi.Bat 2 gün kala tekrar test yapıldı 82 olmustu değer.Doktorum hayırlı olsun dıyebilir dedi ultrasonda baktı cunku agrı sıkayetım vardı gecen ay klomen kullandıgım ıcın 2 kucuk kıstım olusmus hala agrıları var ama olsun :)) 2 hafta sonra cagırdı.ve carsamba gunu gobegımde değişik bi sancı oldu gecmedı hemen doktora gıttım tekrar beta hcg ve progestoron yapıldı.Sonucum adetten 2 gun sonra 500 lerde cıktı progest. bı tık dusmus progestan dıye bı ılac verdı folık asıtle bırlıkıte onu kullanıyorum suan.Ve 26 sında inşallah bir sıkıntım olmazsa kontrole gıdıcem, sizde dualarınızı eksık etmeyın.VE dilerimki mubraek ramazan ayının hürmetine Rabbim herkesin kucagını doldursun inşallahh, uzun oldu kusura bakmayın :)
Korkma allahın izniyle bişy olmazcnm coknkorkuyrum hiç kan testi yapamdim ilk defa yaptım.
önceden bu topice yazmıştım o yüzden bildirimler geliyordu ama okumuyordum seni görünce çok şaşırdııım :) bilmiyorum hatırladın mı beni? vee çok sevindim maşallah Allah hayırlı evlat etsin sağlıkla kucağına aldığını da görelimmerhabalar , bende kısaca kendı yasadıklarımı aktarayım belki,adetime 6 gün vardı akşam cok kotu bı sancı yasadım kesınlıkla kasık sancısı değil mıdemden asagı gaz sancısı belkide ve cok korktum o gece. Ve 2 3 gün onceden de hergun bir test yapıyordum internetten aldıgım ıcın elimde bolcana vardı. Ve hep bı 2.cizgiyi arıyordum goruyordum da hafıf grı bı cızgı ve bunun adı kontrl cızgısı oluyormus o yuzden kesınlıkle ıtıbar etmeyın her teste oluyor. Sonrasında ertesi sabah kahverengi lekelerimin geldiğini gördğm ve dedimki adet olucam sanırım.Ama yinede test yaptım ve 5 dk ıcınde cok sılık bı cızgı cıktı ama kırmızımsı pembemsi inanamadım acaba falan dye gezdim butun gun ve aksama dayanamadım yıne yaptım yıne cıktı ama test bozuktur belki diye düşündüm ve kan vermeye gittim. Basıt bi tıp merkezı oldugu ıcın tahlıllerıde gayet basıt oluyormus, ve sadece negatıf pozıtıf dıye sonuc verıyolarmış.45 dk sonunda test negatıf denildi ve eve dondum. Ama garıbıme gitti sonra ertesı sbah ıse gıderken bı anda bı test aldım ve 2.ci idrarımla baska marka test yaptım mıratech di . ilki labaquıck gercekten ck hassas o testler 1 numara. ve yıne silik bir çizgi cıktı bu arada adetıme 4 kalmıs ıdı.Akşamına baska bı hastanede test yaptırdım ve hala kahverengı lekelerım devam edıyordu yaklaık 2 -3 gun surdu.Ve bıngo sonucu aldım 39 değeriyle karsılastım ve olumsuz dusunmemek ıcın kendimi zorladım.ERtesı sabah leklerın oldugu ıcın hemen bı doktora gozuktum var gibi gözüküyor evet ama tekrarlamamız lazım dedı ertesi sbah tekrardan yapalım dedi.Bat 2 gün kala tekrar test yapıldı 82 olmustu değer.Doktorum hayırlı olsun dıyebilir dedi ultrasonda baktı cunku agrı sıkayetım vardı gecen ay klomen kullandıgım ıcın 2 kucuk kıstım olusmus hala agrıları var ama olsun :)) 2 hafta sonra cagırdı.ve carsamba gunu gobegımde değişik bi sancı oldu gecmedı hemen doktora gıttım tekrar beta hcg ve progestoron yapıldı.Sonucum adetten 2 gun sonra 500 lerde cıktı progest. bı tık dusmus progestan dıye bı ılac verdı folık asıtle bırlıkıte onu kullanıyorum suan.Ve 26 sında inşallah bir sıkıntım olmazsa kontrole gıdıcem, sizde dualarınızı eksık etmeyın.VE dilerimki mubraek ramazan ayının hürmetine Rabbim herkesin kucagını doldursun inşallahh, uzun oldu kusura bakmayın :)
Canimm disin nasil oldu ? İyi misinKorkma allahın izniyle bişy olmaz
Amın ınsallah tesekuur ederim canım :)önceden bu topice yazmıştım o yüzden bildirimler geliyordu ama okumuyordum seni görünce çok şaşırdııım :) bilmiyorum hatırladın mı beni? vee çok sevindim maşallah Allah hayırlı evlat etsin sağlıkla kucağına aldığını da görelim
DAHA çok yeni yani ilk hafta bile olabilir.mrb benm beta hcg 33,42 çıktı adetimin üstünden 4 gün geçti gebelik varmı en son adetm 19.nisan
merhabalar , bende kısaca kendı yasadıklarımı aktarayım belki,adetime 6 gün vardı akşam cok kotu bı sancı yasadım kesınlıkla kasık sancısı değil mıdemden asagı gaz sancısı belkide ve cok korktum o gece. Ve 2 3 gün onceden de hergun bir test yapıyordum internetten aldıgım ıcın elimde bolcana vardı. Ve hep bı 2.cizgiyi arıyordum goruyordum da hafıf grı bı cızgı ve bunun adı kontrl cızgısı oluyormus o yuzden kesınlıkle ıtıbar etmeyın her teste oluyor. Sonrasında ertesi sabah kahverengi lekelerimin geldiğini gördğm ve dedimki adet olucam sanırım.Ama yinede test yaptım ve 5 dk ıcınde cok sılık bı cızgı cıktı ama kırmızımsı pembemsi inanamadım acaba falan dye gezdim butun gun ve aksama dayanamadım yıne yaptım yıne cıktı ama test bozuktur belki diye düşündüm ve kan vermeye gittim. Basıt bi tıp merkezı oldugu ıcın tahlıllerıde gayet basıt oluyormus, ve sadece negatıf pozıtıf dıye sonuc verıyolarmış.45 dk sonunda test negatıf denildi ve eve dondum. Ama garıbıme gitti sonra ertesı sbah ıse gıderken bı anda bı test aldım ve 2.ci idrarımla baska marka test yaptım mıratech di . ilki labaquıck gercekten ck hassas o testler 1 numara. ve yıne silik bir çizgi cıktı bu arada adetıme 4 kalmıs ıdı.Akşamına baska bı hastanede test yaptırdım ve hala kahverengı lekelerım devam edıyordu yaklaık 2 -3 gun surdu.Ve bıngo sonucu aldım 39 değeriyle karsılastım ve olumsuz dusunmemek ıcın kendimi zorladım.ERtesı sabah leklerın oldugu ıcın hemen bı doktora gozuktum var gibi gözüküyor evet ama tekrarlamamız lazım dedı ertesi sbah tekrardan yapalım dedi.Bat 2 gün kala tekrar test yapıldı 82 olmustu değer.Doktorum hayırlı olsun dıyebilir dedi ultrasonda baktı cunku agrı sıkayetım vardı gecen ay klomen kullandıgım ıcın 2 kucuk kıstım olusmus hala agrıları var ama olsun :)) 2 hafta sonra cagırdı.ve carsamba gunu gobegımde değişik bi sancı oldu gecmedı hemen doktora gıttım tekrar beta hcg ve progestoron yapıldı.Sonucum adetten 2 gun sonra 500 lerde cıktı progest. bı tık dusmus progestan dıye bı ılac verdı folık asıtle bırlıkıte onu kullanıyorum suan.Ve 26 sında inşallah bir sıkıntım olmazsa kontrole gıdıcem, sizde dualarınızı eksık etmeyın.VE dilerimki mubraek ramazan ayının hürmetine Rabbim herkesin kucagını doldursun inşallahh, uzun oldu kusura bakmayın :)
Hala şiş. Hatta dünkünden daha da şiş. Agzımı acıp kapatmakta zorlanıyorm. Ama işin iyi yanı şuan zerre agrı yok. Arada bi sızlama oluyo sadece. Bi ara yıne böyle oldu. İltihaplanmıstı. Dr gittim içten şişen kısıma bi kesik attı bütün iltihabı akıttı ama asırı derecede acımıstı yıne öyle olmasndan çok korkuyormCanimm disin nasil oldu ? İyi misin
Umarim agrin gelmez geri. Dikkat et kendjne canim bi an once gecer insallah bir daha da tekrarlamaz ❤Hala şiş. Hatta dünkünden daha da şiş. Agzımı acıp kapatmakta zorlanıyorm. Ama işin iyi yanı şuan zerre agrı yok. Arada bi sızlama oluyo sadece. Bi ara yıne böyle oldu. İltihaplanmıstı. Dr gittim içten şişen kısıma bi kesik attı bütün iltihabı akıttı ama asırı derecede acımıstı yıne öyle olmasndan çok korkuyorm
ayy cok sevındım ne kadar guzel , inşallah değerinin arttıgınıda gorursun bıkere 2 kat arttımı zaten korkma daha.Gerçi Rabbim buyuk goruyorsun Ol dıyor ve Oluyor. Çok şükür ki :) o yuzden sen hıc hıc korkma :) ama bence bebıs daha yenı zamanlarda olmus inşallah bu mubarek ayda saglıkla gelısır buyuk hepımızın bebeklerii:))Hayırlı olsun öncelikle bende küçük hikayemi anlatayım.
EN SON 23 martta regl oldum .sonra 22 -23 nisanda ise 6 gğn kadar kahverengi pötürlü kan geldi.Dr gittim ve kırmızıları görmedim dedim.Oda tarlusal verelim ama gene de kanda bakalım dedi.ve kan verdim negatif.Sonrasında tarih 01.04 tü sanırım adet söktürücü tarlusala başladım ilaç bitti ve adet olamadım .tabi mayıs adetim yaklaştı 20 ile 25 de olacam .AKABİNDE CANIM Nedense müthiş bir tüysüz şeftali istiyor ve yiyorum sebebini bilmeden tamam zaten çok meyve severim ama bu yiyişim garip geldi.Üstünede işten gelip ev işlerinide bitirince 9 dedinmi gözümü açamıyordum.Aklıma acaba hamilemiyim dedim.Eczaneden test aldım ve yaptım yani daha adetime var ama kuşku işşte POZİTİFTİ .yok ya saçmalama dedim kendime bozuk bu kesin çünkü daha adetime 1 hafta var inanmadım.Doktoru aradım söktürücü verdiniz ama pozitif çıktı gebelik idrarda dedim.Yanina çağırdı yok dedi bu çok silik öyle olmaz koyu olması lazım diyince .sana daha iyi söktürücü veriyoırum diana diye onu kullan dedi.AMA GENE kan tahlili yapalım dedi.Yaptık ve 197 geldi.ŞOK OLDUM dr şok oldu.Çünkü 15 gün önce negatifti.Bu değerlerin her 2 güne 1 artması lazım dedi .Bakalım Allahım ANNELİĞİ ,BABALIĞI HAKEDECEK herkese nasip etsin.Bu mubarek ramazanda kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.....
ayy cok sevındım ne kadar guzel , inşallah değerinin arttıgınıda gorursun bıkere 2 kat arttımı zaten korkma daha.Gerçi Rabbim buyuk goruyorsun Ol dıyor ve Oluyor. Çok şükür ki :) o yuzden sen hıc hıc korkma :) ama bence bebıs daha yenı zamanlarda olmus inşallah bu mubarek ayda saglıkla gelısır buyuk hepımızın bebeklerii:))
merhabalar , bende kısaca kendı yasadıklarımı aktarayım belki,adetime 6 gün vardı akşam cok kotu bı sancı yasadım kesınlıkla kasık sancısı değil mıdemden asagı gaz sancısı belkide ve cok korktum o gece. Ve 2 3 gün onceden de hergun bir test yapıyordum internetten aldıgım ıcın elimde bolcana vardı. Ve hep bı 2.cizgiyi arıyordum goruyordum da hafıf grı bı cızgı ve bunun adı kontrl cızgısı oluyormus o yuzden kesınlıkle ıtıbar etmeyın her teste oluyor. Sonrasında ertesi sabah kahverengi lekelerimin geldiğini gördğm ve dedimki adet olucam sanırım.Ama yinede test yaptım ve 5 dk ıcınde cok sılık bı cızgı cıktı ama kırmızımsı pembemsi inanamadım acaba falan dye gezdim butun gun ve aksama dayanamadım yıne yaptım yıne cıktı ama test bozuktur belki diye düşündüm ve kan vermeye gittim. Basıt bi tıp merkezı oldugu ıcın tahlıllerıde gayet basıt oluyormus, ve sadece negatıf pozıtıf dıye sonuc verıyolarmış.45 dk sonunda test negatıf denildi ve eve dondum. Ama garıbıme gitti sonra ertesı sbah ıse gıderken bı anda bı test aldım ve 2.ci idrarımla baska marka test yaptım mıratech di . ilki labaquıck gercekten ck hassas o testler 1 numara. ve yıne silik bir çizgi cıktı bu arada adetıme 4 kalmıs ıdı.Akşamına baska bı hastanede test yaptırdım ve hala kahverengı lekelerım devam edıyordu yaklaık 2 -3 gun surdu.Ve bıngo sonucu aldım 39 değeriyle karsılastım ve olumsuz dusunmemek ıcın kendimi zorladım.ERtesı sabah leklerın oldugu ıcın hemen bı doktora gozuktum var gibi gözüküyor evet ama tekrarlamamız lazım dedı ertesi sbah tekrardan yapalım dedi.Bat 2 gün kala tekrar test yapıldı 82 olmustu değer.Doktorum hayırlı olsun dıyebilir dedi ultrasonda baktı cunku agrı sıkayetım vardı gecen ay klomen kullandıgım ıcın 2 kucuk kıstım olusmus hala agrıları var ama olsun :)) 2 hafta sonra cagırdı.ve carsamba gunu gobegımde değişik bi sancı oldu gecmedı hemen doktora gıttım tekrar beta hcg ve progestoron yapıldı.Sonucum adetten 2 gun sonra 500 lerde cıktı progest. bı tık dusmus progestan dıye bı ılac verdı folık asıtle bırlıkıte onu kullanıyorum suan.Ve 26 sında inşallah bir sıkıntım olmazsa kontrole gıdıcem, sizde dualarınızı eksık etmeyın.VE dilerimki mubraek ramazan ayının hürmetine Rabbim herkesin kucagını doldursun inşallahh, uzun oldu kusura bakmayın :)