- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
Doktoru iyi seçmek gerek gerçekten bende 5 haftalıkken gittim doktorum çok iyi baktı ve keseyi gördü sende Rabbimin izniyle görürsün inşallah :)Merhabalar bilgi amaçlı bende paylaşayım :) bugun kan verdım 2480 cıktı bat 8 nisandı 6haftalık hamıleyım ultrasonda gozukmedı onumuzdekı hafta gorunur muhtemelen.ilk hamılelıgı adet gunumde ogrenmıstım 117 di bide şapşal bı doktora denk gelmıstım tutturdı dış gebelık bu dıye bır hafta delı gıbı kan vermıstım o yuzden bunda aynı hatayı yapmayıp beklıcem. Suan ıcın hamıle oldugumu bılıyorum bu yeterlı bncr
Kesınlıkle doktor cok onemlı benım ıkı haftamı mhvettıler cocuk duscek dıs gebelık dıye diyeDoktoru iyi seçmek gerek gerçekten bende 5 haftalıkken gittim doktorum çok iyi baktı ve keseyi gördü sende Rabbimin izniyle görürsün inşallah :)
Oo ama siz artık tecrübelisiniz 2. Daha kolay olur bence öyle derler genelde bilemem artıkKesınlıkle doktor cok onemlı benım ıkı haftamı mhvettıler cocuk duscek dıs gebelık dıye diyebıkac doktor gezdım sonunda buldum dpktorumu ama zaten 9. Haftaya gırmıstım normale donmustu hersey :) sımdı bu hafta yıne aynı doktora gıdıxem ozlemıstır benı doğumda baya bi bagırmıstım unutmamıstır
Evet cok yakın zaman once tecrube Ettım ılk bebegım 9 aylıkOo ama siz artık tecrübelisiniz 2. Daha kolay olur bence öyle derler genelde bilemem artık
Valla canım ben de bi 3 hafta sonra falan gidicem doktora kalp atışı için şuan 8e giricem 7 haftalıkken gittim sadece alttan duyuldu kalpi bakalım Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin bizlere
Hepimiz inşallah canım sağlıkla alırız kucağımızaEvet cok yakın zaman once tecrube Ettım ılk bebegım 9 aylıkıkıncı ıcın hala şok yasıyoruz karıkoca bende 7. Hafta olsun oyle gıderım heralde zaten beta hcg 5000 olmadan ultrasoda gorunmuyor kese. Ilkınde cok acele ettık goremedıkce panık yaptık o yuzden bu sefer aynı acemılıgı yapmıcsm umarım :) senınde bebegın hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın inşallah
Gebelik yok gibi duruyor. Olsaydi bir eger 5 çıkardı. Ben adetime 6 gün varken 9 çıkmıştı. Belli de olmaz ama suan icin bisey demek yanlış olur. Bir kaç gün daha bekle ve tekrarla.Adet gününe 15 gün varken dayanayıp test yapmıştım 2 çıkmıştı. Bugün adet gününe 1 hafta var tekrarlardım testi yeniden 2 çıktı bu nedemek oluyor kızlar
Adetine 15 gün varken yumurtlama zamanında oluyosun nasıl oldu test yaptın anlamadımAdet gününe 15 gün varken dayanayıp test yapmıştım 2 çıkmıştı. Bugün adet gününe 1 hafta var tekrarlardım testi yeniden 2 çıktı bu nedemek oluyor kızlar
Adetine 15 gün varken yumurtlama zamanında oluyosun nasıl oldu test yaptın anlamadım
Estağfirullah anlıyorum hepimiz istiyoruz da adet döngünü vücudunu daha iyi tanıyıp anlarsan senin isin kolaylaşır. Deger 5 ten dusuk aslinda yokken 0.100 yazıyo genelde ama yine de 5 ten düsük gebelik yok yani. Sen adet başlangıç bitis tarihlerine, kac gunde bir olduguna, yumurtlama zamanına, adetinin ilk gunundeki vücut sicakligina ve yumurtlama gunündekine bak, bunlara dikkat et, hayirlisiyla tez zamanda kucagina alırsın insallahBilgisizlikten diyelim. Ve çok istemekten asıl emteresan olanı değerler ikisindede iki çıktı bu da beni şaşırttı bu yüzden şuan ne olduğunu anlamaya çslışıyorum
Estağfirullah anlıyorum hepimiz istiyoruz da adet döngünü vücudunu daha iyi tanıyıp anlarsan senin isin kolaylaşır. Deger 5 ten dusuk aslinda yokken 0.100 yazıyo genelde ama yine de 5 ten düsük gebelik yok yani. Sen adet başlangıç bitis tarihlerine, kac gunde bir olduguna, yumurtlama zamanına, adetinin ilk gunundeki vücut sicakligina ve yumurtlama gunündekine bak, bunlara dikkat et, hayirlisiyla tez zamanda kucagina alırsın insallah
2 güne adet olmasan doktora görün canım başka sebeplerde olabilirMerhabalar
Az önce kan testi yaptırdım negatif idrar da negatif. Adetim 2 gün gecikti. Ben gebeyim sanıyordum ama negatifi görünce moralim bozuldu. Hiç adet belirtim yok bu durumu nasıl yorumlamalıyım.
Tamam canım sağolasın2 güne adet olmasan doktora görün canım başka sebeplerde olabilir
Adetinin gecmesini bekle bnde gecmeden 8 gun once yptirmistim negetifti gectikten 3 gun sonra yaptim pozitifKızlar ovülasyon günüm 7 gün önceydi, adetime 9 gün var.. bugün dayanamadım gebelik testi yaptım NEGATİF(( çokmu erken yaptım? Ama deger 0.12 yani en azından 2-3 çıksaydı umutlanayımmı? Bütün belirtiler var.
insallllahhh canimmm haber vermeyi unutma bizedee! Benim arkadasim kan testini adet gününden 6 gün önce yapmisti negatif cikmisti. ama adet olmadi! idrar testi yapti adet gününde pozitif cikti.
RABBIM insallah her isteyene anne olmayi nasip eder! :CüvCüv:
:Saruboceq:
Merhaba, oncelikle gecmis olsun düsüklerinin sebebini merak ettim ozel degilse arastırdin mi hic?Ben adetime 2 gün kala test yaptım 10.04.2018 de hcg 1.20 çıktı yani gebelik yok adetimden 3 gün sonra 17.71 çıktı 2 gün sonrada 57.76 çıktı yani hamileyim daha önceki gebeligimin birinde yani sonuncusunda adete 2 gün kala test yapmıştım idrar testi silik çıkmıştı önceki testlerim yuksek çıkıyordu ilk hamileliğim 165 ikinci 58.44 üçüncü hamileliğin 500 civarı çıkmıştı 3 unu de dusurdum bu 4 .cu hamileliğim insaallah hüsran olmaz demek istediğim sabredebilecekseniz adeti bekleyin bazılarında adet günü bile çıkmıyor ve her gebelik aynı degil