Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar ovülasyon günüm 7 gün önceydi, adetime 9 gün var.. bugün dayanamadım gebelik testi yaptım NEGATİF :KK43:(( çokmu erken yaptım? Ama deger 0.12 yani en azından 2-3 çıksaydı :KK43: umutlanayımmı? Bütün belirtiler var.
Daha çok erken bence hemen umutsızluğa kapılma

Kızlar ovülasyon günüm 7 gün önceydi, adetime 9 gün var.. bugün dayanamadım gebelik testi yaptım NEGATİF :KK43:(( çokmu erken yaptım? Ama deger 0.12 yani en azından 2-3 çıksaydı :KK43: umutlanayımmı? Bütün belirtiler var.
Ya henüz vücut bile gebeligi anlamadan siz nasıl belirti farkediyosunuz? Cok erken hem de çok çok erken.. adet gününüz geçsin bir, tabiki umut var..

Ya henüz vücut bile gebeligi anlamadan siz nasıl belirti farkediyosunuz? Cok erken hem de çok çok erken.. adet gününüz geçsin bir, tabiki umut var..
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ moralim çok bozulmuştu,mesajınızı okuyunca tekrardan canlandım, kendime geldim. İyiki bu site var, çok teşekkür ederim.

Belirtilerim mesala hiç başım ağrımazken 3 gündür ara ara ağrıyor, kokusuz beyaz çok yumşak akıntım var, uyku hali bi uyuzluk bastı bu günler ve en önemliside kasıklarda garip ağrılar batmalar bel ağrısı

Belirtilerim mesala hiç başım ağrımazken 3 gündür ara ara ağrıyor, kokusuz beyaz çok yumşak akıntım var, uyku hali bi uyuzluk bastı bu günler ve en önemliside kasıklarda garip ağrılar batmalar bel ağrısı
Bunlar adet belirtileri daha once de yazmıstım gebelik belirtileri gebelik ilerleyince hissedilir aslında. En erken belirti adetimizin gecikmesi. Bu kadar erkenden stres yapma ki rahat gecsin gunlerin, psikolojik olarak yipratma kendini. Hem kandil bugün dua et en guzeli. Sonucta elimizden geleni yapiyoruz gerisi onun bilecegi is. Allah kimsenin kucagını bos birakmasın herkese sevecegi kadar nasip etsin insallah. Stres yok anne olucaz kismetse sogukkanlı olalim biraz:)

Bunlar adet belirtileri daha once de yazmıstım gebelik belirtileri gebelik ilerleyince hissedilir aslında. En erken belirti adetimizin gecikmesi. Bu kadar erkenden stres yapma ki rahat gecsin gunlerin, psikolojik olarak yipratma kendini. Hem kandil bugün dua et en guzeli. Sonucta elimizden geleni yapiyoruz gerisi onun bilecegi is. Allah kimsenin kucagını bos birakmasın herkese sevecegi kadar nasip etsin insallah. Stres yok anne olucaz kismetse sogukkanlı olalim biraz:)
Çok doğru yazmışssın 3 aydır kendimi yedim bitirdim aklımda hep bu durum var :KK43: dua edecem bugün, kandilin mübarek olsun. Senin içinde edecem :)

Kızlar aşırı kasık agrisi bel ağrısı ve baygınlık hissi yaşıyorum kollarım bazen hiç tutmuyor bile az önce hcg yaptırdım <5 çıkmış adetim 24 ünde erken mi yaptırdım sizce tahlili kasık ağrılarım için doktor hiçbir şey demiyor erken mi sizce gebelik için

Negüzel hamilesiniz allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah, sen nezmn öğrenmiştin gebe olduğunu? Ben nezmn yapayım testi tekrar.
Sağol canım Rabbim sizlerede nasip etsin bende adetime 4 gün varken idrar testinde öğrendim ve adet olmam gerekn tarihte kan verdim kesinleşti.
Bence sen bekle adetin geçsin sonra yaparsın test canım çok yıpratma kendini fazla düşünmekle inan olmuyo ve nasip ne zamansa Rabbim göndericek sana meleğini.

Kızlar aşırı kasık agrisi bel ağrısı ve baygınlık hissi yaşıyorum kollarım bazen hiç tutmuyor bile az önce hcg yaptırdım <5 çıkmış adetim 24 ünde erken mi yaptırdım sizce tahlili kasık ağrılarım için doktor hiçbir şey demiyor erken mi sizce gebelik için
Bende bugün yaptırdım 0.12 çıktı benim adetim 21 de, senin 24 de... yani bence umutlan yavaş yavaş...

Ama bana gelen yorumlarda çok erken yaptığımı yazdılar, daha belli olmaz diyorlar ya hayırlısı.

Yok kuzum adet gunune gore degil yumurta akı kıvamında akıntı geliyor ya ordan anladım aslında gecenayin 26 sında rutin kontrolum vardı işte doktor aa yumurtan olgunlaşmaya başlamış bu guzel bisey dedi ayin 2 sindede oldugunu akıntıdan tahmin ettim işte en iyisi beklemek olucak sanırım doğru diyorsun :KK43:
Bekle canım nolcak belki hamilesindir:)

Çok doğru söylüyorsun canım mutlaka haber ver olur mu merak ederim senin ne belirtin var
Bende kasıklarımda ve belimde ağrı bazen belime vuruyor, ara ara baş dönmesi, ve halsizlik uyku hali. Normalde çok enerjiktim ama 3 gündür bunlar var ha bide bembeyaz kokusuz çok yumşak bi akıntı.

Merhabalar bilgi amaçlı bende paylaşayım :) bugun kan verdım 2480 cıktı bat 8 nisandı 6haftalık hamıleyım ultrasonda gozukmedı onumuzdekı hafta gorunur muhtemelen.ilk hamılelıgı adet gunumde ogrenmıstım 117 di bide şapşal bı doktora denk gelmıstım tutturdı dış gebelık bu dıye bır hafta delı gıbı kan vermıstım o yuzden bunda aynı hatayı yapmayıp beklıcem. Suan ıcın hamıle oldugumu bılıyorum bu yeterlı bncr :KK70:

X