Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar beim 4 haftalık gebeligim ve deger 937,24 çıktı.

yüksek diil mi be deger ne düşünüyorsunuz??

pzt ögleden sonra gelebilirim diyince doktor 1 gün bile bekleme pzt sabah hemen gel dedi. kafam karıştı

canım 0-3,1 gebelik yok

5-10 1 haftalık gebelik..

yani bana yok gibi geldi ama belki doktor emin olmak istemiştir. belki deger bu sürede yükselirse bebiş v ar demektir.
inşallah vardır:Saruboceq:

saol canımcım ayy inş deme istemiorum bu bebği ben

kız ikizmialkisalkisalkis yoksa

Bugün test yaptırdım 150000 çıktı bu kadar yüksek olmasının anlamı ne ki yarında pazar içim daraldı teste baktıkça.

ya bnm değerim düşük dimi ya arkşlar bir hafta aralıkla ilki 195 ikinci 362 ya offf allahım bi terslik çıkıcak die aklımı oynatıcam hafta sonuda bitmiyoki p.tesi tekrar test yaptırayım...

slm ben 29 haftalık hamileyim bende kan testi yaptırmıştım 1450 gibi bi sonuç çıktı ama nerdeyse adetim 10 gün geçikmişti ulturasonda 5 hafta 2 günlük çıktı. yani bebek büyüdükçe değer artıyo. bi arkadaşım yaptırdı hamile olmadığı halde 0 değil 3,33 gibi bi değer çıktı. yani psikolojik olabiliyo galiba

canım bence normal benim 5 haftalıkken 1450 gibi bi değer çıktı

canım bence normal benim 5 haftalıkken 1450 gibi bi değer çıktı

ah canım inş. dedigin gibidir.
ama senin adetin 10 gün geçince bu degeri almışın ben 3 gün geçtiginde aldım.
ve her 2 günde bir 2 ye katlıyor deger....

inş. erken döllenme falan olmuştur.
iyi düşüniyim iyi olsun:hulya:

Berrakcım benimde son adet tarihimden sonraki 25.günde değerim 205, 28.günde ise 973,80 çıktı. Birde regl günlerim 30 gün arayla olur. Yani reglime 2 gün kala 973,80 çıkmıştı. Şimdi adetim 8 gün geçti kaç çıkar bilmiyorum. Bende de ikiz gebelik olabilir mi sence?? Senden haber bekliyorum ben de akşama doktora gideceğim...

canım benimde genelde 30 gün arayla olur ama bende 28 gün hesabıyla yaptım yani 31. gün 900 küsurdu.senin 28. gün 900 küsur çıkmış.
belki erken döllenme falan olmuştur.
bugün doktora gittim ve testin sonucunu aldım 3 gün arayla deger 3000 küsura yükselmiş. doktor iyi dedi. bi sorun yok dedi bende keseyi görmeye odaklandıgım için ikiz olabilir mi diye sormayı unuttum.
ama öyle bişey olsaydı degerim daha çok artması gerekirdi.sanırım bende ikiz yok..
netten araştırdıgım kadarıyla normal bir gebelikte 2 günde kan degeri 2 ye katlaması gerekiyormuş. çogul gebeliklerde ise ikiye katlanan degerinde 2 katı olması gerekiyormuş.

senin adetinden 8 gün geçmiş.
keşke tekip ettirseydin 2 gün arayla kan aldır deger 2 ye mi katlanıyor 4 e mi katlanıyor ortaya çıkar canım.

herşeyin hayırlısı olsun.
bence sen keseyişde görürsün şimdi gitsen.
ben bugün gördüm ama karından ultrasonla baktı hiç bişey anlamadım nokta gibi bişeydi zor gördüm:))

haberdar et beni canım.

canım doktordan geldin mi???
ya şöyle bi düşündüm de senin ilk deger 200 küsur ozaman 2 gün sonra 400 civarı olması lazım, ama 3 gün sonra 900 olmuş ikiz olabilir gibi. epey katlanmış.
e benimkini de şimdi hesapladım.
ilki 900 küsurdu 1800 e çıkması lazım e hadi 2000 olsun(ki doktor bi dahakine 2000 civarı olur demişti) ama benim 3 gün sonra 3000 küsur oldu. ben kese derdinden degeri unutuverdim sadece herşey yolunda mı siz 2000 demiştiniz 3000 çıktı bi sorun var mı dedim hayır hiç bi sorun yok az çıkması kötüdür çok çıkması sorun degil dedi.ama ikiz olabilir mi demek aklıma gelmedi
kafam karıştı benim de deger yüksek ikiz olabilir heralde.

arkadaşlar benimde adetime 1 gün kala hcg değerim 23 çıkmıştı doktor bile ne pozitif nede negatif diyemedi beni çok korkuttu fakat tam 10 gün sonra yani bugün değerim 4800 olmuş ve 5 haftalık gebeyim keseyide gördük bugün darısı isteyen herkesin başına sağlıcakla ben bu gebelik olayında şunu çözdüm rahat olmalı ve herşeyin olacağına varacağını zaten bu dünyada nasibi varsa ona hiçbirşeyin engel olamayacağını düşünmeli ve zamana bırakmalıyız kafanızı pek fazzla değerlerle yormayın çok düşük görünen değerim bugün itibariyle süper işallah böle devam eder değerler herkeste farklı olabiliyor rabbim ne eylerse güzel eyler herkese rabbim hayırlısını nasip etsin

Kızlar adetim beş gün geçti ve değerim 279 çıktı şükürler olsun hamileyim.Sizce bu değer nasıl bilgisi olan cevap versin inşallah bir sorun yaşamam

satım 15 ağustos 16 eylülde kantestim 195 3 gün sonra 283 3 gün sonra 365 dün en son yaptırdım 800 ama kese bile görünmedi çok korkuyorum nedir buuuu mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:

Selam Arkadaşlar.. benim bir sıkıntım var.. bu ay adetim 10 gün geçtiğinde, 12 gün geçtiğinde test yapmıştım hepsi negatif çıktı.. 13 gün geçtiğinde kanda baktırdım değer 0,5 di.. yani negatif neticede leke gördüm ve adetim başladı dedim.. ama kaç gündür sadece kahverengi lekeler görüyodum..bir türlü sökülmedi adetim.. bitkisel çaylar.. birsürü şey denedim sökülmedi. ve şüphelenip bugün bi gebelik testi daha yaptım idrarda. resimini gönderiyorum. aşşağıda adres var. kopyala yapıştırla açabilirsiniz. çok silik bir çizgi var. ama testi yaptıktan hemen sonra 2. çizgiyi görmemiştim. biraz evvel çöpe atayım diye elime alınca farkettim... yani yaklaşık 5 saat önce yapmıştım testi. sizce hamilemiyim.. kafam çok karıştı.. yardımcı olursanız sevinirim..

img121.imageshack.us/img121/3148/img1113.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…