canım 0-3,1 gebelik yok
5-10 1 haftalık gebelik..
yani bana yok gibi geldi ama belki doktor emin olmak istemiştir. belki deger bu sürede yükselirse bebiş v ar demektir.
inşallah vardır:Saruboceq:
kızlar beim 4 haftalık gebeligim ve deger 937,24 çıktı.
yüksek diil mi be deger ne düşünüyorsunuz??
pzt ögleden sonra gelebilirim diyince doktor 1 gün bile bekleme pzt sabah hemen gel dedi. kafam karıştı
kız ikizmialkisalkisalkis yoksa
Bugün test yaptırdım 150000 çıktı bu kadar yüksek olmasının anlamı ne ki yarında pazar içim daraldı teste baktıkça.
Bugün test yaptırdım 150000 çıktı bu kadar yüksek olmasının anlamı ne ki yarında pazar içim daraldı teste baktıkça.
kızlar beim 4 haftalık gebeligim ve deger 937,24 çıktı.
yüksek diil mi be deger ne düşünüyorsunuz??
pzt ögleden sonra gelebilirim diyince doktor 1 gün bile bekleme pzt sabah hemen gel dedi. kafam karıştı
canım bence normal benim 5 haftalıkken 1450 gibi bi değer çıktı
ah canım inş. dedigin gibidir.
ama senin adetin 10 gün geçince bu degeri almışın ben 3 gün geçtiginde aldım.
ve her 2 günde bir 2 ye katlıyor deger....
inş. erken döllenme falan olmuştur.
iyi düşüniyim iyi olsun:hulya:
Berrakcım benimde son adet tarihimden sonraki 25.günde değerim 205, 28.günde ise 973,80 çıktı. Birde regl günlerim 30 gün arayla olur. Yani reglime 2 gün kala 973,80 çıkmıştı. Şimdi adetim 8 gün geçti kaç çıkar bilmiyorum. Bende de ikiz gebelik olabilir mi sence?? Senden haber bekliyorum ben de akşama doktora gideceğim...
Berrakcım benimde son adet tarihimden sonraki 25.günde değerim 205, 28.günde ise 973,80 çıktı. Birde regl günlerim 30 gün arayla olur. Yani reglime 2 gün kala 973,80 çıkmıştı. Şimdi adetim 8 gün geçti kaç çıkar bilmiyorum. Bende de ikiz gebelik olabilir mi sence?? Senden haber bekliyorum ben de akşama doktora gideceğim...