- 19 Kasım 2008
- 13
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevkicim sonucunu merak etdim canım inşallah o kartı görmemissindir canım gördüysen bile canını sıkma insan ummadıgı bı anda allah sevindiriyo canım ben gecen aylarda iki defa aşılama yaptırdım tutmadı ama kendılıgınden oldu allah gönlüne göra varsin
Herkesin Mübarek Ramazan Bayramını kutlarım!!!
Arkadaşım sata göre 7.5 haftalık hamileydi... yaklaşık iki hafta önce doktora gidip ultrasona girdi... doktor tüm bilgileri aldı ve herşey normal dedi. Kan, idrar vb testlerini yaptırdı, onlarda da herhangi bişey çıkmadı.. fakat maalesef ki; "Allah mübarek günlerde dilerim yaradandan; kimsenin başına vermesin;" bugün, kalp atışlarını duymak için doktora gittiğinde boş kese vakasıyla karşı karşıya kaldığını öğrendi... :gitme: kötü bi arife günü oldu... peki benim sorum şu; doktor rutin beta hcg testleriyle bu durumu anlayamaz mıydı??? bununla ilgili herhangi bir bilgisi veya özgeçmişi olan varsa, ve burada paylaşırsa çok sevinirim...
Teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
çok düşüncelisin canım maalesef kırmızılarla oturuyorum. 8. aya giricez hayırlısı. bi sorun olmadan bu kadar süre hamile kalmayan çok nadir. yarın adetimin 3. günü hormon tahlilimi yenileyecem. belki ilk testler hatalıydı diye. umarım hamileliğin kolay geçiyordur canım. kolaylıkalr diliyorum. a.s.
yumurtlama tarihine göre 5 haftalık gebelik kanda kesin çıkarmı arkadaşlar?
arkadaşlarrr nolur yardım edin dr kafamı karıştırdı?en son 22 ağustosta adet oldum şimdilerde olmam lazımken 2 gün geçti adetime kan testinde 4 hafta 1.44 yazio dr.um hamile olabilirsinde olmayabilirsin dedi çok kafam karıştı haftaya ulturasona bakıcak tekrar noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr biri cewap wersin ölcemmm heycandan bi allahın kulu cewapppp!!!!
nrgss canım geç yumurtlamıs olabilirsin degerlerin iyi çıkmıs bence kendıne dıkkat et canım
yaa yokmu bi cvp vereeeeen.. ilk kan testim 196 1 hafta sonraki 362 normalmi sizcee
nrgss cim seninle satlarımız aynı benimd 15 ağustos ben dün yaptırdım beta hcg mi benim 538 çıktı doktorum geç döllenme olmuş olabilir bekleyeceğiz diyo bu gün tekrarladım testimi bakalım allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin
tarihlere göre çok normal canım endişelenme yükselmede olmuş demekki bi problem yokmuş:teytey:
canım144 mü? 1,44 mü?
canım 1,44 nedemek buu ? kafam karışıkk