Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

nevkicim sonucunu merak etdim canım inşallah o kartı görmemissindir canım gördüysen bile canını sıkma insan ummadıgı bı anda allah sevindiriyo canım ben gecen aylarda iki defa aşılama yaptırdım tutmadı ama kendılıgınden oldu allah gönlüne göra varsin

nevkicim sonucunu merak etdim canım inşallah o kartı görmemissindir canım gördüysen bile canını sıkma insan ummadıgı bı anda allah sevindiriyo canım ben gecen aylarda iki defa aşılama yaptırdım tutmadı ama kendılıgınden oldu allah gönlüne göra varsin

çok düşüncelisin canım maalesef kırmızılarla oturuyorum. 8. aya giricez hayırlısı. bi sorun olmadan bu kadar süre hamile kalmayan çok nadir. yarın adetimin 3. günü hormon tahlilimi yenileyecem. belki ilk testler hatalıydı diye. umarım hamileliğin kolay geçiyordur canım. kolaylıkalr diliyorum. a.s.

Herkesin Mübarek Ramazan Bayramını kutlarım!!!
Arkadaşım sata göre 7.5 haftalık hamileydi... yaklaşık iki hafta önce doktora gidip ultrasona girdi... doktor tüm bilgileri aldı ve herşey normal dedi. Kan, idrar vb testlerini yaptırdı, onlarda da herhangi bişey çıkmadı.. fakat maalesef ki; "Allah mübarek günlerde dilerim yaradandan; kimsenin başına vermesin;" bugün, kalp atışlarını duymak için doktora gittiğinde boş kese vakasıyla karşı karşıya kaldığını öğrendi... :gitme: kötü bi arife günü oldu... peki benim sorum şu; doktor rutin beta hcg testleriyle bu durumu anlayamaz mıydı??? bununla ilgili herhangi bir bilgisi veya özgeçmişi olan varsa, ve burada paylaşırsa çok sevinirim...
Teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

canım bende boş kese yüzünden kürtaj oldum ben bhcg testlerinde yükselme yavaşlayınca bi sorun oldugunu anlamıştım ama boş kese olabilecegi aklıma gelmemişti açıkcası ama boş keseydi ve alındı mart ayında şimdi tekrar hamileyim ve bebelkerim ikiz arkadaşına söyle çok üzülmesin vardır bundada bi hayır allahım ne eylerse güzel eyler allahtan herşeyin hayırlısı

çok düşüncelisin canım maalesef kırmızılarla oturuyorum. 8. aya giricez hayırlısı. bi sorun olmadan bu kadar süre hamile kalmayan çok nadir. yarın adetimin 3. günü hormon tahlilimi yenileyecem. belki ilk testler hatalıydı diye. umarım hamileliğin kolay geçiyordur canım. kolaylıkalr diliyorum. a.s.

canım canını sıkma olsun bak ben 6 senedir ugrasıyorum bos kese düşük derken bu 3. bugun doktora gıtdım keseyı gördük şimdilik hersey yolunda inşallah 15 gün sonra kalbıde atar allah isteyen herkese versın canım

ya niye benimki çok yükswek bi sorun mu var kafayı yiycemmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben yumurtlama günümden itibaren 5 hafta geçince kan testi yaptırdım yaptırdım negatif çıktı .tekrar yaptırmama gerek yok ozman deilm canım?adetimide gördüm zaten şüphelendiğim için yaptırım

arkadaşlarrr nolur yardım edin dr kafamı karıştırdı?en son 22 ağustosta adet oldum şimdilerde olmam lazımken 2 gün geçti adetime kan testinde 4 hafta 1.44 yazio dr.um hamile olabilirsinde olmayabilirsin dedi çok kafam karıştı haftaya ulturasona bakıcak tekrar noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr biri cewap wersin ölcemmm heycandan bi allahın kulu cewapppp!!!!

arkadaşlarrr nolur yardım edin dr kafamı karıştırdı?en son 22 ağustosta adet oldum şimdilerde olmam lazımken 2 gün geçti adetime kan testinde 4 hafta 1.44 yazio dr.um hamile olabilirsinde olmayabilirsin dedi çok kafam karıştı haftaya ulturasona bakıcak tekrar noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr biri cewap wersin ölcemmm heycandan bi allahın kulu cewapppp!!!!

canım144 mü? 1,44 mü?

yaa yokmu bi cvp vereeeeen.. ilk kan testim 196 1 hafta sonraki 362 normalmi sizcee

nrgss cim seninle satlarımız aynı benimd 15 ağustos ben dün yaptırdım beta hcg mi benim 538 çıktı doktorum geç döllenme olmuş olabilir bekleyeceğiz diyo bu gün tekrarladım testimi bakalım allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

nrgss cim seninle satlarımız aynı benimd 15 ağustos ben dün yaptırdım beta hcg mi benim 538 çıktı doktorum geç döllenme olmuş olabilir bekleyeceğiz diyo bu gün tekrarladım testimi bakalım allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

bnm 362 yaa amaa düşük sanırım senin bendende normal cnm inş istediğin gibi olur herşey :nazar:

X