satım 15 ağustos 16 eylülde kantestim 195 3 gün sonra 283 3 gün sonra 365 dün en son yaptırdım 800 ama kese bile görünmedi çok korkuyorum nedir buuuu mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:
Selam Arkadaşlar.. benim bir sıkıntım var.. bu ay adetim 10 gün geçtiğinde, 12 gün geçtiğinde test yapmıştım hepsi negatif çıktı.. 13 gün geçtiğinde kanda baktırdım değer 0,5 di.. yani negatifneticede leke gördüm ve adetim başladı dedim.. ama kaç gündür sadece kahverengi lekeler görüyodum..bir türlü sökülmedi adetim.. bitkisel çaylar.. birsürü şey denedim sökülmedi. ve şüphelenip bugün bi gebelik testi daha yaptım idrarda. resimini gönderiyorum. aşşağıda adres var. kopyala yapıştırla açabilirsiniz. çok silik bir çizgi var. ama testi yaptıktan hemen sonra 2. çizgiyi görmemiştim. biraz evvel çöpe atayım diye elime alınca farkettim... yani yaklaşık 5 saat önce yapmıştım testi. sizce hamilemiyim.. kafam çok karıştı.. yardımcı olursanız sevinirim..
img121.imageshack.us/img121/3148/img1113.jpg
canım üzme kendini değer 1000 olmadan görünmeyebiliyo benimkide görünmemişti bekle 1 hafta dicem ama değerlerin çok düşük doktorunla görüştünmü o ne dedi?
ewet drumla görüştü sabah tekrar test istedi cuma ultrasonu tekrarlıcaz dedi eğer normal gebelikse dış gebelik olma ihtimali var dedi.. çok korkuyorum yaa:Saruboceq:
yaa canım bariz çizgi var ama 5 saat sonraki sonuçlar geçersiz oluyor. benimde öyle olmuştu bi kaç kez hamile diilken.
deneyimlerime dayanarak söylüyorum akan idrara tutarsan veya 3 damladan fazla damlatırsan bi kaç saat sonra 2. çizgi beliriyo ama dogru olmuyo.
önemli olan ilk bi kaç dk içinde çıkıp çıkmaması.
sanırım hamile diilsin çünkü olsaydı kanda mutlaka çıkardı ama yine de emin olmak için bi daha idrar testi. yap ve bi kaç dk. bekle varsa zaten çok silik de olsa çıkar mutlaka.
adet söktürmek için civanperçemi çayı mütiş. ben gecikince içiyordum sabahına oluyordum hemen.
hamile olup olmadıgına emin ol civanperçemini öyle iç güçlü bi ot oldugu için hamileyken önerilmez mazallah düşüge sebep olabilir canım.
allah gönlüne göre versin:Saruboceq:
kızlar yabişi sorcam adeti 5 gün geçtim kan testi sonucu 2609 elimdeki kağıda göre 2-3 hafta olarak görünüyo yarın randevu aldım gidicem doktora normalmi sizce bide yarın kese görünür mü????????
kızlar yabişi sorcam adeti 5 gün geçtim kan testi sonucu 2609 elimdeki kağıda göre 2-3 hafta olarak görünüyo yarın randevu aldım gidicem doktora normalmi sizce bide yarın kese görünür mü????????
arkadaşlar merhaba çok merakta kaldığım bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim... 18 eylülde devlet hastanesinde tahlil yaptırdım ve sonucun pozitif hamile olduğumu söyledi doktor ama bana değerimi söylemedi kadın doğuma gel yarın dedi.aradan bayramın birinci günü kahve rengi lekelenmem oldu doktora gittim hemen bana yine tahlil yaptı ve gebe olmadığımı söyledi sistit olmuşsun dedi ve ilaç yazdı. Fakat ben hala şüphelendiğim için almadım. ertesi gün adet kanamasından biraz daha yoğun bir kanamam oldu (sancılı bir kanama). bu sefer zeynep kamil hastanesine gittik eşimle kan tahlili yaptılar değerim 10.54 çıktı ve doktor hamile olduğumu söyledi ama alttan muayene de etti. bana rahim çizgimin ince olduğunu söyledi 1 hafta sonra gel, düşük yapıo olabilirsin falan dedi. ben şimdi anlamadım hamilemiyim düşük mü yaptım???? 1 hafta bugün doldu ama artık çok korkuyorum hastaneye gidip durmaktan ne yapmalıyım?
inşallah ama kafam çok karıştı şimdi hiçbişeyim yok ne kanamam ne lekelenmem anlamdım ki ben:))
hayırlı olsunvaginal ultrasonla bakılırsa büyük ihtimal kese gözükür canım