Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ya neden bana kimse bişey yazmıyooooo senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

satım 15 ağustos 16 eylülde kantestim 195 3 gün sonra 283 3 gün sonra 365 dün en son yaptırdım 800 ama kese bile görünmedi çok korkuyorum nedir buuuu mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:

canım üzme kendini değer 1000 olmadan görünmeyebiliyo benimkide görünmemişti bekle 1 hafta dicem ama değerlerin çok düşük doktorunla görüştünmü o ne dedi?

yaa canım bariz çizgi var ama 5 saat sonraki sonuçlar geçersiz oluyor. benimde öyle olmuştu bi kaç kez hamile diilken.
deneyimlerime dayanarak söylüyorum akan idrara tutarsan veya 3 damladan fazla damlatırsan bi kaç saat sonra 2. çizgi beliriyo ama dogru olmuyo.
önemli olan ilk bi kaç dk içinde çıkıp çıkmaması.
sanırım hamile diilsin çünkü olsaydı kanda mutlaka çıkardı ama yine de emin olmak için bi daha idrar testi. yap ve bi kaç dk. bekle varsa zaten çok silik de olsa çıkar mutlaka.

adet söktürmek için civanperçemi çayı mütiş. ben gecikince içiyordum sabahına oluyordum hemen.

hamile olup olmadıgına emin ol civanperçemini öyle iç güçlü bi ot oldugu için hamileyken önerilmez mazallah düşüge sebep olabilir canım.

allah gönlüne göre versin:Saruboceq:

canım üzme kendini değer 1000 olmadan görünmeyebiliyo benimkide görünmemişti bekle 1 hafta dicem ama değerlerin çok düşük doktorunla görüştünmü o ne dedi?

ewet drumla görüştü sabah tekrar test istedi cuma ultrasonu tekrarlıcaz dedi eğer normal gebelikse dış gebelik olma ihtimali var dedi.. çok korkuyorum yaa:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba benimde adetim 2 gün gecikti ve dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç 16.99 çıktı poliklinikteki hemşire pozitif olduğunu söyledi ama ben ne bileyim yine de sanki emin olamıyorum. doktora gideceğim ama 2-3 gün bekleyelim dedi. yorumlarınızı bekliyorum.

Kızlar benmde reglm 14 gÜn gecıktı 4 gÜn Önce kan testı yaptrdm 0,36 yanı negatıff hala olmadım ve olcak gbı deĞılımmm sızcee neden olabılırrr bukadr hıÇ gecıkmemıŞtı hep dÜzenlıydıııı

canım Teşekkür ederim.. ertesi sabah tekrar idrar testi yaptım bu sefer negatif çıktı.. önceki bariz pozitif di aslında ama hatalıydı herhalde.. son kullanma tarihine baktım geçmemiş 2010 ama şansıma bozuk çıktı herhalde.. yada dediğin gibi fazla damlatmışımdır idrarı. kanda 24 eylülde baktırmıştım, 0,5 ti. bu dediğim idrar testini 29 eylülde yaptım silik çıktı. neyse kısmet.. kanamam dediğim gibi sökülmedi hatta tamamen bitti.. temizim şu an! hayırlısı.. tavsiyelerin için teşekkürler.. öptüm!

kızlar yabişi sorcam adeti 5 gün geçtim kan testi sonucu 2609 elimdeki kağıda göre 2-3 hafta olarak görünüyo yarın randevu aldım gidicem doktora normalmi sizce bide yarın kese görünür mü????????

kızlar yabişi sorcam adeti 5 gün geçtim kan testi sonucu 2609 elimdeki kağıda göre 2-3 hafta olarak görünüyo yarın randevu aldım gidicem doktora normalmi sizce bide yarın kese görünür mü????????

hayırlı olsun vaginal ultrasonla bakılırsa büyük ihtimal kese gözükür canım

slm bende aranıza yeni katıdım bende çocuk istiyorum adetime 10 gün kala kan tahlili yaptırdm 0.07 çıktı.negatif..hamile olmak için hcg nin en az ne kadar olması gerekiyo acaba bilgilendirirseniz sevinirim..

Kızlar regl gecikmesinden 10 gün sonra kan testi sonucm 0,36 yani negatiff hala adet olmadımm kesin hamile değilimdir ben şimdi dimi yaaa böle olupta hamile olan warmıı yardımm edinn çok sıkıldım yaaaa ne hamileym neee adet oluyorummm offfffffffff

hayırlı olsun cnm bebişin zemuszemus

arkadaşlar merhaba çok merakta kaldığım bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim... 18 eylülde devlet hastanesinde tahlil yaptırdım ve sonucun pozitif hamile olduğumu söyledi doktor ama bana değerimi söylemedi kadın doğuma gel yarın dedi.aradan bayramın birinci günü kahve rengi lekelenmem oldu doktora gittim hemen bana yine tahlil yaptı ve gebe olmadığımı söyledi sistit olmuşsun dedi ve ilaç yazdı. Fakat ben hala şüphelendiğim için almadım. ertesi gün adet kanamasından biraz daha yoğun bir kanamam oldu (sancılı bir kanama). bu sefer zeynep kamil hastanesine gittik eşimle kan tahlili yaptılar değerim 10.54 çıktı ve doktor hamile olduğumu söyledi ama alttan muayene de etti. bana rahim çizgimin ince olduğunu söyledi 1 hafta sonra gel, düşük yapıo olabilirsin falan dedi. ben şimdi anlamadım hamilemiyim düşük mü yaptım???? 1 hafta bugün doldu ama artık çok korkuyorum hastaneye gidip durmaktan ne yapmalıyım?

cnm hiç oyalanma ve düzgün bildiğin bi dr.a git böle şeyler bıkkınlığa gelmez allah korusun ama inş bişeyin yoktur alırsın bebişini kucağına dikkat et kendine...

inşallah ama kafam çok karıştı şimdi hiçbişeyim yok ne kanamam ne lekelenmem anlamdım ki ben:))

inşallah ama kafam çok karıştı şimdi hiçbişeyim yok ne kanamam ne lekelenmem anlamdım ki ben:))

kesinlik le git ihmal etme.

arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum ben 17 eylülde aşılama oldum 9. gün test yaptım ikinci silik çıktı sonra hemen aynı gün kan yaptırdım değersiz olandan pozitif çıktı ve değerli olandan baktır dediler baktırdım 7.98 çıktı 12. gün gel dediler gittim 1.74 olmuş negatif dediler ümidüm bitti bir daha gitmedim ben çok düzenli adet olurum bugün adetin 28. günü bende 28 günde bir olurum ve olmadım midem yanıyor ve bulanıyor burda baş sayfalarda çok okudum adet geçtikten sonra bile değeri düşük çıkıp sonra hamile olduğunu söyleyen aslında benim 15. gün baktırmam gerekirdi başlarda pozitif çıkmasının nedeni de çatlatma iğnesi dediler peki geç döllenme diye birşey varmış ya acaba hamile miyim tabiki bu soruya sizin cevap vermeniz güç ama 12. gün testinden sonra ümidimi yitirip takmadım hatta sigarayı bırakmıştım yeniden başladım ama şimdi de gecikince çünkü hiç es geçmez hatta hep 1 gün önce gelir bilmiyorum pazartesiye kadar gelmezse gidicem zaten gelirse de gidicem çünkü 2. aşılamaya geçicez. hayırlısı artık olursa mucize olucak benim için...

hayırlı olsun vaginal ultrasonla bakılırsa büyük ihtimal kese gözükür canım

teşekkür edrim kesemizi gördük çok şükür sıra kalp atışımızda 2 hafta sonra inşallah onu da duyucaz:)))))))))))))))ilgin için sağola.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…