Canım ben daha yeni gebeyim pek bir bilgim yok bu konuda ama benim değerim 205 çıktığına göre seninki çok düşük değil mi?
Bir de neden doktora sormadın ki??zemuszemus[/QUOT
Canım ben daha yeni gebeyim pek bir bilgim yok bu konuda ama benim değerim 205 çıktığına göre seninki çok düşük değil mi?
Bir de neden doktora sormadın ki??zemuszemus
doktora sordum gebelik pozitif ama normal bir gebelikmi belli değilmiş 1 hafta sonra belli olurmuş bende bişey anlamadım valla anlayan olabilir diye sordum 5 in üstü pozitif benimki 22 pozitifte doktor niye böyle konuştu anlayamadım
:1no2:
canım dış gebelik olmasından korkmuş olabilir.çünkü dış gebeliklerde değer düşük gider.ama sakın korkma illa böyle olcak diye bişey yok.bir hafta sonra uterusta keseyi görünce aa tamam normal gebelik dicek.. bu arada kasıklarında şiddetli batma olursa ve kanaman olursa hemen doktora git. ama inşallah bişey olmayacak.büyük ihtimalle geç döllenme seninki.. adetlerin düzensiz olduğu için tahmin ediyorum.hayırlısı tekrardan..
arkadaşalar kese ne zaman oluşuyo yada ultrasyonda görülüyo kaç haftalık olmak lazım
arkadaşlar merhaba adetim geciktiği için dun dr a gttım ultrasonda bişey gözukmedı kanda gebeliğe bakıldı değerim 138.39 çıktı. doktor 2 haftalık hamile olduğumu söyledı sizce bu değer normalmidir ?
arkadaşlar bi yardım edin. normalde reglim geçmeden test yapmam ama ağır bir grip geçiriyorum. doktor antibiyotik verdi. ben de korunmadığımı söyleyince test yaptı adetime 4 gün kala değer 1.2
biliyorum hepiniz ohaaa bu değere de hamile miyim diye mi sorulur diyosunuzdur ama ben çok geç yumurtluyorum adetime 6-10 gün kala. bu ay ağrılara bakırısa 9 gün kala yumurtladım. yani yumurtlamamdan 5 gün sonra kan testi yaptım. abaşka bi topikte arkadaş gebe olabilirsin dedi. kendi gebeliğinde 5-6 gün kala yapmış çıkmamış.
ne yapsam bilemedim. iki gündür üç defa aldım ilaçlarımı. kocam da arkadaşın yazdığını görünce ilaçlarını kullanma dedi. ama ben çoook hastayım. bi akıl verseniz işin içinden çıkamadım. böyle bi şey mümkün mü :uhm:
arkadaşlar bi yardım edin. normalde reglim geçmeden test yapmam ama ağır bir grip geçiriyorum. doktor antibiyotik verdi. ben de korunmadığımı söyleyince test yaptı adetime 4 gün kala değer 1.2
biliyorum hepiniz ohaaa bu değere de hamile miyim diye mi sorulur diyosunuzdur ama ben çok geç yumurtluyorum adetime 6-10 gün kala. bu ay ağrılara bakırısa 9 gün kala yumurtladım. yani yumurtlamamdan 5 gün sonra kan testi yaptım. abaşka bi topikte arkadaş gebe olabilirsin dedi. kendi gebeliğinde 5-6 gün kala yapmış çıkmamış.
ne yapsam bilemedim. iki gündür üç defa aldım ilaçlarımı. kocam da arkadaşın yazdığını görünce ilaçlarını kullanma dedi. ama ben çoook hastayım. bi akıl verseniz işin içinden çıkamadım. :uhm:
nevki bence tetrar yenile testini ona göre ilaç kullan canım ümit dünyasındayız 1 2 neyse insana ümit veriyo canım bu benım 3.bebegim ilki bos kese ikinci düşük bu inşallah dogar 6 senedir ugrasıyorum inşallah allah gönlüne göre verir.
canım benım sat 18 agustos adetime 4 gün kala 141.2 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 305.3 çıktı doktor güzel dedi 4 hafta 2 günlük bebişim eyer hcg degerin iki katına çıkarsa hersey yolundadır dedi inşallah bebişlerimizi kucagımıza alabiliriz