- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
garıplık yok cok sukur cnm 6 aylık hamıleyım :)) erken döllenme oldu sanırım bende,bende anlamadım :)) en kısa zamanda sende doktora gıt cnmm
evet canım Allah nasıp ederse oğlusum olcakmıs :)
Kızlar son adet tarihim 3 Temmuz..32-33 günde bir adet oluyorum.Dün kan testi yaptırdım.241.12 çıktı nasıl sizce?Ve ne kadarlık hamileyim anlayan var mı?
slm kalb gözükmüyordun nasılsın
Amin canım,Allahım gönlune gore versınnn... :)allah bagışlasın sana inş canım barısı başıma inş:)
ben kendı adıma ıyıyım cnm cok sukur,sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız hamişler bebişler nasıl
aminnn amiinnn,Allah her ısteyene nasıp etsınnn ınsssallah olmayanlara inş. hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin
canım muhtemelen degerının yukselıp yukselmedıgıne bakacak doktorun...ya arkadaslar ben 3 gun once doktora acaba bebeğim olmucakmı dıye gıttım tedavı ıcın bana kan testı verdı beta hcg 3,52 cıktı ama en atta baska bı deger daha vardı PRL 10,41 onun hemen yanındada 3,34 - 26,72 yazıyor.
doktor bana 10 gun sonra gene gel bakalım dedı suan kuşkulu dedi sizde sonuc ne olabilir?
slm kızlar nasılsınız hamişler bebişler nasıl
çok şükür canımm yuvarlanıp gidiyoruzz:))
sen nasılsınn bebişinn nasıll
daha alışamadım hamileliğe üzerime alınmıyorum çoğu zamann:))