- 12 Nisan 2010
- 1.246
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım coooooooooooook mutluyum cinsiyetini ögrendimm oglum olacak cok mutluyum rabbim herkese bölwe mutluluk nasip eder inşş ama belliydi hiç kusmuyordum sanki hamile degildim hiç bi zaman canım şunu istedi aşırı derece bile diyemem inan
kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olun kan testim 46 çıktı 2 gün sonra 54,9 çıktı 2 ye katlamamış 4 gün sonra tekrar yapılacak benim gibi olupta değeri sonradan artan ve hamileliği sağlıklı geçen var mı
yazmıştım
arkadaşlar bi konuda acayip takmış durumdayım lütfen bilgisi olan alah rızası için yazsın ben oruç tutmayı düşünüyorum bu bebegime zarar verir mi 10 +3 olduk ne yapacasgımı şaşırdım tutmasam günahmı yoksda denesem önce mide veya başka bi problemim yok sadece tansiyonum düşüyo ne yapsam bilmiyorum tutmasam kendimi cok kötü hissedecem üzülüyorum ne yapsam siz ne yapacaksınız arkadaşlar 16 saatte büyğk saat dilimi ve asla sahurada kalkamam calışıyorum öff ne yapsam
slm kızlar inş hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz :)
canım oruç tabiki tutmamalısın çünki 16 saat dayanamazsın ki o bebişin günahı ne aç bırakacaksın kefaret konusu ise o bize geçmiyor canım yani seneye tutma imkanın olursa hepsini tutacaksın kefaret orucu ise hiç tutamıyacak durumda olanların işi
kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olun kan testim 46 çıktı 2 gün sonra 54,9 çıktı 2 ye katlamamış 4 gün sonra tekrar yapılacak benim gibi olupta değeri sonradan artan ve hamileliği sağlıklı geçen var mı
yazmıştım
canım anlamadım borç mu yapıyorum seneye kadar ben diger hamileligimde tuttum hepsini ama günler kısaydı korkmadım şimdi cok uzun tedirgin oldum borç yapıp seneye mi tutuyorum
canım ya geçmiş olsun Rabbim esirgemiş çok şükür bişey olmamışşkalb cnm benim nasılsın nasıl gidiyo bebiş iyidir inş bi türlü giremedim fırsat bulupta bu arada bide düştüm belimin üstüne allahtan bişey olmadı iki gün belim çok ağrıdı gözde hala gelmemiş bıraktı galiba bu topiği hayırlıısı olsun artık çok öpüyorum kendine bebişe iyi bak tatlım
aplacımm ben özellikle hocaya sordum bende bu konusan çok rahatsız oluyorum tutmak istiyorum ama hoca hamilelerin durumunun özel olduğunu söyledi günah olmasından korkuyordum çok şükür kurban olduğum rahatlık sağlamış emzirme dönemi falan bitince tutacaz inşalahh yani kefaretini falan verme dedii daha sonra tutarsın dediiarkadaşlar bi konuda acayip takmış durumdayım lütfen bilgisi olan alah rızası için yazsın ben oruç tutmayı düşünüyorum bu bebegime zarar verir mi 10 +3 olduk ne yapacasgımı şaşırdım tutmasam günahmı yoksda denesem önce mide veya başka bi problemim yok sadece tansiyonum düşüyo ne yapsam bilmiyorum tutmasam kendimi cok kötü hissedecem üzülüyorum ne yapsam siz ne yapacaksınız arkadaşlar 16 saatte büyğk saat dilimi ve asla sahurada kalkamam calışıyorum öff ne yapsam
canım malesef hiç bi bilgim yok Rabbim gönlüne göre versin tatlımmkızlar merhaba lütfen bana yardımcı olun kan testim 46 çıktı 2 gün sonra 54,9 çıktı 2 ye katlamamış 4 gün sonra tekrar yapılacak benim gibi olupta değeri sonradan artan ve hamileliği sağlıklı geçen var mı
yazmıştım
ayy tatlımm yaa çok sevindim maşalahh belli olmuş cinsiyetii ayy bende yarın 10 haftalıkk olacakk 11. veya 12. haftaa tarama için gitçem benimkide belli olurmuki ayy heyecanlandımm inşalahh hayırsıyla alırız kucağımızaa hepimizdetatlım coooooooooooook mutluyum cinsiyetini ögrendimm oglum olacak cok mutluyum rabbim herkese bölwe mutluluk nasip eder inşş ama belliydi hiç kusmuyordum sanki hamile degildim hiç bi zaman canım şunu istedi aşırı derece bile diyemem inan
canım anlamadım borç mu yapıyorum seneye kadar ben diger hamileligimde tuttum hepsini ama günler kısaydı korkmadım şimdi cok uzun tedirgin oldum borç yapıp seneye mi tutuyorum
canım ya geçmiş olsun Rabbim esirgemiş çok şükür bişey olmamışş
aplacımm ben özellikle hocaya sordum bende bu konusan çok rahatsız oluyorum tutmak istiyorum ama hoca hamilelerin durumunun özel olduğunu söyledi günah olmasından korkuyordum çok şükür kurban olduğum rahatlık sağlamış emzirme dönemi falan bitince tutacaz inşalahh yani kefaretini falan verme dedii daha sonra tutarsın dedii
canım malesef hiç bi bilgim yok Rabbim gönlüne göre versin tatlımm
ayy tatlımm yaa çok sevindim maşalahh belli olmuş cinsiyetii ayy bende yarın 10 haftalıkk olacakk 11. veya 12. haftaa tarama için gitçem benimkide belli olurmuki ayy heyecanlandımm inşalahh hayırsıyla alırız kucağımızaa hepimizde
evet aplacımm emzirme dönemi falan bitince tutabilecek hale geldiğinde tutacazz günah da değilmiş çok şükürr üzülme yanii
canım şimdi günler uzun demek istedigim dogumdan snra tutma imkanın oldugu için kefareti olmaz tutman gerekiyor çünkü ömür boyu olan bi hastalık degil anlatabiliyormuyum canım
pardon zeycane ye yazacaktım yanlış almışım kalp özür tatlım
saolun kızlar teşekkür ederim valla çok dikkat ediyorum ama ayağım nasıl kaydıda merdivenden aşağı uçtum anlamadım sanki biri bi anda itmiş gibi oldum ama geçti ucuz atlattık sizlerde dikkat edin kendinize kızlar bebişlerede iyi bakın çok öpüldünüz
tatlım senin cinsiyet belli oldumu tam
aplamm ya heyecanlandımmm yaaevet aplası sende gidersen cabuk görebileceksin
saolun kızlar teşekkür ederim valla çok dikkat ediyorum ama ayağım nasıl kaydıda merdivenden aşağı uçtum anlamadım sanki biri bi anda itmiş gibi oldum ama geçti ucuz atlattık sizlerde dikkat edin kendinize kızlar bebişlerede iyi bakın çok öpüldünüz
gecmiş olsun cnm Alah korumuss...kalb cnm benim nasılsın nasıl gidiyo bebiş iyidir inş bi türlü giremedim fırsat bulupta bu arada bide düştüm belimin üstüne allahtan bişey olmadı iki gün belim çok ağrıdı gözde hala gelmemiş bıraktı galiba bu topiği hayırlıısı olsun artık çok öpüyorum kendine bebişe iyi bak tatlım
tatlım coooooooooooook mutluyum cinsiyetini ögrendimm oglum olacak cok mutluyum rabbim herkese bölwe mutluluk nasip eder inşş ama belliydi hiç kusmuyordum sanki hamile degildim hiç bi zaman canım şunu istedi aşırı derece bile diyemem inan
senınde erkek demekkkk hayırlı olsun canım Allah saglıklı kucagına almaı nasıp etsınnn..arkadaşlar bi konuda acayip takmış durumdayım lütfen bilgisi olan alah rızası için yazsın ben oruç tutmayı düşünüyorum bu bebegime zarar verir mi 10 +3 olduk ne yapacasgımı şaşırdım tutmasam günahmı yoksda denesem önce mide veya başka bi problemim yok sadece tansiyonum düşüyo ne yapsam bilmiyorum tutmasam kendimi cok kötü hissedecem üzülüyorum ne yapsam siz ne yapacaksınız arkadaşlar 16 saatte büyğk saat dilimi ve asla sahurada kalkamam calışıyorum öff ne yapsam
önemli degil hayatım nasılsın