- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
kızlaaar bana bişeyler söyleyin neolur adetime 5 6 gün var iş değişikli yapmayı düşündüğüm için bugün hcg yaptırdım ama sonucu görünce şaştım kaldım değer 2.0 çıktı ne bu şimdi gebelik görünmüyo ama daha 5 6 gün var yükselme ihtimli varmı acaba yoksa günüm yaklaştıkça düşermi eyvahedigeldismile
DİLAYCIM BENDE TAM BİR HAFTA ÖNCE BULANTI KUSMA ŞİKAYETİNDEN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUCUM 1.20 ÇIKTI DOKTORUM BANA BEBEĞİN YENİ OLUŞMUŞ OLABİLİR DEDİİ ... DOKTORA GİTTİĞİMDEDE ADETİME 3 GÜN VARDI .......akannehir. az önce idrar testi aldım adetimden 6 gün geçti sonuç negatif çıktı amaa bendeki saçmalıktı yeni oluşan bebek için idrar sonuç vermezdiki zaten bilmiyorum yani seninde bebeğin varmıdır yokmudur amaa doktor bebeğin daha yeni döllenmiş olduğunu söylemişti bende idrar testinii 20 dk önce yaptım amaa ben 4-5 gün daha hasta olmazsam direk doktoruma gidicem tekrar kan testi yaptırıcam çok zor işlermiş allah herkesin hakkında hayırlı olanı versin SENİNDE İNŞ. VARDIR BEBEĞİN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CNM ...bilmiyorumkismile