yarın tekrar kan vereceğim inş değerlerimde yükselme vardır.çok istiyoruz çünküüüü
inş allah gönlüne göre verir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın tekrar kan vereceğim inş değerlerimde yükselme vardır.çok istiyoruz çünküüüü
inş allah gönlüne göre verir
Zeycane,
806 çıktı sonucum. bekleyemedim. Doktor nihayethayırlı olsun dedi. Hamileyim!!!!!!!!! Çok mutluyum. Allah isteyen herkese tezelden versin. Sağlıkla sıhhatle büyütüp kucağımıza alalım inşallah!
Hepinize çok çok çok teşekkür ederim. Bu sancılı dönemi birlikte geçirdik!
Hepinizi, zeycanecim seni kocaman öptüm.
:enbuyukkk::teytey:alkisalkisalkishihoyyyt
Zeycane,
806 çıktı sonucum. bekleyemedim. Doktor nihayethayırlı olsun dedi. Hamileyim!!!!!!!!! Çok mutluyum. Allah isteyen herkese tezelden versin. Sağlıkla sıhhatle büyütüp kucağımıza alalım inşallah!
Hepinize çok çok çok teşekkür ederim. Bu sancılı dönemi birlikte geçirdik!
Hepinizi, zeycanecim seni kocaman öptüm.
:enbuyukkk::teytey:alkisalkisalkishihoyyyt
çok sevindim cnm benim allah kucağına almayı nasip etsin inş ben demiştim sana hamişsin diye dimiii :)) bende öptüm kendinede bebişinede iyi bak cnm sakın iş falan yapma bu dönemde bol bol dinlen annesii
umut olmasa yaşayamayızki.benimde adetime 8-9 gün kala kanda 0.00 çıktı.bugünde yani 5gün kala sevgli hormonlarım zahmet edip biraz yükselmiş 0.17 olmuş:))daha enaz beş günüm var.hayırlısı olsun canım yaa.6 gün öncesi mide bulantısı kusma ve ishal şikayeti ile doktora gittim gebelik şüphesi olduğu için test yaptırmak zorunda kaldım sonuç ....1.20 çıktıbilmiyorumkismile tabiii ben hiç umutlanmadım doktora sonucu gösterdiğimizde doktor bebek yeni cenin olabilir dedi umutlandım ama içimde çok garip hisler var adetimin üzerinden 5 gün geçti hala adelt olmadım midem ara ara bulanıyor negatif sonucundan korktuğum için test bile yapmak istemiyorum ... doktora inanmak istiyorum ama içim acıyo mafoldumbensanki yazılarınızı gördümde değerleri görünce sizlerin çok yüksek maşallah ama içim sızladı allah yavrularınızı size bağışlasın dua edin kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş
umut olmasa yaşayamayızki.benimde adetime 8-9 gün kala kanda 0.00 çıktı.bugünde yani 5gün kala sevgli hormonlarım zahmet edip biraz yükselmiş 0.17 olmuş:))daha enaz beş günüm var.hayırlısı olsun canım yaa.
cnm gir çık yapmana gerek yok f5 yap sayfa yenilenip geliyo önüne
umut olmasa yaşayamayızki.benimde adetime 8-9 gün kala kanda 0.00 çıktı.bugünde yani 5gün kala sevgli hormonlarım zahmet edip biraz yükselmiş 0.17 olmuş:))daha enaz beş günüm var.hayırlısı olsun canım yaa.
canım ya bak cıkması valla ilginç hani ben hep hcg yapıyordum dedim ya hic cıkmadı sıfırladı cıktıgını hiç görmedim oleyyyyyy arkadaşımız gelecekinş bu arada dr geldim kanmamız vardı gittik25mm olmuş bebiş ve bi miktar kan toplaması varmışbana dua et
aşılama olalı 2 hafta oldu beta hcg değerim 10.9 sizce hamilemiyim değilmiyim
kızlaaar bana bişeyler söyleyin neolur adetime 5 6 gün var iş değişikli yapmayı düşündüğüm için bugün hcg yaptırdım ama sonucu görünce şaştım kaldım değer 2.0 çıktı ne bu şimdi gebelik görünmüyo ama daha 5 6 gün var yükselme ihtimli varmı acaba yoksa günüm yaklaştıkça düşermi eyvahedigeldismile
bence hamilesin canım.hemde oğlun olacak:)))