arkadaslar merhaba ben yeni katıldım aranıza çok güzel bir ortamınız var hepinizin güzel güzel bebişleriniz olur işallah.ben adetime 1 gün kala idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı gün kanda 22.93 çıktı ve gebeliğin tüm belirtileri var acaba hamilemiyim çünkü okuduklarımın değerlerine göre benim çok düşük lütfen cvp bekliyorum ölcem meraktan
arkadaslar merhaba ben yeni katıldım aranıza çok güzel bir ortamınız var hepinizin güzel güzel bebişleriniz olur işallah.ben adetime 1 gün kala idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı gün kanda 22.93 çıktı ve gebeliğin tüm belirtileri var acaba hamilemiyim çünkü okuduklarımın değerlerine göre benim çok düşük lütfen cvp bekliyorum ölcem meraktan
slm kızlar deneyinli arkadaşlar yardım ederse sevinirim SAT 17 ağustos dün kanda 440,7çıktı acildeki doktor hamilesin dedi çekti gittti sizce kaç haftalık
işallah ya bugün doktora gittim sonuç pozitif ama değer düşükmüş ultrasona girdim kese görünmüyor 1 hafta sonrasına gün verdi bende burdaki doktorlara pek güvenmediğimden endişeliyim cevap için teşekkürler bilgisi olan herkesten cvp bekliyorum azda olsa rahatladım
4 haftalık hemde çok iyi benim 5 haftalık 268 çıkmıştı doktor iyi demişti. senin süper çıkmış bu durumdaopuyorumnanaktan
işallah ya bugün doktora gittim sonuç pozitif ama değer düşükmüş ultrasona girdim kese görünmüyor 1 hafta sonrasına gün verdi bende burdaki doktorlara pek güvenmediğimden endişeliyim cevap için teşekkürler bilgisi olan herkesten cvp bekliyorum azda olsa rahatladım
16 ağustos son adet tarihim fakat düzensiz hcg değerim 22.39 iğne ilaç herhangi bişey kullanmadım kontrol hapı 2 yıl kullandım 6 aydır kullanmıyorum
alakanıza teşekkür ederim en iyisi bekleyip görmek yapacak bişey yok
Canım noldu?? Yardım edebilir miyim??
sat 16 ağustos bende 15 eylülde evde test yaptım pozitif çıktı aynı gün kan tahlilinde hcg değerim 22.93 çıktı bugünde ultrasona girdim kese görünmüyor 1 hafta sonrasına gün verildi anlamadım hamilemiyim değilmiyim bu arada adetlerimde düzensiz