Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım bu değer için bişey söyleyebilmek güç.

1-vücusunda beta hcg diğer insanlarda olduğundan daha fazla olabilir. dolayısıyla pozitiflik konusunda yanıltır. o yüzden 10'dan yukarda olması beklenir.
2-geç döllenme olmuş olabilir.. dolayısyla beta hcg yeni artmaya başlamış olabilir.
3- kimyasal gebelik geçiriyor olabilirisn.beta hcg belli bir seviyeye ulaşmıştır ancak embriyo tutunamamıştır.dolayısıyla artan beta hcg yavaş yavaş düşmeye başlar ve sıfırlanınca adet olur.

not: nisan ayında bir kimyasal gebelik geçirmiştim. 24.günde beta hcg 18 çıkmıştı.27. gün yani beklenen adet günümde 7 çıktı. 3-4 gün sonrada adet oldum zaten..

tatlım benim bebişimin kesesi göründü bugün. senin demek istediğini anlayamadım çarşamba günü sonuçta pozitif yazıyodu

tatlım benim bebişimin kesesi göründü bugün. senin demek istediğini anlayamadım çarşamba günü sonuçta pozitif yazıyodu

anladım canım sen değerin için 5.küsürlü bişey yazmıştın. bende değerin 5 olduğunu düşündüm beşten sonra nokta koyduğun için . demek ki değerin 5000 lerdeymiş. hayırlı olsun çok tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

:nazar: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bazı arkadaşlar bende buna dahil bebişleri beklerken amma bilgilendik.öğrenirsin canım merak etme. bebişin geldi ya gerisini boşver..

benim daha ilk bebeğim öğrenecez beraber

evet arkadaşım hafta hafta okuyorum bu siteden de okuyarak öğrenniyorum daha yolun çook başındayım çabucak kucağıma aldığım günlerde gelir inşallah

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere. benim adet günüm 4 gün geçti evde yaptığım gebelik testinde pozitif çıktı dünde kan verdim bhcg değeri 2151 çıktı sizce bu değer normalmi bu gün için

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere. benim adet günüm 4 gün geçti evde yaptığım gebelik testinde pozitif çıktı dünde kan verdim bhcg değeri 2151 çıktı sizce bu değer normalmi bu gün için

canım değerin gayet iyi görünüyor.hayırlı olsun.. :nazar:

kızlar sat 11 haziran 16 ağustos kan testi değerim 0.21 çıktı yani negatif yüzde 100 güvenilir mi kan testlerine hamile dğlm dimi

valla şu anda yaptırsan çıkar benim de sat 11 ağustosto ben 8 ağustosta yaptırdım 327 çıktı beta ve hamileyim boşuna beklem yaptır hamen kan testi canım

evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim. 5 haftamın dolmasını bekledim ve doktora öyle gittim..
ultrasonda baktı "kan tahliline gerek yok boş gebelik olması
mümkün değil" dedi.. ve 13 haftalığım hiç hcg yaptırmadı...

selam kızlar bana yardım edin ben çok kötüyüm lütfen ben tüp bebek yaptırdım 12.gün kan değeri ölçümü sonucu:12.79 yani çok düşükmüş fakat genede pozitif dendi doktrum 4 gün sonra gene test istedi acaba yükselirmi bu durumu yaşayan varmı? acaba kimyasal yada dış gebelikmi oluyor kanamam yok akıntım yokneden değerlerim düşük acaba ?:gitme:

Merhaba arkadaslar
perşembe akşamı kan testi yaptırdım sonucum 223 cıktı. cuma gunu dk gıderken koyu akıntı seklınde kanamam vardı dk kanama olabılır dedi ve keseyı goremedı... daha olusmamıs olabılırmıs
cmrt gunu normal adet kanaması gıbı basladı ve devam edıyor pzt tekrar test yaptırmamı ıstedı dk.
ama kanama olması benı telaslandırıyor bu duruma benzer bısey yaşayan varmı?

kızlar benim 17 günde 898 di siz hiç bu kadar yükseldikten sonra değeri düşen duydunuz mu? (tüp bebekti benimki)

Merhaba arkadaslar
perşembe akşamı kan testi yaptırdım sonucum 223 cıktı. cuma gunu dk gıderken koyu akıntı seklınde kanamam vardı dk kanama olabılır dedi ve keseyı goremedı... daha olusmamıs olabılırmıs
cmrt gunu normal adet kanaması gıbı basladı ve devam edıyor pzt tekrar test yaptırmamı ıstedı dk.
ama kanama olması benı telaslandırıyor bu duruma benzer bısey yaşayan varmı?

bugunku test sonucumda 276 yarın dk gıdıyorum :KK43: dıs gebelıkten suphelenıyorlardı
ne yapıcaklarınıda bılmedıgım ıcın korkuyorum ......

X