Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım ben daha yeni gebeyim pek bir bilgim yok bu konuda ama benim değerim 205 çıktığına göre seninki çok düşük değil mi?
Bir de neden doktora sormadın ki??zemuszemus

doktora sordum gebelik pozitif ama normal bir gebelikmi belli değilmiş 1 hafta sonra belli olurmuş bende bişey anlamadım valla anlayan olabilir diye sordum 5 in üstü pozitif benimki 22 pozitifte doktor niye böyle konuştu anlayamadım
:1no2:

doktora sordum gebelik pozitif ama normal bir gebelikmi belli değilmiş 1 hafta sonra belli olurmuş bende bişey anlamadım valla anlayan olabilir diye sordum 5 in üstü pozitif benimki 22 pozitifte doktor niye böyle konuştu anlayamadım
:1no2:

canım dış gebelik olmasından korkmuş olabilir.çünkü dış gebeliklerde değer düşük gider.ama sakın korkma illa böyle olcak diye bişey yok.bir hafta sonra uterusta keseyi görünce aa tamam normal gebelik dicek.. bu arada kasıklarında şiddetli batma olursa ve kanaman olursa hemen doktora git. ama inşallah bişey olmayacak.büyük ihtimalle geç döllenme seninki.. adetlerin düzensiz olduğu için tahmin ediyorum.hayırlısı tekrardan..

canım dış gebelik olmasından korkmuş olabilir.çünkü dış gebeliklerde değer düşük gider.ama sakın korkma illa böyle olcak diye bişey yok.bir hafta sonra uterusta keseyi görünce aa tamam normal gebelik dicek.. bu arada kasıklarında şiddetli batma olursa ve kanaman olursa hemen doktora git. ama inşallah bişey olmayacak.büyük ihtimalle geç döllenme seninki.. adetlerin düzensiz olduğu için tahmin ediyorum.hayırlısı tekrardan..

amin hayırlıysa gebeyimdir işallah ama dış gebelikten korktum işallah öyle değildir kasıklarımda adet sancısı var belimdede ama göğüslerimde hiç olmadığı kadar şiş ve sert anlayacağınız karmakarışık bir durum:bbo:

arkadaşlar merhaba adetim geciktiği için dun dr a gttım ultrasonda bişey gözukmedı kanda gebeliğe bakıldı değerim 138.39 çıktı. doktor 2 haftalık hamile olduğumu söyledı sizce bu değer normalmidir ?

arkadaşlar merhaba adetim geciktiği için dun dr a gttım ultrasonda bişey gözukmedı kanda gebeliğe bakıldı değerim 138.39 çıktı. doktor 2 haftalık hamile olduğumu söyledı sizce bu değer normalmidir ?

canım ultrasonda gözükmemesi gayet doğal daha çok küçük... benim bhcg 5600 iken ultrasonda karından bakıldığında gözükmüştü kesem 5+2 günlük hamileydim... ilk bhcg den 2 gün sonra 2 kat artış varsa için rahat olsun yaklaşık 1 hafta sonrada keseyi görürsün hayırlısıyla

slm bende dün kan verdim sat 23 ağustos değerim 23,5 çıktı sağlık ocaı dr pozitif dedi. 3 ay önce b8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim sizce hamilemiyi kendi drm izinli onu bekliyorum ctsi gelicek... allah herkese bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

kızlar bende 26.gün test yapmıştım pozitifti kan değerim17.85 di eczacı ablkam bekle dedi bekledim adetim geçti tekrar test yaptım silik çizgişller koyulaşmıştı değerin yükseliyo ki koyulaşmış dedi yarın da dr a gideceğiz inş. hayırlı mutlu sonuçla dönerim..allahm herkese nasip etsin..

Kızlar benim iki gün önce değerim 78,97 idi, bugün 169,11 olmuş normal değil mi?

canım benım sat 18 agustos adetime 4 gün kala 141.2 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 305.3 çıktı doktor güzel dedi 4 hafta 2 günlük bebişim eyer hcg degerin iki katına çıkarsa hersey yolundadır dedi inşallah bebişlerimizi kucagımıza alabiliriz

arkadaşlar bi yardım edin. normalde reglim geçmeden test yapmam ama ağır bir grip geçiriyorum. doktor antibiyotik verdi. ben de korunmadığımı söyleyince test yaptı adetime 4 gün kala değer 1.2

biliyorum hepiniz ohaaa bu değere de hamile miyim diye mi sorulur diyosunuzdur ama ben çok geç yumurtluyorum adetime 6-10 gün kala. bu ay ağrılara bakırısa 9 gün kala yumurtladım. yani yumurtlamamdan 5 gün sonra kan testi yaptım. abaşka bi topikte arkadaş gebe olabilirsin dedi. kendi gebeliğinde 5-6 gün kala yapmış çıkmamış.
ne yapsam bilemedim. iki gündür üç defa aldım ilaçlarımı. kocam da arkadaşın yazdığını görünce ilaçlarını kullanma dedi. ama ben çoook hastayım. bi akıl verseniz işin içinden çıkamadım. :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bi yardım edin. normalde reglim geçmeden test yapmam ama ağır bir grip geçiriyorum. doktor antibiyotik verdi. ben de korunmadığımı söyleyince test yaptı adetime 4 gün kala değer 1.2

biliyorum hepiniz ohaaa bu değere de hamile miyim diye mi sorulur diyosunuzdur ama ben çok geç yumurtluyorum adetime 6-10 gün kala. bu ay ağrılara bakırısa 9 gün kala yumurtladım. yani yumurtlamamdan 5 gün sonra kan testi yaptım. abaşka bi topikte arkadaş gebe olabilirsin dedi. kendi gebeliğinde 5-6 gün kala yapmış çıkmamış.
ne yapsam bilemedim. iki gündür üç defa aldım ilaçlarımı. kocam da arkadaşın yazdığını görünce ilaçlarını kullanma dedi. ama ben çoook hastayım. bi akıl verseniz işin içinden çıkamadım. böyle bi şey mümkün mü :uhm:

bu değerle hamile olmanız mümkün değil ilişkiden sonraki gün bile hcg niz 5 in üstündeyse gebe sayılırsınız benimde yumurtlamam geç ve adetimden önce idrarda pozitif çıktı kanda hcg değerim 23 olmasına rağmen gebeliğim hala muamma doktora göre 2 gün sonra kan testini tekrarlayın eğer değerleriniz yükselmişse ilacı bırakın ama aynı ise tedavinize devam edebilirsiniz hayırlısı olsun

ne yapsam bilemedim. iki gündür üç defa aldım ilaçlarımı. kocam da arkadaşın yazdığını görünce ilaçlarını kullanma dedi. ama ben çoook hastayım. bi akıl verseniz işin içinden çıkamadım. :uhm:

ben bir yerde okudum. dini bid bilgi. adet gecikmesi olmadan en yaptıysan önemli değil. önemli olan ben sanahaber verdikten sonra yaptıkların.

nevki bence tetrar yenile testini ona göre ilaç kullan canım ümit dünyasındayız 1 2 neyse insana ümit veriyo canım bu benım 3.bebegim ilki bos kese ikinci düşük bu inşallah dogar 6 senedir ugrasıyorum inşallah allah gönlüne göre verir.

nevki bence tetrar yenile testini ona göre ilaç kullan canım ümit dünyasındayız 1 2 neyse insana ümit veriyo canım bu benım 3.bebegim ilki bos kese ikinci düşük bu inşallah dogar 6 senedir ugrasıyorum inşallah allah gönlüne göre verir.

ilgin için teşekkür ederim bi tanem. bu gün regl günüm bekliycem bakalım. grip halim ağır şekilde devam ediyo belirti falanda anlayamıyorum o nedenle. ama kasık ağrım var akşama kadar kırmızı kartı görücem galiba. allah kolay bir hamilelik hayırlı bir evlat versin canım. kendine bebişine dikkat et. hiç bir şey için canını sıkma

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin Mübarek Ramazan Bayramını kutlarım!!!
Arkadaşım sata göre 7.5 haftalık hamileydi... yaklaşık iki hafta önce doktora gidip ultrasona girdi... doktor tüm bilgileri aldı ve herşey normal dedi. Kan, idrar vb testlerini yaptırdı, onlarda da herhangi bişey çıkmadı.. fakat maalesef ki; "Allah mübarek günlerde dilerim yaradandan; kimsenin başına vermesin;" bugün, kalp atışlarını duymak için doktora gittiğinde boş kese vakasıyla karşı karşıya kaldığını öğrendi... :gitme: kötü bi arife günü oldu... peki benim sorum şu; doktor rutin beta hcg testleriyle bu durumu anlayamaz mıydı??? bununla ilgili herhangi bir bilgisi veya özgeçmişi olan varsa, ve burada paylaşırsa çok sevinirim...
Teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canım benım sat 18 agustos adetime 4 gün kala 141.2 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 305.3 çıktı doktor güzel dedi 4 hafta 2 günlük bebişim eyer hcg degerin iki katına çıkarsa hersey yolundadır dedi inşallah bebişlerimizi kucagımıza alabiliriz

mrhb bnmde son sat 15 ağustos ben 16 eylülde yaptırdım 195 çıktı 20 sinde tekrar yaptırdım 283 çıktı ama dr 2,5 3 haftalık anca dedi ya bu hesaplama doğrumuki ve sata göre 5 hafta çıkıyo kafam çok karışık ve korkuyorum yardımcı olabilirmisiniz???

mersincim malesef aynı olay başıma geldı yanı hersey yolunda gıdıyodu 4 sene lik bi ugras sonucu kalmıstım o bebegıme hamıle tüm test sonuçlarımda çok iyiydi 7 haftalıktı kalp atısını duymak için gitdim ve doktor kaybettik dedi arkadasını çok iyi anlıyorum gercekten çok kötü bi durum doktorum öyle detaylı özel bi açıklama yapmadı ilerisi saglıksız olabilicek gebelıklerde oluyo dedi allah tarafından sonlandırılıyo dedi aradan 2 sene geçti simdi 5 haftalık hamıleyım yarın gıdıcem görmeye çok geçmiş olsun canım

X