- 3 Ocak 2013
- 1.233
- 43
-
- Konu Sahibi melodysilk
ikinizi de kontrolü iyi geçer inşallah kızlar. dr a gittim ben bu arada. kese henüz görünmedi. cuma tekrar çağırdı. kan verdim, sonucum 625, progesteronum 27,15.gülcüm sata göre 4 hafta canım. bakalım cuma günü kese görüncekmi? gülcüm dediğin gibi bulantı her bünyede farklı olur. dün bernayla görüştük acayip bulantılar geçirmişti, hastanede falan yatmış, serumlar yemişti. 19 haftalık olmuş ama hala sabahları istifra ediyormuş. o da çok iyi değil. insan harap bitap düşer. benim de bulantılarım olmazdı hamileliklerimde. haa yaşayan kızımda da olmadı bulantım falan.takma sen bunlara.
Euzü billahi mineş-şeytanir-racîm,Bismillahir-rahmanir-rahîm.
Ey Bizleri varlığa erdiren, Var olmadaki sonsuz zevki gönüllerimize duyuran,Güzeller Güzeli Rabbimiz!
Sana sonsuz hamd ü senalar olsun.Kainatın İftihar Tablosu Peygamber Efendimiz'e Sonsuz salât ü selam olsun.
Gufranla ufkumuzda tüllenen şu mübarek gecede bir kere daha dergâh-ı ilahînin önünde el açıp yalvarıyoruz:
YA İLAHEL-ALEMİN! Bize verdiğin isteme duygusu ve istenenleri vereceğin inancıyla rahmetinin vüs'ati genişliğindeki kapına dayanıyor, şu mübarek gecede bir kere daha hâlimizi arz etmek istiyoruz. Hâlimiz Sana ayan, söyleyeceklerimiz bildiklerinin bir kısmını beyan. Beklediğimiz asırlardan beri bizi kıvrım kıvrım kıvrandıran dertlerimize derman.. İcabet buyur ey Rahîm ü Rahmân!
EY ÇARESİZLER ÇARESİ! Senin dualara icabet etme mecburiyetin yoktur; ama bizim ona ihtiyacımız hissettiklerimizden de çoktur. Bütün dileklerimizi kabul buyur ve bunları kabulünü vicdanlarımıza duyur; aç ve yalnızlıkla tir tir titreyen kalblerimizi iman ve itminanla doyur. Dilek ve muradlarımıza kavuştur, evlatlarımızla evlerimizi şenlendir, hayırlı bir anne ve eşlerimizi hayırlı bir baba olmasını nasip eyle, hayırlı, sağlıklı, eksiksiz,noksansız ve kusursuz evlatlar nasip eyle. Hamile olmak isteyenlerimize bir an önce hamileliklerini nasip eyle. Hamile olanlarımızın, Sağlıkla sıhhatle sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde hamileliklerimizi geçirip, sağlıklı bir şekilde, en kolayından evlatlarımızı kucaklarımıza almamızı, sağ salim doğumlar yapmamızı nasip eyle... Sen tüm noksan ve kusurlardan münezzehsin. Senin herşeye gücün yeter.. Bizleride kapından boş çevirme yarabbi... Amin.....
NICK | GERÇEK İSİM | |
elif5507 - | Elif: | |
*01as- | Aslı: | |
*ceylinn38- | Zehra: | |
*senay079- | Şenay: | 254 |
*slvy1987- | Selvi: | |
sevinc007- | Sevinç: | |
eoe- | Emine: | 290 |
serap06_06- | Serap: | 160 |
rengarenk00 - | Serpil: | 20 |
*nazka86 - | Nazife: | |
umud40- | Vildan: | 50 |
hildan - | Hilal: | |
muco509- | Emel: | |
Eylül06- | Berna: | |
Slmeng- | selma : | |
*AzraNur68- | Gül: | |
06 kelebek- | Neşe: | 50 |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | 31 |
Mayd- | Aycan: | 50 |
Atis- | Senem: | |
330ml- | Sultan: | |
Adalet1990- | Tuğçe: | |
Gül_neva- | İrem: | |
Lolo- | Nihal: | |
Cbdefne- | Canan: | 55 |
Ayşe_23 | Ayşe: | |
TOPLAM | 960 | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 31.05.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 06.06.2013 |
emınecım 15 dua okudum canım ekler mısın
emınecım 15 dua okudum canım ekler mısın
canım mesajın iki kez gelmiş dimi. sadece 15 ekledim ben.
canım ne mübarek güne denk gelmiş evlilik yıldönümünüz. allah ömür boyu çocuklarınınzla mutlu mesut yaşamayı nasip eder inş.kandılınız mubarek olsun canlarım.bugun bızım evlılık yıldonumumuz3 seneyı bıtırdık.ınsallah nıce 3-33 seneler kocamla ve bebegımle
ikinizi de kontrolü iyi geçer inşallah kızlar. dr a gittim ben bu arada. kese henüz görünmedi. cuma tekrar çağırdı. kan verdim, sonucum 625, progesteronum 27,15.gülcüm sata göre 4 hafta canım. bakalım cuma günü kese görüncekmi? gülcüm dediğin gibi bulantı her bünyede farklı olur. dün bernayla görüştük acayip bulantılar geçirmişti, hastanede falan yatmış, serumlar yemişti. 19 haftalık olmuş ama hala sabahları istifra ediyormuş. o da çok iyi değil. insan harap bitap düşer. benim de bulantılarım olmazdı hamileliklerimde. haa yaşayan kızımda da olmadı bulantım falan.takma sen bunlara.
iğnenin ucunu açarken iğneyi dik tut.biraz daha az damlıyor. iyi dileklerin için teşekkğrler canım. iyi haberlerle gelirsin inşallah.
ben de kepek yasak diye tam buğday yemiyorum. o kepekli olur diye. enteresan.
valla bilmiyorum tam buğday yazıyor reçeteye anlatmak için yazmıştı karıştırdımı acaba zaten aklımda birkaç soru var aradığımda bunuda sorar öğrenirim sizinlede paylaşırım
canım şanslısın bebeğin sağ salim kucağında. bundan sonrası için tavsiyem eğer bir daha hamile kalmayı düşünüyorsan önceden kan pıhtılaşması ile ilgili genetik tahlillerini yaptırman. bir araştırma hastanesinde yaptırabilirsin. trombofili paneli diye geçiyor. çıkacak sonuca göre bir dahakinde iğne kullanman gerekebilir.merhaba herkese başlığı görünce atladım.
benim 2 sene bebeğim olmadı sonrada 4. aşılamayla hamile kaldım ama ondada gelişim geriliği oldu, anneden giden kan akımı bozulmuş, hastanede aspirin kullandım 28 haftalık 650 gr doğdu, bebeğim iyi şükür. ama bu duruma kan pıhtılaşmasının neden olabileceği söyleniyo. sizler bu konuda bilgilisiniz. bu durumu yaşayan yada bana bilgi verebilecek olan varmı
homosistein 19 çıkmış deyince ilk defa duyduğum için internetten baktım.çok sorunlu bir rahatsızlıkmış.bende malesef kırmızı et yiyemiyorum.B12 vitamin eksikliği var.doktorumda ilaç yerine illa et yiceksin diyo.bende yiyemiyorum.midem almıyo.öyle kaldı.bütün düşük yaşayan hastaların homosisteine bakmışlardır herhalde.çok test yaptırdım.bu varmı bilmiyorum.diyetle düşebilecek birşey.enazından kanpıhtılaşması gibi genetik olan bir rahatsızlık değil.enyakın zamanda iyi olursun inşallah.Allah hepimize şifa versin.
canım şanslısın bebeğin sağ salim kucağında. bundan sonrası için tavsiyem eğer bir daha hamile kalmayı düşünüyorsan önceden kan pıhtılaşması ile ilgili genetik tahlillerini yaptırman. bir araştırma hastanesinde yaptırabilirsin. trombofili paneli diye geçiyor. çıkacak sonuca göre bir dahakinde iğne kullanman gerekebilir.
teşekkür ederim.
2. bebek istiyorum diye doğum yaptığım hastaneye gittim, orda düşük "yapmadığın için kah pıhtılaşması araştırmasına gerek yok" dedi, bende hacettepeye gittim, ordaki prof. da "2. gebeliğindede aynı durum olabilir" dedi. ben sordum kan pıhtılaşması olabilirmi diye istiyosan bakalım dedi. kan aldılar 10 güne çıkacakmış.
ben anlamadım, doktorlar niye böyle bi ihtimali düşünmüyolarda ben sağdan soldan duyduklarımla kendim istiyorum
çok güzel canım sen zaten yapman gerekeni yapmışsın. sonuçlarını paylaş bizimle.