- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- Konu Sahibi melodysilk
maşallah diyelim. Allah bağışlasın bebeğini. ne kadarlık oldu şimdi.merhaba herkese başlığı görünce atladım.
benim 2 sene bebeğim olmadı sonrada 4. aşılamayla hamile kaldım ama ondada gelişim geriliği oldu, anneden giden kan akımı bozulmuş, hastanede aspirin kullandım 28 haftalık 650 gr doğdu, bebeğim iyi şükür. ama bu duruma kan pıhtılaşmasının neden olabileceği söyleniyo. sizler bu konuda bilgilisiniz. bu durumu yaşayan yada bana bilgi verebilecek olan varmı
benim düşük sonrası 38. gün ilk adet, 31. gün ikinci adet oldu. ben 31 güne hesapladım 6 sı olmalıydı adet. ama düşündüm normalim 28 gün olunca pazartesi olmam gerekirdi diye. ondan cesaret geldi yaptım. 6 sı diye hesaplıyordum hep.canım ne mübarek güne denk gelmiş evlilik yıldönümünüz. allah ömür boyu çocuklarınınzla mutlu mesut yaşamayı nasip eder inş.
canım b hcg çok güzel çıkmış. henüz bat gelmemişti senin ki bu çok güzel bir sonuç inşallah bu sefer olacak. bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inş.
evet canım öğrendiklerimizi paylaşalım birbirimizle.valla bilmiyorum tam buğday yazıyor reçeteye anlatmak için yazmıştı karıştırdımı acaba zaten aklımda birkaç soru var aradığımda bunuda sorar öğrenirim sizinlede paylaşırım
teşekkür ederim.
2. bebek istiyorum diye doğum yaptığım hastaneye gittim, orda düşük "yapmadığın için kah pıhtılaşması araştırmasına gerek yok" dedi, bende hacettepeye gittim, ordaki prof. da "2. gebeliğindede aynı durum olabilir" dedi. ben sordum kan pıhtılaşması olabilirmi diye istiyosan bakalım dedi. kan aldılar 10 güne çıkacakmış.
ben anlamadım, doktorlar niye böyle bi ihtimali düşünmüyolarda ben sağdan soldan duyduklarımla kendim istiyorum
iyi bari kanını vermişsin. bakalım sonuç ne olacak. sonuca göre önce iyi bir dr bul.dr unu bulmadan hamile kalma bence.