- 10 Mart 2013
- 1.287
- 249
- Konu Sahibi melodysilk
acaba sen tolga beye hastanede takip eder misinz falan mı dedin?ben akaydaki sistemi devam ettireceğini düşünüyorum. bir kere sgk ile anlaşması olmasa sana reçete, rapor yazamazdı. anlaşması vardır. hastanede sadece tüp bebek hastalarına bakıyor, bizlere muayenehanede. tahlil için, reçete için hastaneye yönlendiriyordu, o halde bunda değişiklikler olmuştur. ben medicanayı ilk aradığımda 43 tl muayene+ usg 187 tl demişlerdi.neyse bakalım. öğrencez. evet canım homosisteinin yüksek çıkmış. diyetten başka çözüm yok. iki ay diyet vermiş. bence iki ay boyunca diyeti çok sıkı tut. beyaz unu kıs, yağlı süt, yoğurt peynir yeme, light ye, un kullanacağın şeyleri çavdar unuyla yap. diyet listesini almışsındır. sana ne dedi bilmiyorum ama bana tüm sebze ve meyveler serbest demişti. diyette kafana takılan olursa sor.ben şimdi makarna ve patates kızartmasını rahat yiyorum ama bence sen diyete yeni başladın, her yediğine dikkat et, makarnayı kısıtlı ye, kızartmayı da az ye. çünkü çok yağlı biliyorsun. özetle yağı kısıyoruz, hayvansal yağları kısıyoruz, bir de yemeklerini zeytinyağla pişir. ben sırf bu yüzden işte yemek yemiyorum. ayladır yemeğimi işe getiriyorum. ama alıştım bu düzene de.
eşinin erkek doktor takıntısını yenmesine de sevindimtolga hocayı eşlerimiz beğeniyo, nasıl oluyosa bu iş[/QUOTE]
dediğiniz diyeti bende yapabilsem keşke.bu pis boğazımla çok zor.2,5yıllık evliyim.bu sürede 4kürtajla beraber 12 kilo aldım.spora gidiyorum ama boğazı kısmayınca hiç bir anlamı yok.boy 1.57 kilo 74.keşke bekarki halime dönebilsem.
eşinin erkek doktor takıntısını yenmesine de sevindimtolga hocayı eşlerimiz beğeniyo, nasıl oluyosa bu iş[/QUOTE]
dediğiniz diyeti bende yapabilsem keşke.bu pis boğazımla çok zor.2,5yıllık evliyim.bu sürede 4kürtajla beraber 12 kilo aldım.spora gidiyorum ama boğazı kısmayınca hiç bir anlamı yok.boy 1.57 kilo 74.keşke bekarki halime dönebilsem.