Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

ben bu hafta dua okumadık haftaya okuyacagız dıye bılıyordum sankı yanlıs mı anlamısım.duayı yazar mısınız bende okuyayım toplanacak saate kadar.tesekkur ederım

canım kusura bakma dün işlerimiz yoğundu giremedim. iki haftadır aynı duayı yapıyoruz dua toplama işinide belli saatlerde yapıyoruz. iki haftadır duamız.
Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî
Manası: Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır.

kızlar bir sorum olacak. yaklaşık 3 gündür enteresan bişey yaşıyorum. çok afedersiniz alttarafım kasılıyor sanki içime bişey giriyormuş gibi acıyor. günde 4-5 defa oluyor. korkuyorum düşük belirtisi değildir demi. :KK5: ne olur bişey deyin doktorumu da arayamıyorum salı günü kontrolüm var. dua edin nolur
selvicim kasilma gibi diyince korktum cnbence dr una bir sekilde ulas.benim akintim olmustuya hafif karin agrim da vardi.kasilma gibi degildi.dr um bana bir hap vermisti.kullanmaya korkmustum neticede kullanmistim iki gun.o ilac rahmin.kasilmasini ve dusuk.yapmayi onlemek icinmis.kasilmam.henuz olmadigi halde vermisti dr um.onlem icin.seni korkutmak icin soylemiyorum dakin yanlis anlams.onlwmlerini alman icin soyluyorum.eger dedigin sey kadilmaysa onemli oldugunu dusundum.ama ben bundan oncekinde kanamayla kendiliginden dusuk yaptimya belki ondan vermistir benim.dr.sen hic kendiliginden dusuk yaptinmi.bence bu da onemli.bir sekilde ulas dr una cnm.ya da irdan bir dr a git.
haklısın cnm da adam koskoca çapanın profösörü ona güvenmimde kime güvenim.internette çok iyi ilgili falan yazıyodu ama bana göre ilgisiz.onun sayesinde rahim duvarım ince olduğnu anladım ama histeroskopiye neden gerek duymadı anlamadım.tabi elif hamile kalsın gene kürtaj olsun kimin umurunda.

elif canim birinin begendigi bir dr u baskasi begenecek diye birsey kesinlikle yok.ben dw burda cok iyi bir hastanenin cok unlu cok.iyi oldugu siykwnen profuna gittim ozeline.amma verfigim paraya yazik.oldu.basil herkes bu kadar begeniyor anlamadm.bana direk tup bebek yapalim dedi saka gibi.sanki ben hamile kalamiyom diye gittim.ben bebegi tasiyamiyorum diyorum o tup yapalim diyo.onwmli olan gittigin dr un unvani degil.saba dogru tedaviyi uygulayacak dr.hastaligimizi onemseyen dr.gerekli tahlilleri yaptiean dr.git hamile kalinca gel de ne yaa.etraf dr kayniyo.o zaman niye sana geliyim.ki.
bazen birinin cok begendigi dr u digeri hic begenmiyo.cunku onemli olan o dr un sana uygulayacagi tedavi.senin aklina o tedavi sekli yatmAzsa devam etmezsin.normal olan hastalar icin.ibar davranan dr iyi dr dur.ama bizim.durumumuz oyke.mi.bizde tedavi yontemi onemli.hamile kalabilmek kalinca da dwvamini saglayabilmek.onemli.dr un prof olmak zorubda degil.operatir olup cok.cok.iyi olan dr lar var.ben iki profa gittim.ikisi de hacettepenin.heterozogotumu onemsemwdiler igneye gerek yok dediler.

Kızlar günaydın. Diğer foruma yazdın geçenlerde baktım hiç cevap veren yok, sonra burayı gördüm. İyice boşlamışsınız diğer tarafı anlaşılan. Nasılsınız keyifler nasıl? Biz oğluşla tatildeyiz. Keyfimiz yerinde valla. Okuyorum bakalım neler olmuş ben girmeyeli.

Emineeee hamile misin yoksa? Ay çok sevindim :) kaçıncı haftadasın, nasıl gidiyor? Tolga hocaya mı başkasına mı gidiyorsun?

Kızlar günaydın. Diğer foruma yazdın geçenlerde baktım hiç cevap veren yok, sonra burayı gördüm. İyice boşlamışsınız diğer tarafı anlaşılan. Nasılsınız keyifler nasıl? Biz oğluşla tatildeyiz. Keyfimiz yerinde valla. Okuyorum bakalım neler olmuş ben girmeyeli.

Emineeee hamile misin yoksa? Ay çok sevindim :) kaçıncı haftadasın, nasıl gidiyor? Tolga hocaya mı başkasına mı gidiyorsun?

Sevinçten haberim var, başka yeni hamile var mı?

hosgeldin cnm.buyumus oglun da tatile de gidiyor masallah:)
yaz tatili nedeniyle cok giren olmuyor artik buraya da.
evet cnm hamileyim 13.haftadayim.tolga beye devam ediyorum evet.yarin randevum var.20.haftada igneyi kesebilirim dedi tahlillerine gore.igneyi biraktirmazsa devam edecem.yoksa yeni dr arayisina geccem.
en taze hamisimiz sevinc.ama hamislerimiz cok artti.masallahimiz var.aramiza yeni katilanlar var.onlardan da cok hamile var.iyi gidiyo gibi:)

cnm 1500 okudum.
dun okuduklari dualari yazanlar olmustu gordunmu.slmeng ilk soyleyen oldu.
yeni duayi sormustun.fatiha olabilir.kolay gelsin sana cnm

kızlar bir sorum olacak. yaklaşık 3 gündür enteresan bişey yaşıyorum. çok afedersiniz alttarafım kasılıyor sanki içime bişey giriyormuş gibi acıyor. günde 4-5 defa oluyor. korkuyorum düşük belirtisi değildir demi. :KK5: ne olur bişey deyin doktorumu da arayamıyorum salı günü kontrolüm var. dua edin nolur

Canım doktorumuz aranmayacak biri değil biliyorsun. Mutlaka ara ve söyle. Gaz sancısıda olabilir ama sen tedbirli ol. Doktoru ara bence, ayaklarını biraz yüksek tut ve uzanarak dinlen. Progestan başlamışmıydı sana. Benimde karın ve kasık ağrılarım olduğu için başlamıştı bana. Eğer kullanmıyorsan önlem için başlar bence.

pihticanlar ben geldim kusura bakmayin simdi girebildim.ben yaparim dualamayi yasin,tebareke,amme ve kitaptaki diger sureleri okurum kismetse olur mu.

yeni duamız için de önerim haşr suresi 24. ayet
Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard(ardı) ve huvel azîzul hakîm(hakîmu).
O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.

tum hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere ederim canim merak etmeyin hep oyle dua ediyorum zaten.liste yayinlansin aksam yaparim duamizi yazarim yapincada kismetse olur mu.

yeni duamız için de önerim haşr suresi 24. ayet
Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard(ardı) ve huvel azîzul hakîm(hakîmu).
O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.

Şenaycım çok güzel bir dua ama bu sefer bayram falan giricek araya bende fatiha suresi diye düşünmüştüm çünki herkes ezberinde biliyordur bu sefer bayram falanda ezberden okur herkes. bunu dönüşümüzde yaparız inş...

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî
Manası: Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı:
*senay079- Şenay: 150
*slvy1987- Selvi:
*eoe- Emine: 1500
serap06_06- Serap: 400
rengarenk00 - Serpil:
*nazka86 - Nazife:
umud40- Vildan: 100
*muco509- Emel:
*Eylül06- Berna: 550
Slmeng- selma : 1000
*AzraNur68- Gül:
*06 kelebek- Neşe:
Mayd- Aycan:
Atis- Senem: 777
Adalet 1990 tuğçe 200
Gül_neva- İrem:
Cbdefne- Canan:
Ayşe_23 Ayşe:
aslibarlikli aslı
67elif elif 2200
TOPLAM 6877
DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 18.07.2013
DUA BİTİŞ TARİHİ: 01.08.2013 Saat: 17:00

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

X