Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA
Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî
Manası: Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır.
NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı:
*senay079- Şenay: 150
*slvy1987- Selvi:
*eoe- Emine: 1500
serap06_06- Serap: 400
rengarenk00 - Serpil:
*nazka86 - Nazife:
umud40- Vildan: 100
*muco509- Emel:
*Eylül06- Berna: 550
Slmeng- selma : 1000
*AzraNur68- Gül:
*06 kelebek- Neşe:
Mayd- Aycan:
Atis- Senem: 777
Adalet 1990 tuğçe 200
Gül_neva- İrem:
Cbdefne- Canan:
Ayşe_23 Ayşe:
aslibarlikli aslı
67elif elif 2200
TOPLAM 6877
DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 18.07.2013
DUA BİTİŞ TARİHİ: 01.08.2013 Saat: 17:00
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.