- 10 Mart 2013
- 1.287
- 249
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.641
inş canım umarım öyle olur.sağolasın...
cnm daha önce rahim filmi çektirmişmiydin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canım umarım öyle olur.sağolasın...
aleykümselam canım Amin Allah yardımcımız olsun.. hamile arlkdaşların bebeklerini hayırla ve sağlıkla kucaklarına almayı, hamile olmayan arkadaşlarada en hayırlı ve en kısa zamanda bebişler nasip etsinherkese selamlar..
allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin,hepimizin kalbine göre versin inşallah..
dun bir tip merkezine gitcektim soylemistim.kesenin sekliyle ilgili endiselerim vardi.dr problem olmaz dedi.sadece bebek donemez dedi.kese yuvarlak degil.uzun ve ortasi dar gibi.acikcasi ben de anlayamadim kesenin seklini.cok sukur bebis iyiydi.kizim da kardesini ilk kez gordu.bundan oncekinde ilk jez gorecegi zaman cocugum icin yikim olmustu.dr sagolsun lank diye soylemisti.bunda once ben girdim.baktim.kalbi atiyo sonra esimi kizimi cagirdim.
el dopplerini soracaktim ama unuttum.
dun bir tip merkezine gitcektim soylemistim.kesenin sekliyle ilgili endiselerim vardi.dr problem olmaz dedi.sadece bebek donemez dedi.kese yuvarlak degil.uzun ve ortasi dar gibi.acikcasi ben de anlayamadim kesenin seklini.cok sukur bebis iyiydi.kizim da kardesini ilk kez gordu.bundan oncekinde ilk jez gorecegi zaman cocugum icin yikim olmustu.dr sagolsun lank diye soylemisti.bunda once ben girdim.baktim.kalbi atiyo sonra esimi kizimi cagirdim.
günaydın kızlar hepımız ıcın guzel ve saglıklı bir hafta olsun inşallh:)
ıyı haftalar herkese.bugun kontrolumuz vardı cok sukur ıyı gectı teyzelerı.mınnagım selam soyledı sıze.34.haftadan sonra bebegın suyuna gore dogum zamanına karar verecegız dedı.belkı 34 te bıle hemen sezeryanla alabılırız dedı.onun ıcın akcıger gelıstırıcı ıgne olacagım hazırlıklı olmak acısından.bebegım saglıklı olsun ınsalllah saglıkla zamanında dogsun.
ıyı haftalar herkese.bugun kontrolumuz vardı cok sukur ıyı gectı teyzelerı.mınnagım selam soyledı sıze.34.haftadan sonra bebegın suyuna gore dogum zamanına karar verecegız dedı.belkı 34 te bıle hemen sezeryanla alabılırız dedı.onun ıcın akcıger gelıstırıcı ıgne olacagım hazırlıklı olmak acısından.bebegım saglıklı olsun ınsalllah saglıkla zamanında dogsun.
cnm septum rahimfe perde demek.bende de ince varmis.onemli degil dedi dr benim lki icin.cunku bir tane cicuk dogurmussun sorun teskil etmenis dedi.netten arastirabilirsin.uterus septus yaz septum yaz birseyler bulursun.septumun da cesitleri var.bazilari ciddi boyutta oluyormus onlarin kedilmesi gerekiyormus.kk da biri guzelce sekillerini falan da atmisti.bulabilirsen oku.okuya okuya alim.olcaz zaten.laporoskopi histeroskopi tam olarak ne xfarki ne tam.bilmiyorum
ama iceriye girip perdenin.kesilmesi demek.bana da baska dr ofis histeriskopi yapalim demisti hem iceriyi inceliycekti perdeyle ilgili hem de gerekli olursa islem aninda perdeyi kesceklerdi.ben yaptirmadim.biraz pahaliydi ve kendi dr um gerek yok diyince yaptirmadim.
yapisiklik kurtajla direk alakali zaten.sen.bu.konunun.ustunde dur.islemlerini yaptir.sanirim yapilan islemle perde varsa o d gorunur.en azindan.perdeyi de ogrenmis olursun.dr una sorarsin.perde olabilirmi bende varsa o da gorunur mu diye sorarsin.
soylemistim 15 haftalik kaybimdan sonra dr um adet kananalarun nasil diye sormustu.ben de iyi hatta cogaldi dedim.o da cok iyi demisti.bu adetin azalmasi senin icin cok.onemli.ne zaman yapilcak islem?
cnm daha önce rahim filmi çektirmişmiydin?
Daha önce çektirmemiştim canım.doktorlar gerek duymamıştı ama bu son kürtajdan sonra işler değişti adetim çok azaldı.sonucu size yazarım umarım hallolur en kısa zamanda
Kontrolunuzun iyi gecmesine cok svndm cnm kucagimiza saglikla aldgmz gunleride goruruz insallh az kaldi be serpilcim allh yardimcimiz olsun...
canım hayırlısı,ben daha nasıl doğum yapacağımı bile bilmiyorum...
çok azaldı derken nasıl cnm.ilk günden itibarenmi az geliyo.benim 2gün iyi oluyorum sonra kesiliyorum.bir gün sonra bakmışımki akıntı gibi lekelenme tarzı oluyorum.oda sürekli değil.ar ara.toplam 5günü tamamlıyorum bu şekilde.inşallah film sonucun iyi çıkar.çektirip doktorla görüştükten sonra gecikmeden yaz.merak ediyorum şimdiden.iyi haberlerini bekliyorum cnm.