Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

dun bir tip merkezine gitcektim soylemistim.kesenin sekliyle ilgili endiselerim vardi.dr problem olmaz dedi.sadece bebek donemez dedi.kese yuvarlak degil.uzun ve ortasi dar gibi.acikcasi ben de anlayamadim kesenin seklini.cok sukur bebis iyiydi.kizim da kardesini ilk kez gordu.bundan oncekinde ilk jez gorecegi zaman cocugum icin yikim olmustu.dr sagolsun lank diye soylemisti.bunda once ben girdim.baktim.kalbi atiyo sonra esimi kizimi cagirdim.
el dopplerini soracaktim ama unuttum.

herkese selamlar..
allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin,hepimizin kalbine göre versin inşallah..
aleykümselam canım Amin Allah yardımcımız olsun.. hamile arlkdaşların bebeklerini hayırla ve sağlıkla kucaklarına almayı, hamile olmayan arkadaşlarada en hayırlı ve en kısa zamanda bebişler nasip etsin

eminecim hadi gözün aydın ezgi çok sevinmiştir. sen de rahatlamışsındır. darısı diğer kontrollerimize

doktorlar kese için sorun yok diyolarsa kafaya takma cnm.böyle güzel haberlerini bekliyoruz cnm.

Eminecim kese icin bundan oncekilerdede bana sorunlu falan demislerdi ama rabbim
Nasip ederse oluyo hic takma kafana. Hatta gttigim bazi doktorlar bana rahimde sekil bouklugu var kalp gibi sekli bile dediler ama adlinda ole bsey yokmus takma hicbiseyi kafana hersey gzl olcak insallh arkadasim cok sukur hic kanaman olmadi bu zmna kdr hep bole gzl gider ins

Arkadaşlar merhaba.. Uzun zamandır giremedim foruma. Umarım her şey yolunda, herkesin keyfi yerindedir.. Geçmişe çok ayrıntılı bakamadım. Acaba bu hafta devam ettiğimiz bir dua var mı?

ıyı haftalar herkese.bugun kontrolumuz vardı cok sukur ıyı gectı teyzelerı.mınnagım selam soyledı sıze.34.haftadan sonra bebegın suyuna gore dogum zamanına karar verecegız dedı.belkı 34 te bıle hemen sezeryanla alabılırız dedı.onun ıcın akcıger gelıstırıcı ıgne olacagım hazırlıklı olmak acısından.bebegım saglıklı olsun ınsalllah saglıkla zamanında dogsun.

Kontrolunuzun iyi gecmesine cok svndm cnm kucagimiza saglikla aldgmz gunleride goruruz insallh az kaldi be serpilcim allh yardimcimiz olsun...

canım hayırlısı,ben daha nasıl doğum yapacağımı bile bilmiyorum...

Canım benimde basımdan 3 kürtaj geçti ve her kürtajdan sonra adetim azaldı.özellikle son defasından sonra işlem Çarşamba yapılacak inş.sonrasında doktorla detaylı görüşmek istiyorum.

Daha önce çektirmemiştim canım.doktorlar gerek duymamıştı ama bu son kürtajdan sonra işler değişti adetim çok azaldı.sonucu size yazarım umarım hallolur en kısa zamanda

çok azaldı derken nasıl cnm.ilk günden itibarenmi az geliyo.benim 2gün iyi oluyorum sonra kesiliyorum.bir gün sonra bakmışımki akıntı gibi lekelenme tarzı oluyorum.oda sürekli değil.ar ara.toplam 5günü tamamlıyorum bu şekilde.inşallah film sonucun iyi çıkar.çektirip doktorla görüştükten sonra gecikmeden yaz.merak ediyorum şimdiden.iyi haberlerini bekliyorum cnm.

kızlar ben artık ıgneyı bacaktan yapacagım.kollar ve karında yer kalmadı malesef.odem oldu doktorum odemler ıcın arnica krem verdi.bacaktan dun aksam ve bu sabah yaptık ama gorsenız kocaman alerjı gıbı oldu ve kasınıyor.ılk defa yaptıgım ıcın olabılır mı?elıf bıldıgım kadarıyla sende bacaktan yapıyordun bı akıl verın kızlar

Normalde 7 gündü en son 4 güne kadr düştüm.ve daha çok siyah renkte gelior.inş iyi çıkar.endişeden sanırım prolaktimimde yükseldi.

serpilcim senin dr neden 34. haftada almak istiyor bebeği anlayamadım.

benim ilk vurulduğunda kızzarıklık oluyor sonra geçiyor.kaşınma değilde ara ara soyulma oluyor.zaten benim eller sürekli soyuluor iğnenin yan etkisiymiş döküntü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…