- 19 Temmuz 2012
- 768
- 0
-
- Konu Sahibi melodysilk
kızlar eğer yanlış hesaplamadıysam duamız bitti sanırım dualamayı yapacak arkadaşım şimdiden ağzına yüreğine sağlık rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah ,hamile olan arkadaşlarımın hamilelikleri sağlıklı ve sıkıntısız olsun inşallah, hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarımında tez zamanda hamilelik haberlerini paylaşamalarını nasip etsin inşallah, doğumu yakşalan arkadaşlarımında doğumları kolay ve sıkıntısız olsun inşallah.
NICK | GERÇEK İSİM | 4444 |
elif5507 - | Elif: | 20 |
*01as- | Aslı: | 30 |
*senay079- | Şenay: | 308 |
*slvy1987- | Selvi: | 294 |
sevinc007- | Sevinç: | |
eoe- | Emine: | 450 |
serap06_06- | Serap: | 570 |
rengarenk00 - | Serpil: | 75 |
*nazka86 - | Nazife: | 100 |
umud40- | Vildan: | 464 |
hildan - | Hilal: | 145 |
muco509- | Emel: | 50 |
Eylül06- | Berna: | 25 |
Slmeng- | selma : | 100 |
*AzraNur68- | Gül: | 40 |
06 kelebek- | Neşe: | 360 |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | 31 |
Mayd- | Aycan: | 220 |
Atis- | Senem: | 250 |
330ml- | Sultan: | |
Adalet1990- | Tuğçe: | |
Gül_neva- | İrem: | 50 |
Lolo- | Nihal: | |
Cbdefne- | Canan: | 360 |
Ayşe_23 | Ayşe: | 155 |
aslibarlikli | aslı | 417 |
Evli_Mutlu_Huzurlu | İnci | |
TOPLAM | ||
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 31.05.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 13.06.2013 |
gunaydın herkese.dun gece bacagıma cok fena kramp gırdı.hala kaslarım gergın ve acıyor.zaten hava da kotuuff keyıfsızım
Aslı arkadaşım sana bir şey sormak istiyorum..Sen iğneye geç başlamıştın bildiğim kadarıyla..Başlama sebebin neydi..Ve de kanaman olmutu sanırım iğneden önce..Pıhtılaşma kanamadamı yapabiliyor onu merak ettim..
canım aynı dertten ben de muzdaribim. uyurken oluyor benimki hep 3 gün önce sabah bir girdi bacağım hala acıyor nasıl bişeydir anlamadım.doktorum magnezyum verdi 1 haftadır içiyorum ama daha bi faydası da olmadı. sen de bş söyle istersen doktoruna
iki teklif geldi henüz.
ikisi de güzel ve kısa. karar verin. müsait olunca listeyi yapıyım.
Mayd…..Enbiya Suresi 87.ayette;
"Lâ ilâhe illa ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn"
«Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerdenim.»
Resulüllah (S.A.V.) Efendimiz:buyurdular ki:«Herhangi bir müslüman bir şey hakkında bu duayı yapacak olursa, mutlaka Allah onun duasını kabul buyurur.»
06 kelebek…..bu arada hz zekeriyanın duasını yapabiliriz
Rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeten, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin". (Âl-i İmrân, 3/38) sayısı konusunda bir bilgim yok yalnız.
sorma aslı walla acıyor hala.osteocare kullanıyorum ben 14.haftadan berı ama yıne de olacagı varmıs.ınsallah bı daha olmaz
inşallah canım ama sonuna kadar bu sıkıntıyı yaşayacak gibiyiz. bebişlerimiz kemikli olacaklar maaşallah. bol yeşillik yememiz lazım. ne yapalım sağlıklıca dünyaya gelsinler de katlanacağız artık
kramp olunca bebek kemıklı mı oluyormus.aa bunu ılk defa duydum hosuma gıttı.aslanım ıyı olsun saglıklı olsun da annesı katlanır herseyıne kurban oldugumun
ben abdestsiz okuyorum.sakncasi olmaz bence.okuyan herkese ve duayı yapacak arkadaşa teşekkürler. ağzınıza sağlık.
kızlar ben bu duaları evde abdest alıp başımı örtüp okudum. bu hafta okulda müsait olurum orada okumayı düşünüyorum ama baş açık okumanın sakıncası olur mu sizce?
once ılkını sonra da ıkıncıyı okuyalım derım bana kalırsa.bunları cogumuz ezbere bılmıyordur emınım.kısa oldugu ıcın kolay okuruz herhalde.bu arada nasılsın emınecım.yok dımı bı yaramazlık
yarin ise basliyoeum.yazmissin.dr uzatmadi mi raporu.yoksa bir sure mi gitceksin ise.sonra tekrar rapor alcakmisin?
canim heyet raporu almakta bir sinir yok degil mi.ben raporum bitince gene aliyim diyorym cunku.riskli ramanlari atlatmam lqzim.
Canim pztsi detayli ultrason sali doktor kontrolum var yani bi yarin gidicem sonra bakalim verirse yine alicam tabikide....5 aydir heyet raporluyum ben merak etme sende zor donemleri raporla gecirirsin iiyisin demi bir problem yok
yarin baya heyecanli olacaktir senin icin.arkadaslari seni koca karinla girecekleri icin tuhah olacsk)aman bosver al sen de rapor.cok sukur heniz bir sikintim yok.ama belli donemler var kenfimce dikkat etmem gereken.birincisi 6hafta.tum gebeliklerimde 6.hafta ve 7.hafta arasi hep kanamam olmustur.henux alti hafta olmadim.simdi bu donemi atlatmayi bekliyorum.sonra jizimda 12.haftada kanaman tekrarlamisti
o yuzden o da benim.icin onemli. bir de 15hafta da kaybetmistim bebegimi.bir de bu.bunlari evde atlatmam gerektigini dusuniyorum.o yuzden dordum.bir de iste sinirlerimi bizan biri var.oda arkadasim.acayip pislikler yapiyor ve sinirleniyorum.ben bir yerfe duymustum.bizim sinirlenmemmiz de gerekiyor.o yuzden evde rahat rahat gecirmek laxim gebeligi bence.