- 25 Mart 2008
- 1.671
- 8
- Konu Sahibi melodysilk
canım geçmiş olsun sen coraspin kullanıyormuydun?
saol aysecım.kullanmıyorum hamıle kalınca bırakmıstım.onunla ılgılı mıdır dıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun sen coraspin kullanıyormuydun?
524 duamız kaldı. bu dualamayı hilal yapacak. biter bugün bence.
yeni dua teklilerinizi alabilirim. sonraki dualama sırası serapta bu arada
saol aysecım.kullanmıyorum hamıle kalınca bırakmıstım.onunla ılgılı mıdır dıyorsun
canım duamızdan 135 tane okudum.eklersen sevinirm.
394 dua kaldı arkadaşlar.
524 duamız kaldı. bu dualamayı hilal yapacak. biter bugün bence.
yeni dua teklilerinizi alabilirim. sonraki dualama sırası serapta bu arada
benim nacizane fikrim Yusuf Aleyhisselamın duasını okuyalım.
Enbiya Suresi 87.ayette;
"Lâ ilâhe illa ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn"
«Senden başka hak mabud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerdenim.»
Resulüllah (S.A.V.) Efendimiz:buyurdular ki:«Herhangi bir müslüman bir şey hakkında bu duayı yapacak olursa, mutlaka Allah onun duasını kabul buyurur.»
Selam Arkadaşlar,
Ben 31 mayısta bebeğimin kalp atışlarının durması sonucu kürtaj oldum. Henüz ilk gebelik olduğu için genetik bir inceleme yapılmadı. Bebeğimi neden kaybettiğimi henüz bilmiyorum ama bende aranıza katılmaya, dualarınıza ortak olmaya geldim.
selam arkadaslar....bu dua iyimis kısaymısda hemen ezberlerim buna kesinlikle varım ben...malesef öteki duada katkıda bulunamadım daha önce yazdıgım gibi ezbere bilmiyorum abdestsizde cüzden okumak istemedim...gerci akıntılarım azaldı ama yinede ama bunu hemen ezberlerimde...
bu arada mayd hesaba göre ikimizin dogum tarihi aynıymıs :) senindemi son adet tarihin 22 nisan ?? gerci benim bebis 1 hafta önden gidiyor..doktor sorun degil diyorda anlamıyorum neden önden gidiyor İNSALLAH bi terslik yoktur...sen en son ne zaman gittin bebisini gördün ? kac cm benimki 2 cm olmus İNSALLAH yavrularımızı sag saglim kucagımıza almak nasip olur...
Bende kalan 64ü alıyorum sanırım bitti....
okuyup bitirdinmi canım kalan 64 ü ben de şu an 20 daha kudum ona göre akşam dulamayı yapıcam