Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

524 duamız kaldı. bu dualamayı hilal yapacak. biter bugün bence.
yeni dua teklilerinizi alabilirim. sonraki dualama sırası serapta bu arada

Canım, dualama sırası bana gelmiş sanırım. İnşallah yaparım hayatım yeterki dualarımız olsun birbirimize yapacağımız..

Salavat-ı Tefriciyeden bana 100 tane daha eklermisin canım..

canım duamızdan 135 tane okudum.eklersen sevinirm.

Aslı arkadaşım sana bir şey sormak istiyorum..Sen iğneye geç başlamıştın bildiğim kadarıyla..Başlama sebebin neydi..Ve de kanaman olmutu sanırım iğneden önce..Pıhtılaşma kanamadamı yapabiliyor onu merak ettim..

524 duamız kaldı. bu dualamayı hilal yapacak. biter bugün bence.
yeni dua teklilerinizi alabilirim. sonraki dualama sırası serapta bu arada

benim nacizane fikrim Yusuf Aleyhisselamın duasını okuyalım.
Enbiya Suresi 87.ayette;
"Lâ ilâhe illa ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn"
«Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerdenim.»

Resulüllah (S.A.V.) Efendimiz:buyurdular ki:«Herhangi bir müslüman bir şey hakkında bu duayı yapacak olursa, mutlaka Allah onun duasını kabul buyurur.»

benim nacizane fikrim Yusuf Aleyhisselamın duasını okuyalım.
Enbiya Suresi 87.ayette;
"Lâ ilâhe illa ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn"
«Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerdenim.»

Resulüllah (S.A.V.) Efendimiz:buyurdular ki:«Herhangi bir müslüman bir şey hakkında bu duayı yapacak olursa, mutlaka Allah onun duasını kabul buyurur.»

selam arkadaslar....bu dua iyimis kısaymısda hemen ezberlerim buna kesinlikle varım ben...malesef öteki duada katkıda bulunamadım daha önce yazdıgım gibi ezbere bilmiyorum abdestsizde cüzden okumak istemedim...gerci akıntılarım azaldı ama yinede :KK43: ama bunu hemen ezberlerimde...

bu arada mayd hesaba göre ikimizin dogum tarihi aynıymıs :) senindemi son adet tarihin 22 nisan ?? gerci benim bebis 1 hafta önden gidiyor..doktor sorun degil diyorda anlamıyorum neden önden gidiyor İNSALLAH bi terslik yoktur...sen en son ne zaman gittin bebisini gördün ? kac cm benimki 2 cm olmus İNSALLAH yavrularımızı sag saglim kucagımıza almak nasip olur...

60 tefriciye daha ekle cnm. bu arada hz zekeriyanın duasını yapabiliriz
Rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeten, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin". (Âl-i İmrân, 3/38) sayısı konusunda bir bilgim yok yalnız.

Selam Arkadaşlar,

Ben 31 mayısta bebeğimin kalp atışlarının durması sonucu kürtaj oldum. Henüz ilk gebelik olduğu için genetik bir inceleme yapılmadı. Bebeğimi neden kaybettiğimi henüz bilmiyorum ama bende aranıza katılmaya, dualarınıza ortak olmaya geldim.

cok gecmis olsun canım yaaa...ama benden sana tafsiye mutlaka kan pıhtılasması varmı ona bakdır...bendede bebegimin kalbi durmusdu :KK43: doktorlar ilk düsük diye normal olabilir saglıksız bebek felan filan dediler kromozon hatası vardır felan filan dediler ama ben kafaya takmısdım ve kan pıhtılasması varmı diye tahlil yaptırdım sonuc olarak evet var malesef bende :KK43: ama iyikide yapdırmısım...sende mutlaka o tahlileri yapdır gerek yok ilk düsük deselerde yaptır bence......

31 tane daha okudum salavat-ı tefriciyeden.235 oldu toplamda.saat 18:00 e kadar okurum daha kısmetse.

selam arkadaslar....bu dua iyimis kısaymısda hemen ezberlerim buna kesinlikle varım ben...malesef öteki duada katkıda bulunamadım daha önce yazdıgım gibi ezbere bilmiyorum abdestsizde cüzden okumak istemedim...gerci akıntılarım azaldı ama yinede :KK43: ama bunu hemen ezberlerimde...

bu arada mayd hesaba göre ikimizin dogum tarihi aynıymıs :) senindemi son adet tarihin 22 nisan ?? gerci benim bebis 1 hafta önden gidiyor..doktor sorun degil diyorda anlamıyorum neden önden gidiyor İNSALLAH bi terslik yoktur...sen en son ne zaman gittin bebisini gördün ? kac cm benimki 2 cm olmus İNSALLAH yavrularımızı sag saglim kucagımıza almak nasip olur...

canım benim sat 17 nisan aslında ama geç döllenme oldu benimki. en son 2 gün önce gittim 7+1 dedi, bebiş 1 cm olmuş.
sen ne durumdasın, kese bozulmuş diyordu doktor, düzelmiştir inşallah, akıntın bitti mi?
geriden gelmesin de önden gitsin sıkıntı olmaz korkma canım. bak doktor da demiş sorun değil diye. rahat ol bence
inşallah canım inşallah Allah hepimizin bebişlerini korusun, sağ salim dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi nasip etsin İnşallah. başka da bir şey istemem

15 salavat-ı tefriciye daha okudum toplam 250 oldu.Allah kabul etsin.okumaya devam ederim kısmetse.

cnm ben 50 salavat daha okudum kaç oldu ki acaba??? devam edeyim mi? rabbim kabul eyler inşallah dualarımızı

kızlar eğer yanlış hesaplamadıysam duamız bitti sanırım dualamayı yapacak arkadaşım şimdiden ağzına yüreğine sağlık rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah ,hamile olan arkadaşlarımın hamilelikleri sağlıklı ve sıkıntısız olsun inşallah, hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarımında tez zamanda hamilelik haberlerini paylaşamalarını nasip etsin inşallah, doğumu yakşalan arkadaşlarımında doğumları kolay ve sıkıntısız olsun inşallah.

X