Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canlar umarım hepiniz iyisiniz ben bu sabah güne kötü başladım gece çok kötü rüyalar gördüm hayırdır inş.sonra genelde sabahları gözümü açtığımda kızım kıpır kıpır olur bu sabah uyandım tık hareket yok o yana bu yana döndüm habire vurdum kızımı ama yok yine hareket etmedi biraz su içip dolandım evde sonra müzik açtım yine uzandım neyseki güm diye vurdu oh çektim tamam seninle işim bitti deyip hemen hazırlandım çünkü hareketini beklerken zaman harcadım gecikiyodum az daha bi görseydiniz halimi başımdan terler akıyodu işimiz zor rahat olamıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun

canım ben oğlumda iğne ilaç kullanmıyodum 2 doz tetanoz aşısı yaptım ve bu hamileliğimde ilaç iğne kullanıyorum doktorum bana tek doz aşını ol dedi ve ben de yaptım aşımı çok şükür aradan 2 ay geçti kötü bişey olmadı kızkardeşim o da benim gibi pıhtılı dün yani 21. haftasnda aşısını oldu onunda doktoru uygun görmüş

bılmıyorum kı canım benımkı ızın vermedı.zaten bır suru ıgne kullanıyorsun gerek yok dedı.sımdı kafama gore baska turlu de hareket edemem.kızın naz yapmıs bugun sana.bende hareketlerını hıssetmek ıstıyorum.aslında bana kalırsa 3 aylıktan berı gıdıklıyor yavrum benı.ama ben tekme ıstıyorum:KK1:

canım inşallah birşey olmaz ama sen mümkün olduğunca sayarak yemeye çalış. ama herhalde 2-3 dilim ekmek fazlasından birşey olmaz. ben gün içinde kaçırırsam akşam muhakkak dengelemeye çalışıyorum. öğlen çok yediysem akşam az yiyorum mesela. ben diyete başladım başlayalı hiç makarna yemedim. kısmetse yarın yiyeceğim. o da artık arkadaşlarımda benimle yedikleri için sıkıldılar. yarın yoğurtlu makarna ve salata yiyelim dediler. o yüzden salata sebze yerine geçecek. makarnanın 3 kaşığını bir kase çorba yerine, 6 kaşığını iki dilim ekmek yerine sayarsam 9 kaşık yiyebilirim. hadi 10 kaşık olsun. o şekilde ayarlayacağım canım. başka da yemem herhalde. akşam da sebze yemeği 4 kaşık, 1 tane köfte, bir çay bardağı kadar yoğurt yerim o kadar. sen de böyle dengelemeye çalış canım tavsiyem. gerçi doğru yapıyormuyum bilmiyorum ama. herhalde böyledir.

Canım benim.. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.. Bu kadar emeğin sonunda senin de bir bebeğinin olmasını en az kendim kadar istiyorum inan.. Tabi buradaki herkesin de.. Rabbim hayırlısıyla güldürsün yüzlerimizi inşallah..

Bu arada ben de randevu alabildim, hem de telefonla :) Denk geldi çok şükür :) 9 Temmuz'a bakalım kısmetse.. ^.^

bılmıyorum kı canım benımkı ızın vermedı.zaten bır suru ıgne kullanıyorsun gerek yok dedı.sımdı kafama gore baska turlu de hareket edemem.kızın naz yapmıs bugun sana.bende hareketlerını hıssetmek ıstıyorum.aslında bana kalırsa 3 aylıktan berı gıdıklıyor yavrum benı.ama ben tekme ıstıyorum:KK1:

canım tabikide doktorlarımız neyi istiyorlarsa ona göre hareket etmeliyiz.evet baya bi nazlıydı kızım yeri daraldı diyemi bilmiyorum ama bu ara şunuda farkettim ağır ağır hareket ediyo ya da bu sabahki gibi hiç etmediğide oluyo ben oğlumu 19. hafta bittiği gün hissettim kızımı 15. haftamda hissettim ve hareket ettiler mi gittikçe güçlenerekten sık sık hissediliyor sen eğer hissetmediysen her an hissedebilirsin

ben gece çok kötü oldum. 12 de uyandım. ama acayip bir karın ağrısı vardı, midem bulanıyodu. zar zor wc ye gittim ama yürüyecek mecalim kalmadı. ter bastı, baş dönmesi, mide bulantısı, karın ağrısı, tansiyonum da düştü sanırım.oturdum yere kaldım. eşime seslenmeye bile mecalim yoktu. zar zor duyurdum sesimi. yüzüm bembeyaz olmuş. sonra yavaş yavaş kendime geldim. progestanı 21:30 da alıp yatmıştım. sabah ta içiyorum. içtikten 2 saat falan sonra baş dönmesi başlıyor zaten. ama hayatımda bu geceki kadar kötü bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum. ölüyorum sandım o an. ben progestandandır diyorum ama neden olabilir ki?

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Bu salavatı okumadan önce 21 kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahların affı istenir.
2-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
3-Euzu besmele çekildikten sonra Salavat-ı Tefriciye okumaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
NICK
GERÇEK İSİM
4444
elif5507 -
Elif:
20
*01as-
Aslı:
30
*senay079-
Şenay:
308
*slvy1987-
Selvi:
200
sevinc007-
Sevinç:
eoe-
Emine:
450
serap06_06-
Serap:
470
rengarenk00 -
Serpil:
75
*nazka86 -
Nazife:
75
umud40-
Vildan:
200
hildan -
Hilal:
50
muco509-
Emel:
50
Eylül06-
Berna:
25
Slmeng-
selma :
100
*AzraNur68-
Gül:
40
06 kelebek-
Neşe:
150
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
31
Mayd-
Aycan:
80
Atis-
Senem:
162
330ml-
Sultan:
Adalet1990-
Tuğçe:
Gül_neva-
İrem:
50
Lolo-
Nihal:
Cbdefne-
Canan:
55
Ayşe_23
Ayşe:
100
aslibarlikli
aslı
282
TOPLAM
3003
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
31.05.2013
DUALAMA
TARİHİ:
13.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

canim malesefki ben gelemem.siz nerde bulusursunuz ki.kizilay sakincali.benim ev de uxak malum.merkezi yerlere.dr a iste yorulmuyorum dememe ragmen verdi raporu.hergun o yolu gitmen gelmen sakincali dedi. o yuzden canim ben gelemem.evde bile gercekten yoruluyorum.biraz mutfaga gidiyorum.iki yemek haxirliyorum.belim kopuyor.dikkat etmem gerekenn xamanlardayim.

canim masallah.seni oyle takdir efiyorumki inan.ne guzel hedap kitap yapiyosun canim.arkadaslarin da cok hoslar yaa.ne guzel arkafaslarin var madallah.allah bozmasin iliskinizi.
neyse canım hayırlısı olsun. evet yaa ben kızılayın durumunu unutmuştum. iki seferdir böyle oluyor. serap ve vildanla görüşelim de buluşabilirsek buluşalım.

Canım benim.. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.. Bu kadar emeğin sonunda senin de bir bebeğinin olmasını en az kendim kadar istiyorum inan.. Tabi buradaki herkesin de.. Rabbim hayırlısıyla güldürsün yüzlerimizi inşallah..

Bu arada ben de randevu alabildim, hem de telefonla :) Denk geldi çok şükür :) 9 Temmuz'a bakalım kısmetse.. ^.^
amin canım inşallah hepimiz tez amanda kavuşuruz bebişlerimize. ooo randevunu almışsın. hadi hayırlısı canım.

ben gece çok kötü oldum. 12 de uyandım. ama acayip bir karın ağrısı vardı, midem bulanıyodu. zar zor wc ye gittim ama yürüyecek mecalim kalmadı. ter bastı, baş dönmesi, mide bulantısı, karın ağrısı, tansiyonum da düştü sanırım.oturdum yere kaldım. eşime seslenmeye bile mecalim yoktu. zar zor duyurdum sesimi. yüzüm bembeyaz olmuş. sonra yavaş yavaş kendime geldim. progestanı 21:30 da alıp yatmıştım. sabah ta içiyorum. içtikten 2 saat falan sonra baş dönmesi başlıyor zaten. ama hayatımda bu geceki kadar kötü bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum. ölüyorum sandım o an. ben progestandandır diyorum ama neden olabilir ki?

Gecmis olsun cnm yat dnlen bol bol ypcak bseyde yok ilacini da aliyosun cnku arada kotu olabiliyorz stres ypma rht olmaya cls cnm bebis icin:)

canım malesef progestan öyle yapıyor. etkisi geçene kadar kalkmamaya çalış. 1-2 saat sürüyor etkisi. mide bulantısı da hcg hormonunun yükselmesinden kaynaklanıyordur. iyi bişey yani:) dikkat et kendine.

canlar umarım hepiniz iyisiniz ben bu sabah güne kötü başladım gece çok kötü rüyalar gördüm hayırdır inş.sonra genelde sabahları gözümü açtığımda kızım kıpır kıpır olur bu sabah uyandım tık hareket yok o yana bu yana döndüm habire vurdum kızımı ama yok yine hareket etmedi biraz su içip dolandım evde sonra müzik açtım yine uzandım neyseki güm diye vurdu oh çektim tamam seninle işim bitti deyip hemen hazırlandım çünkü hareketini beklerken zaman harcadım gecikiyodum az daha bi görseydiniz halimi başımdan terler akıyodu işimiz zor rahat olamıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun
canım belki gördüğün rüyadan kızın da etkilenmiştir. yorulmuştur. hayırlara çıkarsın allah rüyanı. kötü düşünmemeye çalış. az kaldı çok şükür. sonra muhtemelen diğerleri gibi kızlar bebişim kucağımda benimle diyeceksin. allah hepimizi bu mucizelere kavuştursun inş.

canlar nasılsınız? az önce doktordan geldim çünkü hamileyim :) bugüne kadar devlet sırrı gibi sakladım :) bundan önce 3 kere hüsrana uğradığım ve uğrattığım için... ama bugün meleğimin pıt pıtlarını duyduk gördük eşimle, binlerce şükür. o ana kadar kalbim duracaktı korkudan. tek dileğim Allah onu bana bağışlasın ve herkesinkini tabiki. Allah bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin. hala korkumdan annemlere söyleyemiyorum. ama dayanamadım sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. okullar kapanıp memlekete gidince söylemeyi düşünüyorum. doyasıya sevinip bu sevincimizi paylaşamıyoruz maalesef ama yeter ki sonu güzel olsun.

eminecim çok geçmiş olsun dikkat et kendine. aç bırakma kendini. tansiyonun düşmüştür.

hilalcim doğuma az kaldı hadi sıra sende hayırlısıyla sen de rahat bir doğum yaparsın inş

mayd hayırlı olsun bebişin pıt pıtlar çok önemli bizim için. inşallah sıkıntısız gebelik geçirip kucağına alırsın yavrunu

canlar nasılsınız? az önce doktordan geldim çünkü hamileyim :) bugüne kadar devlet sırrı gibi sakladım :) bundan önce 3 kere hüsrana uğradığım ve uğrattığım için... ama bugün meleğimin pıt pıtlarını duyduk gördük eşimle, binlerce şükür. o ana kadar kalbim duracaktı korkudan. tek dileğim Allah onu bana bağışlasın ve herkesinkini tabiki. Allah bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin. hala korkumdan annemlere söyleyemiyorum. ama dayanamadım sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. okullar kapanıp memlekete gidince söylemeyi düşünüyorum. doyasıya sevinip bu sevincimizi paylaşamıyoruz maalesef ama yeter ki sonu güzel olsun.
canım çok sevindim hayırlı, uğurlu olsun. allahım doğduğu günleri de göztersin inş.

arkadaşlar kürtaj oldum bende bebeğimi kaybettim :KK43: ilk adetimi bugün oldum ve adetten sonra bebek istiyorum.ancak testimi yaptırmadım henüz.adet bittikten sonra yapılıcak.eğer pıhtılaşma varsa bebek düşünmeden öncemi iğnelere başlanılıyo yoksa hamile olduğunu öğrendiğin anmı tedavi başlıyo.tedaviye nasıl başladınız.doktorum en erken 3.ay düşünebilirsin dedi ama ben 2.ay istiyorum sizden bilgi alırsam benim için iyi olucak.

arkadaşlar kürtaj oldum bende bebeğimi kaybettim :KK43: ilk adetimi bugün oldum ve adetten sonra bebek istiyorum.ancak testimi yaptırmadım henüz.adet bittikten sonra yapılıcak.eğer pıhtılaşma varsa bebek düşünmeden öncemi iğnelere başlanılıyo yoksa hamile olduğunu öğrendiğin anmı tedavi başlıyo.tedaviye nasıl başladınız.doktorum en erken 3.ay düşünebilirsin dedi ama ben 2.ay istiyorum sizden bilgi alırsam benim için iyi olucak.

canım bence öncelikle testlerini yaptır. onların sonuçları gelsin. ondan sonra dr.un vereceği tedaviye göre hamilelik düşün. eğer pıhtılaşma çıkarsa hamilelikten önce coraspin ve folikasit, hamilelikte de iğne kullandırılıyor çoğunlukla. bir kürtaj olduğun için rahmin toparlansın. sabret bence.

kızlar bende bu aralar pek giremiyorum nete annemler geldi samsundan onlarla ilgileniyorum dua konusunda da tembellik yaptım biraz kendimi kötü hissediyorum aslında rabbim nasip ederse bugün elimden geldiği kadar okumaya çalışıcam eminecim aslında haklısın bu haftada mı bitmicek acaba? kızlar elimizden geldiği kadar okuyalım bu hafta bitsin inşallah duamız.

emine cnm bende kullanıyorum progestan ama bende sadece mide bulantısı var öyle ağrı felan hissetmedim ama yapabileceğini duymuştum birde elevit vitamin kullanıyosan oda yapabiliyo baş dönmesi ve mide bulantısı haberin olsun ben elevitide o yüzden gece yatarken alıyorum progestanı günde 2 kez alıyorum birini mecburen sabah içiyorum mide bulantısı yapıyo ama başka çarem yok bende artık mide bulantısıyla yaşamaya alıştım inanın midem bulanmadığı zaman neden bulanmıyo acaba diye bu kezde kafama takıyorum :)) doktor mide bulantısı ilacıda verdi ama kullanmak istemiyorum ve de kullanmıyorum 3. aydan sonra geçer diyolar sabretmeye çalışıyorum bende yeterki bebeğim sağlıklı olsun da diyorum. dikkat et cnm kendine çok fazla ayakta kalma ve wc de de uzun süre oturmamaya çalış çok sıcak duş felanda alma.

emınecım gecmıs olsun.ne guzel yaa hamıslerımız gun gun artıyor.allah hepımıze kucagımıza almayı nasıp etsın.bekleyenler de bır an once hamıs olsun:KK49:

X