Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

bu arada maşallah hamişlerimiz artıyor maşallah. 2-3 ay içinde arka arkaya doğumlar olacak inşallah. yeni umutlarımız sağlıkla doğsunlar. sanırım biz de limizi çabuk tutabilirsek yetişebileceğiz bu kervana. bakalım kısmet.

bu arada maşallah hamişlerimiz artıyor maşallah. 2-3 ay içinde arka arkaya doğumlar olacak inşallah. yeni umutlarımız sağlıkla doğsunlar. sanırım biz de limizi çabuk tutabilirsek yetişebileceğiz bu kervana. bakalım kısmet.

insallah senaycim insallah en kisa zamanda siz de katilirsiniz bu kervana.artik cok beklediniz.ozellikle de sen.insallah calisma asamasinda cok beklemezsiniz canim.persembe gelyosun dimi.bakalim sinan hoca ne diycej aman iyice dikkat et de su siralar diye dwgwrlerin iyi ciksin
.hoca basla artik desin insallah.

Ben bu ay incir kürü uygulamıstım arkadaslar. İlk 20 gunu bitirmiştim ikinciye baslayacaktım bu ay ama gerek kalmadı şimdilik çok şükür. Ve benim gibi doktorların tüp bebeğe gönderdiği zor hamile kalırsın dediği biri için bu etki geldi. Hep şifayı Allahtan umarak içtim. Bir de bende sizlere dua önerilerinde bulunmak istiyorum. Ben ve çevremdeki okuyan arkadaşlarım hamile kaldılar çok şükür. Benim bu duaların gücüne inanarak ikinci hamile kalışım. Bundan önceki hamileliğimde pıhtı bilinmiyordu ilaç birsey kullanmadım öldü ama o ay da aynı şeyleri yaşıyordum. Tüp bebekçi araştırıyordum. Allah'ıma hep bu şekilde dua ediyordum hergün.

HER GÜN (YA VARİS 707 DEFA)
HER GÜN (RABBİ HEBLİY MİNESSALİHİN 100 DEFA)
HER GÜN ( FATİHA 100 DEFA)
BERABER OLMADAN ÖNCE 3 DEFA (ENBİYA SURESİ 87 VE 88. AYETLER)
BERABERLİK ESNASINDA (ALLAHÜMME YA MUĞNİ)
GÜN İÇİNDE ARA ARA DA ZEKERİYE AS. DUASINI OKUYORUM (ALİ İMRAN SURESİ 38. AYET)
HAFTADA 313 TANE DE AYETEL KÜRSİ ÇEKİYORUM. CUMA VAKTİ DUASINI YAPACAĞINIZ ŞEKİLDE.

inşallah arkadaşlarım inanarak okuyalım. Olmaz diye birşey yok. Rabbim şu mübarek günlerde sağlıkla sıhhatle doğumlar yapıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. AMİN

kızlar günaydın.... dün idrar testi yaptım ve sonuç negatif belki biraz erken yaptım ama zaten içime olmuycak gibi geliyordu ve olmadı da hayırlısı artık.....
canım hayırlısı olsun belki erken yapmışsındır testi. adet gelene kadar umut vardır hep.
kesecigi gordum:KK66:3 hafta raporluyum.haftaya kontrole cagirdi.kalp atimina.onlem amacli rapor verdi.hep kanamam oluyoya.olmadan verdi yani.yemek ve tuvalet disinda kalkma dedi.progestana da onlem olsun diye basladimproluton depot igne dw oldum.haftaya tekrar olcam.darisi en kisa zamanda senaya.adliya.vildana.selviye.suan aklima gelmeyen herkese.haa bir de seraba.....
canım çoook sevindim darısı pıt pıtları duymaya... duların için de çoooook teşekkürler...
senaycım darısı basına canım.selvı de yok ortalarda
canım hafta sonu kayınvalidemlerdeydik şehir dışında ama aklım sizdeydi. internet yoktu
amin canım inş. aynen ben de merak ettim selviyi ne yaptı acaba.
şenaycım bi sorun yok çok şükür. biraz gezdik kayınvalidemlerle :)
gunaydın kızlar.ıyı haftalar olsun hepımıze.cumartesı gunu ne yedıysem dokundu cıkardım hep.doktora gıttık bebısımız ıyıydı cok sukur.teyzelerıme selam soyle dedı.ama benım ıcın zor bır gundu
teyzesi yesin onu :) canım dikkat et kendine
inşallah umutlarımız sağ salim doğar darısı bizlerin başına

insallah senaycim insallah en kisa zamanda siz de katilirsiniz bu kervana.artik cok beklediniz.ozellikle de sen.insallah calisma asamasinda cok beklemezsiniz canim.persembe gelyosun dimi.bakalim sinan hoca ne diycej aman iyice dikkat et de su siralar diye dwgwrlerin iyi ciksin
.hoca basla artik desin insallah.
canım inşallah elimden geleni yaptım artık gerisi allaha kalmış. ben hemen hemen hiç bozmadım. geçenlerde sadece evde ballı ceviz kalmıştı. içinde 1 ya da 2 ceviz vardır. onu mecruben 2-3 güne bölüp yedim. öyle bir kaçamağım oldu. bir de ilk başlarda olmuştu. onun dışında olmadı. inşallah işe yarar.

canım hayırlısı olsun belki erken yapmışsındır testi. adet gelene kadar umut vardır hep.

canım çoook sevindim darısı pıt pıtları duymaya... duların için de çoooook teşekkürler...

canım hafta sonu kayınvalidemlerdeydik şehir dışında ama aklım sizdeydi. internet yoktu

şenaycım bi sorun yok çok şükür. biraz gezdik kayınvalidemlerle :)

teyzesi yesin onu :) canım dikkat et kendine

inşallah umutlarımız sağ salim doğar darısı bizlerin başına

ooo canım maşallah gelin kaynana iyiymiş. allah mutluluğunuzu daim etsin bebişlerle taçlandırsın inş. canım. aynen darısı tez zamanda sağlıkla hepimizin başına.

canım inşallah elimden geleni yaptım artık gerisi allaha kalmış. ben hemen hemen hiç bozmadım. geçenlerde sadece evde ballı ceviz kalmıştı. içinde 1 ya da 2 ceviz vardır. onu mecruben 2-3 güne bölüp yedim. öyle bir kaçamağım oldu. bir de ilk başlarda olmuştu. onun dışında olmadı. inşallah işe yarar.

senaycim masallah sana.cok dirayetlisin.ben bu kadarini yapamaxfim sanirim.masallah canim.allah mukafatini verir insallah.benim diyet daha kolay ama zaman zaman asiyorum siniri.

senaycim masallah sana.cok dirayetlisin.ben bu kadarini yapamaxfim sanirim.masallah canim.allah mukafatini verir insallah.benim diyet daha kolay ama zaman zaman asiyorum siniri.
canım elimden gelen buydu. araştırdık. ettik. sonunda sinan hocayı bulduk o da bunu yapacaksın dedi. yapmak zorundaydım. bazı zamanlar dışında inan hiç zoruma gitmedi. çünkü sonunda istediğim şey çok büyük. allah nasip ederse. bana vermeye layık görürse ondan bir bebek istiyorum inşallah sağlıklı sıhhatli. bir yandan da tabi geçmişteki hatamı belki böyle telafi edebilirim. o düşünce de var. ve hep diyorum buradaki arkadaşlarıma hayatta sanırım en iyi yaptığım başarabildiğim şey diyet yapmak. bunu da öğrenmiş oldum :) ki ben diyet yapamam diyen biriydim. özellikle meyve hayatta diyordum. çok seviyorum ya. ama isteyince oluyormuş. canım bence sen de daha dikkatli olsan iyi olur. sinan hoca hamilelikten sonra kaçamağa izin vermiyormuş. bunu öğrendim. diyete özellikle hamilelik esnasında çok önem veriyormuş. inşallah bir aksilik olmazsa perşembe geliyorum. sen istirahattesin ama gelirsem görüşebilecekmiyiz canım.

canım elimden gelen buydu. araştırdık. ettik. sonunda sinan hocayı bulduk o da bunu yapacaksın dedi. yapmak zorundaydım. bazı zamanlar dışında inan hiç zoruma gitmedi. çünkü sonunda istediğim şey çok büyük. allah nasip ederse. bana vermeye layık görürse ondan bir bebek istiyorum inşallah sağlıklı sıhhatli. bir yandan da tabi geçmişteki hatamı belki böyle telafi edebilirim. o düşünce de var. ve hep diyorum buradaki arkadaşlarıma hayatta sanırım en iyi yaptığım başarabildiğim şey diyet yapmak. bunu da öğrenmiş oldum :) ki ben diyet yapamam diyen biriydim. özellikle meyve hayatta diyordum. çok seviyorum ya. ama isteyince oluyormuş. canım bence sen de daha dikkatli olsan iyi olur. sinan hoca hamilelikten sonra kaçamağa izin vermiyormuş. bunu öğrendim. diyete özellikle hamilelik esnasında çok önem veriyormuş. inşallah bir aksilik olmazsa perşembe geliyorum. sen istirahattesin ama gelirsem görüşebilecekmiyiz canım.

Maşallah Şenaycım gerçekten.. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Yasakları neredeyse hiç yemiyorum ama yiyebildiklerimizde de bir sınır var ya, sanırım bazen onu aşıyorum :S Mesela 10 dilim ekmek hakkım bazen 12-13 oluyor. Bir de şu kaşık hesabı var ya, 3 yemek kaşığı makarna 1 ekmek gibi, ben ona pek dikkat edemiyorum ya, göz kararı yiyorum gidiyor :p Acaba çok sıkıntı olur mu? Başka türlü de doyamıyorum ki, aç geziyorum :'((

merhaba kızlar sürekli uyumaktan yazamıyorum dr dinlen dedi ben he uyuyorum yapacak bişey yok işte yapamıyorum midem hep bulanıyor hiç iyi değilim havalarda feci sıcak uyumaktan helak oldum akıntılarım hep devam ediyor progestan neden önlemiyor hamile olan arkadaşlar siz nasılsınız

Maşallah Şenaycım gerçekten.. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Yasakları neredeyse hiç yemiyorum ama yiyebildiklerimizde de bir sınır var ya, sanırım bazen onu aşıyorum :S Mesela 10 dilim ekmek hakkım bazen 12-13 oluyor. Bir de şu kaşık hesabı var ya, 3 yemek kaşığı makarna 1 ekmek gibi, ben ona pek dikkat edemiyorum ya, göz kararı yiyorum gidiyor :p Acaba çok sıkıntı olur mu? Başka türlü de doyamıyorum ki, aç geziyorum :'((

canım inşallah birşey olmaz ama sen mümkün olduğunca sayarak yemeye çalış. ama herhalde 2-3 dilim ekmek fazlasından birşey olmaz. ben gün içinde kaçırırsam akşam muhakkak dengelemeye çalışıyorum. öğlen çok yediysem akşam az yiyorum mesela. ben diyete başladım başlayalı hiç makarna yemedim. kısmetse yarın yiyeceğim. o da artık arkadaşlarımda benimle yedikleri için sıkıldılar. yarın yoğurtlu makarna ve salata yiyelim dediler. o yüzden salata sebze yerine geçecek. makarnanın 3 kaşığını bir kase çorba yerine, 6 kaşığını iki dilim ekmek yerine sayarsam 9 kaşık yiyebilirim. hadi 10 kaşık olsun. o şekilde ayarlayacağım canım. başka da yemem herhalde. akşam da sebze yemeği 4 kaşık, 1 tane köfte, bir çay bardağı kadar yoğurt yerim o kadar. sen de böyle dengelemeye çalış canım tavsiyem. gerçi doğru yapıyormuyum bilmiyorum ama. herhalde böyledir.

senaycım azmının karsılıgını bır an once alırsın ınsallah.dıyet lıstenı hayranlıkla okuyorum.ayrıca arkadaslarını da tebrık edıyorum senı yalnız bırakmadıkları ıcın.hepsını opuyorum burdan:KK54:ben hamılelıgımden berı genelde yalnız yıyorum ofıste.cunku bızımkıler genelde fast food sevıyor.bugun bana yarın onlara ama bısey demıyorum.herkesın en dogal hakkı.bende canım ne ısıyosa ofıse soyluyorum ıste

senaycım azmının karsılıgını bır an once alırsın ınsallah.dıyet lıstenı hayranlıkla okuyorum.ayrıca arkadaslarını da tebrık edıyorum senı yalnız bırakmadıkları ıcın.hepsını opuyorum burdan:KK54:ben hamılelıgımden berı genelde yalnız yıyorum ofıste.cunku bızımkıler genelde fast food sevıyor.bugun bana yarın onlara ama bısey demıyorum.herkesın en dogal hakkı.bende canım ne ısıyosa ofıse soyluyorum ıste
amin canım inşallah. hepimiz. evet sağolsunlar ben yapmayın desem de gönülleri bensiz yemek yemeye razı olmadı. ama sıkıldık artık yaaa. 3 aydır. hergün etesi gün ne getireceğimizin hesabını yapıyoruz. neyse şikayet etmeyim. inşallah işe yarar da. iş ortamında bu diyeti uygulamak zor evden götürmezsen. çünkü dışarıdaki yemekler fast food tarzı. ya da çorba olsa da mesela mercimek çorbası oluyor. ben çoğu zaman domates çorbası yapıp götürdüm mesela. mevsim değişinden dolayı herhalde adapte olamadım şu aralar. ama en kısa zamanda yeniden sebze yemeklerime dönerim. :KK1: allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın. karşılığını tez zamanda versin inş.

canim malesefki ben gelemem.siz nerde bulusursunuz ki.kizilay sakincali.benim ev de uxak malum.merkezi yerlere.dr a iste yorulmuyorum dememe ragmen verdi raporu.hergun o yolu gitmen gelmen sakincali dedi. o yuzden canim ben gelemem.evde bile gercekten yoruluyorum.biraz mutfaga gidiyorum.iki yemek haxirliyorum.belim kopuyor.dikkat etmem gerekenn xamanlardayim.
canım inşallah birşey olmaz ama sen mümkün olduğunca sayarak yemeye çalış. ama herhalde 2-3 dilim ekmek fazlasından birşey olmaz. ben gün içinde kaçırırsam akşam muhakkak dengelemeye çalışıyorum. öğlen çok yediysem akşam az yiyorum mesela. ben diyete başladım başlayalı hiç makarna yemedim. kısmetse yarın yiyeceğim. o da artık arkadaşlarımda benimle yedikleri için sıkıldılar. yarın yoğurtlu makarna ve salata yiyelim dediler. o yüzden salata sebze yerine geçecek. makarnanın 3 kaşığını bir kase çorba yerine, 6 kaşığını iki dilim ekmek yerine sayarsam 9 kaşık yiyebilirim. hadi 10 kaşık olsun. o şekilde ayarlayacağım canım. başka da yemem herhalde. akşam da sebze yemeği 4 kaşık, 1 tane köfte, bir çay bardağı kadar yoğurt yerim o kadar. sen de böyle dengelemeye çalış canım tavsiyem. gerçi doğru yapıyormuyum bilmiyorum ama. herhalde böyledir.
canim masallah.seni oyle takdir efiyorumki inan.ne guzel hedap kitap yapiyosun canim.arkadaslarin da cok hoslar yaa.ne guzel arkafaslarin var madallah.allah bozmasin iliskinizi.

bugün doktora gittik her şey yolunda maşaallah.7. haftadayız.dualarım devam ediyor kendime ve hepinize sizinde dualarınızda olayım.hoşçakalın.

bugün doktora gittik her şey yolunda maşaallah.7. haftadayız.dualarım devam ediyor kendime ve hepinize sizinde dualarınızda olayım.hoşçakalın.

gozun aydin senemcim.hep guzel haberlerle gelmen dilegiyle...
kalp atimini simdi mi aldin.daha once almismiydin?dr herhangibir tshlil istedi mi?suzn hangi ilaclari kullaniyorsun?

gunaydın canlarım.doktorumla telefonda gorustuk.tetanoz asısına ızın vermedı.ıgnelerden dolayı alerjık bır durum olabılır dedı.hayırlısı bakalım.

gunaydın canlarım.doktorumla telefonda gorustuk.tetanoz asısına ızın vermedı.ıgnelerden dolayı alerjık bır durum olabılır dedı.hayırlısı bakalım.

canım ben oğlumda iğne ilaç kullanmıyodum 2 doz tetanoz aşısı yaptım ve bu hamileliğimde ilaç iğne kullanıyorum doktorum bana tek doz aşını ol dedi ve ben de yaptım aşımı çok şükür aradan 2 ay geçti kötü bişey olmadı kızkardeşim o da benim gibi pıhtılı dün yani 21. haftasnda aşısını oldu onunda doktoru uygun görmüş

Son düzenleme:
X