Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canlar nasılsınız? az önce doktordan geldim çünkü hamileyim :) bugüne kadar devlet sırrı gibi sakladım :) bundan önce 3 kere hüsrana uğradığım ve uğrattığım için... ama bugün meleğimin pıt pıtlarını duyduk gördük eşimle, binlerce şükür. o ana kadar kalbim duracaktı korkudan. tek dileğim Allah onu bana bağışlasın ve herkesinkini tabiki. Allah bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin. hala korkumdan annemlere söyleyemiyorum. ama dayanamadım sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. okullar kapanıp memlekete gidince söylemeyi düşünüyorum. doyasıya sevinip bu sevincimizi paylaşamıyoruz maalesef ama yeter ki sonu güzel olsun.
masallah her gecen gun hamilelerimiz artiyor.gozun aydin canim.allah tamamina erdirsin.
arkadaşlar kürtaj oldum bende bebeğimi kaybettim :KK43: ilk adetimi bugün oldum ve adetten sonra bebek istiyorum.ancak testimi yaptırmadım henüz.adet bittikten sonra yapılıcak.eğer pıhtılaşma varsa bebek düşünmeden öncemi iğnelere başlanılıyo yoksa hamile olduğunu öğrendiğin anmı tedavi başlıyo.tedaviye nasıl başladınız.doktorum en erken 3.ay düşünebilirsin dedi ama ben 2.ay istiyorum sizden bilgi alırsam benim için iyi olucak.
gecmis olsun.bence oncelikle pihtilasma sonucunu bekle.phtilasma cikarsa sana kan sulandirici igne kullandiracak.bir dr bulmalisin ve dr kontrolunde hamile kalmalisin.cunku gebelik oncedi kullanman gerekwn seyler ilacak.gwbelikte de igne kullanacaksin.anliyorum acele ediyordun.hemen hanile kslmak istiyorsun ama rahim toparlanmadan hamile jalirsan sonuc pek iyi olmuyor.acele ediyim derken bir dusuk daha yasiyorsun ve sureyi daha da uzatiyirsun.beklwme suresu de kaybinin kac haftalik olduguyla da ilgili oluyor.kendi kendine hamile kalacaksan da bence en az uc adet gormen lazim.cunku adetlerin bile hwmen normal duzenine giemiyor. bu da rahmin henuz toparlanmadigina da isarettie.
emine cnm bende kullanıyorum progestan ama bende sadece mide bulantısı var öyle ağrı felan hissetmedim ama yapabileceğini duymuştum birde elevit vitamin kullanıyosan oda yapabiliyo baş dönmesi ve mide bulantısı haberin olsun ben elevitide o yüzden gece yatarken alıyorum progestanı günde 2 kez alıyorum birini mecburen sabah içiyorum mide bulantısı yapıyo ama başka çarem yok bende artık mide bulantısıyla yaşamaya alıştım inanın midem bulanmadığı zaman neden bulanmıyo acaba diye bu kezde kafama takıyorum :)) doktor mide bulantısı ilacıda verdi ama kullanmak istemiyorum ve de kullanmıyorum 3. aydan sonra geçer diyolar sabretmeye çalışıyorum bende yeterki bebeğim sağlıklı olsun da diyorum. dikkat et cnm kendine çok fazla ayakta kalma ve wc de de uzun süre oturmamaya çalış çok sıcak duş felanda alma.

bugun pek etkisi olmadi prigestanin bakalim.eleviti ben uzun surefir kullaniyorum.hic yan etkisini gormedim.oglen kullaniyorum.prigestani da yatmaya yakin almayum bari.uykuda daha cok etkiledi beni sanirim.bakalim gozlemliycem.ona gore karar vercem.belki alttan alirim.progestani.teswkkur ederim tavsiyelerin icin.dukkat ederim canum sagol.

selam kızlar hepinize çok teşekkür ederim. geçmişi okudum .hepinizden allah razı olsun. emine ve elif başta olmak üzere. allahım hepinize bu güzel annelik duygusunu yaşatsın inşallah. nst ye bağladıkları andan itibaren hepinize dua ettim.
ani bir doğum oldu. kontrol için gitmiştik. emine bahsetmiş. bebeğime kordondan giden kanda azalma varmış. oyüzden beslenememiş. size tavsiyem iğne kullandırmayı öneren dr a gidin. bu iğne sayesinde buzamana kadar gelmiş bebeğin dedi dr. dr ultrasounda baktı önce . istiyorsan yarın gel suni sancı verip başlatalım doğumu dedi. önceki doğumum çabuk olduğunu daha önce anlattığım için. alttan bakmak istedi. belki açılman vardır dedi. ve dediği gibi 4 cm açılmamın olduğunu söyledi. o sırada suyum geldi. apar topar doğumhaneye çıkardılar beni. allahtan çantayı yanımza almıştık. kızım yoktu annem yoktu. annemi aradım gel dedim. eşim kızımı almaya gitti. kimse olmadan doğuma girdim. yarım saat sürdü suyumun gelmesiyle doğum yapmam. allah hepinize benimki gibi kolay doğum nasip etsin. dr dikişlerimi atarken ben gözümü oğluşumdan alamıyordum hep şükrettim bu günü gördüğüm için. doğumda bişey olacak diye korkuyordum. doğumhaneden çıkarken kızımın öyle bir bakışı vardıki. bebeği görmüyordu bile canını acıdımı diye sordu. yok dedim. bir gün öncesinden öpmüştümya ondan acımadı değilmi dedi:) şimdi hem seviyor hem kıskanıyor. herkes kardeşimi seviyor diyor. bebeğin başından ayrılmıyor öpüyor ne tatlısın sen diye seviyor.
rabbim sizlerede göstersin inşallah. tekrar hepinize çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemediğiniz için
ooo zehra gelmis:KK66:iyisin di mi canim
tesekkyr ederiz canim bizlere de dua ettigin icin.allah kabul etsin canim.ne guzel anlatmissin dogum.hikayeni.hele o ceylin madallah ne akilli bie kiz bu yaa.tam isirmalik:KK66:)demek kiskanmalar da basladi.olur tabi ne kadar isteseler de o ayri bir duygu.illaku kisjanirlar.ara sira gel boyle caninm.zor biliyorum.iki cocukla buraya girmek ama gelirsen seviniriz.tecrubelerin onemlu bizim icin ve sen bize umut oldun.acilisi yaptin cunky.artik gerisi corap sokugu gibi gelek.hatta yeni yeni hamile haberleri devalitoruz.daha gerisi de gelecek.en kisa zamanda senay vildan selvi asli emel den haber bekliyoruz.ve daha baska isteyen herkesten.gule gule buyut bebisini. ondan hic bahsetmemissin.nasil iyi degil.mi topigimizin ilk bebegi.
Eveet kızlar, bu ayın devamı olarak sıra bende şimdi.. Şükürler olsun hamileyim, bugün keseyi gördüm 4+4 günlük. Rabbim inşallah sonuna kadar sağlıklı eder ve devam ettirir, kalp atışlarını görmeyi, sağlıkla büyüdüğünü görmeyi ve sağlıklı doğumlar nasip eder... Şenaya, Vildana, selviye ve isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah darısı..

gozun aydin canim.bereketli oldu bu ay.malum.mubarek aylardayiz.darisi isteyen herkese insallah en kisa zamanda.darisi kalp atimin.haftaarimiz cok yakinmis canim.

selam kızlar hepinize çok teşekkür ederim. geçmişi okudum .hepinizden allah razı olsun. emine ve elif başta olmak üzere. allahım hepinize bu güzel annelik duygusunu yaşatsın inşallah. nst ye bağladıkları andan itibaren hepinize dua ettim.
ani bir doğum oldu. kontrol için gitmiştik. emine bahsetmiş. bebeğime kordondan giden kanda azalma varmış. oyüzden beslenememiş. size tavsiyem iğne kullandırmayı öneren dr a gidin. bu iğne sayesinde buzamana kadar gelmiş bebeğin dedi dr. dr ultrasounda baktı önce . istiyorsan yarın gel suni sancı verip başlatalım doğumu dedi. önceki doğumum çabuk olduğunu daha önce anlattığım için. alttan bakmak istedi. belki açılman vardır dedi. ve dediği gibi 4 cm açılmamın olduğunu söyledi. o sırada suyum geldi. apar topar doğumhaneye çıkardılar beni. allahtan çantayı yanımza almıştık. kızım yoktu annem yoktu. annemi aradım gel dedim. eşim kızımı almaya gitti. kimse olmadan doğuma girdim. yarım saat sürdü suyumun gelmesiyle doğum yapmam. allah hepinize benimki gibi kolay doğum nasip etsin. dr dikişlerimi atarken ben gözümü oğluşumdan alamıyordum hep şükrettim bu günü gördüğüm için. doğumda bişey olacak diye korkuyordum. doğumhaneden çıkarken kızımın öyle bir bakışı vardıki. bebeği görmüyordu bile canını acıdımı diye sordu. yok dedim. bir gün öncesinden öpmüştümya ondan acımadı değilmi dedi:) şimdi hem seviyor hem kıskanıyor. herkes kardeşimi seviyor diyor. bebeğin başından ayrılmıyor öpüyor ne tatlısın sen diye seviyor.
rabbim sizlerede göstersin inşallah. tekrar hepinize çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemediğiniz için
canım ya hayılı olsun rabbim bizlerede yaşatsın...

Eveet kızlar, bu ayın devamı olarak sıra bende şimdi.. Şükürler olsun hamileyim, bugün keseyi gördüm 4+4 günlük. Rabbim inşallah sonuna kadar sağlıklı eder ve devam ettirir, kalp atışlarını görmeyi, sağlıkla büyüdüğünü görmeyi ve sağlıklı doğumlar nasip eder... Şenaya, Vildana, selviye ve isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah darısı..

arkadaşım hayırlı olsun inşallah arka arkaya sağlıkla doğumlarımızıda yaparız...

Canim gözün aydin.saglikla sagliklica almayi nadip etsin Rabbim

arkadaşlar ben bir düşük yaptım bebeğin kalp atışını duymadık kürtaj oldum sonrasında test yaptırdm mthfr c 677 t ve a 1298c heterozigot cıktı doktorum bir daha ki hamileliğinde önlem olarak aspirin kullansan yeter dedi öncesinde de folik asit verdi
siz ce aspirin yeterli olur mu aynı olumsuz durum tekrarlar mı? suanda hamileyim galiba bu arada :)

arkadaşlar ben bir düşük yaptım bebeğin kalp atışını duymadık kürtaj oldum sonrasında test yaptırdm mthfr c 677 t ve a 1298c heterozigot cıktı doktorum bir daha ki hamileliğinde önlem olarak aspirin kullansan yeter dedi öncesinde de folik asit verdi
siz ce aspirin yeterli olur mu aynı olumsuz durum tekrarlar mı? suanda hamileyim galiba bu arada :)

cnm hemen doktoruna sormalısın bu durumu bebek beslenemediği zaman zaten kalp atımı oluşmayabiliyo mesela bende herhangi bir pıhtılaşma olmamasına rağmen daha öncesinde 3 düşüğüm olduğu için coraspin yanında clexsanda kullanıyorum sende de genetikte bişeyler çıkmış pek anlamıyorum ama sen bi doktoruna sor öğrenir öğrenmez iğneye başlatıyolar çünkü rabbim inşallah bu hamileliği sağlıklı olmasını nasip eder cnm çok geçmiş olsun şimdiden.

Oooo kizlar yeni hamile haberleri var serap icinde cok sevindim darisi tum isteyenlere olsun... Eminecim progestan yapiyo ben icip 3 ay boyunca uyudum sende oyle yap cok bas donmesi yapar...bende bugun saglik ocagina gittim kan ve idrar verdim bebisin kalp atislarini dinledim yarin sonuclari alcam bakalim hayirlisi olsun

kurtajdan sonra benim dr da cok incelmis demisti.zor hamile kalabilirsin demisti.ama bahsedilen incelme seninkiyle ayni seydw mi bilmiyirum.ama kurtajla alakali olduguna gore aynidir.bence takilma sen ina cunku bu beni etkilemedi.zamanla toparlaniyo icerisi ve hamile kalabiliyorsun.

normalde rahim duvarı 8mmden aşağı olmaması gerekirken benim 5mm çıktı.doktorum bebek tutanmaz bu halde.korunmayı bırakınca gel ilaç vercem dedi.ostrojen vercek galiba.pregesteron dahada yumuşatıyo rahimduvarı ince olanların kullanmaması gerekiyomuş.senin doktorun ilaç vermişmiydi.yoksa rahim duvarın ince hamile kalabildinmi cnm.senin hamileliğni çok iyi takip etcem.hem kanpıhtılaşması var hem rahim duvarın ince.inşallah herşey güzel gider cnm.

Arkadaslar selamm burayıda takp edicem artık ... Rabbimm herkese hayırlı hamilelikler nasip etsin ... Gebelik haberi alanlarında degerleri artsın aglıkla ilerlesin insallahhh :)))) :nazar::nazar::nazar:

Ben salatı tefriciyeyi ogrendim ve manasını arastırdıktan sonra gnulden inanarakk anneme kuzenime ablama anlattım ve basladık nasıl bitti anlamadım ilk baslarda kitaptan bakarak okuyordummm sonra agız alısında en darda sıkıntılı oldugum zamanlardada okumaya basladımm .... COKKK SUKURLERR OLSUN RABBIM SANA DUA KABUL OLDU ... Zaten 4 aydır denıyorduk ... Guya reglım gelır gelmezz asılama ıcın randevu alacaktım dun ??? Bende strestenn regl uzadı sanıyordum aklıma bıle gelmedı tutmus olacagı ve kendılıgındenn :)))

Hatta gecen sene 2012 nisan ayında 87 kilodan suan 74 e indimm bunun gazıylaaa hatta esime dedim bu ay bos gecelim ben birwz daha vereyim 70 olayım diyodumm duzenlı beslenmeyı dıkkat etmeyı ogrendımm... Ama baska bı guzellık nasıp oldu maksatım ne kadar zayıflarsam gebelıkte alcagım kıloya dıkkat ederım dıye ... Aranızda diyet ıygulayan varmı ??? Gebelik icin benim gib kiloada olup dikkatli az kilo almak isteyenler neler yapabiliriz diye sorcaktım??? Sporda yapıyordum simdi nasıl olcak nelere dikkat etmem lazım bilmiyorum kadındogumcunun yanısıraa diyetisyende grekir mi ??:KK16:

çok güzel zayıflamışsın.bende istiyorum ama iştahım çok.kendimi engelleyemiyorum.

zehra masallah ya cok guzel.allah daha guzel gunlerını gostersın bebısının.serapcım ınanmıyorum cok sevındım.ne guzel bereketlı bır ay oldu.hadı darısı dıger bekleyenlere

Canım çok sağol, amin inşallah. evet mübarek ay bereketli bir ay oldu inşallah devamı gelir ve hep güzel haberlerimizi paylaşırız burdan.
:nazar:serapçım çok sevindim senin adına. hayırlı uğurlu olsun bebişin:emir_bebek:. inş hemencecik pıtpıtları duyarsın sıkıntısız bir gebelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. bu arada ümit hocaya devam mı yoksa başka bir dr mu

Sağol selvicim aminn inşallah Canım. Ümit hocaya gidiyordum zaten ona devam ediyorum şu an. Adet günüde geldi olmayınca test yaptım oldukça iyi çıkınca salı bakalım demişti ümit hoca ve şükür keseyi gördük. Darısı tüm isteyenlerle birlikte en kısa zamanda sanada olsun canım..

arkadaşım hayırlı olsun inşallah arka arkaya sağlıkla doğumlarımızıda yaparız...

Amin inşallah sağlıklı, güzel, kolay doğumlarımızda olsun da paylaşalım inşallah burdan...

gozun aydin canim.bereketli oldu bu ay.malum.mubarek aylardayiz.darisi isteyen herkese insallah en kisa zamanda.darisi kalp atimin.haftaarimiz cok yakinmis canim.

Canım evet mübarek ay dualarımızı boş çevirmedi Rabbim hemen nasip etti Darısı tüm isteyenlere canım benim. Evet sanırım günlerimiz peş peşe iyi olur birbirimizi takip ederiz. Belim fena ağrıyor gece yatamıyorum sabah uyuyamıyorum öyle bir durumdayım.
Sen nasıl oldun?

Canim gözün aydin.saglikla sagliklica almayi nadip etsin Rabbim

Elifcim sağol, Amin canım inşallah...

Oooo kizlar yeni hamile haberleri var serap icinde cok sevindim darisi tum isteyenlere olsun... Eminecim progestan yapiyo ben icip 3 ay boyunca uyudum sende oyle yap cok bas donmesi yapar...bende bugun saglik ocagina gittim kan ve idrar verdim bebisin kalp atislarini dinledim yarin sonuclari alcam bakalim hayirlisi olsun

Ohh maşallah darısı bizlere de inşallah. Rabbim hep güzel haberler verdirsin. Sağol canım.

gunaydın canım arkadaslarım kader arkadaslarım:KK42:bugun de guzel guzel haberler alalım hepımız.bereketlı bırgun olsun ınsallah:nazar:

Ohhhh demek keseyi gördün canım benim. Çoook sevindim inan. Maşallah bebişine. Allahım sağsalim güzel bir hamilelik ve hayırlı doğumlar nasip eder inşallah Serapcım. İnşallah o güzel duaların kabul olur. Bizide unutmamışsın canım arkadaşım., sırdaşım:))) Allah hepinizin gönlüne göre versin:))

ben gece çok kötü oldum. 12 de uyandım. ama acayip bir karın ağrısı vardı, midem bulanıyodu. zar zor wc ye gittim ama yürüyecek mecalim kalmadı. ter bastı, baş dönmesi, mide bulantısı, karın ağrısı, tansiyonum da düştü sanırım.oturdum yere kaldım. eşime seslenmeye bile mecalim yoktu. zar zor duyurdum sesimi. yüzüm bembeyaz olmuş. sonra yavaş yavaş kendime geldim. progestanı 21:30 da alıp yatmıştım. sabah ta içiyorum. içtikten 2 saat falan sonra baş dönmesi başlıyor zaten. ama hayatımda bu geceki kadar kötü bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum. ölüyorum sandım o an. ben progestandandır diyorum ama neden olabilir ki?

Canım kesin progestandır. çok fena bir hap o . Ben bir kere içtim neye uğradığımı şaşırdım. Senin progesteron sonucun iyi aslında niye verdiki o hapı. Dikkat et aman bol bol dinlen.

canlar nasılsınız? az önce doktordan geldim çünkü hamileyim :) bugüne kadar devlet sırrı gibi sakladım :) bundan önce 3 kere hüsrana uğradığım ve uğrattığım için... ama bugün meleğimin pıt pıtlarını duyduk gördük eşimle, binlerce şükür. o ana kadar kalbim duracaktı korkudan. tek dileğim Allah onu bana bağışlasın ve herkesinkini tabiki. Allah bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin. hala korkumdan annemlere söyleyemiyorum. ama dayanamadım sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. okullar kapanıp memlekete gidince söylemeyi düşünüyorum. doyasıya sevinip bu sevincimizi paylaşamıyoruz maalesef ama yeter ki sonu güzel olsun.

Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin inşallah... bu güzel haberi paylaşmaktan bile korkar olduk malesef. Allahım korktuklarımızdan korusun bizi inşallah.

Gözün aydın Zehra. En güzel mükafatı aldın. Minicik yavrun kollarında:) Allahım kızını da oğlunu da size bağışlasın inşallah. Darısı hepimizin başına inşallah.

dualar işe yarıyor diye düşünüyorum. inşallah hamile kalanlarımızın hiçbirinden kötü haber gelmez. hep güzel ilerler. çok güzel oldu yaaa. inşallah darısı vildana, selviye, emele, bana olsun. daha aklıma gelmeyen ve isteyen herkese.

Evet Şenaycım bencede duaların gücü bu. İnanç ve itikatle bizde güzel haberler alırız inşallah canım. Kızlara uyarmı bilmem ama istersen görüşebiliriz . Haber ver bana ben işlerimi ayarlayayım.

arkadaşlar ben bir düşük yaptım bebeğin kalp atışını duymadık kürtaj oldum sonrasında test yaptırdm mthfr c 677 t ve a 1298c heterozigot cıktı doktorum bir daha ki hamileliğinde önlem olarak aspirin kullansan yeter dedi öncesinde de folik asit verdi siz ce aspirin yeterli olur mu aynı olumsuz durum tekrarlar mı? suanda hamileyim galiba bu arada :)

Benim sonuçlarımda aynı. Bazı doktorlar mthfrleri çok ciddiye almıyor. Türk toplumunun yarısı bu şekilde diyorlar. Ama homosistein diye bir değer var genelde ona bakarak kan sulandırıcı iğne kullanıp kullanmamaya karar veriliyor. Bu pıhtılaşmaya yatkınlığı gösterirmiş. Bence bir de bu değerine baktır bakılmadıysa. Eğer normalse sonucun aspirin ya da iğneden birini kullandırırlar sana. İnşallah hamileliğin sorunsuz geçer.

canım hemen iğneye başlaman gerekir. çünkü 2 geninde problem var. ve ilk hamileliğin düşükle sonuçlanmış. aspirin bu anlamda çok etkili değil. coraspinin yanında iğne kullanmalısın hamileliğin boyunca. çok geçmiş olsun.

canım güzel haberler vermişsin. bayadır girmiyordun topiğe. doğum yaklaştıkça daha sık girsen iyi olur. hep güzel haberler bekliyoruz sizden. sen ve seninle beraber 3-4 kişi arka arkaya doğum yapacaksınız inş. bakalım kim elini çabuk tutacak:)

Son düzenleme:
Ohhhh demek keseyi gördün canım benim. Çoook sevindim inan. Maşallah bebişine. Allahım sağsalim güzel bir hamilelik ve hayırlı doğumlar nasip eder inşallah Serapcım. İnşallah o güzel duaların kabul olur. Bizide unutmamışsın canım arkadaşım., sırdaşım:))) Allah hepinizin gönlüne göre versin:))

Canım kesin progestandır. çok fena bir hap o . Ben bir kere içtim neye uğradığımı şaşırdım. Senin progesteron sonucun iyi aslında niye verdiki o hapı. Dikkat et aman bol bol dinlen.

Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin inşallah... bu güzel haberi paylaşmaktan bile korkar olduk malesef. Allahım korktuklarımızdan korusun bizi inşallah.

Gözün aydın Zehra. En güzel mükafatı aldın. Minicik yavrun kollarında:) Allahım kızını da oğlunu da size bağışlasın inşallah. Darısı hepimizin başına inşallah.

Evet Şenaycım bencede duaların gücü bu. İnanç ve itikatle bizde güzel haberler alırız inşallah canım. Kızlara uyarmı bilmem ama istersen görüşebiliriz . Haber ver bana ben işlerimi ayarlayayım.

Benim sonuçlarımda aynı. Bazı doktorlar mthfrleri çok ciddiye almıyor. Türk toplumunun yarısı bu şekilde diyorlar. Ama homosistein diye bir değer var genelde ona bakarak kan sulandırıcı iğne kullanıp kullanmamaya karar veriliyor. Bu pıhtılaşmaya yatkınlığı gösterirmiş. Bence bir de bu değerine baktır bakılmadıysa. Eğer normalse sonucun aspirin ya da iğneden birini kullandırırlar sana. İnşallah hamileliğin sorunsuz geçer.

canım eminenin durumu malum. kritik dönemde. onunla görüşemeyeceğiz. ama biz görüşelim muhakkak. iyi olur. hem yüz yüze daha iyi paylaşırız. serap, sen ben, gelirse adalet iyi olur. görüşme yerini siz ayarlayın. çünkü sizler çalışıyorsunuz. benim size uymam lazım. yani şöyle söyleyim yine bir aksilik olmazsa diye de belirteyim. ister perşembe ister cuma görüşebiliriz. perşembe görüşürsek sinan hocayla henüz görüşmemiş olduğum için pek faydalı olmaz o yüzden cuma diye düşündüm. bu kaşama kadar belli olsun. gece 1'de yola çıkıyorum inş.

canım eminenin durumu malum. kritik dönemde. onunla görüşemeyeceğiz. ama biz görüşelim muhakkak. iyi olur. hem yüz yüze daha iyi paylaşırız. serap, sen ben, gelirse adalet iyi olur. görüşme yerini siz ayarlayın. çünkü sizler çalışıyorsunuz. benim size uymam lazım. yani şöyle söyleyim yine bir aksilik olmazsa diye de belirteyim. ister perşembe ister cuma görüşebiliriz. perşembe görüşürsek sinan hocayla henüz görüşmemiş olduğum için pek faydalı olmaz o yüzden cuma diye düşündüm. bu kaşama kadar belli olsun. gece 1'de yola çıkıyorum inş.

Cuma öğleden sonra görüşelim bence. 1-2 gibi olur aslında. Yer konusunuda o zaman size göre ayarlayalım bana özelden mesaj atabilirsin nerde kalacaksın cuma nerden geleceksin ona göre bi alışveriş merkezi iyi olur sanki güvenlik açısındanda. sinan hocanın söyleyeceklerini bende çok merak ediyorum aslında. Serapta gelemeyebilir ama adalet ve gül-nevaydı sanırım onlar da gelirse güzel olur:)))

canım inanırmısın şu an ağlattın beni gözlerim dolu dolu tam 3 kez okudum yazdıklarını çok duygulandım inş. hep böyle güzel haberlerle duygulanırız çok merak ediyodum seni ve oğluşunu fırsat buldukça bize oğluşundan da bahset allah ceyline ve kardeşine uzun sağlıklı ömürler nasip etsn size de huzur mutluluk versin sıra bende inş. ben de burdan güzel haberlerimi yazarım

X