- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- Konu Sahibi melodysilk
masallah her gecen gun hamilelerimiz artiyor.gozun aydin canim.allah tamamina erdirsin.canlar nasılsınız? az önce doktordan geldim çünkü hamileyim :) bugüne kadar devlet sırrı gibi sakladım :) bundan önce 3 kere hüsrana uğradığım ve uğrattığım için... ama bugün meleğimin pıt pıtlarını duyduk gördük eşimle, binlerce şükür. o ana kadar kalbim duracaktı korkudan. tek dileğim Allah onu bana bağışlasın ve herkesinkini tabiki. Allah bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin. hala korkumdan annemlere söyleyemiyorum. ama dayanamadım sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. okullar kapanıp memlekete gidince söylemeyi düşünüyorum. doyasıya sevinip bu sevincimizi paylaşamıyoruz maalesef ama yeter ki sonu güzel olsun.
gecmis olsun.bence oncelikle pihtilasma sonucunu bekle.phtilasma cikarsa sana kan sulandirici igne kullandiracak.bir dr bulmalisin ve dr kontrolunde hamile kalmalisin.cunku gebelik oncedi kullanman gerekwn seyler ilacak.gwbelikte de igne kullanacaksin.anliyorum acele ediyordun.hemen hanile kslmak istiyorsun ama rahim toparlanmadan hamile jalirsan sonuc pek iyi olmuyor.acele ediyim derken bir dusuk daha yasiyorsun ve sureyi daha da uzatiyirsun.beklwme suresu de kaybinin kac haftalik olduguyla da ilgili oluyor.kendi kendine hamile kalacaksan da bence en az uc adet gormen lazim.cunku adetlerin bile hwmen normal duzenine giemiyor. bu da rahmin henuz toparlanmadigina da isarettie.arkadaşlar kürtaj oldum bende bebeğimi kaybettim ilk adetimi bugün oldum ve adetten sonra bebek istiyorum.ancak testimi yaptırmadım henüz.adet bittikten sonra yapılıcak.eğer pıhtılaşma varsa bebek düşünmeden öncemi iğnelere başlanılıyo yoksa hamile olduğunu öğrendiğin anmı tedavi başlıyo.tedaviye nasıl başladınız.doktorum en erken 3.ay düşünebilirsin dedi ama ben 2.ay istiyorum sizden bilgi alırsam benim için iyi olucak.
emine cnm bende kullanıyorum progestan ama bende sadece mide bulantısı var öyle ağrı felan hissetmedim ama yapabileceğini duymuştum birde elevit vitamin kullanıyosan oda yapabiliyo baş dönmesi ve mide bulantısı haberin olsun ben elevitide o yüzden gece yatarken alıyorum progestanı günde 2 kez alıyorum birini mecburen sabah içiyorum mide bulantısı yapıyo ama başka çarem yok bende artık mide bulantısıyla yaşamaya alıştım inanın midem bulanmadığı zaman neden bulanmıyo acaba diye bu kezde kafama takıyorum :)) doktor mide bulantısı ilacıda verdi ama kullanmak istemiyorum ve de kullanmıyorum 3. aydan sonra geçer diyolar sabretmeye çalışıyorum bende yeterki bebeğim sağlıklı olsun da diyorum. dikkat et cnm kendine çok fazla ayakta kalma ve wc de de uzun süre oturmamaya çalış çok sıcak duş felanda alma.
bugun pek etkisi olmadi prigestanin bakalim.eleviti ben uzun surefir kullaniyorum.hic yan etkisini gormedim.oglen kullaniyorum.prigestani da yatmaya yakin almayum bari.uykuda daha cok etkiledi beni sanirim.bakalim gozlemliycem.ona gore karar vercem.belki alttan alirim.progestani.teswkkur ederim tavsiyelerin icin.dukkat ederim canum sagol.