Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar daha yeni eve geldim duamızdan 2250 tane okudum rabbim kabul eylesin inşallah, bayramda burda değilim duaya katılır okurum ama fırsatım olupta nete girebilirmiyim bilmiyorum bayramdan sonraki cumartesi gelicem eve hakkınızı helal edin haftayaki dua için.

moralim bozuk arkadaşlar.siz beni bırakmadıkça ben sizi bırakmicam demiştim.büyük konuştum galiba.görümcem üniversiteyi kazanmıştı.az önce aradı laptopu istedi.yarın yollicaz.başka alamayız bunun taksidi bile bitmedi çünkü.aslında evde başka laptop varda görseniz acırsınız.çalışıyo ama tuşlarının bazıları yok.gövdesi bedeninden ayrılmış.yani ekranını teller tutuyo.şarzsızda çalışmıyo.yaptırmaya götürmeye utanıyom:)sırf sizin için üzülüyorum.sizi bırakmak istemiyodum:KK43:eşimin interneti varda telinden giremedim forma.kaç kere denedim.bursada annemlerdeyken takip ederim.ilerisi için Allah kerim.

elifçim üzüldüm canım yaa. ama ayarlar bir yolunu bulur girersin sen:-)

cana nerelerdesin. kayboldun gittin. iyi misin canım?

iyim cnm iyim çok şükür okul başladı koşturmacada başladı henüz izne çıkmadım kasımın sonunda izne ayrılıcam allah izin verirse o zaman bol bol girerim nete şimdi ara ara giriyorum okuyorum sizleri ama bazen yazmadan çıkıyorum dualama günü duamı yazmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar sende iyisin inşallah cnm saol sorduğun için

aslıcım hosgeldin. sana bir şey sorcam.
kızına nasıl bir yatak aldın. park yatak düşünüyorum da sen aldıysan ne tavsiye edersin?

iyim cnm iyim çok şükür okul başladı koşturmacada başladı henüz izne çıkmadım kasımın sonunda izne ayrılıcam allah izin verirse o zaman bol bol girerim nete şimdi ara ara giriyorum okuyorum sizleri ama bazen yazmadan çıkıyorum dualama günü duamı yazmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar sende iyisin inşallah cnm saol sorduğun için

32. haftada mı ayrılcan izne? benim de 17 aralıkta oluyo 32. haftam. ben de ayrılcam inşallah.
sağol canım ben de iyiyim çok şükür.

cana nerelerdesin. kayboldun gittin. iyi misin canım?

32. haftada mı ayrılcan izne? benim de 17 aralıkta oluyo 32. haftam. ben de ayrılcam inşallah.
sağol canım ben de iyiyim çok şükür.

cnm 32. haftam kasımın 3. haftasına denk geliyor çalışabilir raporu alıp 1 haftada çalışıp kasımın sonundan sonra okula gitmicem kalan 4 haftayıda 5+5 rapor alarak tamamlamayı düşünüyorum böylece 5 haftayı tamamen doğum sonrasına aktarmayı planlıyorum allah izin verirde düşündüğüm gibi giderse zaten ocaktada rapor sürelerimiz sıfırlanıyo bu şekilde öncesini değerlendirmeyi düşünüyorum.

cnm 32. haftam kasımın 3. haftasına denk geliyor çalışabilir raporu alıp 1 haftada çalışıp kasımın sonundan sonra okula gitmicem kalan 4 haftayıda 5+5 rapor alarak tamamlamayı düşünüyorum böylece 5 haftayı tamamen doğum sonrasına aktarmayı planlıyorum allah izin verirde düşündüğüm gibi giderse zaten ocaktada rapor sürelerimiz sıfırlanıyo bu şekilde öncesini değerlendirmeyi düşünüyorum.

çalışabilir izni alınca rapor alınmıyor alırsa aktarma olmuyo diye biliyorum. ben mi yanlış biliyorum acaba?

nasılsın canım. oğluşun büyüdü mü? askerlik olmuştur artık :-)
iyisiniz ikiniz de dimi canım.
sen de park yatak düşünüyordun ne yaptın senin de tecrübelerine ihtiyacım var bu konuda. netten araştırıyorum.

serpille nazifeyi de listeden çıkarabilirsin

ask olsun nıe cıkarıuonuz bızı ya:KK43:
bız okuyamıyoruz sımdılık ama ılerde katılırız dualarınıza sızler ıcın dua ederız tabıkı sızde evlatlarımızı saglıkla buyutmemız ıcın dua edın olur mu:)

cok opuyoruz hepınızı....

tahmin edebiliyorum canım ne kadar yoğun olduğunu. anladım canım demek genel anestezi olman gerekiyordu. evet çok zordur genel. ayılman baya zaman alır ve büyük ağrılarla uyanırsın.
süt artırıcı çaylar varya aslıcım onlardan denedin mi. humana still tea ve hipp in emziren anneler için çayları var.bir dene istersen.
benim iyi gidiyo şimdilik canım. çok hareketli değil benim küçük kızım. ondan korkuyorum arada. bacak aramda ağrılar oluyor.leğen kemiğimde. oturup kalkarken çok kötü oluyorum.senin de alt kısmında bir ağrın vardı. geçti mi nasıl oldun?

cumartesi kontrolüm vardı. ve ben iki haftadır işe gidiyordum dr a gittiğimde. ondan öncesi raporluydum. zaten ağrım da iki haftadır vardı. dr um alttan usg yle de baktı ve bunu açıklayan bir şey göremedi. işe başlamama ve leğen kemiğimin genişlemesine bağladı. dinlen dedi bir de. ben dayanırım ağrıya ağrı kesici kullanacak kadar kötü değilim. ama ben şunu farkettim ki yorgunluk çok etkiliyo. yorulduğumda çok daha artıyo bu ağrılar.
uzun süre oturmak iyi gelmiyor aynı zamanda. ilk karkarken zorlanıyorum ve ilk adımlarımı zor atıyorum senin de m
böyle oluyor.
bu arada ben de 23. haftadayım. acaba bu haftalarda mı oluyor bu? benim 3-4 haftadır var. senin?

Tatlım benimde bacak aramda özellikle sol tarafta aynı sıkıntım var. Doktoruma sordum ağrı kesici iç dedi ama bu ağrı kesici ile olacak iş değil. Sen doktoruna sordun mu sana ne söylediler?

Hemen hemen aynı gibi, gece sol yanıma yattığımda uzun süre bacağımı açamıyorum. Ama ben çalışmıyorum da evdeyim yorulacak birsey de yapmıyorum ki :26: bende anlamadım neden olduğunu yaklaşık 25 gündür var bende. Yürürken filanda ağrıyor yavaş yavaş yürüyorum. Bazen çoğalıyor bazen azalıyor. Doktorum da erkek öyle çok detaylı anlatmadım geçen sefer yarın gideceğim bende. İdrarda mikroptan şüphelenmişti onu yaptırdım temiz çıktı. Dinlen çok ağrırsa ilaç iç demişti. Daha çok kilo almadım benim karnımda çok büyük sayılmaz. şimdiden başladıysa bu ağrılar işimiz var iki ay sonra :)

milupanın stil tea sini içiyorum canım.biraz biraz geliyor süt çok şükür.her bebek bir olmuyor benim kızım da ilk zamanlar çok sakindi ama sonra hiç durmadı.sen tecrübelisin 2.bebeğin olduğu için daha rahat hissedersin.
beni o ağrılar mahvetmişti kızlar.daha 2 aylıkken başladı doğuma kadar her yerim ağrıdı.leğen kemiğim,bacaklarım,kalçam,vajinam. hele 7.ayda iyice artmıştı.geceleri uyuyamıyordum gündüzleri hiç bişey yapamıyordum.azcık yürüsem agrıdan duramıyordum. kaç kez söyledim doktoraa baktı da hiç bişey bulamadı.anlatmıştım ya daha önce. yatakta sağdan sola dönemiyordum.ayağa kalkınca bir süre yürüyemiyordum.kısaca çok ağrı çektim ama çok şükür doğumdan sonra hepsi bıçak gibi kesildi. sizin de geçecek. malesef hamilelikte bu ağrılardan kurtulmanın yolu pek yok gibi. sabredin artık biraz bebişlerimiz doğana kadar.

kızlar duamızdan 640 adet eklermisiniz.buarada ben bayramdan sonraya kaldım dün doktor baktı gayet hersey yolunda dedi bayramdan sonraki pazartesi tahliller için çağırdı o haftada sezaryanla doğum olacak inşallah...

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

birinci hamileliğimi hiç anlamadım nasıl geldi ve gitti ikinci gebeliğimde kalp atışını duyduk ama 8. haftada kaybettik sonra araştırıldı pıhtılaşma çıktı sevindik neden belli oldu die üçüncüye bi daha hamile kaldım ama beta çok düşüktü vücut kendiliğinden attı doktor yapışıklık olmuştur histereskopi yapalım dedi yaptırdık sonra dördüncü oldu kanamalı geçen iki ayın ardından hiç kalkmadım ve innohep 0,45 kullandım artık 12. haftaya giriyoruz derken yine aynı şok kalbi durmuş 9+6 iken dedi doktor izmirde perinatoloğa gittim en iyisi diyorlar ne yapacağımızı şaşırdık her gün dua ettim yasin okudum ama gebeliğimde bir gece rüyamda çok korktum eşimle birilerinden kaçıyorduk rüyamda ondan sonra uçuk oldu dudağımda ki ben hayatımda çok nadir uçuk yaşamışmdır düşünüyorum da o dönem bebğimin öldüğü döneme denk geliyor KAFAYI YİCEM NE YAPICAZ YA

arkadaşım çok geçmiş olsun.burada biraz gecmişe bakarsan herkesin yaşadığı bir çok sıkıntı var seninle benzer. umudunu kaybetme iyimser olmaya çalış allah büyük

moralim bozuk arkadaşlar.siz beni bırakmadıkça ben sizi bırakmicam demiştim.büyük konuştum galiba.görümcem üniversiteyi kazanmıştı.az önce aradı laptopu istedi.yarın yollicaz.başka alamayız bunun taksidi bile bitmedi çünkü.aslında evde başka laptop varda görseniz acırsınız.çalışıyo ama tuşlarının bazıları yok.gövdesi bedeninden ayrılmış.yani ekranını teller tutuyo.şarzsızda çalışmıyo.yaptırmaya götürmeye utanıyom:)sırf sizin için üzülüyorum.sizi bırakmak istemiyodum:KK43:eşimin interneti varda telinden giremedim forma.kaç kere denedim.bursada annemlerdeyken takip ederim.ilerisi için Allah kerim.

elifcim bırakma bizi.senin de güzel haberlerini almak istiyoruz.

aslıcım hosgeldin. sana bir şey sorcam.
kızına nasıl bir yatak aldın. park yatak düşünüyorum da sen aldıysan ne tavsiye edersin?
canım hoşbuldum.ben kızıma mdf yatak aldım.mobilya yani park yatak değil. ben memnunum. park yatak kullananlar da var özellikle çok taşınananlar için ideal. ama bana sanki park yatak çok rahat olmazmış gibi geliyor. sen neden park düşünüyorsun?

milupanın stil tea sini içiyorum canım.biraz biraz geliyor süt çok şükür.her bebek bir olmuyor benim kızım da ilk zamanlar çok sakindi ama sonra hiç durmadı.sen tecrübelisin 2.bebeğin olduğu için daha rahat hissedersin.
beni o ağrılar mahvetmişti kızlar.daha 2 aylıkken başladı doğuma kadar her yerim ağrıdı.leğen kemiğim,bacaklarım,kalçam,vajinam. hele 7.ayda iyice artmıştı.geceleri uyuyamıyordum gündüzleri hiç bişey yapamıyordum.azcık yürüsem agrıdan duramıyordum. kaç kez söyledim doktoraa baktı da hiç bişey bulamadı.anlatmıştım ya daha önce. yatakta sağdan sola dönemiyordum.ayağa kalkınca bir süre yürüyemiyordum.kısaca çok ağrı çektim ama çok şükür doğumdan sonra hepsi bıçak gibi kesildi. sizin de geçecek. malesef hamilelikte bu ağrılardan kurtulmanın yolu pek yok gibi. sabredin artık biraz bebişlerimiz doğana kadar.

ayy bu hiç iyi bir teselli olmadı :) belki geçer diye ümidim vardı ama artık o da yok. Neyse bebişlerimiz iyi olsunda neler çektik onu da çekeceğiz inşallah. Rabbim bir daha acı göstermesin tek duamız bu.

çalışabilir izni alınca rapor alınmıyor alırsa aktarma olmuyo diye biliyorum. ben mi yanlış biliyorum acaba?

cnm bende senin gibi biliyodum bizim okulda bir hocamız var bende ondan öğrendim o çalışabilir raporu aldı ama çalışmadı sürekli 5- 5 rapor getirdi okula daha bu hafta normal doğum iznine ayrılıyo 37. haftaya geldi diye zaten zorunlu ayrılıyo sende bir araştır benim önümde emsali var demekki oluyor.

ayy bu hiç iyi bir teselli olmadı :) belki geçer diye ümidim vardı ama artık o da yok. Neyse bebişlerimiz iyi olsunda neler çektik onu da çekeceğiz inşallah. Rabbim bir daha acı göstermesin tek duamız bu.

ayy canıım kendimi felaket tellalı gibi hissettim ama ne yapiim başıma geleni söyledim :KK66: inşallah sizin ağrılar geçer geçmezse nasılsa doğumdan sonra zaten geçecek şaka bi yana ben çok zor durumda kalmıştım bebek hemen doğsun istiyordum bu ağrılardan dolayı. Herşey yavrular için.Allahım yardımcınız olsun.

cnm bende senin gibi biliyodum bizim okulda bir hocamız var bende ondan öğrendim o çalışabilir raporu aldı ama çalışmadı sürekli 5- 5 rapor getirdi okula daha bu hafta normal doğum iznine ayrılıyo 37. haftaya geldi diye zaten zorunlu ayrılıyo sende bir araştır benim önümde emsali var demekki oluyor.

ben de çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor kullandım okula gitmedim canım sorun olmuyor

Son düzenleme:
tatlım gözün aydın.kızlar çok tatlı oluyor valla

canım saya saya bittirdik maaşallah bize:KK66:darısı herkese inşallah

canım inşallah bir sorn çıkmamıştır.haberlerini bekliyoruz.

ben yeni doğum yaptım canım ben de heterezigotum.kayseri de öğretmenim doktorum erciyes kartal da zeki yılmaz dı. tavsiye ederim

zeki yılmazı duydum 15 tatilde mutlaka gideceğim.bi kez daha kürtaj olmaktan çok korkuyorum.tesekkür ederim

ask olsun nıe cıkarıuonuz bızı ya:KK43:
bız okuyamıyoruz sımdılık ama ılerde katılırız dualarınıza sızler ıcın dua ederız tabıkı sızde evlatlarımızı saglıkla buyutmemız ıcın dua edın olur mu:)

cok opuyoruz hepınızı....
yok şekerim sen yanlış anladın:-)
duamız çok etkili biliyorsun. hemen hamile falan kalırsın diye silelim dedim ben:-)dur bir vücut toparlansın.
ama aslında iyi diyorsun bir liste daha yapılsa doğum yapanaları o listeye aktarsak aynı dua okunda size ayrı bize ayrı dua edilse ne güzel olur. ama doğum yapanlar çok giremiyorlar ki:-(nasıl olcak.

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

arkadaşım çok geçmiş olsun.burada biraz gecmişe bakarsan herkesin yaşadığı bir çok sıkıntı var seninle benzer. umudunu kaybetme iyimser olmaya çalış allah büyük

elifcim bırakma bizi.senin de güzel haberlerini almak istiyoruz.

canım hoşbuldum.ben kızıma mdf yatak aldım.mobilya yani park yatak değil. ben memnunum. park yatak kullananlar da var özellikle çok taşınananlar için ideal. ama bana sanki park yatak çok rahat olmazmış gibi geliyor. sen neden park düşünüyorsun?
demek senin bahsettiğin ağrılar da benimkine benzer şeylermiş. aman olsun sonuçta geçsin de beni en çok endişelendiren kötü bir şeyden dolayı olmasın da katlanırız ağrılara napalım. senin dr un da açıklayamamış ağrıyı baksana.
kızımın mobilya yatağı vardı. iki kez anca yattı. çok hareketliydi düşer diye yatıramadım. şimdi onu masaya çevirdik(sallanıyo), yataşı da dar bir şey oldu saçma sapan bir şey oldu anlayacağın.küçük park yatağı vardı o da başkasına verince kırıldı sağlam gelmedi. sezeryanlı olunca ilk zamanlar çok rahat etmiştim park yatakta. taşıması rahat olunca çok memnun olmuştum.evet çok sağlam gibi görünmüyor ama bir şey almam lazım. zaten kızımı ben hep yerde yatırmıştım. 1 senedir normal yatakta yatıyor:-)düşecek korkusuyla yatak odama yere tek kişilik yatağı attım onda yatırdım ve çok rahat ettim.
Tuğçe ancak eve geldim geçiktim duamızdan 550 tane okudum Cnm
bana msj atsaydın yazardım canım, forumdaydım.
ayy canıım kendimi felaket tellalı gibi hissettim ama ne yapiim başıma geleni söyledim :KK66: inşallah sizin ağrılar geçer geçmezse nasılsa doğumdan sonra zaten geçecek şaka bi yana ben çok zor durumda kalmıştım bebek hemen doğsun istiyordum bu ağrılardan dolayı. Herşey yavrular için.Allahım yardımcınız olsun.

ben de çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor kullandım okula gitmedim canım sorun olmuyor

ben de araştırıyım bu rapor işini. peki aldığın raporun kadın doğumdan farklı bir bölümden mi olması gerekiyor?

Son düzenleme:
X