- 21 Mayıs 2011
- 420
- 1
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.801
gözün aydın olsun cnm.ne güzel demişsin anne oldum diye.insan duygulanmadan edemiyo.sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla büyüt.Allah isteyen herkeze senin yaşadığın duyguları yaşatsın inşallah.bebişini koklamaya gelcem kurtuluşu yok:) biraz toparlanında ana oğul.40nız çıksın.hemen işe başlamazsın demi.
iyiyim canım çok şükür bu aralar misafirler gelen giden derken çok yoruldum. çok şükür herşey yolunda gerçi ben hiç hareket hissetmiyorum yani ilk olduğu için hareketi nasıl hissedeceğimi bile bilmiyorum.yarın kontrolüm var dua et nolur. sen nasılsın canım
Serapcım dualama sırası sende inş müsaitsen yapabilir misin
kızlar duamızdan 640 adet eklermisiniz.buarada ben bayramdan sonraya kaldım dün doktor baktı gayet hersey yolunda dedi bayramdan sonraki pazartesi tahliller için çağırdı o haftada sezaryanla doğum olacak inşallah...
birinci hamileliğimi hiç anlamadım nasıl geldi ve gitti ikinci gebeliğimde kalp atışını duyduk ama 8. haftada kaybettik sonra araştırıldı pıhtılaşma çıktı sevindik neden belli oldu die üçüncüye bi daha hamile kaldım ama beta çok düşüktü vücut kendiliğinden attı doktor yapışıklık olmuştur histereskopi yapalım dedi yaptırdık sonra dördüncü oldu kanamalı geçen iki ayın ardından hiç kalkmadım ve innohep 0,45 kullandım artık 12. haftaya giriyoruz derken yine aynı şok kalbi durmuş 9+6 iken dedi doktor izmirde perinatoloğa gittim en iyisi diyorlar ne yapacağımızı şaşırdık her gün dua ettim yasin okudum ama gebeliğimde bir gece rüyamda çok korktum eşimle birilerinden kaçıyorduk rüyamda ondan sonra uçuk oldu dudağımda ki ben hayatımda çok nadir uçuk yaşamışmdır düşünüyorum da o dönem bebğimin öldüğü döneme denk geliyor KAFAYI YİCEM NE YAPICAZ YA
sıra sende demekki cnm.seninde güzel haberlerini bekliyoruz.Allah yardımcın olsun.
20. hafta dolduktan sonra net hissedersin canım. benim ikinci olmasına rağmen ben de geç hissettim. bir de bebeğin hareketli olup olmamasına göre değişiyor bence bu. allah yardımcın olsun canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah.
ben iyiyim çok şükür. şuan bir problem yok. tek sıkıntım leğen kemiğim ağrıyor. oturup kalkarken ve yatıp kalkarken çok ağrıyo bacak aram. çok şükür başka bir sıkıntım yok.cumartesi de ayrıntılım vardı. herşey yolunda çok şükür.
birinci hamileliğimi hiç anlamadım nasıl geldi ve gitti ikinci gebeliğimde kalp atışını duyduk ama 8. haftada kaybettik sonra araştırıldı pıhtılaşma çıktı sevindik neden belli oldu die üçüncüye bi daha hamile kaldım ama beta çok düşüktü vücut kendiliğinden attı doktor yapışıklık olmuştur histereskopi yapalım dedi yaptırdık sonra dördüncü oldu kanamalı geçen iki ayın ardından hiç kalkmadım ve innohep 0,45 kullandım artık 12. haftaya giriyoruz derken yine aynı şok kalbi durmuş 9+6 iken dedi doktor izmirde perinatoloğa gittim en iyisi diyorlar ne yapacağımızı şaşırdık her gün dua ettim yasin okudum ama gebeliğimde bir gece rüyamda çok korktum eşimle birilerinden kaçıyorduk rüyamda ondan sonra uçuk oldu dudağımda ki ben hayatımda çok nadir uçuk yaşamışmdır düşünüyorum da o dönem bebğimin öldüğü döneme denk geliyor KAFAYI YİCEM NE YAPICAZ YA
Tatlım benimde bacak aramda özellikle sol tarafta aynı sıkıntım var. Doktoruma sordum ağrı kesici iç dedi ama bu ağrı kesici ile olacak iş değil. Sen doktoruna sordun mu sana ne söylediler?
cumartesi kontrolüm vardı. ve ben iki haftadır işe gidiyordum dr a gittiğimde. ondan öncesi raporluydum. zaten ağrım da iki haftadır vardı. dr um alttan usg yle de baktı ve bunu açıklayan bir şey göremedi. işe başlamama ve leğen kemiğimin genişlemesine bağladı. dinlen dedi bir de. ben dayanırım ağrıya ağrı kesici kullanacak kadar kötü değilim. ama ben şunu farkettim ki yorgunluk çok etkiliyo. yorulduğumda çok daha artıyo bu ağrılar.
uzun süre oturmak iyi gelmiyor aynı zamanda. ilk karkarken zorlanıyorum ve ilk adımlarımı zor atıyorum senin de m
böyle oluyor.
Hemen hemen aynı gibi, gece sol yanıma yattığımda uzun süre bacağımı açamıyorum. Ama ben çalışmıyorum da evdeyim yorulacak birsey de yapmıyorum ki :26: bende anlamadım neden olduğunu yaklaşık 25 gündür var bende. Yürürken filanda ağrıyor yavaş yavaş yürüyorum. Bazen çoğalıyor bazen azalıyor. Doktorum da erkek öyle çok detaylı anlatmadım geçen sefer yarın gideceğim bende. İdrarda mikroptan şüphelenmişti onu yaptırdım temiz çıktı. Dinlen çok ağrırsa ilaç iç demişti. Daha çok kilo almadım benim karnımda çok büyük sayılmaz. şimdiden başladıysa bu ağrılar işimiz var iki ay sonra :)