Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

hayırlı olsun canım şimdi hangi doktora gidiyosun.bende ankara üniversitesine gidiyormda..

Henüz daha yeni benimki iğne raporumu çıkarmak için etlik Zübeyde Hanım'a gittim kan testlerim için normalde doktorum Ankara ünide Prof Ruşen Aytaç canım bayramdan sonra bebeğim halen daha benimleyse ona gidecem canım sen hangi doktora gidiyorsun ?

Arkadaslar bitliste öğretmenim gecen yıl 2 kez hamile kaldım her ikisininde yaklasık 10 haftalıkken kalbi durdu kürtajla alındı.genetik testi kayseride yaptırdım heterezigot kan pıhtılasması cıktı 2. Hamileliğimde clexane 0,4 kullandım ama yine öldü bebeğim.sizce tekrar ne zaman hamile kalmalıyım ve doktor olarak kime gitmeliyim.cok sık olmasada kayseri ve istanbula gidiyorum lütfen yardım edin.imla hataları için üzgünüm tel.den yazmak çok zor :)

geçmiş olsun cnm.söylediğine göre geçen yıl olmuş kürtajların.baya zaman geçmiş.eğer 6ay geçtiyse son kürtajdan tekrar hamile kalabilirsin.0,4clexan yetersiz gelmiş galiba.bende kullanmıştım.benimde 8haftalıkten kalbi durmuştu.oyüzden 0,6clexan veren doktor düşünüyorum.sende öyle yap.bitliste doktor bulmak zor olcak ama kendinde yönlendirebilirsin.geçmişini anlatırsan daha yüksek dozda ilaç yazabilir.

gece sabah namazını beklerken selmaya bugün geçirceği oprrasyon için,hamile arkadaşlar ve benim gibi hamleliği bekleyen arkadaşlar için nebe ve kıyamet sürelerini okudum.Allahım kabul etsin.kıyamet süresinin son 4ayeti :
o döl yatağna dökülen erlik suyundan bir damla seperm değil miydi?sonra bir emriyo oldu da rabbi onu insan biçimine koydu,organları dengeli yaptı.ondan da iki cinsi erkek ve dişiyi var etti.peki bunu yapanın ölülere diriltmeye gücü yetmez mi?

Arkadaslar bitliste öğretmenim gecen yıl 2 kez hamile kaldım her ikisininde yaklasık 10 haftalıkken kalbi durdu kürtajla alındı.genetik testi kayseride yaptırdım heterezigot kan pıhtılasması cıktı 2. Hamileliğimde clexane 0,4 kullandım ama yine öldü bebeğim.sizce tekrar ne zaman hamile kalmalıyım ve doktor olarak kime gitmeliyim.cok sık olmasada kayseri ve istanbula gidiyorum lütfen yardım edin.imla hataları için üzgünüm tel.den yazmak çok zor :)

geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin.
seninle benzer bir durumu yaşamış arkadaşım var, belki moral olur diye yazıyorum.

arkadaşım 2. düşükten sonra genetik testleri yaptırdı ve ileri derecede pıhtılaşma çıktı (faktör 5, faktör 2, mthfr 677).

3. ye hamile kalır kalmaz iğnelere başladı ama yine 10-11 haftalıkken bebeğin kalp atışları durdu.
hemen gebelik kesesi kürtajla alındı ve testleri yapıldı.
bebeğin bu sefer ölmesinin nedeni tamamen genetik bir nedenmiş.
yani anneden alması gereken kromozomların birini fazla almış, kromozom
bozukluğu gibi bir nedeni vardı, tam net hatırlamıyorum isimlerini.

yani 3. düşüğün nedeni pıhtılaşma değilmiş, bin de bir başa gelebilecek bir kromozom sorunuymuş ve tekrarı milyonda birmiş.

ve 4. hamile kaldı, hemen iğnelere başladı, hemde en yüksek dozda. 37. haftasında doğum yaptı ve bebeği şuan çokkk sağlıklı, 5 aylık oldu bile.

tabi ikinizinde aynı sorunu yaşıyor olması pek mümkün değil ama inş. senin de 3. hamileliğin güzel sonlanır ve bebeğini kucağına alırsın.

aslıcım kızın nasıl sen nasılsın. nasıl geçti doğum.neden genel anestezi oldun? anlatsana canım müsait olunca. iğneye ne kadar devam edecekmişsin öğrendiysen bunu da merak ediyorum.

canım iyiyim saolasın.sen nasılsın? o kadar yoğunumki nete giremiyorum hiç. genel anestezi olmayı kendim istedim kaygı bozukluğu var bende tedavi gördüm geçmişte. epidural yada spinal olursam doğumda kötü olurum diye cesaret edemedim. ama genel anestezi çok zormuş gerçekten sabaha kadar saçmaladım hep kendime gelmem epey sürdü. birgün kaldık hastanede. ilk 4-5 gün sütüm gelmedi dikişler acıdı bebeği alamadım kucağıma. baya strese girdim ama çok şükür şimdi geldi. mama da veriyorum çünkü sütüm yeterli değil henüz. iğneyi 20 tane yapacağım iki günde bir olmak üzere. neden devam edeceğim diye hastaneden çıkarken doktora sormak hiç aklıma gelmedi gidersem soracağım.
sen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı hiç cinsiyetlerini öğreneceğimi düşünmemiştim daha üç aylıklar benim ikizler kızmış çok mutlu oldum herşey yolunda çok şükür darısı tüm isteyenlere inşallah
tatlım gözün aydın.kızlar çok tatlı oluyor valla

Anne oldum...anlatamam bu duyguyu size doguma girmeden ve oncesinde hepiniz icin bol bol dua ettim .ilk kucagima aldgm an o kdr agladim ki anlatam.bu mutlulugun tarifi yok rabbim isteyen herkese nasip etsin .oglusum cok iyi masallh 2800 sagligimizda gayet iyi herhangi bir problemimiz yok dunyaya alismaya calisiyor hepinizi sevgiyle opuyoruz...
canım saya saya bittirdik maaşallah bize:KK66:darısı herkese inşallah

kızlar canım o kadar sııkın ki sağlık ocagından aradılar topukkanında tsh hormonunda sorun cıkmıs yeniden topuk kanı istediler.inşallah bişey cıkmaz ama içim içimi yiyiyor
canım inşallah bir sorn çıkmamıştır.haberlerini bekliyoruz.

ben yeni doğum yaptım canım ben de heterezigotum.kayseri de öğretmenim doktorum erciyes kartal da zeki yılmaz dı. tavsiye ederim

İLK GEBELİĞİMDİ 14 HAFTAOBENDE SİVASTA ÖGRETMENİM AMA KAYSERİDE HÜMAYA ERŞAD BATMAZA BAŞLADIM LIK KALBİ DURDU PIHTIAŞMA ÇIKTI ERŞAD BEY İYİMİ?TBE=aslibarlikli

]

Son düzenleme:
.

ben yeni doğum yaptım canım ben de heterezigotum.kayseri de öğretmenim doktorum erciyes kartal da zeki yılmaz dı. tavsiye ederim[/QUOTE]

MRB KAYSERİDE BENDE HÜMAYA ERŞAD BEYE BAŞLADIM SİVAS ŞARKIŞLADA ÖGRETMENİM HAFTA İÇİ GELEMİYORUM OYÜZZDEN HAFTA SONU AÇIKMIŞ HÜMA ONUN İÇİN ORAYA GELDİM 14 HAFTALIK KÜRTAJ OLDUM 1KEZ ADET OLDUM DİĞER DOKTORLAR 6 AY 3 AY BKLE DEMİ,ŞTİ ERŞAD BEY ULTRASSONLA BAKTI BEKLEME DEDİ HAMİLE KAL İĞNELERE BAŞLICAZ DEDİ BENDE KORUNMUYORUM BU AY BAKAALIM NE OLUCAK ERŞAD BEYİ TANIOMUSUN NASILDIR????

ersad beyi duydum ama riskli gebeliklerde nasıldir bilemiyorum sonucta bizler özel durumu olan insanlariz. zeki yilmaz da cumartesı hasta aliyor ama cok yogun oldugu icın cuma aksami 12 den sonra insanlar sira almaya geliyorlar.

tatlım gözün aydın.kızlar çok tatlı oluyor valla

canım saya saya bittirdik maaşallah bize:KK66:darısı herkese inşallah

canım inşallah bir sorn çıkmamıştır.haberlerini bekliyoruz.

ben yeni doğum yaptım canım ben de heterezigotum.kayseri de öğretmenim doktorum erciyes kartal da zeki yılmaz dı. tavsiye ederim

ersad beyi duydum ama riskli gebeliklerde nasıldir bilemiyorum sonucta bizler özel durumu olan insanlariz. zeki yilmaz da cumartesı hasta aliyor ama cok yogun oldugu icın cuma aksami 12 den sonra insanlar sira almaya geliyorlar.

teşekkür ederim cevabın için inş hamile kalıyım olmazsa degiştirrim doktorumu

tuğçe duamızdan 1200 okudum canım, bütün gün okulda olacağım için şimdiden söyliyim dedim

Çok tşkler cnm göbekten vuruldum bugün ve dediğini yapacam bende sizde bu iğne baş dönmesi yaptı bende baş dönmesi ve bulanık görme yaptı yan etki olarak sanırım hep böylemi devam edecek?
İğnwnin bildiğim kadarıyla öyle yan etkileri yok.bana hiç olmadı. hatta ilaç dağılırken yakar ya zamanla onu bile yaşamıycaksın. vücut zamanla alışıyo.
kürtaj olalı 7ay oldu cnm.bayağı oldu ama tedavim bitmeden düşünmüyorum.ufacık bir yapışıklık bile düşük tehditiymiş.herzaman dediğim gibi geç olsun ama güç olmasın.rahim filmini narkozlumu yaptırmıştın.bende senin gibi okumuştum internetten.müdahale gerekiyosa o an yapılıyomuş diye.narkoz zararlı biliyorum ama benim canım çok kiymetli:) 3yılda 5kere narkoz yemiş insanım.bağımlılık yaptı:)bende senin gibi düşünüyorum kaş yapim derken gözden olmim.geciktirici ilaç kullanmamak en iyisi.histeroskopi kasımın sonuna kaldı.
ben histeroskopi yaptırmadım hiç elifçim. kendi dr um gerek yok diyince vazgeçtim.
bitlisten ve o yakınlardan hiç arkadaş yok burda bildiğim. nazka86 istanbulda dr u çok iyi, aslibarlikli kayseride. bu iki arkadaş da yeni doğum yaptı. çok sık girmezler foruma. aslı yazmış zaten kendi dr unu. bir de zehra vardı kayseride o da çok oldu doğum yapalı girmez ama aslı onun dr unu bilir. özelden yazarsan bu arkadaşlara bilgi edinirsin. bu üç arkadaşın dr u çok iyiler. hepsi doğum yaptı en azından:-)
gece sabah namazını beklerken selmaya bugün geçirceği oprrasyon için,hamile arkadaşlar ve benim gibi hamleliği bekleyen arkadaşlar için nebe ve kıyamet sürelerini okudum.Allahım kabul etsin.kıyamet süresinin son 4ayeti :
o döl yatağna dökülen erlik suyundan bir damla seperm değil miydi?sonra bir emriyo oldu da rabbi onu insan biçimine koydu,organları dengeli yaptı.ondan da iki cinsi erkek ve dişiyi var etti.peki bunu yapanın ölülere diriltmeye gücü yetmez mi?
ağzına sağlık elifçim allah kabul etsin dualarını.açıklamasını yaptığın ayet ne kadar da güzel, anlamlı...
canım iyiyim saolasın.sen nasılsın? o kadar yoğunumki nete giremiyorum hiç. genel anestezi olmayı kendim istedim kaygı bozukluğu var bende tedavi gördüm geçmişte. epidural yada spinal olursam doğumda kötü olurum diye cesaret edemedim. ama genel anestezi çok zormuş gerçekten sabaha kadar saçmaladım hep kendime gelmem epey sürdü. birgün kaldık hastanede. ilk 4-5 gün sütüm gelmedi dikişler acıdı bebeği alamadım kucağıma. baya strese girdim ama çok şükür şimdi geldi. mama da veriyorum çünkü sütüm yeterli değil henüz. iğneyi 20 tane yapacağım iki günde bir olmak üzere. neden devam edeceğim diye hastaneden çıkarken doktora sormak hiç aklıma gelmedi gidersem soracağım.
sen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?
tahmin edebiliyorum canım ne kadar yoğun olduğunu. anladım canım demek genel anestezi olman gerekiyordu. evet çok zordur genel. ayılman baya zaman alır ve büyük ağrılarla uyanırsın.
süt artırıcı çaylar varya aslıcım onlardan denedin mi. humana still tea ve hipp in emziren anneler için çayları var.bir dene istersen.
benim iyi gidiyo şimdilik canım. çok hareketli değil benim küçük kızım. ondan korkuyorum arada. bacak aramda ağrılar oluyor.leğen kemiğimde. oturup kalkarken çok kötü oluyorum.senin de alt kısmında bir ağrın vardı. geçti mi nasıl oldun?

tugcecim 199 adet okudum duamizdan.Rabbim kabul etsin.amin.cok okuyan arkadaslar var haklarini helal etsinler. dogumlarimiz da hamilelerimiz de artiyor Rabbime cok sükür.Allahim hepimize saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiza almayi nasib etsin.amin.

duamızdan 250 tane okudum hakkınızı helal edin şu sıralar çok yorgun oluyorum fazla okuyamadım. bu arada yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım 5 hafta oldu oğluşumu görmeyeli inşallah sağlığı yerindedir. yarın eşimin memleketine gidiyoruz kayınvalidemlere. orda internet yok. haftaya duaya katılamayacağım. şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum inşallah hepimizi de bundan sonraki ilk bayramımıza bebişlerimizle gireriz gerçek bayramlara ereriz inşallah. allaha emanet olun

nasılsın canım. görüşemedik bayadır. herşey yolunda dimi?

iyiyim canım çok şükür bu aralar misafirler gelen giden derken çok yoruldum. çok şükür herşey yolunda gerçi ben hiç hareket hissetmiyorum yani ilk olduğu için hareketi nasıl hissedeceğimi bile bilmiyorum.yarın kontrolüm var dua et nolur. sen nasılsın canım

Tuğçecim duamızdan 500 tane okuyabildim.. Allah kabul etsin..

Haftaya memlekette olacağım için duaya katılamayacağım arkadaşlar, hakkınızı helal edin.. Hepinize şimdiden hayırlı ve güzel bayramlar dilerim... Bayramdan sonra görüşmek üzere inşallah..

X