- 22 Ocak 2008
- 183
- 6
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.741
Arkadaşlar size bir sorum olacak Ankara'da riskli gebeliklere bakan bildiğiniz iyi bir doktor varmı önerilerinizi bekliyorum yani pıhtılaşmayla ilgili ve 4 düşük yaşadığım için
Anne oldum...anlatamam bu duyguyu size doguma girmeden ve oncesinde hepiniz icin bol bol dua ettim .ilk kucagima aldgm an o kdr agladim ki anlatam.bu mutlulugun tarifi yok rabbim isteyen herkese nasip etsin .oglusum cok iyi masallh 2800 sagligimizda gayet iyi herhangi bir problemimiz yok dunyaya alismaya calisiyor hepinizi sevgiyle opuyoruz...
Ayyyyyyy canim arkadasim nasil duygulandim sag salim kucagina aldin darisi bana ve benim gibi bekleyen herkese insallah mis kokuyodur o simdi opuyorum sutun geldimi hemen mamami verdinizAnne oldum...anlatamam bu duyguyu size doguma girmeden ve oncesinde hepiniz icin bol bol dua ettim .ilk kucagima aldgm an o kdr agladim ki anlatam.bu mutlulugun tarifi yok rabbim isteyen herkese nasip etsin .oglusum cok iyi masallh 2800 sagligimizda gayet iyi herhangi bir problemimiz yok dunyaya alismaya calisiyor hepinizi sevgiyle opuyoruz...
özgür derene ben de gitmiştim.senin mutasyonların ne.nasıl bir tedavi uyguluyor sana.sulandırıcı iğne kullandırıyor mu?merhaba ben mayıs 2014 anneleri topiğindeyim mesajını tesadüfen gördüm ve yardımcı olmak istedim. ben özgür deren e gidiyorum riskli gebelik uzmanı benim bir önceki bebeğim 24 haftalıkken kalp durması sonucu öldü. doktorumdan çok memnunum zaten tavsiye üzerine ona gitmiştim eşimin bir akrabasının doktoruydu. netten biraz araştır istersen hacettepe profesörüdür kendisi ayrıca çok tatlı bir insan.
Anne oldum...anlatamam bu duyguyu size doguma girmeden ve oncesinde hepiniz icin bol bol dua ettim .ilk kucagima aldgm an o kdr agladim ki anlatam.bu mutlulugun tarifi yok rabbim isteyen herkese nasip etsin .oglusum cok iyi masallh 2800 sagligimizda gayet iyi herhangi bir problemimiz yok dunyaya alismaya calisiyor hepinizi sevgiyle opuyoruz...
canım doktorunun adı ne acaba:26: bide muayine ücreti ne kadar sorması ayıp:26:
ben iki sene önce akciğer embolisi geçirmiştim bu nedenle geçen gebeliğimde clexane 0.4 kullanıyorduk başkaydı doktorum ama bebek 24 haftalıkkken kalbi durarak öldü. fakat ölüm sebebine kan pıhtılaşması denmedi patalojiye gitti, ben ve eşim bir sürü tahliller olduk vs ama bir neden bulunamadı biz de Allahın takdiri dedik yine de tedbir amaçlı bu gebeliğimde özgür hocam 0.6 clexane ve 100lük coraspin verdi.özgür derene ben de gitmiştim.senin mutasyonların ne.nasıl bir tedavi uyguluyor sana.sulandırıcı iğne kullandırıyor mu?
Canim cok sagol cevabin icin bunu sorucam doktoruma birde acaba bu forumda sperm dna hasar testi yaptiran oldumu yada senn bilgin varmi hic doktor bebekte kromozom sorunu cikarsa bu dna testini yapacagimizi soyledi
kızlar canım o kadar sııkın ki sağlık ocagından aradılar topukkanında tsh hormonunda sorun cıkmıs yeniden topuk kanı istediler.inşallah bişey cıkmaz ama içim içimi yiyiyor
canım doktorum esra ayşin tonguç muayene ücreti 220 tl
nazifecim Allah razı olsun o zor anlarında bile bizi unutmamışsın. oğluşunu da öp bizim için Allah analı babalı büyütsün mevlam acısını göstermesin.Anne oldum...anlatamam bu duyguyu size doguma girmeden ve oncesinde hepiniz icin bol bol dua ettim .ilk kucagima aldgm an o kdr agladim ki anlatam.bu mutlulugun tarifi yok rabbim isteyen herkese nasip etsin .oglusum cok iyi masallh 2800 sagligimizda gayet iyi herhangi bir problemimiz yok dunyaya alismaya calisiyor hepinizi sevgiyle opuyoruz...
kızlar canım o kadar sııkın ki sağlık ocagından aradılar topukkanında tsh hormonunda sorun cıkmıs yeniden topuk kanı istediler.inşallah bişey cıkmaz ama içim içimi yiyiyor
kızlar bugün muayene oldum.ultrosonla alttan baktılar.zaten evlendiğimden beri göbekten hiç bakılmadıda belirtim dedim:) ofis histeroskopiye karar verildi.aslında hep inşallah iyiyimdirde histeroskopiye karar verilmez diye düşünüyodum.doktor ofis histeroskopiyi tanısal amaçlı yapılcak gerekli görülürse tedavi amaçlıda yapılabilinir dendi.korkuyorum ben hiç narkozsuz bişi yaptırmamıştım.rahim filmimi bile narkozlu yaptırmıştım.ofis histeroskopi yaptıran varmı.rahim filminden dahamı acı veriyo acaba.adetin birinci günü gel dedi ama ben bayramda hasta olcam deyince kasımda gelirsin dedi.tedavim uzicak yani.geciktirici ilaç kullansam zararı olurmu.kullanıpta memnun olan yada sıkıntı yaşayan varmı.