Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
OKUNUŞU : Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard(ardı) ve huvel azîzul hakîm(hakîmu).
ANLAMI : O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı:
*senay079-Şenay: 50
*slvy1987- Selvi:
*eoe-Emine: 250
serap06_06-Serap: 60
rengarenk00 -Serpil: 25
*nazka86 -Nazife:
umud40- Vildan: 100
*muco509-Emel:
*Eylül06- Berna:
Slmeng- selma :
*AzraNur68-Gül:
*06 kelebek-Neşe: 150
Mayd- Aycan: 120
Atis- Senem: 444
Adalet 1990tuğçe 50
Gül_neva- İrem:
Cbdefne- Canan:
Ayşe_23 Ayşe:
aslibarlikli aslı
67elif elif: 50
TOPLAM : 1299
DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 15/08/2013
DUA BİTİŞ TARİHİ: 29/08/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
OKUNUŞU : Bismillâhir Rahmân-ir'Rahıym El-hamdü lillahi Rabbil-âlemiyn. Er'Rahmânir-Rahiym. Mâliki Yevmiddiyn Iyyâake-nâbüdü ve iyyâakenesteiyn İhdinassırâtal-müstekıym Sıraatalleziyne-en'amte aleyhim, gayril mağdubi aleyhim ve leddâlliyn. Amin.
ANLAMI :.Rahmân ve rahîm olan Allah'ın adıyla. Hamd, âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur. O, rahmândır ve rahîmdir. Ceza gününün mâlikidir. Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız. Bize doğru yolu göster. Kendilerine lütuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yolunu; gazaba uğramışların ve sapmışların yolunu değil!

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı:
*senay079- Şenay:
*slvy1987- Selvi:
*eoe- Emine:
serap06_06- Serap:
rengarenk00 - Serpil:
*nazka86 - Nazife:
umud40- Vildan:
*muco509- Emel:
*Eylül06- Berna:
Slmeng- selma :
*AzraNur68- Gül:
*06 kelebek- Neşe:
Mayd- Aycan:
Atis- Senem:
Adalet 1990 tuğçe
Gül_neva- İrem:
Cbdefne- Canan:
Ayşe_23 Ayşe:
aslibarlikli aslı
67elif elif
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 29/08/2013
DUA TOPLAMA TARİHİ: 12:00 ve 15:00 Saatleri arasında 05/09/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Kızlar son belirlediğimiz duaya İhlas yazmışınız ama Fatiha suresi o.Bi yanlışlık olmasın uyarmak istedim.Alıntı ile cevaplarken belirtemedim güzel ayrıca yazmak istedim.

pıhtıcanlar ben bu topiği ve dualarımızı çok sevdim.çok şükür ki Rabbime ben ve bi çok arkadaşımız da hamile diğer pıhtıcanlar da inşaallah en kısa zaman da hamile kalacaklar Rabbimin izniyle amin..burada çok fazla olumsuzluk konuşulmaması da beni diğer topikten ayırdı belki de çünkü hepimizin acıları oldu ve paylaştık yine tecrübelerimizi anlatacağız tabiki de ama olumlu şeylerin artıyor olması insanı daha güçlü kılıyor.ben yine yeni gelen arkadaşlara bilgilendirme olması açısından tedavimizi ilaçlarımızı testlerimiz v.s yazdığımız bir tablo hazırlayalım derim.ben bilgisayardan çok iyi anlamıyorum yoksa bu işe talip olurdum.Ama anlayan bi arkadaş yardımcı olur diğer Pıhtıcanlar da yapalım derse bence iyi olur.Ben ara ara özet geçtim bilgilerimi ama ara ki bulasın yeni giren biri olarak.Hazırlar ve ilk sayfaya koyarız isterseniz.Bi düşünelim bu konuyu kızlar.

gozun aydin vildancim.darisi sana olsun.
benim bu cumartesi randevum cinsiyet belli olur artik.en son bir ay once gitmistim..
sen ne durumdasin neler yaptin.dr konusunu ne yaptin?

Amin canım sağolasın. Hadi hayırlısı bakalım.
Gitmedim bidaha doktora bilmiyorum karar veremedim şimdilik bekliyorum.

canım bugün ben de aynı sorunla gittim doktora.karnım kasılıyor taş gibi oluyordu dün akşam. doktor bugün kontrol etti herşey normal ama bu haftadan sonra bu kasılmalar artar artık dedi ben 34.haftanın içindeyim yani bu kasılmalar rahmin doğuma hazırlığıymış. soda içebilirsin ve mazgnezyum ilaçlarına devam et dedi.rahatlatırmış

arkadaşlar ben bu duamıza hiç katılamadım okuyan arkadaşlar hakkını helal etsinler..
hafta konusuna gelince ben de haftada bire düşürülmesinden yanayım.öyle takip etmesi daha kolay oluyordu ve katılım da çok oluyordu.
duayı buraya taşımamız bence çok güzel oldu.ben aranıza katılalı 4 ay oldu diğer topikte kendimi biraz dışlanmış hissediyordum burayı çok benimsedim ve sizlerle paylaşımlarda bulunmayı önemsiyorum. hamile olan olmayan hepimizin moralimizi yüksek tutması gerektiğini düşünüyorum ve yaptığımız duaların bunu sağladığına inanıyorum. topicteki sakinlik bence yakında biter herkes tatilden dönmeye başladı.
sadece doktorların verdiği bilgiyle ben bu hastalıkla hamilelik geçirseydim çok farklı olacaktı ama buradan edindiğim tecrübeler ve aldığım bilgilerle çok daha bilinçlendiğimi düşünüyorum.

geçen gün bana da oldu.karnım sürekli taş gibi bir yere toplanıyor.kasıklarıma ağı vuruyor bu ağrı bacağıma ve belime vurdu.aha dedim galiba doğruyorum.ama ertesi gün hiç bir şeyim kalmadı yorgunluktanmış.ama karnımın taş gibi olup kasılmalar oluyor bunlar normal rahim kendini dpğuma hazırlıyor.

benimde 3 etylül salı günü kontrolum var.bakalım doktor gün verecek mi prensesim ne durumda...

Kizlar dualama daha yapilmadiysa bana 100 tane eklermisiniz gecen hafta yazmistim ama gozden kacmis sanirim bugunde giredim.benimde artik tas gibi oluyo karnim sonra geciyo doktor saat basi olursa hemen gel yoksa gun icerisinde 3 4 defa olmasi aetik normal dedi benimde 4 eylulde randevum.

Tuğçecim ben de 100 tane okumuştum. Geçen hafta söylediğimden gözünden kaçmış olabilir canım. Dualamayı şimdi yapmaya başlıyorum arkadaşlar. Rabbim kabul etsin inşallah..

Arkadaşlar dualamamızı yaptım inşallah.. Öncelikle Yasin, Duha, Fetih, Rahman, Vakıa, Mülk ve Amme surelerini okudum. Ardından hacet namazı kalarak hepimiz için isim isim dua ettim.. Rabbim hepimizin okuduğu duaları katında kabul buyursun, hamile arkadaşlarımızın sağlıkla sıhhatle yavrularını kucaklarına almasını ve hamile olmayan arkadaşlarımızın da en kısa sürede hayırlı haberler almasını nasip etsin, yüzlerimizi güldürsün, yuvalarımızı hayırlısıyla yavrularımızla şenlendirsin inşallah..

bu yazim.herkes icin
gecmisimizi tablo yapma isi bana dusuyor topik benim cunku.ama ben bunu yapamam.malesef.ama biri bunu yapar da listeyi mail atarsa ben ilk sayfaya yapistirabilirim.guncelleme isi nasil olur o zaman bilemiyorum.ama yapabilecek biri talip olursa ve topigi devredebiliyorsam devrederim.sorariz yoneticilere.diger topik de guncel degil sevinc zamaninda iyi yapiyordu bu isi ama o da artik eskisi gibi giremiyor cunku hamile.
dua konusunda da hergun soylensin ve liste hegun.yapistieilsin seklinde yorumlar yapilmis.ben takip ederken duayi isteydim ve rahat girebiliyirdum topuge yapiyordum hergun dua toplamayi ama artik zor oluyor bu telden giriyorum artik cunku.bir de arkadaslar dua toplayan kisiyi burasi cok bagliyor.her gun girmek zorunda dualari toplamak zorunda kaliyor.ben artik yorulmustum.her gun mecburen girmek her yazilani okumak zoeunda kaliyordum.hatta kimse kizmasin ama baskasinin.yazisi alinti yapilip cumle icinde duayi soyleyenler de oluyordu.yani butun kelimeleri okumak zirunda kaliyordum.bence suanki duzen cok.cok iyi. belli gun ve saate dua soyleniyor.kaldi ki tugce de cok topige giremiyor buna ragmen dua toplama isine talip.oldu sagolsun.hatta o talip olmasaydi sanirim.bitecekti bu is ki kimse talip olmadi bu ise.haftada bire dustu zaten dualama bundan sonra duanin kacirilacagini da dusunmuyorum.ama hergun dua toplama isini yapip listeyi hergun yapitirabilecek biri varsa aramizda tugcenin bu isi severek devredeceginden de eminim.kimse yanlis anlamasin beni.gorundugu kadar kolay bir is de degil aslinda bu is.

ya da her hafta sirayla da yapabiliriz dua toplama isini ne dersiniz?

Son düzenleme:

cnm benim dileklerin için çok sağol.burayı iyiki buldum.bana umut oluyosunuz.iyiki varsınız.

ne demek bana bağışlamayın.olurmu öyle şey.benim okuduğum 50tanecik dua herkeze gelsin:))

cnm bence herkezin biryerlerde olmasından kaynaklanabiliyo olabilir.gerçekten çok yavaşladık ama ya tatile giden var ya memlekete giden var.yaz herkez geziyo.tozuyo.çalışan çok.hamile olan çok maşallah.sonbahara doğru hareketlilik başlar.ama bırakmayalım birbirimizi dicem ama ben kaynanamla ve görümcemle oturuyorum.görümcem üniversiteyi kazandı.gidince interneti kapatcaz.ozaman giremicem.sizi çok merak ederim ama yapcak bişi yok.eşimin telinde internet var ama topiğe girmiyo.bakacaz artık.bir o günler gelsinde.

ne bilim emineciğim.çok zor zamanlar geçirdim.2.kürtajdan sonra çok ağır bir depresyona bile girdim.sandımki depresyondan çıkamıcam ama allahıma şükür iyiyim.kürtajlara alıştım galiba.yaşda gidiyoya.4tane kürtajla rahim inceldi bide.hep bunlar dezavantaj.biliyorumki yüce rabbim ol derse ne şekilde olursa olsun olur.o yeterki nasip etsin.bugün çok şükür gittiğim hastane ilgilendi.tahlilleri yapalı baya olmuş yenileyelim dediler.6tüp kan verdim.adetimin 3.günüde kan vercem.eşiminde sperm analizi yenilencek.2hafta sonra randevusu.bütün herşeyi bitirince karar verilcek.zaten kan sonuçlarımda 1ay sonra çıkcak.histeroskopiyede ozaman karar verilir herhalde.kurbandan sonra korunmayı bırakırım.bende size güzel haberler veririm inşallah.

cnm ben eski topikte yoktum.biliyodum arada girip bişiler yazıyodum ama öyle çabuk sayfalar doluyoduki bana cevap yazılıyomuydu takip edemiyodum.yazılmıyodu sanırsam.çok kalabalıktı.kimseyi tanımıyodum.bura benim için çok iyi oldu.ilk sayfadan itibaren burdayım.çoğunuzun geçmişini bilmesemde önemli olan bugün.hepimiz aynı şeyleri yaşadık.duayı başladığımız gün yazıyoruz.bitine kadar hiçbir sayfada olmayınca göremeyenler oluyo.toplayan için son günde yazmak çok iyi ama duayı göremeyenler var.buna nasıl çare bulcaz bilmiyorum.2haftayı bir haftaya indirelim eskisi gibi.ama tatilden memleketten daha gelinmedi galibaki canlanmadı topik.dua çokönemli asla bırakmayalım.

Son düzenleme:

olumsuzluk kraliçesi olarak kendime çeki düzen vermeye karar verdim.fikrin çok güzel.kaç kürtaj olduğmuz.kaçıncı haftalarda kaybettiğimiz.hangi pıhtılaşma olduğu.hangi tedaviler olduğu vb. yazılan tablo olabilir.negüzel bilgisayardanda anlıyomuşsun.yaparsan bilgilerimizi veririz sana tabi diğer arkadaşlarda isterse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…