Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Arkadaşlar dualamamızı yaptım inşallah.. Öncelikle Yasin, Duha, Fetih, Rahman, Vakıa, Mülk ve Amme surelerini okudum. Ardından hacet namazı kalarak hepimiz için isim isim dua ettim.. Rabbim hepimizin okuduğu duaları katında kabul buyursun, hamile arkadaşlarımızın sağlıkla sıhhatle yavrularını kucaklarına almasını ve hamile olmayan arkadaşlarımızın da en kısa sürede hayırlı haberler almasını nasip etsin, yüzlerimizi güldürsün, yuvalarımızı hayırlısıyla yavrularımızla şenlendirsin inşallah..

ağzına gönlüne sağlık.Allahım kabul etsin.

arkadaşlar buhaftaki dua nedir?arka arkaya dua listesi vardı.biri ihlas diğeri fatiha.fatihayı daha yeni okuduk.beni bilgilendirin lütfen.bu hafta ihlasımı okicaz anlamadım.bide 1haftayamı indi dualama.

bence de haftada bire dusurmeliyiz duayi tugcecim.dua teklifine gelince ihlas veya ayetel kursi olabilir.

benim sezeryan olali 6 sene oldu.o zaman yoktu oyle birsey sanirim dikisimin iki tanesi acilmisti tekrar diktirmistim.yapistirma olunca dikis atmasi gibi bir problem olmuyormus.tek duydugum bu.o gun gelsin.sorarim artik.tolga hocaya.ben bir de genel anesteziyle yapmistim dogumu.hic arastirmadim sormadim o zaman.verdiler anesteziyi.ben ayilana kadar kizim tek basina odada aglamis durmustu.daha dogrusu uyandigimda kizimin agladigini gordum ve kimse onunla ilgilenmiyirdu.kabus gibiydi.simdi oluruna birakmiyorum hicbirseyi.
bu arada esin de doguma girdi mi?ben istiyorum.bakalim esimi ikna edebilirsem:)

Eşim girdi doğuma. Epidural sezaryen oldum, çok rahat ve keyifli bir doğumdu. Anatezisti de çok iyi Tolga beyin.
Benim sezaryen yerimle ilgili hiçbir sorunum olmadı, eve çıkarken üzerine bi sprey sıktı koruyucu olarak, o sprey soyulup gidene kadar yara da iyileşti.

Kızlar bu haftaki duamız ihlas dün iş yerinde yaptım işlerde biraz yoğunda karışıklık olmuş kusura bakmayın inş pazartesi düzeltirim...

Eminecim raporun devam ediyomu ise basladinmi.ben carsamba calisamaz raporu alicam 32 haftalik.tolga hoca zaten hep yapistirma yapiyo birkac arkadasim oldu cok memnun kaldilar.sen simdi kac haftaliksin canim opuyorum.

Kizlar gunaydin bisey danismak istiyorum ben 2 dusuk yaptim simdi bu ay adetime 8 gun kala yani dun test yaptirdim sonuc 3.58 cikti goguslerde agri var sizce kesin negatifmi yoksa pozitiflesebilirmi igneye baslayacagim gec kalmaktam korkuyorum
gecen aylarda1 hafta kala 0 larda cikan deger simdi 3.5 olunca kararsiz kaldim belirtilerde var sizce hamile olabilirmiyim

Kizlar gunaydin bisey danismak istiyorum ben 2 dusuk yaptim simdi bu ay adetime 8 gun kala yani dun test yaptirdim sonuc 3.58 cikti goguslerde agri var sizce kesin negatifmi yoksa pozitiflesebilirmi igneye baslayacagim gec kalmaktam korkuyorum
gecen aylarda1 hafta kala 0 larda cikan deger simdi 3.5 olunca kararsiz kaldim belirtilerde var sizce hamile olabilirmiyim

:))))))))
cnmmmmmm. yuksek ihtimal hamilesin bence. iki guj sonra tekrar baktir. arttiysa igeneye baslarsin.

Cuteheart insallah cnm esimde hamile oldugumu savunuyor ama yani negatif ama tabii bir hafta oncesinden bu cikti.yarin tekrar trst yaptiricam ama pozitif olsa bile hastane kapali doktorumun cep teli yok igneyi eczaneden alip kendim baslasam pazartesi doktora gitsem olurmuki acaba ignenin dozunu soylemisti bana çünkü

Cuteheart insallah cnm esimde hamile oldugumu savunuyor ama yani negatif ama tabii bir hafta oncesinden bu cikti.yarin tekrar trst yaptiricam ama pozitif olsa bile hastane kapali doktorumun cep teli yok igneyi eczaneden alip kendim baslasam pazartesi doktora gitsem olurmuki acaba ignenin dozunu soylemisti bana çünkü
igne konusunda fikrim yok cnm. sonunda bulmussun kendine igne verecek dr.u:)))

ben sana kendi yaptigimi yazayim sen kendin karar ver canim.ben adetime 4 gun kala kan tahlilimde ögrendim ve o gece doktorumu dinlemeden 0*4 luk igne ile basladim.doktor 4-5 gun bekleme taraftariydi ama daha önceki gebeligimde bekledigime pisman olunca ben hemen basladim.doktoruma da belirttim daha sonra kizmadi sadece 0*6 yapti dozunu.9+3 haftaliga kadar da hem aspirin hem igne devam ettim sonra aspirini biraktik.simdi Rabbime cok sukur O istedi ve bebegim 18+6 oldu.Insaallah sen de hamilesindir.amin. yani anlayacagin ben ne keseyi ne de kalp atısını bekleme taraftari degildim.

Arkadaşlar dualamamızı yaptım inşallah.. Öncelikle Yasin, Duha, Fetih, Rahman, Vakıa, Mülk ve Amme surelerini okudum. Ardından hacet namazı kalarak hepimiz için isim isim dua ettim.. Rabbim hepimizin okuduğu duaları katında kabul buyursun, hamile arkadaşlarımızın sağlıkla sıhhatle yavrularını kucaklarına almasını ve hamile olmayan arkadaşlarımızın da en kısa sürede hayırlı haberler almasını nasip etsin, yüzlerimizi güldürsün, yuvalarımızı hayırlısıyla yavrularımızla şenlendirsin inşallah..
yuregine agzina saglik.Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin.amin.Allah hepimizden razi olsun kucaklarimizi saglikli evlatlarimizla doldursun.amin.

ben sana kendi yaptigimi yazayim sen kendin karar ver canim.ben adetime 4 gun kala kan tahlilimde ögrendim ve o gece doktorumu dinlemeden 0*4 luk igne ile basladim.doktor 4-5 gun bekleme taraftariydi ama daha önceki gebeligimde bekledigime pisman olunca ben hemen basladim.doktoruma da belirttim daha sonra kizmadi sadece 0*6 yapti dozunu.9+3 haftaliga kadar da hem aspirin hem igne devam ettim sonra aspirini biraktik.simdi Rabbime cok sukur O istedi ve bebegim 18+6 oldu.Insaallah sen de hamilesindir.amin. yani anlayacagin ben ne keseyi ne de kalp atısını bekleme taraftari degildim.

şahsen çok iyi yapmışsın.bazen kendi kendinin doktoru olcaksın.son hamileliğimde bende senin gibi yapmıştım.öğrenir öğrenmez evde iğnem vardı başlamıştım.gene hamile olsam aynını yaparım.zaman kaybetmemek gerek diye düşünüyorum.

Cuma saatinde kuran okudum hepinize tek tek isimlerle bagisladim rabbim kabul etsin insallh bana ve hamile olan tum arkadaslara zmnli hayirli dogumlar diledim olmayan herkesede nasip olir insallh birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim...

olumsuzluk kraliçesi olarak kendime çeki düzen vermeye karar verdim.fikrin çok güzel.kaç kürtaj olduğmuz.kaçıncı haftalarda kaybettiğimiz.hangi pıhtılaşma olduğu.hangi tedaviler olduğu vb. yazılan tablo olabilir.negüzel bilgisayardanda anlıyomuşsun.yaparsan bilgilerimizi veririz sana tabi diğer arkadaşlarda isterse.
selam kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba. bu aralar yoğun olduğumdan sadece sizi takip eddebiliyordum. yazmaya pek fırsatım olmadı. bu yeni topiğimize de bilgilerimizin girilmesini isteyenler var. tabloyu ben yaparım. emineye gönderirim. o da yapıştırır. bir tablo şekli hazırlamaya başlayalım. buraya yaşımızı, kaç düşük olduğunu. daha önce uygulanan tedavileri ve hamile olanlar için de halen uygulanan tedavileri ekleriz. ben talibim bu işe. dua için de tuğçeye yardımcı olabilirim. malum artık evdeyim:KK43: her gün akşam saatlerinde gün içinde dua sayısını yazanlarınkini toplayıp yapıştırabilirim. tuğçeyle görüşelim en azından bir kişinin üzerine yüklenmemiş olur bu iş. aramızda paslaşarak yapabiliriz. neyse görüşlerinizi bekliyorum. herkese iyi akşamlar.

Cuma saatinde kuran okudum hepinize tek tek isimlerle bagisladim rabbim kabul etsin insallh bana ve hamile olan tum arkadaslara zmnli hayirli dogumlar diledim olmayan herkesede nasip olir insallh birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim...

ağzına sağlık canım allah kabul etsin.

Eşim girdi doğuma. Epidural sezaryen oldum, çok rahat ve keyifli bir doğumdu. Anatezisti de çok iyi Tolga beyin.
Benim sezaryen yerimle ilgili hiçbir sorunum olmadı, eve çıkarken üzerine bi sprey sıktı koruyucu olarak, o sprey soyulup gidene kadar yara da iyileşti.
cok sevindim anestesiztinin de iyi olmasina.o islemden.de korkuyorum aslinda sirtini gerdirerek igne yapiyolarya.ya uyusmazsa keserken hissedersem dite endiselerim var.umarim medicanaya o da gecmistir.ama oyledir sanirim cunku tum ekip orda.
esin de girdi demek doguma.esin senin basinda durdu dimi.kesilme islemini.gormemis degilmi.gorunmuycek sekilde oluyor sanirim.pizisyon
yoksa esim cesaret edemez.cok istiyoeum.yanimda olsun dikkatimi dagitsin ve o ilk dr un havaya kaldirdigi ani olumsuzlestirsin:)resim de cekti mi.biraz anlatsana nasil oldu.cok.heyecanlandim birden yaa:))islem kisa suruyo zaten.dikme de mi kisa suruyo.yaklasik ne kadar?ne kadarbsure sinra oday gidiyorsunuz?cok soru sordum.unudum obkadar artti ki cok sukur dogumu dusunmeye basladim bile:)))
arkadaşlar buhaftaki dua nedir?arka arkaya dua listesi vardı.biri ihlas diğeri fatiha.fatihayı daha yeni okuduk.beni bilgilendirin lütfen.bu hafta ihlasımı okicaz anlamadım.bide 1haftayamı indi dualama.
duamiz ihlas elifcim ve bir hafta arayla toplanacak.
evde netin olmayacagindan bahsetmissin.insallah kopmazsin burdan cunku sen bazen cok umutsuzluga dusuyosun.burdan.kopma buranun sana guc ve umut vereceginden eminim.bilmedigimiz cok seyi ogrendik burdan ve ogrenmeye devm da eduyoruz.
Eminecim raporun devam ediyomu ise basladinmi.ben carsamba calisamaz raporu alicam 32 haftalik.tolga hoca zaten hep yapistirma yapiyo birkac arkadasim oldu cok memnun kaldilar.sen simdi kac haftaliksin canim opuyorum.
raporum.11 inde bitiyo.bir on.gun.aliyim.diyorum.cunku o hafta kizim.okula basliycak.birunci sinifa.evde olmam lazi.ondan sonea da insallah hersey yolunda giderse iki ay kadar ise gidiyim sonra yillik iznimi alip calisamaz raporu alirim.dite dusunuyorum.umarim.ben bu.planlari yaparken.yujaridan.melekler bana gulmuyordurlar:)
vay bee sen de 32 oldun.masallah.guzel dogumlariniz olsun.insallah.ne guzel yaa sirayla doguracaksiniz insallah.bir ay sonra yanilmiyorsam bes dogumuumuz var:)
bugun 16+3 um.yarin kontrolum var.uclu mu dortlumu.artik.ne isterse tolga bey onu yaprircam.

hamile degilsen ve igne olsan zarari olmaz.benim.dr um.adet gunu igneye baslatiyo adet olsan da igneyi.biraktirmiyo uc ay bu sekilde araliksiz kullandiriyo gebelik isterken.
hamile misin degilmisin seklinde fikrim yok.bu arada.

agzina yuregine saglik nazifecim.ne guzel yapmissin allah razi olsun.bu kendiliginden yapilan dualar eminim en makbuludur.
selam kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba. bu aralar yoğun olduğumdan sadece sizi takip eddebiliyordum. yazmaya pek fırsatım olmadı. bu yeni topiğimize de bilgilerimizin girilmesini isteyenler var. tabloyu ben yaparım. emineye gönderirim. o da yapıştırır. bir tablo şekli hazırlamaya başlayalım. buraya yaşımızı, kaç düşük olduğunu. daha önce uygulanan tedavileri ve hamile olanlar için de halen uygulanan tedavileri ekleriz. ben talibim bu işe. dua için de tuğçeye yardımcı olabilirim. malum artık evdeyim:KK43: her gün akşam saatlerinde gün içinde dua sayısını yazanlarınkini toplayıp yapıştırabilirim. tuğçeyle görüşelim en azından bir kişinin üzerine yüklenmemiş olur bu iş. aramızda paslaşarak yapabiliriz. neyse görüşlerinizi bekliyorum. herkese iyi akşamlar.

nerelerdesin canim sen.kayboldun gittin.iyisin dimi
aman iyi ol da sen...
listeyi yapabileceksen yapustiririm ilk sayfaya.hatta sana devredebiliyorsam devrediyim istermisin topigi.cunku guncelleme gerekebilir yeni gelenler de dahil.olmak isteyeceklerdir.tekelden yapilmis olur boylelikle.tabi istersen ve yapabileceksen.ya da sadece suanki var olanlar listede olsun.yeter diyorsan ok.
listenin olmasi iyi olacak.biz birbirimizi ve gecmislerimizi biliyoruz.ama yeni gelenlere yol gostermesi acisindan iyi olacaktir.hatta bizcde unutuyoruz birbirimizin.mutasyonlarini.ben kimbilir kimlere kacinci kez senin.mutasyonlarin neydi diye sormusumdir:))

ben fikrine bayıldım cnm.zaten diğer arkadaşada demiştim yapalım diye.ben çok merak ediyodum.hele hamile arkadaşlar iyi gidiyoya tedavilerini yazarlar.diyet yapanlar var.onu bile tabloya yazalım.bizim gibi hamile olmayanlara ışık olur.

cnm sen esmirasa yazmışsın ama anlamadım.hamilelik düşündüğüm zaman adetimin ilk günü iğne oluyorum hasta olsamda devam ediyorum 3ay boyunca kullanıyorum yazmışsın.bu hamileliğinde iğneye 3ay öncedenmi başladın?

Emine erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti yarin tekrar kan tahlili yaptiricam igneye basladim kendi kendime arkadasimdan aldim doktora pazartesi gidecegim yarinda pozitif cikarsa dun 3.5 cikti bugun idrarda silik cizgi memeler şişti ve aciyor akintim var adet olmama 5 yada 6 gun var igneye doktor solemeden basladim bakalim nasip artik

X