Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Ben bu sefer hıc okuyamadım kızlar ıstersenız bana bagıslamayın hıc sorun degıl .her zmn soyluyruz ya bılmedgımız bır dua olunca iş yerinde okuması zor oluyo ztn eskısı gıbı sayfalardada goremeyınce valla ne oldugunu bıle takıp edemedim.neyse bu seferlık kusuruma bakmayın hakkınızı helal edın...

kızlar bugun iş yerindeki son iş gunum doğum iznime çıkıyorum rabbım nasıp ederse.pzt gidip raporumu alıcam darısı hepınızın basına inşallh.rabbim hayırlısyla kucagımıza aldgımız gunde yazabılmeyı nasıp etsın ınsallh...

pihticanim ben 444 tane okudum.Rabbim kabul etsin hepimizin dualarini saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiza alalim insaallah.amin.Benim hakkim okuyan okumayan herkese helal olsun.Allah hepimizi saglikli ve hayirli evlatlarimiza kavustursun.amin.

Tuğçe canım bende öğleden sonra olmuycam çok da okuyamadım 60 tane eklermisin banada..

Bu dua konusunda biraz yavaşladık ve böyle iki haftada bir olupta sürekli de dua alanı olmayınca gerçekten unutuluyor duaları yapmak. Eskisi daha iyiydi bencede.. Dua ve paylaşım alanı diye sayfa açıp buraya taşıdık sırf duaları rahat yapalım diye ama aksine dua ve paylaşım alanı olmaktan çıktı sessiz bir topic oldu burası.. Eskisi gibi dualamayı her hafta yapsak ve herkesin bileceği duaları yapsak daha çok kişinin katılımı sağlamış olabiliriz sanırım.

Tuğçe bende 100 tane okuyabildim anca. Çok yoğunum foruma gündüz giremiyorum pek, arada bi okuyup çıkabiliyorum.

Canım şu topiğe girenlerin hepsi inan senin gibi bir sürü olumsuzluktan geçti. Allah korusun çok büyük bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız oldu. Ama onu veren Allah, sağlıklısından da verecektir dedik ve Rabbime yöneldik bizide sevindirecektir diye. Şükür çoğu arkadaşım hamile. Rabbim inşallah sanada bu güzel günleri gösterecektir, sen Allahıma yönel ve bol bol dua et.. Ya Rabbi Senin kolaylaştırdıklarından başka kolaylık yoktur. Ya Rabbi dilersen Sen hüznümü, sıkıntımı giderirsin. Bana çıkış yolu bulursun de bol bol, Açılan elleri boş çevirmez Rabbim.. Sağlıkla, sıhhatle olmayan bütün arkadaşlarımla birlikte sanada hayırlı bir hamilelik versin, hamile olan arkadaşlarımada sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...

Serapcım amin canım hepimize inşallah. Erkekmiş bak, maşallah canım Allah sana eşine bağışlasın yavrunu:))
Eminenin cinsiyet belli olmadımı hala??

aysecim.prolutonu hala oluyomusun.ben haftada bir oluyorum hala.uc ayliga kadar da peogestan kullandim.gunde ikitabe.aramizda bir hafta carmis bu araada bebimki 11 subat dog.tarihi.yesil elma ve ananasi duymamistim.bunkar tutynmayi mi kolaylastiriyomus?ben de bugun.kivi aldim kilosu 12 tl den:)))kani sulandiriyorsa haftaya belli olacak aptt ye baktirinca.

hosgeldin canim tekrar aramiza.
herkes tatilden yavas yavas donuyo.

hoşbulduk canım saolasın

Kızlar günaydın bugün duamızı topluyacağız inş.... Dualama sırasıda irem, canan, neşe hanginiz müsaitse üçünüzden birisi yapar inş haber verirnizi müsait olup olmadığınız...

cnm hangi duayı okuduğumuzu bile inan bilmiyorum ben en son ihlas okumuştum şuan hangi dua yapılıyor bilmiyorum ve yeni bir dua ise hiç okumadım sayfalara baktım göremedim benmi kaçırıyorum liste şeklinde değil mi? ama öğleden sonraya kadar okuyabildiğim kadar okuyup dualamayı yapabilirim ben evdeyim ve musaitim ama fark etmedim kızlar duayı hakkınızı helal edin şimdi sayfaları tekrar dolaşıcam.

yarın duayı söyleme günü galiba.hastanede olcağım için şimdiden yazayım dedim.çok az okuyabildim.ilk hafta hastaydım.cuma eşim iş kazası geçirdi.parmağını kırdı.bütün gün evde.bide aşırı sıcak ne dışarı çıkılıyo ne evde oturuluyo.kafayı yicem.yarın 12de çıkcam evden.şimdiden 2vazıtayla okadar yolu nasıl gitcem diye düşünüyorum.hala histeroskopi için devlet hastanesi ayarlamaya çalışıyorum.onu hayırlısıyla yaptırabilsem korunmayı bırakacamda.herşeyde vardır bir hayır.geç olsunda güç olmasın.taktım kafaya onu yaptırmadan hamilelik düşünemiyorum.negüzel arkadaşlar hamileliğiniz Allah nazarlardan korusun çok güzel gidiyo.benim ümidim çok az.yani hamile kalsam kendime enfazla yüzde 10şans veriyorum.4defa olmadı 5.de olcağı ne malum.kürtajlar çoğaldıkça umutlarımda azalıyo.buda olmazsa bir tarafım bırak artık diyor.bir tarafım pes etme diyor ama çok yıprandım.kürtaj ola ola rahmimden olmaktan korkuyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlı doktorlarla karşılaştırsın.bakalım yarında kös kös döncekmiyim.

neyse arkadaşlar çenem düştü.duadan 50 tanecik okuyabildim.Allah bilir ama gözyaşlarımla suladığım için az ama etkili olduğnu düşünüyorum.yüce yarabbim dualarımızı kabul etsin.
esine gecmis olsun.sen de insallah bu jwz yaprirabilirsin tahlilini.
bu arada cok umutsuz konusmussun.boyle olmamalisin kesinlikle.burda biz kimleri kimleri gorduk duyduk.hepsi bebegini kucagina aldi.umutsuzluk yok,yilmak yok. kadar cok guzel ornek carki umutlanmak icin.hele ki bizim topigin son halleri.nerdeyse her ay bir hamile haberi aliyoruz.senin de birgun biyle bir haber verecegini umudediyorum.bak arastiriyordun,tahliller yaptirmak icin emek sarfediyordun.kesinlikle kolay degil girdigimiz yol cok engebeli ama hepimizin mukafatini alacagina inaniyirum.
kızlar bugun iş yerindeki son iş gunum doğum iznime çıkıyorum rabbım nasıp ederse.pzt gidip raporumu alıcam darısı hepınızın basına inşallh.rabbim hayırlısyla kucagımıza aldgımız gunde yazabılmeyı nasıp etsın ınsallh...
calisamaz raporumu aliyosun.nasil oluyo anlatsana nazifecim.ben de insallah o gunleri girursem aktarma yapmak istemiyirum.zaten.kisin ortasi olacak gitmek gelmek zor olcak.simdiden ogreniyim.
Kızlar tekrar hala oldum bu arada daha göremedim kuzumuzu ama Allah bağışlasın onu da

gozun aydin vildancim.darisi sana olsun.
benim bu cumartesi randevum cinsiyet belli olur artik.en son bir ay once gitmistim..
sen ne durumdasin neler yaptin.dr konusunu ne yaptin?

Kızlar duamızı bu hafta irem yapıcak inş. bu hafta Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard(ardı) ve huvel azîzul hakîm(hakîmu). allah kabul ederse bu duayı okuduk. duamızı perşembe günü 12 den sonra yapıyoruz yaz diye duamızı 2 haftada bir yapmıştık ama baktım olmuyor çünki geçen hafta perşembe günü dualarını yazanlar var ( bende sürekli girip kontrol edimiyorum anlayışınıza sığınarak) eğer artık herkes tatil işini falan bitirdiyse rahat girecekse bu iyi yine 1 haftaya indirelim... AMA BU YAZIYI HERKESİN OKUMASINI RİCA EDİYORUM:KK43:((( Bu işi topluyor yapıyoruz hepinizin fikrini almam lazım.

canım arkadasım allah hep guzel gunler gostersın sana ınsallah.ne guzel sona yaklastık ınsallah hayırlısıyla saglıkla kucagımıza alırız oglusları:nazar:dun aksam acıl doktora gıttık bız.hareket mı kasılma mı anlayamadıgım seyler oldu.neyse kı sorun yokmus cok sukur.kasılma olursa allah korusun nasıl anlayacagız tecrubelı anneler yazabılır mı

sezeryan dogumda yeni bir yonten uygulaniyormus.karnin ic kismini.dikip en ust deriyi yapistiriyorlarmis.ikinci agizdan duydum
sezeryen olanla konusmadim.bilgisi olan varmi.nasil birseymis.iyimiymis?

Eminecim emin değilim ama benimki dediğin gibi olabilir. Biz hiç konuşmadık Tolga hocayla ama ağdaya gittiğimde kız aaa çok güzel yapmış yapıştırmış seninkini demişti :)
Hani onlar sık sık gördükleri için biliyordur diye düşündüm.

merhaba kızlar forumdaki herkes forumun bu denli sessizlğinden mutsuz eski muhabbetleri samimiyetimizi özledim. bence bizi bir arada tutan dualardı. ben artık çoğumuzun hamile olduğu için topiğe girmediğini düşünmüyorum. araya bir soğukluk girdi kimse topiğe yazmak istemiyor. eski topiğimize kim ne derse desin devam etmeliydik. bizi dua konusunda eleştirenlerin tuzu kuru tabi. o dualar sayesinde çoğumuz hamile kaldık hatta 2 arkadaşımız sağlıkla doğumlarını yaptılar bile.

dua konusundas bence en başa dönelim günlük tutmaya çalışalım benim okul dönemim başlamasa ben takip etmek isterim ama okulda s internetin başında olamıyorum.

ben açıkçası hangi dua okunduğunu bile bilmiyorum sayfada yazılmayınca unutuyorum bu benim şahsi yorumlarım.

Kýzlar duamýzý bu hafta irem yapýcak inþ. bu hafta Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard(ard&#253:KK66: ve huvel azîzul hakîm(hakîmu). allah kabul ederse bu duayý okuduk. duamýzý perþembe günü 12 den sonra yapýyoruz yaz diye duamýzý 2 haftada bir yapmýþtýk ama baktým olmuyor çünki geçen hafta perþembe günü dualarýný yazanlar var ( bende sürekli girip kontrol edimiyorum anlayýþýnýza sýðýnarak) eðer artýk herkes tatil iþini falan bitirdiyse rahat girecekse bu iyi yine 1 haftaya indirelim... AMA BU YAZIYI HERKESÝN OKUMASINI RÝCA EDÝYORUM:KK43:((( Bu iþi topluyor yapýyoruz hepinizin fikrini almam lazým.
bence de haftada bire dusurmeliyiz duayi tugcecim.dua teklifine gelince ihlas veya ayetel kursi olabilir.
Eminecim emin deðilim ama benimki dediðin gibi olabilir. Biz hiç konuþmadýk Tolga hocayla ama aðdaya gittiðimde kýz aaa çok güzel yapmýþ yapýþtýrmýþ seninkini demiþti :)
Hani onlar sýk sýk gördükleri için biliyordur diye düþündüm.
benim sezeryan olali 6 sene oldu.o zaman yoktu oyle birsey sanirim dikisimin iki tanesi acilmisti tekrar diktirmistim.yapistirma olunca dikis atmasi gibi bir problem olmuyormus.tek duydugum bu.o gun gelsin.sorarim artik.tolga hocaya.ben bir de genel anesteziyle yapmistim dogumu.hic arastirmadim sormadim o zaman.verdiler anesteziyi.ben ayilana kadar kizim tek basina odada aglamis durmustu.daha dogrusu uyandigimda kizimin agladigini gordum ve kimse onunla ilgilenmiyirdu.kabus gibiydi.simdi oluruna birakmiyorum hicbirseyi.
bu arada esin de doguma girdi mi?ben istiyorum.bakalim esimi ikna edebilirsem:)

Son düzenleme:
X