- 31 Ocak 2013
- 207
- 0
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.081
Tuğçecim ben dualamayı yapabilirim. Ama akşam biraz geç saatte yapsam olur mu? Ancak o saatlerde müsait olacağım da.
önemli değil tatlım istediğin saate yap, sen nezaman uygunsa ona göre ayarla kendini...ozaman dualamamız sende bu hafta tamam...
Canım şu topiğe girenlerin hepsi inan senin gibi bir sürü olumsuzluktan geçti. Allah korusun çok büyük bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız oldu. Ama onu veren Allah, sağlıklısından da verecektir dedik ve Rabbime yöneldik bizide sevindirecektir diye. Şükür çoğu arkadaşım hamile. Rabbim inşallah sanada bu güzel günleri gösterecektir, sen Allahıma yönel ve bol bol dua et.. Ya Rabbi Senin kolaylaştırdıklarından başka kolaylık yoktur. Ya Rabbi dilersen Sen hüznümü, sıkıntımı giderirsin. Bana çıkış yolu bulursun de bol bol, Açılan elleri boş çevirmez Rabbim.. Sağlıkla, sıhhatle olmayan bütün arkadaşlarımla birlikte sanada hayırlı bir hamilelik versin, hamile olan arkadaşlarımada sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...
aysecim.prolutonu hala oluyomusun.ben haftada bir oluyorum hala.uc ayliga kadar da peogestan kullandim.gunde ikitabe.aramizda bir hafta carmis bu araada bebimki 11 subat dog.tarihi.yesil elma ve ananasi duymamistim.bunkar tutynmayi mi kolaylastiriyomus?ben de bugun.kivi aldim kilosu 12 tl den:)))kani sulandiriyorsa haftaya belli olacak aptt ye baktirinca.
hosgeldin canim tekrar aramiza.
herkes tatilden yavas yavas donuyo.
Kızlar günaydın bugün duamızı topluyacağız inş.... Dualama sırasıda irem, canan, neşe hanginiz müsaitse üçünüzden birisi yapar inş haber verirnizi müsait olup olmadığınız...
esine gecmis olsun.sen de insallah bu jwz yaprirabilirsin tahlilini.yarın duayı söyleme günü galiba.hastanede olcağım için şimdiden yazayım dedim.çok az okuyabildim.ilk hafta hastaydım.cuma eşim iş kazası geçirdi.parmağını kırdı.bütün gün evde.bide aşırı sıcak ne dışarı çıkılıyo ne evde oturuluyo.kafayı yicem.yarın 12de çıkcam evden.şimdiden 2vazıtayla okadar yolu nasıl gitcem diye düşünüyorum.hala histeroskopi için devlet hastanesi ayarlamaya çalışıyorum.onu hayırlısıyla yaptırabilsem korunmayı bırakacamda.herşeyde vardır bir hayır.geç olsunda güç olmasın.taktım kafaya onu yaptırmadan hamilelik düşünemiyorum.negüzel arkadaşlar hamileliğiniz Allah nazarlardan korusun çok güzel gidiyo.benim ümidim çok az.yani hamile kalsam kendime enfazla yüzde 10şans veriyorum.4defa olmadı 5.de olcağı ne malum.kürtajlar çoğaldıkça umutlarımda azalıyo.buda olmazsa bir tarafım bırak artık diyor.bir tarafım pes etme diyor ama çok yıprandım.kürtaj ola ola rahmimden olmaktan korkuyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlı doktorlarla karşılaştırsın.bakalım yarında kös kös döncekmiyim.
neyse arkadaşlar çenem düştü.duadan 50 tanecik okuyabildim.Allah bilir ama gözyaşlarımla suladığım için az ama etkili olduğnu düşünüyorum.yüce yarabbim dualarımızı kabul etsin.
calisamaz raporumu aliyosun.nasil oluyo anlatsana nazifecim.ben de insallah o gunleri girursem aktarma yapmak istemiyirum.zaten.kisin ortasi olacak gitmek gelmek zor olcak.simdiden ogreniyim.kızlar bugun iş yerindeki son iş gunum doğum iznime çıkıyorum rabbım nasıp ederse.pzt gidip raporumu alıcam darısı hepınızın basına inşallh.rabbim hayırlısyla kucagımıza aldgımız gunde yazabılmeyı nasıp etsın ınsallh...
Kızlar tekrar hala oldum bu arada daha göremedim kuzumuzu ama Allah bağışlasın onu da
kızlar bugun iş yerindeki son iş gunum doğum iznime çıkıyorum rabbım nasıp ederse.pzt gidip raporumu alıcam darısı hepınızın basına inşallh.rabbim hayırlısyla kucagımıza aldgımız gunde yazabılmeyı nasıp etsın ınsallh...
sezeryan dogumda yeni bir yonten uygulaniyormus.karnin ic kismini.dikip en ust deriyi yapistiriyorlarmis.ikinci agizdan duydum
sezeryen olanla konusmadim.bilgisi olan varmi.nasil birseymis.iyimiymis?
bence de haftada bire dusurmeliyiz duayi tugcecim.dua teklifine gelince ihlas veya ayetel kursi olabilir.Kýzlar duamýzý bu hafta irem yapýcak inþ. bu hafta Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard(ardýve huvel azîzul hakîm(hakîmu). allah kabul ederse bu duayý okuduk. duamýzý perþembe günü 12 den sonra yapýyoruz yaz diye duamýzý 2 haftada bir yapmýþtýk ama baktým olmuyor çünki geçen hafta perþembe günü dualarýný yazanlar var ( bende sürekli girip kontrol edimiyorum anlayýþýnýza sýðýnarak) eðer artýk herkes tatil iþini falan bitirdiyse rahat girecekse bu iyi yine 1 haftaya indirelim... AMA BU YAZIYI HERKESÝN OKUMASINI RÝCA EDÝYORUM ((( Bu iþi topluyor yapýyoruz hepinizin fikrini almam lazým.
benim sezeryan olali 6 sene oldu.o zaman yoktu oyle birsey sanirim dikisimin iki tanesi acilmisti tekrar diktirmistim.yapistirma olunca dikis atmasi gibi bir problem olmuyormus.tek duydugum bu.o gun gelsin.sorarim artik.tolga hocaya.ben bir de genel anesteziyle yapmistim dogumu.hic arastirmadim sormadim o zaman.verdiler anesteziyi.ben ayilana kadar kizim tek basina odada aglamis durmustu.daha dogrusu uyandigimda kizimin agladigini gordum ve kimse onunla ilgilenmiyirdu.kabus gibiydi.simdi oluruna birakmiyorum hicbirseyi.Eminecim emin deðilim ama benimki dediðin gibi olabilir. Biz hiç konuþmadýk Tolga hocayla ama aðdaya gittiðimde kýz aaa çok güzel yapmýþ yapýþtýrmýþ seninkini demiþti :)
Hani onlar sýk sýk gördükleri için biliyordur diye düþündüm.