Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

bende histeroskopi olmak istiyorum.sen bayagı sorun yaşadın galiba.ilk zamanlarda kanamam çok var diyodun.şimdide hasta olamadım diyosun.burda histeroskopi olan arkadaşlar yok galiba.cevap veren yok çünkü.en iyisi doktora gitmen.korkularından kurtulmuş olursun.inşallah enyakın zamanda düzene girersin.sen histeroskopiyi özeldemi yaptırdın devlettimi?

Kanamam olmadı benim.özelde yaptırdım tüp bebek Merkeziydi doktorum onu önermişti.bgn sıra alabilirsem gidicem en azından ve umarım rahatlarım.

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikler, hamilelikler diyorum çünki artık herkes hamile hamile olmayan çok az var,,
kızlar birşey sorucam Ankara HRS TARIK AKSU hakkında bilgisi olan varmı bizim hastalığımız ile ilgili

Banada aynısını dedi canım...aspirinin etkisi uzun sürüyormuş..Hatta demiştimki iğne kullanmasam asprin kullansam nasıl olur..Kanama tehlikesi yüksek dedi..İğne öyle dğilmiş..İğnenin etkisi 1-2 günde geçiyormuş..Ama aspirin 1 hafta neredeyse etkiliymiş..O yüzden zaten asprin+iğne kullananlar asprini doğumdan 1-2 ay önceden kesiyorlar..Banada mantıklı geldi..Bir arkadaşım hamile kalmadan önce asprine başladı..1 hafta sonra iç kanama geçirdi..Doktorların ilk sorusu;son bir hafta içinde asprin içtinmi..Kız her gün içti..Yani pıhtılaşma önemli evet ama kanın çok sulanmasıda düşüğe sebebiyet veriyor.İğne çok sulandırmıyormuş..Hatta şöyle açıkladı ;uzun sürecek ameliyatlardan hemen önce,yani hasta uzun süre hareketsiz kalacaksa ameliyat sırasında ,hastayı ameliyat masasına yatırdıktan sonra hemen kan sulandırıcı iğne vururuz dedi..Kanama riski yaratmaz dedi..
Bendeki mthfr c677t heterezigot..Bir tane 23.haftaya giden gebeliğim var iğnesiz..ardından 8 haftalık kalp durması..(bu hamileliğimde 2 tane çok yakınımı kaybettim..aciller,hastaneler..Bundan da olabilme ihtimali vardır elbet)..Doktorum pıhtılaşma olarak yorumladı..ama şöyle dedi mthfr heterezigot diye değil..Ben yıllardır bu konuyu anlatıyorum konfereanslarda diyor.Rahim çok değişken bir yapı..ve hala tıp bunu tamamıyla çözemedi..Pıhtılaşma tahlillerinede her yıl bir başkası ekleniyor dedi..ben sana 20 tane tahlil sayayım git yaptır,hiç birinde problem çıkmayabilir dedi..Ama bu sende pıhtılaşma olmadığını göstermez dedi..Çünkü önümüzdeki yıl yeni bir tahlil daha keşfedilecek..Buda pıhtılaşma yapıyor diyecekler..Belkide onlarda problem var dedi..Bu yüzden zaten bir çok doktor farklı tedavi uyguluyor..Ama dalında gerçekten çok başarılı..Bursada en başlarda yer alıyor diyebilirim..Ama Allah ne derse o olacak..O ol demeden biz neyapsak boş..

çok geçmiş olsun cnm.yaşadıkların çok zormuş.başın sağolsun.bildiğim kadarıyla homozigot kanpıhtılaşmasında heterezigottan daha etkili.bende homozigot yanında protein S ve atrirrombim III düşüklüğüde var.sen 23.haftalığa kadar gelebilmişsin.ben 8.haftayı geçemedim.önemli olan bunlar değil tabiki.sonuçta sağlıklı bebek doğurmak.gebelik kaybı nekadar büyük olursa acı okadarda büyük oluyor.şuan hamilelik varmı cnm?

merhaba kızlar az önce kontrolden geldim bebişim iyiydi çok şükür Allah herkese bu sevinci yaşatsın kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun. hamile kalmak isteyenlere de tez zamanda hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum

merhaba kızlar az önce kontrolden geldim bebişim iyiydi çok şükür Allah herkese bu sevinci yaşatsın kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun. hamile kalmak isteyenlere de tez zamanda hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum

Maşallah canım sonuna kadar iyi gitsin inşallah. Rabbim isteyen herkese versin ve bu sevinçleri yaşatsın..

çok geçmiş olsun cnm.yaşadıkların çok zormuş.başın sağolsun.bildiğim kadarıyla homozigot kanpıhtılaşmasında heterezigottan daha etkili.bende homozigot yanında protein S ve atrirrombim III düşüklüğüde var.sen 23.haftalığa kadar gelebilmişsin.ben 8.haftayı geçemedim.önemli olan bunlar değil tabiki.sonuçta sağlıklı bebek doğurmak.gebelik kaybı nekadar büyük olursa acı okadarda büyük oluyor.şuan hamilelik varmı cnm?

sağol arkadaşım..Allah kimseye yaşatmasın..Ağır şeyler.Şuan gebelik yok..Zaten en son kayıbım mayıs taydı.Kısmetse istiyoruz artık..Sen kaçlık iğne kullanıyorsun?

gozun aydin selvicim.iyi haberlerinin devamini bekliyorum...

sağol arkadaşım..Allah kimseye yaşatmasın..Ağır şeyler.Şuan gebelik yok..Zaten en son kayıbım mayıs taydı.Kısmetse istiyoruz artık..Sen kaçlık iğne kullanıyorsun?

ben kürtaj olalı 5ay oldu.şuan hamile değilim.günde bir defa 0,4 clexan kullandım.çok güzel gidiyodu.8.haftada kalp atışı durdu.düşünüyorumda 0,4clexan az geldi demek.son gittiğim profösör 0,4den fazla veremem deyince onu bırakmaya karar verdim.osman develioğlu sabah akşam 0,4clexan kullanman gerek kanpıhtılaşman fazla demişti ama burdaki doktorlar okadar önermiyolar.

Günaydınlar...

Yazdan mı, çoğu kişi hamile ondan mıı bilinmez ama bu topic iyice dağıldı sanki... Önceden bir gün girmesem sayfalar oluşurdu ama şimdi hiçbişi olmuyor dönüp dolaşıp bakıyorum en son yazılan duruyor.. Nette sanki başka yer yokmuş gibi oldum artık ilk girdiğim ve sürekli baktığım yer olmuştu bu topic... Ama ben eski halini özlüyorum buranın umarım biran önce toparlanırız...

kızlar gercekten hepımız hamıle oldugumuz ıcın yazcak sey mı bulamıyoruz acaba:) konuscak konumuz derdımız mı kalmadı acaba:)

saka bır yana tabıkı herkesın korkuları endıselerı farklı farklı bılıyorum .tum arkadaslarımız bir an önce hamile kalırlar inşallah.

olmayacak diye düşünenlerdenseniz bizde 8 ay önce sizden farklı degıldık açın eski sayfalara bakın inanamayacacaksınız çünkü ben hala doğuma bu kadar yaklaştığıma inanamıyorum .40 tan bile geriye saymaya başladım rabbim kucagımıza saglıkla almayı nasip eder inşallah:)):KK49:

kızlar gercekten hepımız hamıle oldugumuz ıcın yazcak sey mı bulamıyoruz acaba:) konuscak konumuz derdımız mı kalmadı acaba:)

saka bır yana tabıkı herkesın korkuları endıselerı farklı farklı bılıyorum .tum arkadaslarımız bir an önce hamile kalırlar inşallah.

olmayacak diye düşünenlerdenseniz bizde 8 ay önce sizden farklı degıldık açın eski sayfalara bakın inanamayacacaksınız çünkü ben hala doğuma bu kadar yaklaştığıma inanamıyorum .40 tan bile geriye saymaya başladım rabbim kucagımıza saglıkla almayı nasip eder inşallah:)):KK49:

Dimii, gerçekten zaman ne kadar çabuk geçiyor.. Bende sizin takvimlere baktıkça Allahım bizde inşallah sağlıkla geliriz o zamanlara diyorum.. Rabbim herkese tüm isteyenlere, bebek özlemi çekenlere, evlat kokusundan mahrum bırakmasın inşallah. Sağlıkla hepimize nasip etsin... Şu an hamile olmayan tüm arkadaşlarımın inşallah bu ayla birlikte haberlerini alırız. Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin..

sezeryan dogumda yeni bir yonten uygulaniyormus.karnin ic kismini.dikip en ust deriyi yapistiriyorlarmis.ikinci agizdan duydum
sezeryen olanla konusmadim.bilgisi olan varmi.nasil birseymis.iyimiymis?

canım doğumlarımız birbirine cok yakın.senin ilk bebeğin mi? sezeryan mı olmayı düşünüyorsun?

yarın duayı söyleme günü galiba.hastanede olcağım için şimdiden yazayım dedim.çok az okuyabildim.ilk hafta hastaydım.cuma eşim iş kazası geçirdi.parmağını kırdı.bütün gün evde.bide aşırı sıcak ne dışarı çıkılıyo ne evde oturuluyo.kafayı yicem.yarın 12de çıkcam evden.şimdiden 2vazıtayla okadar yolu nasıl gitcem diye düşünüyorum.hala histeroskopi için devlet hastanesi ayarlamaya çalışıyorum.onu hayırlısıyla yaptırabilsem korunmayı bırakacamda.herşeyde vardır bir hayır.geç olsunda güç olmasın.taktım kafaya onu yaptırmadan hamilelik düşünemiyorum.negüzel arkadaşlar hamileliğiniz Allah nazarlardan korusun çok güzel gidiyo.benim ümidim çok az.yani hamile kalsam kendime enfazla yüzde 10şans veriyorum.4defa olmadı 5.de olcağı ne malum.kürtajlar çoğaldıkça umutlarımda azalıyo.buda olmazsa bir tarafım bırak artık diyor.bir tarafım pes etme diyor ama çok yıprandım.kürtaj ola ola rahmimden olmaktan korkuyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlı doktorlarla karşılaştırsın.bakalım yarında kös kös döncekmiyim.

neyse arkadaşlar çenem düştü.duadan 50 tanecik okuyabildim.Allah bilir ama gözyaşlarımla suladığım için az ama etkili olduğnu düşünüyorum.yüce yarabbim dualarımızı kabul etsin.

Kızlar günaydın bugün duamızı topluyacağız inş.... Dualama sırasıda irem, canan, neşe hanginiz müsaitse üçünüzden birisi yapar inş haber verirnizi müsait olup olmadığınız...

yarın duayı söyleme günü galiba.hastanede olcağım için şimdiden yazayım dedim.çok az okuyabildim.ilk hafta hastaydım.cuma eşim iş kazası geçirdi.parmağını kırdı.bütün gün evde.bide aşırı sıcak ne dışarı çıkılıyo ne evde oturuluyo.kafayı yicem.yarın 12de çıkcam evden.şimdiden 2vazıtayla okadar yolu nasıl gitcem diye düşünüyorum.hala histeroskopi için devlet hastanesi ayarlamaya çalışıyorum.onu hayırlısıyla yaptırabilsem korunmayı bırakacamda.herşeyde vardır bir hayır.geç olsunda güç olmasın.taktım kafaya onu yaptırmadan hamilelik düşünemiyorum.negüzel arkadaşlar hamileliğiniz Allah nazarlardan korusun çok güzel gidiyo.benim ümidim çok az.yani hamile kalsam kendime enfazla yüzde 10şans veriyorum.4defa olmadı 5.de olcağı ne malum.kürtajlar çoğaldıkça umutlarımda azalıyo.buda olmazsa bir tarafım bırak artık diyor.bir tarafım pes etme diyor ama çok yıprandım.kürtaj ola ola rahmimden olmaktan korkuyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.hayırlı doktorlarla karşılaştırsın.bakalım yarında kös kös döncekmiyim.

neyse arkadaşlar çenem düştü.duadan 50 tanecik okuyabildim.Allah bilir ama gözyaşlarımla suladığım için az ama etkili olduğnu düşünüyorum.yüce yarabbim dualarımızı kabul etsin.

Canım şu topiğe girenlerin hepsi inan senin gibi bir sürü olumsuzluktan geçti. Allah korusun çok büyük bebeklerini kaybeden arkadaşlarımız oldu. Ama onu veren Allah, sağlıklısından da verecektir dedik ve Rabbime yöneldik bizide sevindirecektir diye. Şükür çoğu arkadaşım hamile. Rabbim inşallah sanada bu güzel günleri gösterecektir, sen Allahıma yönel ve bol bol dua et.. Ya Rabbi Senin kolaylaştırdıklarından başka kolaylık yoktur. Ya Rabbi dilersen Sen hüznümü, sıkıntımı giderirsin. Bana çıkış yolu bulursun de bol bol, Açılan elleri boş çevirmez Rabbim.. Sağlıkla, sıhhatle olmayan bütün arkadaşlarımla birlikte sanada hayırlı bir hamilelik versin, hamile olan arkadaşlarımada sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...

X