Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kan pıhtılaşması tespit edildiğinde gebe kalmadan ne kadar zaman önce aspirine başlıyosunuz ve ne kadar sure kullanıyosunuz
Bu arada bende sağlık ocağındaki kan sonuçlarını aldım.herşey yolunda
çok iyi cnm sıra diğerlerini göstermede...
Evet cnm Pazartesi ak koyun kara koyun çıkacak ortaya:)
kızlar kan pıhtılaşması tespit edildiğinde gebe kalmadan ne kadar zaman önce aspirine başlıyosunuz ve ne kadar sure kullanıyosunuz
canım ben 2 kimyasal gebelik geçirdim. kan pıhtılaşması için test yaptırmadım ama yeni gittiğim doktor önlem olsun diye coraspirin verdi.şimdi kullanıyorum..korunmadığın dönem boyunca kullan dedi..bu arada adetim de 2 gün gecikti.adet günümde idrar testi yaptım ama negatif.
hayırlısı inşallah canım dr.un iyi bir dr mu acaba.. tek doktor ile karar verme bir kaç dr.a gitte ondan sonra başla tedavine
cnm idrar testinde kan değerlerin düşükse çıkmiyo kan değerlerinin 1000 lerde olması gerekiyo idrar testinde çıkması için sen ya 1 hafta sonra tekrar idrar testi yap yada hemen kan testi yaptır en kesin sonuç kan testi ilk kana geçiyo çunkü.. inşallah hayırlısıyla hamilesindir...
neymıs bu kan pıhtılaşması yaa
doğru anlamışım o zaman doktorun dedıgını hamıle kalınca oluyormuş ıgne ve aspırın..
inşallah hayırlısıyla canım öncekilerde idrarda çıktığında kan değerlerim 20 lerdeydi.ama sonradan kimyasal olduğunu öğrendim..pazartesine kadar bekleyeyim diyorum ama kendimi zor tutuyorum dışarı çıkıp test almamak için... Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah :)
amiiin... canım inşallah. bende iki tane kimyasal gebelik geçirdim bende çıkmamıştı dr. bana kan değerlerin düşük olduğu için çıkmamıştır dedi... bence o kadar bekleyeceksen kan testi yaptır daha iyi olur sonucuda bildir cnm.
ya Rabbim inşallah bundan sonrakileri hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip eder canım...peki sen test yaptırdın mı kan pıhtılaşması için..doktorun ne diyor..ben bu ay adet olursam rahim filmi çektiricem..en son geçen ay yaşadım kimyasal..büyük ihtimal ondan gecikti..
protein c biraz düşük çıktı takibi olarak torombafili paneli ve koromozom analizi testlerini yaptırdım şimdi onların çıkmasınıı bekliyorum. bu arada benim 1 tane oğlum var allah bağışlasın 5 yaşında ikincide problem çıktı... ben kimyasaldan sonra 1 dış 1 de 7 haftalık düşük yaşadım canım malesef... adetin gecikmesi çok normal cnm yeni düşük yaşamışsın... inşllah hayırlı sonuçlar alırsın.
Allah bağışlasın canım Rabbim uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin...benim doktorum böyle testler istemedi hiç başka bi doktora gittim o da farklı testler istedi..çok geçmiş olsun sana da hiç kolay değil Rabbim bi daha yaşatmasın. bu arada benim kırmızılar daha fazla bekletmedi ve geldi bugünn..hayırlısı böyleymiş demekki. bu ay önce rahim filmi ve diğer testlerden yaptırabildiğim kadar yaptırmak istiyorum. yani hayırlısıyla kafam rahat olsun istiyorum inşallah..Rabbim yardımcımız olsun ...
yok ben hamile kalmadan 3 ay önce folik asit ve ecopirin 100mg kullanmaya başladım.
Evet cnm Pazartesi ak koyun kara koyun çıkacak ortaya:)
canım ben 2 kimyasal gebelik geçirdim. kan pıhtılaşması için test yaptırmadım ama yeni gittiğim doktor önlem olsun diye coraspirin verdi.şimdi kullanıyorum..korunmadığın dönem boyunca kullan dedi..bu arada adetim de 2 gün gecikti.adet günümde idrar testi yaptım ama negatif.