Kan pıhtılaşması /düşük

Merhaba arkadaşlar, ben iki düşük yaşadım ilkinde doktor olabiliyor dedi, ikincisinde ise testler istedi kan pıhtılaşması var dedi. Çocuk aspirini ve folik asit kullan hamile kaldığında bana gel dedi. Ama çok karıştım moralim bozuk ümidim çok kırıldı. Var mı bu süreçten sonra iyi şeyler yaşay

Ben 3 ay önce bebeğimi kaybettim 3 ayimiza girdik kontrole gitigimde kalbi durmustu hemen kürtaja alındım doktor adet görene kadar kendini koru demisti korunmayı bıraktım ama hamile kalamadim rabbim 3 yıl sonra mucizemi verdi ama ellerimden kayıp gitti bende de kan pıhtılaşmasi var ilaç kullanıyorum

Çok sevindim senin adına allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin rabbim bana da isteyenlerede nasip etsin canım
Gecmis olsun oncelikle. 2 dusukten sonra genelde genetige bakiyorlar. Kan pihtilasmasi varsa gebelikten once aspirin vs veriyor dr. Hamile kalma ihtimalini dusundugun anda dr gitmelisin. Muhtemelen sana uzun bir sure kullanacagin kan sulandirici igne vericek. Bir tanidigimda ayniydi. 9 ay boyunca her gun igne oldu ve bebegi saglikli . Benim sana sorum tahlil sonuclarinda hangi tahlil isimleri var yani aPTT diye bisey varmi mesela

Ben 3 ay önce bebeğimi kaybettim 3 ayimiza girdik kontrole gitigimde kalbi durmustu hemen kürtaja alındım doktor adet görene kadar kendini koru demisti korunmayı bıraktım ama hamile kalamadim rabbim 3 yıl sonra mucizemi verdi ama ellerimden kayıp gitti bende de kan pıhtılaşmasi var ilaç kullanıyorum
Canım senin adına çok üzüldüm. Umudunu kaybetme vardır rabbimin bi bildiği

Gecmis olsun oncelikle. 2 dusukten sonra genelde genetige bakiyorlar. Kan pihtilasmasi varsa gebelikten once aspirin vs veriyor dr. Hamile kalma ihtimalini dusundugun anda dr gitmelisin. Muhtemelen sana uzun bir sure kullanacagin kan sulandirici igne vericek. Bir tanidigimda ayniydi. 9 ay boyunca her gun igne oldu ve bebegi saglikli . Benim sana sorum tahlil sonuclarinda hangi tahlil isimleri var yani aPTT diye bisey varmi mesela
Şimdi sen yazınca baktım öyle bişey yok canım beni bilgilendirebilirmisin

Merhaba arkadaşlar, ben iki düşük yaşadım ilkinde doktor olabiliyor dedi, ikincisinde ise testler istedi kan pıhtılaşması var dedi. Çocuk aspirini ve folik asit kullan hamile kaldığında bana gel dedi. Ama çok karıştım moralim bozuk ümidim çok kırıldı. Var mı bu süreçten sonra iyi şeyler yaşayan?
Canım ben aynı şekilde iki düşük yaptım senin gibi. Birinde kalp atışı alınamadı biri boş gebelikti. Sonra rahim filmi çektirip aspirine başladım aynı senin gibi doktorumun tavsiyesi ile. Hemen o ay hamile kaldım. Pıhtılaşma testi hiç yapılmadı ama aspirinin faydası hakkında bilgim yok. 30 haftalıkken bıraktım aspirini. Kızım 4,5 aylık şu an rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin. İçini ferah tut birebir aynılarını yaşadım 34 yaşındayım ben de. Sana umut olsun diye yazıyorum.

X