kan pıhtılasması sonucu düşük yasayanlar :(

evet doğru vakumlu kürtaj bıraz daha rısksız rahım duvarını delme ıhtımalı yok en azından..

evet benım ılk gebelıgımdı...

demır yuksekmısya sende ne yıyıp ne ıcıyodun peki?

bende yaptırıyım o zaman kan testını ıyı oldu soyledıgın...

Hamile kalmadan önce çok fazla yediğime içtiğime dikkat eden bir insan değildim ben ama daha çok otçulumdur süt ürünleriyle de pek aram yoktur ama yumurta tüketirim sanırım bende çok yumurta yemekten oldu :))hamileyken de ne bulursam yiyordum bide devam etseydi güzel bir hamileliğim vardı hiç etkilemedi beni mide bulanması halsizlik hiç bişi yoktu.bir ayda 5 kilo almıştım.şimdide diyorum inş ikincide de öyle olurum (bide zayıf olduğum için kilo sorunum da yok zaten)

acaba düşükten sonra 3 ay fılan korunmadığınız ıcınmı tutunmuyor..
sağlıksız mı oluyor o yüzden?

Hamilelik 5 haftalıkken falan son bulup düşük oluyorsa eğer doktorlar korunma vermiyorlar ama daha büyük ve kürtaj durumu varsa o zaman 3 ay ara veriyorlar.

sanada cok gecmıs olsun canım :KK43:
doktor gebe kaldığın gun baslıycaz dedi...
sabretmelıyız ama onuda bız yapamıyoruz..

canım ben birde 4 ay vajinismus illeti ile uğraştım ama zaman geçmeden iyi bir doktoraa görüneceğim yaşım 31 olsun artık bebeğim istiyorum tabi Rabbimde nasip etmiş olmalı

merhaba kızlar..
36 gun once dusuk yaptım daha doğrusu bebegım rahımde pıhtılaşmış 7 haftalıkken.kurtaj oldum sonra ılk adetımı gordum..
20 gun öncede trombofılı paneli testı yaptırmıştım.
normalde bu 3 düşükten sonra yapılıyomus ama ben 1.de yaptırmak ıstedım.
ve mhftr heterezigot cıktı.
yanı kan pıhtılaşması.
doktor ılk dedıgınde sasırdım beklemıyodum yanı böyle bır sey..
sonra 2 ay daha korunun sonrakı ayda folıkasıte basla dedı.
anne olmayı düşündükten sonrakı adetın bır gun geçse bıle hemen kan testı yaptır.ve pozıtıf çıkarsa o gun yanıma gel ıgne ve aspırın tedavısıne baslıycaz dedı..
benım kafama takılan bu ıgneye ve aspırıne kan pıhtılaşmasını ogrendıgım gun mu başlamalıydık yoksa gebe kaldığımı ogrendıgım gunmu...

bugun o kadar sasırdım ve afalladımkı doktora bunu sormak aklıma bıle gelmedı.
sızın fıkırlerınızı aldıktan sonra yarın doktoruma tekrar danıscam.
bılgısı ve basından gecmıs bayanlar bana yardımcı olursanız sevınırım..

merhaba cnm benimde düşüklerim oldu pıhtılaşma testleri yaptırdım ama sonuçlar hala çıkmadı dr.umun bana dediği eğer pıhtılaşma varsa önce aspirine başlayacağız sonra gebe kalınca 1 gün bile geçse kan testi yaptirip değer 100 bile olsa iğneğe başlayacağız doğuma kadar devam iğneye.

Doktora özellikle sordum bi keseyi görelim değerlerin 1.500 üstü olsun, seni hemotoloji bölümüne yönlendiricem bu konuda beni aşar dedi, bakalım hayırlısı hem çok mutlu hem çok üzgünüm. Her iki duruma da kendimi alıştırmaya çalışıyorum...

Doktora özellikle sordum bi keseyi görelim değerlerin 1.500 üstü olsun, seni hemotoloji bölümüne yönlendiricem bu konuda beni aşar dedi, bakalım hayırlısı hem çok mutlu hem çok üzgünüm. Her iki duruma da kendimi alıştırmaya çalışıyorum...

canm değer düşük kimyasal gebelikde oluyo dış gebelikte oluyo dr.lar keseyi görmeden net bişey soylemiyolar ondan keseyi görelim demiştir. 1500 lere gelince ancak vajinal ultraasonla görülüyo kaç gün geciktin

canm değer düşük kimyasal gebelikde oluyo dış gebelikte oluyo dr.lar keseyi görmeden net bişey soylemiyolar ondan keseyi görelim demiştir. 1500 lere gelince ancak vajinal ultraasonla görülüyo kaç gün geciktin

Bugün adet olmam gerekiyodu, adetimde geçikme olmadan teşhis ettik :KK1:
Klomen de kullandığım için endişelendim ilaçın etkisinden korktum, ama herşey cuma belli olucak, değerim de artış varsa artık hamile olduğuma inanıcam

Klomen de kullandığım için endişelendim ilaçın etkisinden korktum, ama herşey cuma belli olucak, değerim de artış varsa artık hamile olduğuma inanıcam

evet cnm iki katına çıkması gerekiyo cuma gününe kadar ama gecikme olmadan farketmişsin inşallah normal gebeliktir

hadı bakalım sımdıden gozun aydın darısı bızlerın basına....

haber et bızı gelısmelerden

Hamile kalmadan önce çok fazla yediğime içtiğime dikkat eden bir insan değildim ben ama daha çok otçulumdur süt ürünleriyle de pek aram yoktur ama yumurta tüketirim sanırım bende çok yumurta yemekten oldu :))hamileyken de ne bulursam yiyordum bide devam etseydi güzel bir hamileliğim vardı hiç etkilemedi beni mide bulanması halsizlik hiç bişi yoktu.bir ayda 5 kilo almıştım.şimdide diyorum inş ikincide de öyle olurum (bide zayıf olduğum için kilo sorunum da yok zaten)

bende oyle 10 haftalıkken kaybettım bebegımı....
hıc ne bır mıde bulantım ne bı bas ağrım hıc bırseyım olmadı
kılo fılanda almadım ama ıstahıma cıktı...
annemın hamıellegıde rahat gecmıs ona cekmsıım demekkı..
ınsalahh ıkıncıyede böyle olurum...:KK49:

Hamilelik 5 haftalıkken falan son bulup düşük oluyorsa eğer doktorlar korunma vermiyorlar ama daha büyük ve kürtaj durumu varsa o zaman 3 ay ara veriyorlar.

doğrudur o zaman benımkı 10 haftalıktı...

hadı bakalım sımdıden gozun aydın darısı bızlerın basına....

haber et bızı gelısmelerden

Amin canım inşallah darısı sizlerin başına, sağlıklı hayırlı gebelikler olsun, haber veririm mutlaka, ahh bi o cuma gelse

canım ben birde 4 ay vajinismus illeti ile uğraştım ama zaman geçmeden iyi bir doktoraa görüneceğim yaşım 31 olsun artık bebeğim istiyorum tabi Rabbimde nasip etmiş olmalı

ben yas konusunda avantajlıyım ama bu işler maaleef yasa bakmıyor tatlım...
ınsalalh butun sorunlarından gec kalmadankurtulursun..
once ıyı bır doktor bulman lazım ama.

Amin canım inşallah darısı sizlerin başına, sağlıklı hayırlı gebelikler olsun, haber veririm mutlaka, ahh bi o cuma gelse

sana 2 gun 2 yıl gıbı gelır sımdı ohh :)
senın yerıne ben heyecanlandım sımdı..
sende mı hamıle olduğunda aspırın ve ıgne kullanmstın..?

sana 2 gun 2 yıl gıbı gelır sımdı ohh :)
senın yerıne ben heyecanlandım sımdı..
sende mı hamıle olduğunda aspırın ve ıgne kullanmstın..?

yok ben hamile kalmadan 3 ay önce folik asit ve ecopirin 100mg kullanmaya başladım.

ben yas konusunda avantajlıyım ama bu işler maaleef yasa bakmıyor tatlım...
ınsalalh butun sorunlarından gec kalmadankurtulursun..
once ıyı bır doktor bulman lazım ama.

doktoru bulduk canım en kısa zamanda gideceğim inşallah

X