kan pıhtılasması sonucu düşük yasayanlar :(

ınsalah cnm hadı bakalm çalışmalara basla....
ınsalah benmde tedavısı olan bı sonucum çıkar..
inşllh canm.. Senin perde alınırsa inşllh sorunun hallolur.. Bugun iki dktra gittim biri kesinlikle hamile kalmanı istemiyorum dedi. Diğeri sorun değil dedi ama bn onlem almiycam. Korunmsk istemiyorum

oncelıkle canm mol gebe degılmısım.. atlatmışım onu..
yedı haftalıktı bebegım kürtaj oldum maalesef ıkıncı kez..kurtaaj olalı da 25 gun oldu..
kanamam vardı son ıkı gundur duzeldı sandm ama o kan bebek kesesınn ıcıne akmış.
duşuk onleyıcı ve clexan 4 kullanmstm folık asıtle bırlkte ama maalesf yıne durdu gelıısmı...

artık doktor benden rahım fılmı ıstedı rahmnde perde varmı dıe cekınmedm daha.

bunun yanı sıra genetık test ve bunun yanında 8 test daha ıstedı...
cuma yaptırdım testlerı bır aydan cıkıcak sonuçlar.

anlıycan sonuç yıne hüsran canm:KK43:
Geçmiş olsun üzüldüm, tahlillerini nerde yaptırıyrsun.Ben fak. genetik test için 6 ay önce randevu vermişlerdi eşimle , geçen sıram geldi 1 tüp kan aldılar.Eşiminkini detagende yaptırdık kişi başı 120 tl miş .15 güne sonuç veriyor.fakültede sıra çok, ve sonuçları 1 aydan veriyor.

Geçmiş olsun üzüldüm, tahlillerini nerde yaptırıyrsun.Ben fak. genetik test için 6 ay önce randevu vermişlerdi eşimle , geçen sıram geldi 1 tüp kan aldılar.Eşiminkini detagende yaptırdık kişi başı 120 tl miş .15 güne sonuç veriyor.fakültede sıra çok, ve sonuçları 1 aydan veriyor.
sagol cnm....
dıger testlerımı fakültede yaptırdım bır aydan cıkcıcak sonuçlar...
genetık testıde devletten randevu aldım yırmı gun sonra kan alıcaklar oda bır aydan çıkar sanırm..
para fılan odemedım hıcbırıne...

inşllh canm.. Senin perde alınırsa inşllh sorunun hallolur.. Bugun iki dktra gittim biri kesinlikle hamile kalmanı istemiyorum dedi. Diğeri sorun değil dedi ama bn onlem almiycam. Korunmsk istemiyorum
bend edaha bellı degıl cnm perde olup olmdııgı fılm cekınmedım daha....
sen korunma ıstersen nasıl olsa clexan kullancan bellı olms sennkı

merhaba kızlar..
36 gun once dusuk yaptım daha doğrusu bebegım rahımde pıhtılaşmış 7 haftalıkken.kurtaj oldum sonra ılk adetımı gordum..
20 gun öncede trombofılı paneli testı yaptırmıştım.
normalde bu 3 düşükten sonra yapılıyomus ama ben 1.de yaptırmak ıstedım.
ve mhftr heterezigot cıktı.
yanı kan pıhtılaşması.
doktor ılk dedıgınde sasırdım beklemıyodum yanı böyle bır sey..
sonra 2 ay daha korunun sonrakı ayda folıkasıte basla dedı.
anne olmayı düşündükten sonrakı adetın bır gun geçse bıle hemen kan testı yaptır.ve pozıtıf çıkarsa o gun yanıma gel ıgne ve aspırın tedavısıne baslıycaz dedı..
benım kafama takılan bu ıgneye ve aspırıne kan pıhtılaşmasını ogrendıgım gun mu başlamalıydık yoksa gebe kaldığımı ogrendıgım gunmu...

bugun o kadar sasırdım ve afalladımkı doktora bunu sormak aklıma bıle gelmedı.
sızın fıkırlerınızı aldıktan sonra yarın doktoruma tekrar danıscam.
bılgısı ve basından gecmıs bayanlar bana yardımcı olursanız sevınırım..
Merhaba tokyoo cocugun ims olmustur ben de de cikti ve leviden 5 ve heterezigotum var corasprin kullanmak gerek hamile kalmadan once ve pozitifi ogrendigin gun ogne olman lazim

Kızlar bende protein s 27 ,lupus antikoagülan pozitif yani bunlar kanda pıhtılaşma mı olduğu anlamına geliyor bende düşük yaşadım yeni. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Canlarım bende 8 aylık evliyim 3 ayımda hamile kaldım kimyasal gebelikmis daha sonra 7 ayımda tekrar istedik ilk ayımda hamile kaldım keseyi gördüğümüz gün kanamam basladı aksm evde sonra da kürtaj olmak zorunda kaldım benden cıkan parcalar patolojıye ıncelenmeye gitti bu arada bende pıhtılasmadan supheleniyorum plt trombosit 600 lerde normal bi insan da 150 400 arası ben doktora soyledigimde igneye baslarız cıkan sonuca gore demisti o gun ama o baslıyamadan düsük yaptm keske daha once igneye baslansaydı da bu acı olayı yasamasaydım 20 gün önce kürtaj oldun kanamam az da plsa devam ediyo hem sonuc hemde bu sıkntı ıcın gidicem insallh rabbim hayırlı bi evlat verir hepimize üzülmeyelim hayırlısı boyleymis vardır bi sebebi herseym arkdslar

Ben dusurdum 2 tane ama sımdı igne vuruluyom

Suan hamilemisin canım bende 1 kimyasal 2 cide kürtaj oldum plt trombosit yanı pıhtılasmayı onluyen beyaz kan yusek cıktı ondan olmus olnaılır sonucumu daha alöadım5 patolojı inceletmeye yolladık ordan belli olcak nedeni

Suan hamilemisin canım bende 1 kimyasal 2 cide kürtaj oldum plt trombosit yanı pıhtılasmayı onluyen beyaz kan yusek cıktı ondan olmus olnaılır sonucumu daha alöadım5 patolojı inceletmeye yolladık ordan belli olcak nedeni

cnm benim 4 aylık oglum var sımdı allah sanada versın birde olmayanlarada allah annelik nasip etsin ıns

Aminnn insllh 3.de igne tedavısıne ne zaman başladınız her ay düzen li mı vurdular cok merk edyrm nasl oldu Allahım banada nasip etsn herkese isteyenn aminn
cnm ben 9 aya kadar hergun igne vuruldum tabık ı unuttuğum zamanlarda oldu ama normalde duzenli vurulman lazım sende yaptır bn ozel e gitmiştim

cnm benim 4 aylık oglum var sımdı allah sanada versın birde olmayanlarada allah annelik nasip etsin ıns
Aminnn insllh 3.de igne tedavısıne ne zaman başladınız her ay düzen li mı vurdular
cnm ben 9 aya kadar hergun igne vuruldum tabık ı unuttuğum zamanlarda oldu ama normalde duzenli vurulman lazım sende yaptır bn ozel e gitmiştim

Bende özele gdyorm hamile kalmadan önce doktor kontrolunde istyrm ınsllh bende kan sulandırıcı igneyle cozume kavuşurm kucağıma almak nasip olur inşallah senn gbı

Aminnn insllh 3.de igne tedavısıne ne zaman başladınız her ay düzen li mı vurdular

Bende özele gdyorm hamile kalmadan önce doktor kontrolunde istyrm ınsllh bende kan sulandırıcı igneyle cozume kavuşurm kucağıma almak nasip olur inşallah senn gbı
ins allah sanada verır cnm olmayanlarada nasip olur inş

Merhaba kızlar bata gerginim 7.haftaya girdim bugün bir kaç gündür ufak pıhtı geliyor kâğıda normal mi acaba tuvalete gitmeye korkuyorum artık.Geçen hafta kalp atışlarını duyduk bi sorun yoktu.Neden oluyor acaba

X