kan pıhtılasması sonucu düşük yasayanlar :(

hıı kürtaj fılan olmadıysan o benım yasadıgımdan degıl demekkı...
bende ıkıncı adetımı bekliyorum ıkıncıden sonra tekrar baslıycaz çalışmalara 1.5 ay oldu daha kürtaj olalı 3 ay korunun dedıydı doktor.
zamanda geçmek bılmıyorrr
ben ne zaman güzel haber alıcam:KK14:

inşallah çalışmalara başladığın ay hemen alırsın güzel haberleri canım..tabiki biz de :) 3 gün kaldı benim adete...bugün idrar testi yaptım ama bişey yok :KK43:

Bende pıhtılaşma sonucu bebeğimi kaybettim 21 eylül 2013 te ondan sonrada 1 kez 17 aralıkta ilaçla adet oldum patlayacağım artık karnım hamile gibi şişti pıhtılaşmada farklı tedavi olduğunu bilmiyordum...Birde eşimle kan uyuşmazlığımız var kafayı yiyeceğim bende artık Allah hepimize yardım etsin

merhaba kızlar..
36 gun once dusuk yaptım daha doğrusu bebegım rahımde pıhtılaşmış 7 haftalıkken.kurtaj oldum sonra ılk adetımı gordum..
20 gun öncede trombofılı paneli testı yaptırmıştım.
normalde bu 3 düşükten sonra yapılıyomus ama ben 1.de yaptırmak ıstedım.
ve mhftr heterezigot cıktı.
yanı kan pıhtılaşması.
doktor ılk dedıgınde sasırdım beklemıyodum yanı böyle bır sey..
sonra 2 ay daha korunun sonrakı ayda folıkasıte basla dedı.
anne olmayı düşündükten sonrakı adetın bır gun geçse bıle hemen kan testı yaptır.ve pozıtıf çıkarsa o gun yanıma gel ıgne ve aspırın tedavısıne baslıycaz dedı..
benım kafama takılan bu ıgneye ve aspırıne kan pıhtılaşmasını ogrendıgım gun mu başlamalıydık yoksa gebe kaldığımı ogrendıgım gunmu...

bugun o kadar sasırdım ve afalladımkı doktora bunu sormak aklıma bıle gelmedı.
sızın fıkırlerınızı aldıktan sonra yarın doktoruma tekrar danıscam.
bılgısı ve basından gecmıs bayanlar bana yardımcı olursanız sevınırım..

Allahımmm, derdimizi çaresiz bırakma..
Arkadaşım aynı şeyleri bende düşünüyorum, ben hem heterezigot, hemde homozigot mutasyona sahibim...
Bu ay klomenle tedavi gördüm, ve adet günüm yarın. Test yapmaya korkuyorum, ama bi yandan da yapmak istiyorum sonucu hemen bilmem lazım iğne tedavisi için.
Ben ecopirin 100mg günde 1 kez, folikasit 400mg günde 1 kez kullanıorum, 3 ayı geçik kullanıyorum bu ilaçları.
Ne yapıcağımı bilmiyorum öyle karmaşık duygular içindeyim ki ....

Bana doktorum gebe kaldığını kesin kan tahlilinde gördüğümz zaman iğneye başlıcaz demişti, ama kimileri önceden de başlıyomuş. Çünkü gebe kalmaya engel olduğu için...
En iyisi doktoruna sorman bence

Son düzenleme:
bende merak ediyorum bu sorunun cevabını canım.. ben 2 defa kimyasal gebelik geçirdim acaba pıhtılaşma olabilirmi..doktorum hiç test falan istemedi..

Canım doktorlar, kimyasal gebeliği, gebelikten saymıyolar. Çünkü lh hormonun aşırı salgılanmasından dolayı hormonlar da gebelik değeri artıyo, bu da testte çift çizgi görmene neden oluyo, ya da kan verdiğinde beta hcg'nin yükselmesine neden oluyo...
Benimde bir boş gebeliğim, birde kimyasal gebeliğim var dedim, doktor kimyasal gebeliği saymıyoruz dedi...

İnş cnm en kısa zamanda zamanda allahımın izniyle alıcaz tekrar o güzel haberleri.doktor banada 3 ay ara dedi ben 47 gün sonra hastalanınca bidahaki adeti beklemicem regl bitti yumurtlama zamanı geldi diyene kadar zaten iki ayı geçiyor.birde ben bu hafta tekrar kan testi yaptırmayı düşüyorum kan değerlerime baktırıcam gebelikte demirim ve b 12 çok düşmüştü benim en azından hala düzene girmediyse gebe kalmadan önce ek vitaminlere başlarım biliyorsun Demir ve b12 çok önemli

bence sen 3 ay bekle sonuçta rahım yarayı yenı yenı atlatıyor ve vücudunun hamılelık sendromundan kurtulması zaman alıyor...

ben hıc vıtamın ve b12 fılan bılmıyorum yanı yapılmadı test fılan..

o yüzden dusukmuydu degılmıydı bılmıyorum benımkınnı...

aspirine şimdi başlattı iğneye de hamile kalınca dedi doktorum

kımı doktor başka soyluyor kımısı başka soyluyor.. bu doktorlarda bır alem snucta ıkısıde aynı tedavı..
bızımde kafamız karışıyor...

inşallah çalışmalara başladığın ay hemen alırsın güzel haberleri canım..tabiki biz de :) 3 gün kaldı benim adete...bugün idrar testi yaptım ama bişey yok :KK43:

senın kac ay oldukı dusuk yapalı...?

Bende pıhtılaşma sonucu bebeğimi kaybettim 21 eylül 2013 te ondan sonrada 1 kez 17 aralıkta ilaçla adet oldum patlayacağım artık karnım hamile gibi şişti pıhtılaşmada farklı tedavi olduğunu bilmiyordum...Birde eşimle kan uyuşmazlığımız var kafayı yiyeceğim bende artık Allah hepimize yardım etsin

tedavı goruyormusun peki sana epey olmuş cunkı..?

Allahımmm, derdimizi çaresiz bırakma..
Arkadaşım aynı şeyleri bende düşünüyorum, ben hem heterezigot, hemde homozigot mutasyona sahibim...
Bu ay klomenle tedavi gördüm, ve adet günüm yarın. Test yapmaya korkuyorum, ama bi yandan da yapmak istiyorum sonucu hemen bilmem lazım iğne tedavisi için.
Ben ecopirin 100mg günde 1 kez, folikasit 400mg günde 1 kez kullanıorum, 3 ayı geçik kullanıyorum bu ilaçları.
Ne yapıcağımı bilmiyorum öyle karmaşık duygular içindeyim ki ....

Bana doktorum gebe kaldığını kesin kan tahlilinde gördüğümz zaman iğneye başlıcaz demişti, ama kimileri önceden de başlıyomuş. Çünkü gebe kalmaya engel olduğu için...
En iyisi doktoruna sorman bence

sanada cok gecmıs olsun canım :KK43:
doktor gebe kaldığın gun baslıycaz dedi...
sabretmelıyız ama onuda bız yapamıyoruz..

Canım doktorlar, kimyasal gebeliği, gebelikten saymıyolar. Çünkü lh hormonun aşırı salgılanmasından dolayı hormonlar da gebelik değeri artıyo, bu da testte çift çizgi görmene neden oluyo, ya da kan verdiğinde beta hcg'nin yükselmesine neden oluyo...
Benimde bir boş gebeliğim, birde kimyasal gebeliğim var dedim, doktor kimyasal gebeliği saymıyoruz dedi...

çok geçmiş olsun sana da canım ama bana hiç öyle birşey söylemedi doktor..evet gebelikten saymıyorlar çünkü bebek rahme tutunup yerleşemiyor.yani döllenme oluyor ama ya rahme tutunamıyor yada rahme tutunuyor ama sağlıksız olduğu zaman vücut onu dışarı atıyormuş..bu da yumurtanın ya da spermin sağlıksız olmasından olabiliyormuş..doktorum aynen bu şekilde anlattı..hatta eğer sorun yoksa hamile kalabildiğin için sevin dedi. hatta başka bi doktorda ilk kimyasal olduğunda bi daha olursa araştırma yapmamız lazım nedenini öğrenmek için demişti..ama o doktor başka bi ilde olduğu için gidemedim.

senın kac ay oldukı dusuk yapalı...?

canım ocak ayında hamile olduğumu öğrendim ve gitti..sonra şubat ayında normal adet gördüm..sonrada mart ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim ve o da tutunamadı. bu ay adet olursam rahim filmi çektiricem..1 yıldır korunmuyoruz ....

canım ocak ayında hamile olduğumu öğrendim ve gitti..sonra şubat ayında normal adet gördüm..sonrada mart ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim ve o da tutunamadı. bu ay adet olursam rahim filmi çektiricem..1 yıldır korunmuyoruz ....

acaba düşükten sonra 3 ay fılan korunmadığınız ıcınmı tutunmuyor..
sağlıksız mı oluyor o yüzden?

acaba düşükten sonra 3 ay fılan korunmadığınız ıcınmı tutunmuyor..
sağlıksız mı oluyor o yüzden?

bilemiyorum canım ya..ama böyle bişey olsa neden doktor bana korunman lazım demiyor..aklım o kadar karışık ki anlatamam..bu hafta başka bi doktora gidicem bakalım o ne diyecek..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve sabır versin inşallah canım..

bilemiyorum canım ya..ama böyle bişey olsa neden doktor bana korunman lazım demiyor..aklım o kadar karışık ki anlatamam..bu hafta başka bi doktora gidicem bakalım o ne diyecek..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve sabır versin inşallah canım..

benım doktorum buranın en yıı doktorlarından..dusuk yaptığımda bana dedıkı altını cızerek soyluyorum 3 ay mutlaka korunun dedı..
ilişiye gırın ama esın korunsun sen degıl dedı. rahım yarası 1 ayda ıyılesır gerıye kalan ıkı ay da da vvucudun hamıleleık sendromunu atar 3 aydan sonra tekrar baslayabılrıınzı dedi..

bence sen bı doktorunu degıs yanı...

benım doktorum buranın en yıı doktorlarından..dusuk yaptığımda bana dedıkı altını cızerek soyluyorum 3 ay mutlaka korunun dedı..
ilişiye gırın ama esın korunsun sen degıl dedı. rahım yarası 1 ayda ıyılesır gerıye kalan ıkı ay da da vvucudun hamıleleık sendromunu atar 3 aydan sonra tekrar baslayabılrıınzı dedi..

bence sen bı doktorunu degıs yanı...

haklısın canım bi doktorla kalmamak lazım...gideceğim doktor inşallah iyidir ve hayırlı haberlerle dönerim..buna çok ihtiyacım var çünkü...

haklısın canım bi doktorla kalmamak lazım...gideceğim doktor inşallah iyidir ve hayırlı haberlerle dönerim..buna çok ihtiyacım var çünkü...

ınsallah canım ahkkımızda hayırısı olsun

bence sen 3 ay bekle sonuçta rahım yarayı yenı yenı atlatıyor ve vücudunun hamılelık sendromundan kurtulması zaman alıyor...

ben hıc vıtamın ve b12 fılan bılmıyorum yanı yapılmadı test fılan..

o yüzden dusukmuydu degılmıydı bılmıyorum benımkınnı...
Benim rahimde yara olayı yok cnm o yüzden içim biraz rahat ben vakumlu kürtaj oldum kazıma işlemiyle değil ama evet kazıma işleminde olan kürtaj da 2.3ayda rahim anca toparlıyor kendini.birde senin ilk gebelikmiydi ve ikinciye hamile kalmadan sende istersen bir kan ver değerlerine bakılsın bebek kandan beslendiği için kan önemli benim gebelikten önce demirim çok yüksekti hatta sınırdaydı doktor dikkat et demişti.bir ay sonra hamile kaldım 2. Ayımda demirim alt sınıra düşmüştü düşün artık kanımızdan beslendiği için Demir çok düşüyor gebelikte

Benim rahimde yara olayı yok cnm o yüzden içim biraz rahat ben vakumlu kürtaj oldum kazıma işlemiyle değil ama evet kazıma işleminde olan kürtaj da 2.3ayda rahim anca toparlıyor kendini.birde senin ilk gebelikmiydi ve ikinciye hamile kalmadan sende istersen bir kan ver değerlerine bakılsın bebek kandan beslendiği için kan önemli benim gebelikten önce demirim çok yüksekti hatta sınırdaydı doktor dikkat et demişti.bir ay sonra hamile kaldım 2. Ayımda demirim alt sınıra düşmüştü düşün artık kanımızdan beslendiği için Demir çok düşüyor gebelikte

evet doğru vakumlu kürtaj bıraz daha rısksız rahım duvarını delme ıhtımalı yok en azından..

evet benım ılk gebelıgımdı...

demır yuksekmısya sende ne yıyıp ne ıcıyodun peki?

bende yaptırıyım o zaman kan testını ıyı oldu soyledıgın...

X