kan pıhtılasması sonucu düşük yasayanlar :(

bende kürtajdan 15 gun sonra gıtmıstım muayaneye. rahım içine baktı parça kalmısmı dıye..
sonrada o test sonucunu almak ıcın gıtmstm..
sımdıdıde ınsalah hamıle olunca gıdıcem...

Bende ilk kürtajdan bir hafta sonra gittim rahime baktı bide regl olunca çağırdı sanırım kist falan oluştumu diye bakacak inş ondan sonra bende bidaha hamile kalınca giderim:)

sen araştırma ısteseydın keşke...

bu ay araştırma isteyeceğim inşallah bide rahim filmi istedi doktor..kan pıhtılaşmasının belirtileri oluyor mu acaba canım..benim kalçama ve bacağıma kramp girecekmş gibi ağrı giriyo bu dönemlerde..

bu ay araştırma isteyeceğim inşallah bide rahim filmi istedi doktor..kan pıhtılaşmasının belirtileri oluyor mu acaba canım..benim kalçama ve bacağıma kramp girecekmş gibi ağrı giriyo bu dönemlerde..

Bir kaç belirtisi varmış doktor bana söylemişti ama sadece bir tanesini hatırlıyorum tansiyon yüksek oluyormuş pıhtılaşma olanlarda ama şöyle bir durum var benim tansiyonum hep düşüktür genelde 10/5 taşırım ama bende pıhtılaşma çıktı belkide pıhtılaşmanın yoğunluğuyla alakalı da olabilir belirtilir çünkü benim 6 testten bir tanesinde var oda sanırım çok ciddi derecede değil

Bir kaç belirtisi varmış doktor bana söylemişti ama sadece bir tanesini hatırlıyorum tansiyon yüksek oluyormuş pıhtılaşma olanlarda ama şöyle bir durum var benim tansiyonum hep düşüktür genelde 10/5 taşırım ama bende pıhtılaşma çıktı belkide pıhtılaşmanın yoğunluğuyla alakalı da olabilir belirtilir çünkü benim 6 testten bir tanesinde var oda sanırım çok ciddi derecede değil

anladım canım çok sağol...bu yaptırdığın 6 testin isimlerini biliyormusun..bide devlette mi yoksa özeldemi yaptırdın ??

anladım canım çok sağol...bu yaptırdığın 6 testin isimlerini biliyormusun..bide devlette mi yoksa özeldemi yaptırdın ??

Trombofili paneli testi cnm.devlette 2 ayda 3 düşüğün olması gerekiyor yoksa yapmıyorlar özellerde biraz pahalı tutuyor benim testler 600 YTL tutuyordu ama testler arttıkça fiyatında artıyor 11 Mart'ta kalbin durdu kürtaj oldum ben devlette yaptırabildim testi ilk gebeliğimdi sende yine şansını dene yaptırabilirsin

Trombofili paneli testi cnm.devlette 2 ayda 3 düşüğün olması gerekiyor yoksa yapmıyorlar özellerde biraz pahalı tutuyor benim testler 600 YTL tutuyordu ama testler arttıkça fiyatında artıyor 11 Mart'ta kalbin durdu kürtaj oldum ben devlette yaptırabildim testi ilk gebeliğimdi sende yine şansını dene yaptırabilirsin

canım benimde zaten 3 ayda 2 kimyasal gebelik oldu..yine aynısı olur diye de korkuyorum o yüzden biran önce yaptırmak istiyorum..inşallah bi sorun çıkmaz tabi..sana da çok geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha yaşatmasın kötü şeyler..

canım benimde zaten 3 ayda 2 kimyasal gebelik oldu..yine aynısı olur diye de korkuyorum o yüzden biran önce yaptırmak istiyorum..inşallah bi sorun çıkmaz tabi..sana da çok geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha yaşatmasın kötü şeyler..

Âmin cnm bende sonunda kürtaj sonrası 47. Günde regl oldum bugün bakalım artık haftaya doktora gidicem ondan sonrada tekrar denemelere başlıcam ama bende yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum

nıye oyle oluyorsa..benım hıc olmadı..

ama kızlar benım aksam olunca ellerim cok sısmeye başladı..özellıkle kürtajdan sonra :KK43:

kızlar ben sadece bır test yaptırdım o da tronbofılı paneli...
oda 200 mılyondu..
nıye bı kac test yaptırıyonuz benım kan pıhtılaşmam sadece bu testte cıkmıstı...

canım doktorun sana demedımı 3 ay fılan korunun dıye..nasıl 3 ayda 2 kez gebe kaldın?
yaralı rahımın uzerıne hamıle kalmak cok buyuk bır rısk zaten.

ha bıde canım kan pıhtılaşması olanlarda bacaklarda varıs ve kılcal damarlar çıkıyormuş kan koyu olduğu ıcın..
benımde bacaklarım sıs ellerımde aksamları sısıyor yanı bılıyorum bunu...
ama hıc dahılıyeye gıtmedım nıye şiş dıye..
araştırdığıma gore kan pıhtılaşması olanlarda bu dedıklerım oluyormuş bende olduğu gıbı:KK14:

ha bıde canım kan pıhtılaşması olanlarda bacaklarda varıs ve kılcal damarlar çıkıyormuş kan koyu olduğu ıcın..
benımde bacaklarım sıs ellerımde aksamları sısıyor yanı bılıyorum bunu...
ama hıc dahılıyeye gıtmedım nıye şiş dıye..
araştırdığıma gore kan pıhtılaşması olanlarda bu dedıklerım oluyormuş bende olduğu gıbı:KK14:

canım bende varis yok ama kılcal damarlara falan dikkat etmedim hiç..bide ona dikkat edeyim bari.dediğim gibi bacağıma arada kramp girecekmiş gibi ağrı giriyor.kalçama geldiği zaman eğilemiyorum bile hatta ayağımın üzerine basamıyorum..
canım 2 kimyasal gebelik geçirdim ama doktorum hiç korunmanıza gerek yok dedi..çünkü bu normal bi düşük gibi değil adet olmuşsun gibi düşün dedi.kürtaj falan da olmadım zaten..ama test falan da istemedi..o yüzden haftaya bide başka bi doktora gidicem...o hayırlısıyla güzel haberler verir inşallah..hepimiz güzel haberler alırız inşallah :)

merhaba kızlar..
36 gun once dusuk yaptım daha doğrusu bebegım rahımde pıhtılaşmış 7 haftalıkken.kurtaj oldum sonra ılk adetımı gordum..
20 gun öncede trombofılı paneli testı yaptırmıştım.
normalde bu 3 düşükten sonra yapılıyomus ama ben 1.de yaptırmak ıstedım.
ve mhftr heterezigot cıktı.
yanı kan pıhtılaşması.
doktor ılk dedıgınde sasırdım beklemıyodum yanı böyle bır sey..
sonra 2 ay daha korunun sonrakı ayda folıkasıte basla dedı.
anne olmayı düşündükten sonrakı adetın bır gun geçse bıle hemen kan testı yaptır.ve pozıtıf çıkarsa o gun yanıma gel ıgne ve aspırın tedavısıne baslıycaz dedı..
benım kafama takılan bu ıgneye ve aspırıne kan pıhtılaşmasını ogrendıgım gun mu başlamalıydık yoksa gebe kaldığımı ogrendıgım gunmu...

bugun o kadar sasırdım ve afalladımkı doktora bunu sormak aklıma bıle gelmedı.
sızın fıkırlerınızı aldıktan sonra yarın doktoruma tekrar danıscam.
bılgısı ve basından gecmıs bayanlar bana yardımcı olursanız sevınırım..

merhaba benimde kan pıhtılaşmasi sebebiyle iki düşük var bu ay tekrar hamilelik düşünüyorum doktor folbiol ve coraspin verdi hamile kalınca da iğneye başlayacağım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Âmin cnm bende sonunda kürtaj sonrası 47. Günde regl oldum bugün bakalım artık haftaya doktora gidicem ondan sonrada tekrar denemelere başlıcam ama bende yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum

hadi hayırlısı olsun canım gelecek günler bize umut getirir inşallah :)

kızlar ben sadece bır test yaptırdım o da tronbofılı paneli...
oda 200 mılyondu..
nıye bı kac test yaptırıyonuz benım kan pıhtılaşmam sadece bu testte cıkmıstı...

Valla cnm artık orasını ben bilemicem doktorum bana kağıda yazıp verdi isimlerini 6 adet test ismi vardı protein c ve S mthfr diğer 4 tanesinin de isimlerini hatırlamıyorum şuan ama onlarda trombofili paneli testi diye geçiyor.zannedersem emin olmak için bu kadar çeşit istemiş olabilir çünkü diğerlerinde sorun yok sadece mthfr 627 di sanırım ondan sorun çıktı

Valla cnm artık orasını ben bilemicem doktorum bana kağıda yazıp verdi isimlerini 6 adet test ismi vardı protein c ve S mthfr diğer 4 tanesinin de isimlerini hatırlamıyorum şuan ama onlarda trombofili paneli testi diye geçiyor.zannedersem emin olmak için bu kadar çeşit istemiş olabilir çünkü diğerlerinde sorun yok sadece mthfr 627 di sanırım ondan sorun çıktı

hımm doğrudur o zaman..
netıcede benmkıde mhftr heterozıgot..
ınsallahh bır kac aya guzell haberler alırız ve bu topikte tekrar buluşuruz..

merhaba benimde kan pıhtılaşmasi sebebiyle iki düşük var bu ay tekrar hamilelik düşünüyorum doktor folbiol ve coraspin verdi hamile kalınca da iğneye başlayacağım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neymıs bu kan pıhtılaşması yaa:KK43:
doğru anlamışım o zaman doktorun dedıgını hamıle kalınca oluyormuş ıgne ve aspırın..

canım bende varis yok ama kılcal damarlara falan dikkat etmedim hiç..bide ona dikkat edeyim bari.dediğim gibi bacağıma arada kramp girecekmiş gibi ağrı giriyor.kalçama geldiği zaman eğilemiyorum bile hatta ayağımın üzerine basamıyorum..
canım 2 kimyasal gebelik geçirdim ama doktorum hiç korunmanıza gerek yok dedi..çünkü bu normal bi düşük gibi değil adet olmuşsun gibi düşün dedi.kürtaj falan da olmadım zaten..ama test falan da istemedi..o yüzden haftaya bide başka bi doktora gidicem...o hayırlısıyla güzel haberler verir inşallah..hepimiz güzel haberler alırız inşallah :)

hıı kürtaj fılan olmadıysan o benım yasadıgımdan degıl demekkı...
bende ıkıncı adetımı bekliyorum ıkıncıden sonra tekrar baslıycaz çalışmalara 1.5 ay oldu daha kürtaj olalı 3 ay korunun dedıydı doktor.
zamanda geçmek bılmıyorrr
ben ne zaman güzel haber alıcam:KK14:

hıı kürtaj fılan olmadıysan o benım yasadıgımdan degıl demekkı...
bende ıkıncı adetımı bekliyorum ıkıncıden sonra tekrar baslıycaz çalışmalara 1.5 ay oldu daha kürtaj olalı 3 ay korunun dedıydı doktor.
zamanda geçmek bılmıyorrr
ben ne zaman güzel haber alıcam:KK14:

İnş cnm en kısa zamanda zamanda allahımın izniyle alıcaz tekrar o güzel haberleri.doktor banada 3 ay ara dedi ben 47 gün sonra hastalanınca bidahaki adeti beklemicem regl bitti yumurtlama zamanı geldi diyene kadar zaten iki ayı geçiyor.birde ben bu hafta tekrar kan testi yaptırmayı düşüyorum kan değerlerime baktırıcam gebelikte demirim ve b 12 çok düşmüştü benim en azından hala düzene girmediyse gebe kalmadan önce ek vitaminlere başlarım biliyorsun Demir ve b12 çok önemli

X