Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sagol canım guzel dıleklerın ıcın ns hersey gonlumuzce olurda bızde geıye donup baktıgımızda bekledıgımıze degmıs derız :hooray::hooray:

merhaba arkadaslar
bende faktor 5 leıden heterozıgot
ıkıncı dusugum yanı kurtaj nısanda oldum
hala denıyoruz ama olmuyor
ıkı hamıleleıgımde ılk denemelerde olmustu
kurtajda yapısıklıkmı oldu bılemıyorum sebep ne adetlerım de cok normal ve duzgun
bayramdan sonra gıdecegım yıne dr a
bu arada folık asıt ve coraspıne devam edıyorum
Rabbım bu mubarek gunlerde gerı cevırmesın bızımde dualarımızı
hakkımızda hayırlıısı

arkadaşlar mrb,
iğne vurulan yerlerde sertleşme oluyor bunu engellemenin yollarını bilenler varmı , birde mide bulantısı yaşıyorum yemeklerden tiksiniyorum yiyemiyorum ne yapsam sizlerle paylaşmak istedim

arkadaşlar mrb,
iğne vurulan yerlerde sertleşme oluyor bunu engellemenin yollarını bilenler varmı ,
birde mide bulantısı yaşıyorum yemeklerden tiksiniyorum yiyemiyorum ne yapsam sizlerle paylaşmak istedim

arkadaşlar mrb,
iğne vurulan yerlerde sertleşme oluyor bunu engellemenin yollarını bilenler varmı ,
birde mide bulantısı yaşıyorum yemeklerden tiksiniyorum yiyemiyorum ne yapsam sizlerle paylaşmak istedim

sertleşen yerlere kolonyalı pamuk koyabilirsin günde birkaç defa. bir de iğnenin vuruş hızını ve açısını dikkatli ayarlamalısın.umarım işe yarar. kendine ii bak.

nazlı arkadaşım sağol,
iğnenin vuruş hızı derken yavaş mı vurulmalı ben acilde vurduruyorum kendim vuramıyorum.

nazlı arkadaşım sağol,
iğnenin vuruş hızı derken yavaş mı vurulmalı ben acilde vurduruyorum kendim vuramıyorum.

mrb benim ignemi eşim yapıyor, ögrendi sayılır artık. yavas yapınca canım acıyor. ben hızlıca batırmasını istiyorum o zaman acımıyo morarmıyo.bence bi böyle deneyin

mrb allah bagıslasın kızını insallah bizlerde saglıklı dogum yaparız. bi sorum olacak, igneyi göbekten yaparken yanlışlıkla damara denk gelmiş. damara yapmışız. şu anda bi sorun yok gibi bende ama tabi bebegimi etkiledimi bilemiyorum. böyle bi durum yasamışmıydınız? veya bilgin varmı bu konuda? çok korktum ben

aslında eşim ben yaparım diyor ama ben şimdilik güvenemiyorum kalp atışlarını bir duyalım hayırlısıyla bir yoluna girsin ondan sonra belki, göbekten damara mı denk geldi nasıl ya damar gözükmüyorki göbekte nasıl anladınız damara geldiğini
Allahım hepimizin yardımcısı olsun,

merhabalar.iğneyi hızlıca sokup yavaş veriyorsunuz iğneyı o zamn daha az acıyor.bilginiz olsun.bende göbeğimden vuruyorum ve bi sefer damara denk geldi ama ilacı vermedim ben.yani bana demişti hemşire batırınca kontrol et diye tıpayı cok az yukarı cekiyorsun kan gelirse damara dnk gelmiş demektir demişti.bende kontrol ediyorum önce sonra ilacı veriyorum.o zamanda kan gelmişti zaten herzamankınden cok acımıstı iğneyi sokarken.ilacı vermeden iğneyi çıkardım ve başka yere yapmıstım.sende kan geldimi.eminmisin damara geldiğinden.yani dktorunu ara sor istersen.deri altı yapılması gereken bir iğne çünkü.ne olur ne olmaz bizim bilgilerimizle hareket etme yinede.

slm arkadaşlar,
uzun zamandır yazmadım yazamadım. yaz tatili boyunca ankarada değildim. döndüğümden buyanada elim gitmedi bir türlü yazmaya. her ay hüsrana uğramak çok yıpratıcı. heleki tatilde olur diyordum çok umutluydum yine olmadı. benim tam bir yıl oldu ikinci düşüğümden bu yana. şu an kısırlık tedavisi yapan başka bir doktora gittim önümüzdeki ay için aşılama yapalım dedi. başka yolla olmayacak gözüküyor zaten. inşallah aşılamaylada olsa olur diyorum. önceki iki hamileliğimdede böyle sorun yaşamamıştım. ilki beşinci ayımda ikinci ise hemen ilk ayda olmuştu.
tüm hamile arkadaşlarımı kutluyorum umarım darısı bir an önce bize olur.

selam papatyasüreyya,
canım sana birşey soracağım senin histeroskopiden sonra adet kanamaların düzelmişmiydi. benim yapışıklık olmadığı yazıyordu (sineşi izlenmedi) histeroskopi sonuç raporumda birde hala adet kanamalarım çok az ve kısa sürüyor. hormon değerlerim ve yumurtlamamda normal.

sevgili arkadaşım ayşe,
düşüğümden sonra bir ara bende sorun mu var acaba bir daha gebe olamayacakmıyım diye düşünüyordum 8 ay sonra yeniden hamileyim ümidini yitirme doktor sorun mu var diyorki aşılama yapılacak, internette kolay hamile kalma yöntemleri diye arat oku ben en az yarım saat kalkmıyordum yatıyordum birde bende adet düzensizliği vardı yumurtlama günümüde tahmin edemiyordum sabahları öneriyor doktorlar, hakkınıza hayırlısı bir zamanı vardır mutlaka ...

ayşe bak bilmiyorum senin başka bir sorunun mu var ama benim de adetlerim çok az ve kısa sürüyordu birde kahverengi olmaya başlamıştı biraz moralle ilgili olabilir.

merhaba sülal,
senin gibi aynı soru ve sorunları bende üç ay önce yaşamıştım. ikinci düşük-kürtajdan sonra kanamalarım çok azalmıştı. gittiğim birçok doktor zamanla geçer dedi fakat olmadı. altı ay sonra rahim filmi çekildim. filmimle hacettepede bir hocaya gittim. o da filmin tam anlaşılır olmadığını söyledi. ultrason sonuçlarına görede şüphelenip histeroskopi önerdi. fakat histeroskopi raporumun sonucunda yapışıklık izlenmediği sadece minimal septum kesildiği yazıyordu. bu arada rahim filminin hiç biir zorluğu yok. kendini korkutma derim. bir an önce çektir ve için rahatlasın. çünkü eğer bir yapışıklık varsa bu kanamalarda azalmaya sebep oluyor zaten. ve ancak rahim filmi yada histeroskopi ile anlaşılabiliyor.

bugün doktora gittim kalp atımını aldım bebeğin.mutlu oldum.ama bakalım 3 aya kadar riski var
birde iğne raporu çıkardım.normalde 5 hafta 6 günlük.doktor 6 hafta 2 günlük ölçümlere göre dedi.biliyormusunuz 5 bebek kürtaj oldum hiç birinin kalp atışını duyamadım.şuan heran bir şey olcakmış gibi içim buruk
birde çalışıyorum.öğretmenlik 3 e kadar ayaktayım sınıf çok kalabalık.okul eve uzak. bakalım 9 ayı getirebilecekmiyim.

meraba canım benimde 2 düşüğüm oldu.şimdi denemeler yapıyoruz olsun diye.sen ne zamandır deniyorsun bebiş için.

ben hazirandan beri korunmayı bıraktım.doktorum ekime kadar kalmazsan gel demişti.yani öyle gebe kalma sorunun yokmuş senin hemen aşılama yaparlarmı bilmiyorum.bende ne olacak diye korkuyorum aşılama tüp bebek korkuyorum bu tur şeylerden o yuzden soruyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…