cnm öle emen yılmak yok.Buradaki arkadaşlar bize çok güzel birer örnek bu konuda dime.5_6 düşükten sonra bile umudunu yitirmemişler ve neredeyse bebiişlerini kucaklarına alacaklar şimdi...Allah ım dileyen herkese nasip etsin inş.Dualarımız hepimiz için::: bu mübarek ayda yerini bulsun inş.
arkadaşlar mrb,
iğne vurulan yerlerde sertleşme oluyor bunu engellemenin yollarını bilenler varmı ,
birde mide bulantısı yaşıyorum yemeklerden tiksiniyorum yiyemiyorum ne yapsam sizlerle paylaşmak istedim
nazlı arkadaşım sağol,
iğnenin vuruş hızı derken yavaş mı vurulmalı ben acilde vurduruyorum kendim vuramıyorum.
ben 18 haftalıkken bebeğimi kaybettim. nedenini bulamadı doktorum. çünkü sorunsunz giden bi hamilelikti. ikinci hamileliğimi öğrendiğimizde bana iğne verdi (innohep 0,35 lik) doğuma kadar kullandım ek olarak bebek aspirini kullandım tabi vitamin, kan hapı, magnezyum vs Allah ın izniyle sağ salim bebeğimi kucağıma aldım. kızım şimdi 3.5 aylık.
Evet canım sormak istediğim şeyler var yardımcı olursan çoooook mutlu olacağım ben iki kez düşük yaşadım ve kürtaj oldum sonuçta sebebi pıhtılaşma çıktı fakat iki aydır adetimde azalma oldu acaba yapışıklıkmı var diye endişe ediyorum sen ne için çektirmiştin rahim filmini eğer seninkide benimle aynı sorunduysa sonuç ne çıktı onu merak ediyorum yardım istiyorum lütfennnn kızlarsenağlama
slm arkadaşlar,
uzun zamandır yazmadım yazamadım. yaz tatili boyunca ankarada değildim. döndüğümden buyanada elim gitmedi bir türlü yazmaya. her ay hüsrana uğramak çok yıpratıcı. heleki tatilde olur diyordum çok umutluydum yine olmadı. benim tam bir yıl oldu ikinci düşüğümden bu yana. şu an kısırlık tedavisi yapan başka bir doktora gittim önümüzdeki ay için aşılama yapalım dedi. başka yolla olmayacak gözüküyor zaten. inşallah aşılamaylada olsa olur diyorum. önceki iki hamileliğimdede böyle sorun yaşamamıştım. ilki beşinci ayımda ikinci ise hemen ilk ayda olmuştu.
tüm hamile arkadaşlarımı kutluyorum umarım darısı bir an önce bize olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?