redrosecigim sagol canim yardimci oldugun icin peki sen simdi hamilemisin yoksa sende hazirlikmi yapiyorsun ayrica senin sonuclar neydi merak ettim umarim sonuc ne olursa olsun biran once bebislerimize kavusuruz sevgiyle canim
teşekkürler rodrese ,
sen kaç haftalık gebesin ,
arkadaşlar mrb,
sabah göğüslerimdeki hassasiyetin değiştiğini hisettim dolgunluğu halen var ama dokunduğumdaki hassasiyet kalmamış tedirgin oldum şimdi
Arkadaşlar aranızda rahim filmi çektiren varmı celenciğim oralardaysan çektirdinizmi hiç merak ediyorum
slm arkadslar
oncelıkle hamıle arkadslar ıns saglıcakla bebgıne kavusurlar hamıle olmak ıcın ugras verenlerde benım gıbı bır an once hayırlısıyla hamıs kalrlar ben 3 bebegımı kaybettım ssımdı tahlıller falan yapılıyo 20 guun sonra bellı olacak ama ıcımdekı umutmu kayboldu bılmıyorum cok sıkıntılıyım yanı bebek ıcınde bır ugras vermıyorum zaten su tahhlıller bellı olana kadar.......Belkıde korkuyorum yıne aynı seylerı yasarım dıye anlatılmaz bı duygu ıcındeyım mevlam kalbı bebek askıyla yanan herkese bu guzel duyguyu yasatır ıns guzel haberlerle gorusmek dılegıyle ..........
cnm ben çektirdim .Sormak istediğin bir konu mu vardı??
cnm ben de tekrarlayan gebelik sonucunda çektirdim rahim filmini..Çok şkr onda bir sorun çıkmadı.(Pıhtılaşma sorunu çıktı benim de)
Cnm benimde 2. kürtajdan sonra adetim de bi azalma oldu aslında.Ben de burdan okuduğum kadarıyla arkadaşlar rahimde yapışıklık sebebiyle adet azalmasının olduğunu sölemişlerdi.Açıkçası çok korkuyordum ben de.Kan pıhtılaşması çıktı inş bundada bir sorun yoktur diye düşünerek çok endişelenmiştim.Ama şkr ki öle birşey olmadı. Normal bir hsg sonucu çıktı.Büyük bi ohh çekmiştim.
İnş seninde bir şey çıkmaz.Zaten varsa bir sorun hemen çıkıyor hsg de.Ve hafif tıkanıklıkları açıyormuş bir de.inş sorun yoktur.Olsa da artık herşeyin tedavisi var .Çok ta stres yapmamaya çalış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?